View Full Version : Искам да ви попитам... ?
greendaylove
08-30-2010, 10:58
Здравейте! Аз съм момиче на 17 години. Снощи правих секс за 1ви път с момчето, с което съм от доста време. Попринцип чета много и се интересувам относно това, но сега имам някакви притеснения, ако мога да ги нарека така.. :D Та.. снощи го направих за 1ви път, отначалото мн ме болеше, дори и да ме докосне. Започнах да му доставям удоволствие с уста. Въжбудих се мн и бях готова, но него го беше страх да не свърши, но както и да е..Вкара ми го няколко пъти не усетих голяма болка, но се чувствах малко некомфортно, това продължи малко време. След това, аз отново продължих да му доставям удоволствие с уста и той свърши.. извън мен разбирасе :D Но се притеснявам, имам някъкво кафяво течение сега- 1-2 капки някъде и се чудя дали се дължи на разкъсаната д. ципа снощи или това е признак, че ще ми идва, защото трябваше на 29 ( т.е вчера ) но на мен си ми закъснява с 2-3-4 дена... сега си се чувствам и леко некомфортно, нали знаете като пред менструация имам и леки болки доло. Четох, че това к. течение се получавало и по време на овулация, тогава можем ли да говорим и за забременяване, защото колкото и малко продължило, го направихме без предпазни средства...
Chanceux
08-30-2010, 11:15
Я спокойно,бе! Нали не е свършвал в теб,какво се притесняваш излишно.
Течението най-вероятно е от разкъсания химен,но на доста момичета им идва след първия път и им се размества цикъла.
Така или иначе,не си бременна. А следващия път - с кондом.
greendaylove
08-30-2010, 11:38
Еми аз не се пртеснявам много, много, само дето това ме накара, че това течение се получава и при овулация и за това с някъкъв минимален процент ми е притеснено, но щом трябваше да ми идва не мисля, че съм в овулация :D Но още си го имам и става по-обилно Confused не знам и аз... но следващият път ще е с кондом задължително ;-)
DarkTemplar
08-30-2010, 13:19
Нищо ти няма. Просто не си насилвай късмета и следващия път се пазете.
Awesomness
08-30-2010, 20:24
Ух ще ям банана аз, ама кога ли :D :D
Как пък не се научихте, че тая "Д" ципа се казва химен....
Хората с години правят секс с цел бебе и нямат, вие очаквате с едно проникване и вече тризнаци (не не си бременна)...
Толкова много си чела, а толкова малко знаеш... Когато почнеш да водиш редовен полов живот цикъла ти почва да се разбърква за следващите няколко месеца/години (при всеки е различно).
Болките "там долу" са нормални (все пак има разкъсвания и прониквания за пръв път). Всичко е нормално.
Има 2 важни теми кво ти костваше да ги прочетеш и да не пускаш ПОРЕДНАТА (вече сигурно са милион) тема за това нещо....
Wednesday666
08-30-2010, 20:53
Защо трябва да нападате момичето? Не е била сигурна и е решила да попита, какво толкова, нали форумът е за това или аз съм в грешка .. Колкото до темата - не се притеснявай, не си бременна, не е свършил в теб, тогава проблем няма :) Все пак другия път внимавай :)
Awesomness
08-30-2010, 21:02
Защо трябва да нападате момичето? Не е била сигурна и е решила да попита, какво толкова, нали форумът е за това или аз съм в грешка .. Колкото до темата - не се притеснявай, не си бременна, не е свършил в теб, тогава проблем няма :) Все пак другия път внимавай :)
Защото хората са направили труда да направят ДВЕ (2) важни теми, има около МИЛИАРД вече такива теми с тая бременност в тоя форум. Не знаят, правят секс и после задават малоумни въпрос (на които вече е даден отговор по милион пъти, на милион различни подобни теми), мрънкат, че ги храниме тука във форума....
Wednesday666
08-30-2010, 21:05
Защото хората са направили труда да направят ДВЕ (2) важни теми, има около МИЛИАРД вече такива теми с тая бременност в тоя форум. Не знаят, правят секс и после задават малоумни въпрос (на които вече е даден отговор по милион пъти, на милион различни подобни теми), мрънкат, че ги храниме тука във форума....
Аз не смятам, че това е малоумен въпрос, но щом казваш :) И какво толкова, попитала е и толкова. С нападания нито ще спрея задаването на такива въпроси и за в бъдеще, нито нищо :) Само би си докарал/а гнева на някой :) А колкото до темите .. могла е да ги прочете, да, но в крайна сметка явно не го е направила и е питала .. все тая, нищо кой знае какво не е станало :)
Awesomness
08-30-2010, 21:13
Еми извинявай ама "свърши ми в устата, бременна ли съм" е тъп въпрос ! Как да не и се скара човек ? :-x :-x Не става само с "Едене" трябва и акъл ! Влизаш във форума с въпросчето си, цъкаш на секцията и гледаш 2 важни теми, я да ги прочета. Прочиташ ги не намираш инфо ок пускаш темата.
Exclamation НЕ се забременява от орален секс.
Exclamation НЕ се забременява ако сте го правили с кондом и той НЕ се е скъсал.
Exclamation Не се забременява ако сте му пипнали члена и след това сте се самозадоволявали.
Exclamation НИЕ НЕ СМЕ ВРАЧКИ.СЛЕД 7 ДНИ СИ КУПЕТЕ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ И ЩЕ ВИДИТЕ РЕЗУЛТАТА
Още в началото на темата е написано.... Коства 15-30 минути да се прочетат 2те теми. Ами заслужават си отношението !
Wednesday666
08-30-2010, 21:59
А смисъл да се ядосваш за това има ли :)
greendaylove
08-30-2010, 22:04
Еми нова съм в сайта и не съм обърнала внимание, а относно това знам, че девствената ципа се нарича химен, синоними са хахаха , не съм тъпа ! Просто реших да попитам, а Вие Awesomness, ме нападате веднага.Ако не ВИ харесва, не отговаряйте! Нужно ли е веднага да изразявате грубостта си ??? :D :D А шанс за забременяване винаги има, нищо не е сигурно в тоя живот :P - Не можете да забременеете ако :
-сте му правили свирка и/или ви е свършил в устата
-вкарал ви го е 1 път и сте спрели защото ви е боляло
-пипали сте се по оная работа и той свършил и с ръката която се е барал ви е докоснал там долу. Има вероятност да забременеете ако :
-правили сте секс без предпазни средства. Мъжкият полов орган, когато е възбуден или по-точно - еректирал - пуска в много малки количества една прозрачна течност, мисля че и се вика предеякулационна течност. В нея се съдържа малък процент сперматозоиди затова вероятността я има, макар да е много малка.
-Много двойки които са заедно от много време не използват никакви предпазни средства и си мислят че като си имат доверие няма нищо за притеснение. Не е така ! Както казах вероятността е много малка, почти нищожна - но я има !!!!
greendaylove
08-30-2010, 22:18
и не съм притеснена за забременяването, ама се чудех дали е нормално с това кафяво течение, признак ли е за предстоящ цикъл, защото до сега никога не съм го имала, или се дължи на разкъсаният ХИМЕН, но както и да е който иска да отговаря... а и не видях такава тема...
:) :) :)
lovemirkoo
08-30-2010, 22:30
Awesomness чета незнам кое по ред твое мнение и няколко пъти попадах на такива гневни коментари.момичето е ново във форума и вероятно не е запозната с това какво има и какво няма.както казаха преди мен с такива гневни коментари няма да спрат да пускат такива теми.момичето не е навътре с тези неща,чела е ,но когато човек започне да води полов живот и най-малкото нещо може да му направи вепечатление и да го притесни.тогава нещата стават по различни.и аз четох за тези неща преди да започна да водя полов живот,но след като започнах се притеснявах за някой неща.когато някоя тема те ядоса и не ти хареса,ядосвай си се самичка,не е нужно да нападаш.темите се правят за да получат хората компетентно мнение и отговор от по- опитните.излишни коментари нямат място тук,защото колкото и да се ядосваш и да храниш няма да промениш нищо.от край време се пускат такива теми и след като е зададен въпрос хората се надяват да получат отговор а не нападки.просто подминаваш темите и готово..проблем няма.
Нищо ти няма. Просто следващия път се пазете.
lovemirkoo
08-30-2010, 22:37
освен това Awesomness в една друга тема на която ти също даваше мнения до колкото помня,ставаше въпрос за това,че в предеякулационната течност също се съдържат дори минмален бой сперматозоиди.вероятностт от забременяване от тази течност е малка наистина,но все пак я има.както и да е .. към авторката.вероятно това се дължи на разкъсания химен,но можеби ще ти дойде.определено не е нещо за което може да се притесняваш.спокойно не си бременна нито пък ти има нещо друго. :-D айде успехчета и честито :-)
greendaylove
08-30-2010, 22:46
lovemirkoo благодаря ти, много си мила, успехчета и на теб за в бъдеще :) :-)
DarkTemplar
08-31-2010, 08:11
Както вече казах на авторката - нишо ти няма, не се филмирай.
А колежката Chanceux има страхотен подпис. ;)