View Full Version : Нека момичетата да ми помогнат!
Хора здравейте. Трябва ми помощ от романтични и сериозни хора! Дано да съм на правилното място. :)
Така, ето го и проблема ми. Приятелката ми заминава на екскурзия с техните в четвъртък. Ще липсва 4 - 5 дни и на мене ми хрумна да и направя изненада докато я няма чрез СМС-си. Искам да и изпращам всеки ден по малко от някоя еротична история и да я продалжавам с всеки СМС. Искам да помоля момичетата да споделят някоя еротичен разказ който много им допада. Искам да отбележа че още не сме го направили и на двамата ще е за първи пътн, но с натискането сме доста напред :D:D:D. Ох, отплеснах се :) и така моля момичетата за помощ.
Мерси много предварително. И съжалявам ако има грешки! :):):)
Това ми излезе в Гугъл като търсих "еротични разкази" - цък (http://bg-sexologia.info/novsmf/index.php?board=49.0)
Обаче мисля, че идеята ти е тъпа с тия смси.
Аз ако съм на почивка инякой ме бомбардира със смси, независимо от какво естествео, сигурно ще се издразня.. всеки ден особено.
mArMaLaDkA
08-31-2010, 18:39
По-голяма тъпотия не бях чувала.
Като толкова имаш мерак - търси си сам. Не вярвам някое нормално момиче да си губи времето в четенето на еротични разкази, камо ли да си има любим.
Успех в начинанието и се моли техните да не й разглеждат телефона. 8-) А и е много интересно как разказ, който е една страница в Word, ще успееш да й го пратиш всичкия чрез смс-и.
kalpazanka
08-31-2010, 18:41
8-) А и е много интересно как разказ, който е една страница в Word, ще успееш да й го пратиш всичкия чрез смс-и.
Ще си направи дузина акаунти в мтел. :D
kombarka
08-31-2010, 18:43
Абе интересна идея, но защо пък точно еротичен разказ? :-o
пп един съвет: пращай и САМО ПО ЕДИН на ден.
Леле голяма критика ми драпнахте за 2 мин. Парво тя отива там малко на сила с техните. 2ро няма да и пиша романи аз ще си го скася в рамките на 5-6 СМС. 3то мисля че може и да има момиче което да се е натакнало случайно на разкази и последно телефона е с парола таиче няма да четат :grin: :grin: :grin: :D :D :D :D :P :P :-P :-P
Поне се аргоментирайте защо е тъпа идеята и давайте по добри тогава:)
Абе интересна идея, но защо пък точно еротичен разказ? :-o
пп един съвет: пращай и САМО ПО ЕДИН на ден.
Да и аз мисля да е само по 1 да ден. А какво имаш предвид, че не е добра идеята с еротичните разкази. С любовни ли да пробвам?
Мислих си и за някое красиво стихче...
desitoyoy
08-31-2010, 19:23
Събличай се, полека се събличай
със грацията дивна на русалка!
От себе си едно след друго свличай
прикритията нежни, ала малки
на свойта плът свенлива, но греховна.
Нима е грях тъй да те гледам, мила?
Нали от този вечен грях любовен
ний всички на света сме се родили?
Нали от този "грях", така наречен,
започва всъщност нашето начало?
Ако е грях, то този грях е вечен,
безсмъртен като смъртното ти тяло.
И като моето, което те обича,
което тръпне, чака и което...
Събличай се! Полека се събличай,
греха да видя и да го усетя,
в копнежа му да изгоря докрая...
На този свят горчив и толкоз мрачен
по-сладко чудо от това не зная:
жена, която се съблича в здрача...
Събличай се и ми свети със вечност.
:razz: :razz: :razz: :razz: Пращай и всяка нощ точно в 00:00 :razz: :razz: Успех!
ПС:Стихотворението се казва Среднощна молитва и е на Дамян Дамянов.
Стихотворението много ми хареса!
Събличай се, полека се събличай....
ПС:Стихотворението се казва Среднощна молитва и е на Дамян Дамянов.
Явно има и такива момичета. Мерси и на мене много ми хареса. Пак идеята за 00:00 часа е супер. Мерси :)
desitoyoy
08-31-2010, 19:44
Няма за какво! Успех в това начинание! 8) 8-) :-D
малоумно
Аргументирай се моля!
desitoyoy
08-31-2010, 20:28
Ох, баси историите...момчето иска да направи нещо за гаджето си и иска съвсем малко помощ (която мисля, че вече му бе оказана) Ок, според вас е тъпо...ми никой не ви кара да го правите на вашето гадже. То да се критикува е най-лесно. Поне като казвате, че е тъпо и малоумно предложете нещо по-добро. Ама то да се мисли не е като да казваш просто "НЕ"
Ох, баси историите...момчето иска да направи нещо за гаджето си и иска съвсем малко помощ (която мисля, че вече му бе оказана) Ок, според вас е тъпо...ми никой не ви кара да го правите на вашето гадже. То да се критикува е най-лесно. Поне като казвате, че е тъпо и малоумно предложете нещо по-добро. Ама то да се мисли не е като да казваш просто "НЕ"
предлагам нещо по-добро : не прави това НЕЩО с есемесите.
малоумно
Аргументирай се моля!
няма какво да се аргументирам бе мейт,малоумно ми е,лигаво ми е,тъпо ми е. а тиА загрижените форумни герои,ше ме прощавате. ;]
малоумно
Аргументирай се моля!
няма какво да се аргументирам бе мейт,малоумно ми е,лигаво ми е,тъпо ми е. а тиА загрижените форумни герои,ше ме прощавате. ;]
Ем добре ама пак не чух друго предложение.
Ще си остана с първото пак нали няма да ги пращам на тебе какво въобще се занимавам с тебе! :)
desitoyoy
08-31-2010, 21:26
ErRoR19, кефиш ме! Зарежи ги тия дет нищо не им харесва. То е най-лесно да кажеш "Идеята е тъпа" За тея които си седят на задниците и мрънкат никой не може нищо да направи.
значи мене ме интересува колко сте напред с натискането и ти на колко години си.
WaterLilly
08-31-2010, 21:38
Логично е като си на екскурзия да не ти се мисли как и кога трябва да си криеш телефона от останалите (заради гениалната ти идея за еротични СМС-и). Защо не го даваш малко по-романтично и не толкова... загорело?
desitoyoy
08-31-2010, 21:50
:? Много скептици по тая земя, много нещо :?
Харесва ми идеята, харесва ми стихотворението! Напълно подкрепям, дано и хареса и на нея, успех! :grin:
WaterLilly
08-31-2010, 22:08
Гледай го, аз се аргументирам съвсем добросъвестно, той ми вика, че съм скептична. :lol:
mimka1912
09-01-2010, 04:58
Защо не измислиш нещо по-романтични с доза еротика. Смисъл идеята за еротичен разказ не ми харесва, но идеята за романтичен разказ (с малко еротика) е мноогооо по-добра за мене. Незнам ти избираш аз просто давам предложение. Иначе идеята е оригинална и какъвто и да е разказа приятелката ти ще го хареса ; ). Поне аз бих го харесала дее..Успех!!
ErRoR19, кефиш ме! Зарежи ги тия дет нищо не им харесва. То е най-лесно да кажеш "Идеята е тъпа" За тея които си седят на задниците и мрънкат никой не може нищо да направи.
а ти какво предложение даде? или е по-яко да плюеш тия,които си седят на задниците. ЕБАТИ БОГОВЕТЕ СТЕ В ТОЯ ФОРОМ.
малоумно
Аргументирай се моля!
Ем добре ама пак не чух друго предложение.
Ще си остана с първото пак нали няма да ги пращам на тебе какво въобще се занимавам с тебе! :)
предложението ми е,чакай да видя как да се аргументирам да не те засегна нещо,..еми като за начало НЕ ГО ПРАВИ БЕ! ще е ебати нисшата постъпка.
Не е лоша идеята.Но измисли нещто като стихотворението и да ти идва от вътре ще е и хареса повече. :)
desitoyoy
09-01-2010, 08:50
Гледай го, аз се аргументирам съвсем добросъвестно, той ми вика, че съм скептична. :lol:
Toй всъщност е тя :) И да мисля, че си скептичен/на
honeybabe
09-01-2010, 08:56
Ако държиш за еротичните разкази защо не измислиш нещо свое?Тези са отчайващо дълги.Сигурно ще се отегчи момичето докато го прочете целия. :D
FuckedUp
09-01-2010, 09:46
ВИЕ СТЕ БОЛНИ МОЗЪЦИ!
MaLkaTa_LaDy
09-01-2010, 09:59
На мен идеята не ми харесва. Изглежда ми някак... прекалено. Много би ме зарадвало например, ако всеки ден ми праща смс с една усмивка или целувка, и само това.
П.п. Сега се сетих, че на една приятелка, която слуша предимно твърда музика и мрази чалга, когато беше заминала на екскурзия и направих нещо пободно. Всеки ден и пращах смс с откъсче от мазна чалга песен. 8-) Много се смях при мисълта за реакцията и, когато ги чете... :D
kombarka
09-01-2010, 11:52
Ти от къде си сигурен, че ще и хареса? Ами ако реакцията и е точно обратната? Ако изобщо не е фен на такива нещя?
пп стихотворението наистина е хубаво :)
Elenichkaa
09-01-2010, 12:08
Получи,к'вото търсеше.
Аре прай к'вот искаш и к'вот знаиш!