View Full Version : как да и намекна ?
Има едно момиче което много ме харесва,а аз искам само секс с нея.Та въпроса ми е как да и намекна или да я попитам направо.Познаваме се,излизали няколко пъти и ми е казвала,че ме харесва и много иска да сме заедно,но просто става само за секс и нищо повече.. Ако някой темата му е тъпа да не пише в нея. МЕРСИ :)
освен да и кажеш,но ако ти откаже после ще е неловко
BiGBaDWolF
08-31-2010, 13:52
Или и кажи или продължавай напред .. Нема кво да губиш ..
LovelyGirl
08-31-2010, 14:37
Наистина ли си толкова отвратителен да искаш само секс от момиче, което знаеш, че те харесва?
kristal4ee
08-31-2010, 14:49
Наистина ли си толкова отвратителен да искаш само секс от момиче, което знаеш, че те харесва?
ебати мизерията е тояя е за такива боклуци нема да си хвърля и сопола :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Ами имаш право,но все още не съм я питал дали иска само секс или връзка с мен.Ако е 2-рото ще и кажа всичко директно без да се правя на путка и каквото стане.Затова не се мисля чак за отвратителен ами малко за използвач,но нали ще я питам все пак не го правя против нейната воля.
Ей това представлява мъжът! :razz:
kristal4ee
08-31-2010, 15:01
Ей това представлява мъжът! :razz:
жалкоо,, много жалко :-x :-x :?
Ако може КАТИНАРА да сложите на темата.Разбрах каквото ми трябваше.
Qnkishhh
08-31-2010, 15:59
Ама ти най-важното не си разбрал - на такива като тебе ми иде да им извия врата на 720 градуса.
Поне кажи на момичето какви са ти намеренията...
Ама ти най-важното не си разбрал - на такива като тебе ми иде да им извия врата на 720 градуса.
Поне кажи на момичето какви са ти намеренията...
Спокойно ,сега си на 10.
На около 30 жените разбират ,че секс между приятели не е нещо лошо.
Мое мнение - бъди искрен с нея.
Втори вариянт - изчукай я и я зарежи. (не препоръчвам,ще ти се носи лоша слава)
Успех!
iloves3x
08-31-2010, 16:27
Има едно момиче което много ме харесва,а аз искам само секс с нея.Та въпроса ми е как да и намекна или да я попитам направо.Познаваме се,излизали няколко пъти и ми е казвала,че ме харесва и много иска да сме заедно,но просто става само за секс и нищо повече.. Ако някой темата му е тъпа да не пише в нея. МЕРСИ :)
Такива отворковци като тебе много ги обичам! :smt097
Punisherrr
08-31-2010, 16:30
Ако може КАТИНАРА да сложите на темата.Разбрах каквото ми трябваше.