View Full Version : Лакове за нокти
Какви лакове за нокти използвате - тъмни или светли,на каква марка са ? :) Съжалявам ако има такава тема,но съм нова тук ... :-)
MissNothing
08-30-2010, 10:49
Като си нова, това не значи, че не можеш да ползваш търсачката.
Ползвам всякакви лакове на всякакви марки. Като ми хареса нещо си го взимам, без значение цветът и марката. Обаче пък и не давам 20 лв за лак.
Ами аз ползвам светъл - бял , но мисля да си купя и черен..Да ти кажа,не знам марката :D :D ..
Имам и светли и тъмни лакове, но светлите ми харесват повече. Последните два лака, които си купих са на някаква марка Gosh. Единият лак струва към 7 лв. някъде и въпреки че не са от най-скъпите аз съм много доволна от тях. А др. ми лакове са на някакви по измислени ''марки'' :-D :)
Ами на мен любимите ми лакове са OPI,имам всякви цветове-от сребристо до черно :) И съм много доволна.Също имам и няколко лака на Miss Selene,от тея мъничките дето са-и те много ми харесват.Сега,като не ходим на училище,се лакирам в черно,червено,по ярко розово.А когато съм на училище-бледорозово кремаво...по убити цветове :)
Аз имам почти всички цветове (без синьо). Напоследък се лакирам с червено. По принцип харесвам по-светлите лакове. Ярките ги използвам за рисунки и декорации.
Нямам определена марка, от която да копувам. Повечето са ми на Golden rose, Miss selene, имам няколко на Ейвън. Много рядко давам повече от 2 лева за лак, първо, че ги трия след има няма 1 седмица, а ако не ги изтрия ми седят непокътнати много дълго време.
nekabudelqto
08-30-2010, 13:32
най - много на Golden Rose. повече от 3 лв. не съм давала досега :-o иначе имам всякакви цветове, но са светли, попринцип харесвам черния, но майка ми не може да ме трае с черно,затва не го ползвам толкова. сега съм със синьо, не нещо не ми харесва,нз... :-o иначе любими са ми червено,оранжево,розово и не ми пука дали съм на даск :D
pinkflower
08-30-2010, 14:25
Нося всякакви цветове,без бяло.Не ми харесва целите нокти да са ми в бяло,иначе за декорации стават.
Имам лакове на Голдън Роуз,Перфект,Катерин Арли,Art de lautrec.
До сега не съм давала повече от 4-5 лв. за лак.При положение,че ми писват след няколко дни и все си харесвам някакви не си заслужава да давам много пари за лакове.
Wasilewaa
08-30-2010, 15:12
О.П.И - страшните лаковеееееее ... има богата гама от цветове и са супер издържливи .. ;)
slynchoo
08-30-2010, 16:09
Обичам по-ярките цветове-червено,лилаво,тъмно кафяво...тъмно розово..Иначе не давам повече от 2-3 лева за лак.Имам на Ейвън,Голдън Роуз,Umbrella(нещо такова)...
kalpazanka
08-31-2010, 07:07
Цяло лято се лакирам в червено. Когато няма как да пускам хубав маникюр, съм с телесни /убити 8-) / цветове и лепя цветчета. Не бих си плеснала бял/черен/син/зелен и жълт лак.
Повече от 2 лв за лак не давам. Купувам си Miss Selene, Golden Rose и Classics.
Qnkishhh
08-31-2010, 09:58
Аз имам точно два лака, понеже не мога да си пускам маникюр заради тренировките и съответно нямам на какво да си правя декорации. Единият е на Perfekt и е телесен цвят, другият е на Miss Sporty (има една верига козметични магазини dm, досега само там съм виждала тази марка) и е много готин нюанс на червеното. Много си ги харесвам и двата. :)
falkabalka
09-01-2010, 20:38
И аз ползвам на Golden Rose :) Издръжливи са,но който и да е лак без топ лак отгоре, който да запечата не издържа много. :) :P
Аз много харесвам лаковете на GOLDEN ROSE от тази серия
http://www.stylistka.pl/img/kosmetyk/10890/paris-nail-lacquer-lakier-do-paznokci-golden-rose_11778_4.jpeg
ЦВетовете са много и лично на мене по-издръжливи лакове не съм ползвала :)
аз имам най-различни цветове
марки ами golden rose - много съм доволна , на ейвън имам , perfect ии някви други там марки не много скъпи но отгоре винаги слагам топлак
Carmen_Kass
09-02-2010, 21:40
5x Perfect
2x Melly
3x FlorMar
2x Golden Rose-Paris
2x Golden Rose-Fashion Color
1x Golden Rose-Pretty Colors
2x Brooklin
1x Catherin Arley
2x Miss Selene
1x Trendy
1x Art de Lautrec
1x Delia Glamour -Flash Summer
Тук не съм включила заздравители/топ лакове
Използвам ярки и наситени цевтове.Изплозвам на:
-evri teen http://bulcosmetics.com/images/2_Evry_teen.jpg
-miss selene http://i37.tinypic.com/zjyy5u.jpg
-UMBRELLA http://bulcosmetics.com/images/u_1_bg.jpg
HateEternal
09-03-2010, 07:11
Ей ви снимки на моите, че да не ги изброявам ;д
http://i215.photobucket.com/albums/cc217/Green_shine/iuui-1.jpg
http://i215.photobucket.com/albums/cc217/Green_shine/t.jpg
nimfetka7
09-03-2010, 07:16
Аз имам ярко розово, тъмно лилаво, тъмно синьо и два нюанса на червеното. Тези си ползвам и обикновено не давам повече от 3лв. за лак, тъй като доста често си сменям лака :)
Харесам ли си цвят, винаги съм си го купувала. Да, вярно, че не давам по 20лв. за лакове като ОПИ, но ...
Имам тъмни цветове, но повечето са светли - розови, телесни и подобни.
Имам 2-3 червени, с брокати/без.
Черни нямам, освен за декорация, защото мразя да гледам момичета с черен лак..........
Марките - повечето на Перфект, Golden Rose.
Всякакви цветове стига да ми харесат ..
марки: Golden Rose и няколко на MODA ..
имам жълт лилав и оранджев другите ги хвърлих щото се втвърдиха искам да си купя и черен :)
electraa
09-05-2010, 11:02
Харесвам лилавия цвят, затова използвам всякакви нюанси на лилавото, освен него чеврен или черен :P :grin:
За марки- O.P.I , KIKO, Golden rose
Molzinka
09-06-2010, 12:22
Golden Rose, Essence, Avon, Sh-e
dollfacce
09-13-2010, 19:17
На мене ми е все тая каква марка са но предпочитам по тъмните цветове ...иначе и някои светли са якии..
PinkMojo
09-13-2010, 19:22
Аз ползвам ного ярки лакове или пък тъмни като черно, тъмно синьо, тъмно лилаво. Много рядко ползвам по-светли лакове
guinessgirl
09-13-2010, 20:33
лакирам си ноктите със ярко розов лак, или в онзи прекрасен оранжево-розов цвят (не мога да го опиша),и червено,лилаво и синичко.
О.П.И - страшните лаковеееееее ... има богата гама от цветове и са супер издържливи .. ;)
страшни ама един лак е 20 лева... бих дала само ако МН ми харесва...
Сега съм с розов лак иначе имам и син,червен,жълт,светлорозо ,тъмнолилав,златист .. Като марки са на miss selene,Avon,Evri,Flormar ..
MorningLight
09-13-2010, 22:01
Ползвам всякакви лакове. Обикновенно гледам да са в тон с дрехите ми. Много харесвам лаковете на Catherine Arley, защото покривaт добре а и не са скъпи.
YourDream
09-14-2010, 09:45
Предимно светли цветове, но заювиси в какво настроение съм . Няма определена марка , когато си харесам някой цвят,си го купувам .