Влез

View Full Version : Блеър Уолдорф

InloVeGirl27
08-31-2010, 13:21
Здравейте! Имам една нестандартна идея. Предполагам,че някои от вас са гледали Клюкарката. Та моята фаворитка от там е Блеър Уолдорф. Харесвам начина й на обличане,поведението и самата й личност.Идеята ми е да направя тази тема и в нея да обсъждаме външния й вид:какво ни харесва и какво-не. Може да даваме снимки за облекло,подобно на нейното или на това на момичетата от "армията" ...
Сигурно ще ви се стори глупаво,ако на някой не му харесва,нека да не дава мнение...

http://prikachi.com/images/311/2463311o.jpg

http://prikachi.com/images/314/2463314U.jpg

http://prikachi.com/images/317/2463317U.jpg

http://prikachi.com/images/320/2463320o.jpg

teddyx33
08-31-2010, 13:24
само на мен ли не ми харесва,че я обличат супер старомодно :-s

да и на третата снимка я няма никъде..

Bukmopu
08-31-2010, 13:39
На мен също ми се струва,че често е облечена много старомодно. :-o
Иначе темата е идейна,дано има интерес към нея. :)

RedJeans
08-31-2010, 13:42
:D Toва е модерно,защото снимките са от филма,а там тя играе нещо като "модна икона" и стилисти подбират дрехите й.Просто е било на мода тогава това(преди 1 година)

Lillyann
08-31-2010, 13:43
Тя е облечена така, за да пасва на самия и характер.
Обаче няма да е особено хубаво да излезеш така на улицата изведнъж, ако примерно предишния ти начин на обличане е бил съвсем различен. :lol:

InloVeGirl27
08-31-2010, 13:50
Аз нямах предвид точно така,но може би по подобен начин.... Цветни чорапи,ризки и елечета..

Carmen_Kass
08-31-2010, 14:00
Стилът и много ме кефи.
Елегантно,шик,без излишен кич и детайли..всичко е супер селектирано.

Не съм съвсем безпристрастна,защото и аз се обличам по подобен начин.(смесица между Блеър и Лили).И не смятам,че изглежда старомодно.Просто на някои им идва прекалено елегантно и изтупано.

Другият стайлинг,който ми харесва страшно много е този на Лили Бас...и тя всеки път е перфектна.

J'adore Blair Waldorf...

xWandereRx
08-31-2010, 14:29
и аз я харесвам, но понякога не ми харесват дрехите и, някои от роклите и са ужасни
Серина се облича по - добре 8-)

MissNothing
08-31-2010, 14:33
Има случаи ,когато дрехите и много ми харесват, както понякога не ми допадат. Но аз не бих се облякла така, прекалено елегантно е за мен.
Обожавам косата и. :smt049

skissy
08-31-2010, 14:34
Аз пък ужасно много харесвам стила й и да ако тук някой излезе по улицата облечен по подобен начин няма да бъде възприет много добре, но това не значи че в другите страни това ще бъде така. Просто ние сме свикнали на по традиционните неща :)

darrie
08-31-2010, 14:40
http://2.bp.blogspot.com/_uoRIMqtXvKs/TA_xbwh9JoI/AAAAAAAAAQY/psa4yYyPQvo/s400/Blair+Waldorf+2 любимата ми снимка :smt049

InloVeGirl27
08-31-2010, 14:50
И аз мисля,че се облича елегантно и много изискано. На запад имат други виждания и затова там е напълно нормално. Но наистина й се възхищавам. Много ми допада облеклото й когато е в училище....
:-)

Sham
08-31-2010, 14:52
Толкова и гледате, нали идолът й е Одри Хепбърн, как предполагате, че трябва да се облича?

InloVeGirl27
08-31-2010, 15:03
Всеки си има идол и може би нашият,или поне моят, е образът на Блеър Уолдорф...

nimfetka7
08-31-2010, 15:16
Не ме кефи. Много старомодно я обличат :o

vIKToriYa
08-31-2010, 15:24
и аз не я харесвам... :D

SummerDream
08-31-2010, 16:25
Хм, направо да почнем да правим теми за всеки персонаж от филма и да се изказваме как е облечен, а ?!
Поне да не бяхте толкова повърхностни по темата, с мнения, изчерпващи се до едното "ми не ми харесва, кво да кажа.."

Стилът и много ме кефи.
Елегантно,шик,без излишен кич и детайли..всичко е супер селектирано.

Напълно съгласна.Това, че повечето от вас не сте свикнали да се обличате по този начин, не значи, че дрехите са й старомодни и каквито и да било..Във всеки един епизод е облечена повече от добре, с вкус, дрехите й носят класата, която носи и самата Блеър..

Аз също не се обличам като нея, предпочитам по-спортните дрехи, предназначени за всеки един ден-дънки, джинси, блузки/тениски, суитчъри, кецове..Не мога да се възприема облечена в нейния стил, не си се представям просто..От героините във сериала може би повече се доближавам до Серина и Ванеса..те са повече неглиже д;

Бтв, само аз ли не мога да си представя Блеър, облечена с дънки и..тениска, примерно ?! 8-)

MissNothing
08-31-2010, 16:40
^
Ето акрисата облечено по-обикновено:
http://www.replica2u.org/wp-content/uploads/2010/03/jimmy-choo.jpg

Въпреки че на мен и в ежедневието ис досат често ми харесва как се облича, пък и не е толкова леегантно, по-близко до моя стил.

Нооо тази рокля или каквото се води: :razz:
http://www.arizonafoothillsmagazine.com/afm-style-files/wp-content/uploads/leighton-meester.jpg

Nqkuf
08-31-2010, 16:46
само аз ли не мога да си представя Блеър, облечена с дънки и..тениска, примерно ?! 8-)

http://photos.posh24.com/p/115608/l/leighton_meester/leighton_meester_tanning_on_set.jpg
Ето представи си я :P

JCoutureJunkie
08-31-2010, 16:51
Стилът и много ми харесва,специално тези снимки,които си пуснала са от първия сезон мисля,а Блеър оттогава много пъти и промениха гардероба.Сега я дават все с много елегантни рокли,повечето от които не са толкова шарени като за младо момиче,а повече като за улегнала дама.Ще видим новия сезон как ще е,лично на мен повече ми харесваха дрехите от 1ви и втори сезон.И на мен ми харесват такива облекла,стремя се към нещо подобно но не чак толкова шарено,защото ако нямаш стилист зад гърба си разликата между красиво и смешно при игра с толкова цветове е много тънка.

InloVeGirl27
08-31-2010, 16:52
SummerDream , благодаря ти за коментара,напълно си права. Пък и това е само образ,не говорим за самата актриса... Блеър Уолдорф притежава стил и усет за елегантност,за подобаващо поведение и не се бои да се изправи срещу тези,които са против нея... :-)

SaveMeFromMyself
08-31-2010, 16:59
Лично на мен не ми харесва и никога не бих се обличала по този начин.. но на Блеър и отива, прави я толкова женствена .. :-)

.. /

InloVeGirl27
08-31-2010, 17:00
Стилът и много ми харесва,специално тези снимки,които си пуснала са от първия сезон мисля,а Блеър оттогава много пъти и промениха гардероба.Сега я дават все с много елегантни рокли,повечето от които не са толкова шарени като за младо момиче,а повече като за улегнала дама.Ще видим новия сезон как ще е,лично на мен повече ми харесваха дрехите от 1ви и втори сезон.И на мен ми харесват такива облекла,стремя се към нещо подобно но не чак толкова шарено,защото ако нямаш стилист зад гърба си разликата между красиво и смешно при игра с толкова цветове е много тънка.

И на мен ми харесват повече дрехите в първи и втори сезон,когато беше ученичка. Тези рокли,както каза ти,са за по-улегнали жени,които отдавна са забравили за колежа и партитата. И да,границата е прекалено тънка,но за жалост много хора не го знаят. А на мен ми омръзна да виждам хора,облечени без капка стил

SummerDream
08-31-2010, 17:33
Nqkuf, хех, мерси, че ми помогна да си я "представя" със снимка на самата актриса Лейтън Мийстър, но друго имах предвид 8-) ..Никога не съм виждала в епизодите Блеър по-спортно облечена и не ми се връзва, примерно другия сезон да е такава.. (ах, как нямам търпениее за 4ти сезон, бтв д; ) Просто не мога да си представя дъщерята на Елинор Уолдорф облечено като всяко второ момиче..

И да, стилът й се промени в течение с времето..Нормално е в 1ви и 2ри сезон, където беше ученичка, да се облича като такава, докато вече в 3ти ее по-улегнала..колежанка, следователно и гардеробът й е такъв, заложили са на по-елегантните неща..

На ей тая снимка (http://hotnews.bg/uploads/tinymce/dajdaj/fhm/deq/krasota/leighton-meester-harpers-bazaar-september-2009-pictures-1.jpg) Лейтън много ме радва ^^ далеч от образа на Блеър и всичко останало..

Harmonyy
08-31-2010, 17:44
Аз също гледам сериала и много харесвам Блеър,тя ми е фаворит :) Но дрехите й изобщо не ми харесват,не е мой стил..И казвате,че било модерно и тнт.,обаче според мен изобщо не изглежда добре :) Много повече харесвам стила на Серина :)

Nqkuf
08-31-2010, 17:44
Добре, явно не съм разбрал... :P

vanchetox
08-31-2010, 18:37
Сериалчето си го бива,на мен лично много ми харесва :) . Много ми е интересно как се обличат,бих се облякла така но не и в България.Прекалено странно ще е за нашата страна според мен :)

Sigrina
08-31-2010, 18:47
Ох, много се бях запалила по този сериал преди време :) Супер е! Относно Блеър, много хора ме оприличават на нея, защото и аз много обичам да нося диадеми, имам толкова много, че вече нямам къде да ги слагам. Слава на Бога, като характер - нищо общо (освен отмъстителността (devil) ). Както и да е, харесва ми стила й на обличане, малко ретро, но много елегантно, моят стил е подобен, но не чак толкова ретро. Много е сладка <3

InloVeGirl27
08-31-2010, 20:41
Да,уникална е..

dolcheee78
08-31-2010, 21:19
Не ми харесва как я обличат ,но Лейтън самата актриса я намирам за много хубава и и харесвам ежедневното и обличане ,но не и на героинята и :) Честно да си кажа баба от снимки съм виждала се обличаше така (не го казвам с лошо) едното време така е било,но малко или много това се задължава в сериала :)

Minerva
08-31-2010, 21:36
Не съм гледала филма, но съм виждала момичето по списания. Сега потърсих снимки в нет-а и мноого ми хареса! Уникална е! Според мен се облича много стилно и с вкус, изглежда ми на някои снимки като кукла. Освен това и самата актриса е красива. Определено с буклите и е по-добре отколкото с права коса!!!

InloVeGirl27
09-01-2010, 06:57
Не харесвате този начин на обличане,защото е прекалено строг за нашето ежедневие. Но това са известни марки като Диор,Шанел,Долче и Габана,Марк Джейкъбс и още много други. Дали тези марки ще пуснат своя линия на пазара,ако тя е старомодна?!?

settingSun
09-01-2010, 09:06
Аз пък ужасно много харесвам стила й и да ако тук някой излезе по улицата облечен по подобен начин няма да бъде възприет много добре, но това не значи че в другите страни това ще бъде така. Просто ние сме свикнали на по традиционните неща :)
да вярно е това, всички се обличат комерсиално.
Не гледам сериала и сега я виждам за първи път, но стила й много ми допада

yozii
09-06-2010, 17:39
на мен много ми харесва стила и .. а също и личността и .. истинска модна икона ..

Lenny
09-06-2010, 20:10
Обличат я така за да е някаква по-изискана.. А Лейтън Мийстър се справя страхотно с ролята и е супер красива и чаровна
http://www.prikachi.com/images/214/2483214E.jpg