View Full Version : Нуждая се от помощ,не от нападки :S
Здравейте
Преди да задам вупроса си искам да ви помоля да не ме нападате и обиждате с това че има подобна тема,че съм глупачка да направя такова нещо и че е трябвало първо да се образовам.Моля ви нямам нужда от обиди.Знам ,че сгреших и страшно съжалявам,но вече е късно.
Та така.Значи на 15 съм и имам гадже с което преди около 1 месец правих секс.За първи път ми беше.Проблема е ,че той от скоро има сперма.и е м такава де...без цвят...(надявам се че ме разбрахте :( )и той май свърши в мен.Аз го предупредих да внимава,преди да свърши да ми каже а той май се е изпуснал :-o (като свърши не излиза кой знае какво количество сперма,само 2 капки :D )Правихме секс 5-6 дни преди деня в който трябваше да ми дойде.След това ми закъсня и се притесних сташно мноооогооо.но след около17-19 дни ми дийде и беше ккто си трябва.Само че и този месец се притеснявам да не ми закъснее.Трябваше да ми дойде вчера :( Само да уточня че ако се е изпуснал то в мен да са попаднали 2 капки макс.
Въпроса ми е :
има ли вероятност да е станала белята! 8-[ :-k
Моля ви без обиди
извинявам се ако има правописни грешки
Да,има вероятност!
Честито :)
reportera
08-31-2010, 10:29
Да,има вероятност!
:smt045
Kandrobs
08-31-2010, 10:31
Случайно вие да сте чували за ПРЕЗЕРВАТИВ???!?!!?
Честито и от мен, Ако е момче го Кръсти Иван, а ако е момиче Ивана :p
afrodizzz
08-31-2010, 10:42
вероятност има и то голяма..слу4айно да си 4увала за тест за бременност? :?
Lancelot
08-31-2010, 10:48
Ползвайте презервативи бе мама му стара..
radeberger
08-31-2010, 10:52
Ползвайте презервативи след като нямате голям опит !
Ем миналия месец си ми дойде и сичко беше нормално и затова си помислих че всичко мойе да е ОК
За тест за бременност съм чувала мислех да си взема,но живея в малък град и всички ме познават.Имаме само 2 апреки и ако си взема от една от тях ще се разчуе. :cry: И за презервативите знам ,ама тогава не бяхме подготвени :x
И кво искаш от нас?
Да не сме гадатели?
Имаш си бебенце юпиии,радвай се :)
SpOrTs_GiRl
08-31-2010, 11:05
Няма вариант "не бяхме подготвени", след като (явно) всичките пъти сте го правили без предпазни средства. Найстина има вероятност да си забременяла. Ако и този път ти се размине, нека ти бъде за урок, защото няма всеки път да е така.
Да те предупредя ,че има възможност да ти дойде и пак да си бременна - нарича се цветна бременност ,ако не се лъжа.
Имам приятелка ,която са свършвали в нея и е имала глупостта да не пие ,нито хапче,нито тест да си направи.За нейно щастие не забременя.Въпрос на късмет е от тук нататък.
Единственото ,което можеш да направиш е тест за бременност.
Пресметни си овулацията. Ако сте го правили извън размките на този период, вероятността да си забременяла е мнооооооого малка.
Може ли някой да ми каже как да я пресметна :-#
Дойде ми на 9 юни и ми свърши на 16 юни след това ми дойде на 30 юли и сега го очаквам :smt022 :cry:
Да те предупредя ,че има възможност да ти дойде и пак да си бременна - нарича се цветна бременност ,ако не се лъжа.
Имам приятелка ,която са свършвали в нея и е имала глупостта да не пие ,нито хапче,нито тест да си направи.За нейно щастие не забременя.Въпрос на късмет е от тук нататък.
Да знам.Четох и за признаците на цветна бременност и нямам нито един от тях. Дори и този случващ се между първата и втората седмица, когато ембрионът се „захване“ за маточната стена. Тогава се получава леко течение с ръждив цвят, което зацапва бельото.Той е мноого характерен за цветната бременност.Все пак благодаря за отговорите :-)
http://i19.photobucket.com/albums/b200/HibiscusCutie05/congratulations-on-your-new-baby-bo.gif
Честито!! Да ни поканиш на кръщенето! :? :? :? :?
Да знам.Четох и за признаците на цветна бременност и нямам нито един от тях. Дори и този случващ се между първата и втората седмица, когато ембрионът се „захване“ за маточната стена. Тогава се получава леко течение с ръждив цвят, което зацапва бельото.Той е мноого характерен за цветната бременност.Все пак благодаря за отговорите :-)
Защо не си направиш просто тест?
Ако сте решили да правите без презерватив е добре да постъпите като приятелката ми.Тя периодично си прави тест за бременност.Така сме спокойни винаги,особенно ако имаш нередовен цикъл или ако закъснява често.
Всичко си е за твое добро.
Защо не си направиш просто тест?
Ако сте решили да правите без презерватив е добре да постъпите като приятелката ми.Тя периодично си прави тест за бременност.Така сме спокойни винаги,особенно ако имаш нередовен цикъл или ако закъснява често.
Всичко си е за твое добро.
Mислех да си взема,но живея в малък град и всички ме познават.Имаме само 2 апреки и ако си взема от една от тях ще се разчуе. Все пак страшно много ти благодаря за коректните отговори и за това че реши да не се заяждш с мен.Благодаря!!!! :-)
FuckedUp
08-31-2010, 12:50
ДОБРЕ, БЕ! АМАН! КАТО СТЕ НА 15 И КАТО НЕ ЗНАЕТЕ КАК СТОЯТ НЕЩАТА, ЗАЩО ПАК ГО ПРАВИТЕ БЕЗ КАПУТ?!?!? НЕМОГА ДА ВИ РАЗБЕРА ?! :-x :booooomb:
FunkyBoy
08-31-2010, 12:57
е как да те не обиди човек...
SoFarSoG00d
08-31-2010, 12:58
При положение, че ти е дошло след като сте правили секс, не се вкарвай във филми, че си бременна, а тия глупости за цветната бременност....няма смисъл да се връзваш. Все пак си на 15 и е нормално да ти закъснява и като цяло да имаш нередовен цикъл, следващият пътпросто вземай предпазни мерки.
Aubergene
08-31-2010, 16:14
не си бременна, спри да се филмираш.
при положение, че ти е дошло (макар и със закъснение) и след това не сте правили секс, не виждам защо се панираш.
колкото до останалото - дали са две, пет капки или 1 литър, оплождането става от ЕДИН-ЕДИНСТВЕН сперматозоид, така че занапред това в никой случай да не те успокоява.
а това с теста за бременност, в този форум направо ме изумява - постоянно се цитира като някакъв тип контрацепция (тип "с моята приятелка правим без презерватив, ама тя прави тестове за бременност") за бога, тестът КОНСТАТИРА бременността, когато е вече късно за ексапели и друг тип предпазване!
така че, другия път - презервативи и това е!... той явно не може да се контролира все още!
crazy965
08-31-2010, 18:29
anonymous708973
08-31-2010, 18:39
Абе вие четете ли? На момичето й е дошло! Как ще е бременна!
Не си, спокойно. И все пак, следващият път - с гума :)
Не е възможно все пак ти е дошло след като сте го правили 8-)
ЗАЩО, ПО ДЯВОЛИТЕ, НЕ ЧЕТЕТЕ ПОНЕ МАЛКОООООО!!!!!!
купи си тест за бременост,ако ти е дошло,другия път с презерватив :wink:
vanchetooo
08-31-2010, 19:45
Пресметни си овулацията. Ако сте го правили извън размките на този период, вероятността да си забременяла е мнооооооого малка.
Може ли някой да ми каже как да я пресметна :-#
Дойде ми на 9 юни и ми свърши на 16 юни след това ми дойде на 30 юли и сега го очаквам :smt022 :cry:
Процесът настъпва 14 дни преди края на цикъла или средно от 24 до 36 часа след повишаване на Лутеинизиращия Хормон. Продължителността на процеса трае 1 – 2 дни, а освободената яйцеклетка може да живее само от 12 до 24 часа.
Признаците за настъпване на овулация са напрежение в областта на гърдите, болки в яйчниците, увеличение на влагалищния секрет (цервикална слуз) и е възможно леко кървене.
Методите за определяне на дните на овулация са няколко. Най-простият начин е “Календарният метод”. При цикъл траещ 28 дни, овулацията ще настъпи на 14-я ден. Ако е по-продължителен, например 30 дни, извадете 14 дни и се получава 16-ти ден на овулация. Начинът на определяне е приложим само ако имате редовен цикъл.
Ами най-добре отиди на генеколог :?
Wasilewaa
08-31-2010, 20:40
[quote=Di]Да,има вероятност!
;)
BiGBaDWolF
08-31-2010, 20:42
Има па .. Евала бе прости хлапета ..
Smrazqvashta
08-31-2010, 21:05
Правихме секс 5-6 дни преди деня в който трябваше да ми дойде.След това ми закъсня и се притесних сташно мноооогооо.но след около17-19 дни ми дийде
Чакала си 17-19дни да ти дойде при условие, че водиш рисков полов живот? Нямам думи. :shock:
NeverTheSame
08-31-2010, 22:07
Не си бременна.
shadow2323
08-31-2010, 22:18
1во Ескапел
2ро Да не ти пука в аптеката.
3то едва ли мадята те първа проработват но ако спермата му е жилава може да ти е напомпал корема ма шанса е малак ..
HeavensMaiden
09-01-2010, 12:16
Честито на младото семейство !!!
Dyany10000
09-01-2010, 12:33
и от мен също
баси без презерватив.......... но комент :?
HeavensMaiden
09-01-2010, 12:47
и от мен също
баси без презерватив.......... но комент :?
аз съм възмутена как може 17-19 дни нищо да не направи по въпроса и да не си направи един тест. Ебаси... Бе то може и без ама момчето трябва да може да се контролира и да има опит, а не некви лапета на по 14-15 където са правили 5 пъти секс и са големите майстори .. нямам думи просто ..
Neopitom3na
09-01-2010, 13:04
о боже... :?
Честито на печелившите печелите детенце с количка :D :D :D :D :D а по темата въжмомжно е :grin:
viqnkababyy
09-01-2010, 20:24
++
JakesInsanity
09-01-2010, 21:26
Явно ти и бъдещия татко сте на около 12-13, можете вече да се чувствате като мангали да имате бебе толкоз млади :) до 20 гледай да раждаш вече осмото или деветото и ги кръщавай с имена на цветове че да е яко.
Отидете до големия град и си купете презервативи, хапчета, тестове.
Защото сега не си бриминна, но при това пазене скоро може да си.
svetoslav40
09-02-2010, 07:18
Мале момиче , ти на 15 ... той таман първата му семенна течност е дошла .. и без презерватив .. На къде отива този свят .. ?!! :shock:
Сега може да си глътнала балона и да са надуеш , да го родиш и да ти подсказва на училище докато завършиш .. :razz: Въпреки , че не ти го пожелавам .. но пазете се бе .. !! :-o
Какво стана ? Ще го бъде или няма ? Има ли бебенчееее ? Мъжко ли е женско ли е ? Как ще се казва ?
Paramour
09-02-2010, 08:58
И аз щях да кажа цветка бременност, но видях, че вече сте го обсъдили.
Има вероятност, но след като ти е дошло и нямаш признаци на цветна бременност предполагам, че всичко е наред. Но за всеки случай си намери от някъде тест и си направи, за да си по-спокойна. :) :) :)
http://i19.photobucket.com/albums/b200/HibiscusCutie05/congratulations-on-your-new-baby-bo.gif
колко сладка картинкааа .. ^^
По темата: Някой беше написал цикъл и акъл не дойдат ли на време .. не ги чакай! .. :-|
miminka__94
09-02-2010, 10:06
ЯЯЯ има хора които с месеци и години се опитват да забременеят и не се получава вие какво веднага се филмирате ... вместо да пускаш тъпи теми за ясновидци по-добре изчакай да ти дойде, ако не дойде отиди си купи тест ... Аз все пак попитах кристалната си топка за твоя въпрос и отговора беше да си купиш правописен речник ... :o Като се мислиш за голяма да правиш секс е хубаво да знаеш и някои основни неща за него ...
[b]ЯЯЯ има хора които с месеци и години се опитват да забременеят и не се получава вие какво веднага се филмирате ... .
Ти на това разчитай, пък скоро и теб ще поздравяваме.
AllenWalkerr
09-02-2010, 16:58
Презерватив ... Вълнен чорап ... вътрешна гума на трактор ... Мила тва не е нападка... не го приемай като такова, но според мене ще е хубаво да зимаш направление и право на генеколог
BoBa4eWeR
09-02-2010, 19:11
викажте ме на сватбата от мен е оркестъра и домашната ракия!
Да е*а тъпите ви, недорасли за секс лапета...
Не очаквай да идваш тука с такава простотия и да не ти се сипва ! :-x
може ли малко помощ и за мен-правих секс за първи път в началото с презерватив,после без защото му падаше много лесно и не можеше да проникне вначалото както трябва...не е свършвал в мен грам,дори не съм сигурна и за така наречените капчици,тъй като знам че те са при голяма възбуда а такава според мен нямаше поне не толкова голяма,та въпросът ми е да пия ли ескапел за всеки случей и има ли вероятност да съм бременна изобщо и дали ако да ескапела е най-добрия вариянт защото четох много лоши мнения за него мерси предварително
LovEsIckk
09-02-2010, 21:52
с капкомер ли му мериш спермата?
PjevajSrbijo
09-02-2010, 23:23
Тест за бременност !?
Начин на употреба:
Има ли една черта теста е валииииден а Жоро е невинен, ако има две черти, бързо, бързо му звани, бременна си вече ти. :D :D :D 8-)
banan4ireloaded
09-02-2010, 23:45
абе честито и от мен и да не вземеш сега да се пропиеш от мъка че то има вече тъпи родители пък ако се и пропиеш :shock: :shock: ама както и да е :?
banan4ireloaded
09-02-2010, 23:47
объркала си раздела
да верно тва е за бъдещи маминки ;)
вземи един тест като се замислих то тва не е за ебавка.... вземи си тест :)
BigFakeSmile
09-03-2010, 01:04
Много сте груби, момичето сигурно се е психирало...
Да, постъпката е много глупава, но и да я обвинявате все тая..
"Човек докато не си изпати, няма да се научи."...при някои наистина е така