PDA

View Full Version : Предложение за Форума!

Nakadah
08-31-2010, 19:09
Всички се оплакват че форума им вървял бавно, че забивал и тн. Екипа на форума обвинява нашия спам за това. Ми защо просто екипа на форума не поразчисти някои раздели от спама? Напримерно "Кофата", там има 577 страници със спам теми. Някоя от тях да не би да е важна? Продължаваме с Борсата, да не би маратонки които се продават от 1 година да се продават още? Много хора пускат темите си там без дори да ги следят... Ами училище и приятели? На кого му дреме какъв е бил бала на някой си преди 3 години?

Никой не ги гледа тези отдавна изоставени теми, на никой не му дреме за тях. Защо просто не се изтрият, така че да се освободи място за нови теми, които бас лова ще бъдат по-посещавани от старите и в същото време за по-лекия вървеж на форума.

Благодаря за отделеното време.

LadyDi
08-31-2010, 19:35
Захванали сме се вече с това.
За съжаление, не става толкова бързо и лесно, колкото си представяш, но в момента се опитваме да изтрием всички теми във форума, които са с дата 2005/2006-та година.

Nakadah
08-31-2010, 19:58
Хубаво е че винаги има кой да ми успокой :) Никога не съм казал че е лесно, или бързо. Разбирам че всичко изисква време и не може да стане на секундата и по начина по който ни се ще...

Всеки път като някой вдигне 6 месечна тема му бива казано че темата е стара, после се ретпортира и заключва. А когато някой пусне нова тема по същия проблем му бива казано да ползва търсачката. Ако се изтрият всичките тези стари и ненужни теми ще се елиминира този така объркващ и дразнещ проблем. :)

След като всичко е готово потребителите ще имат малко повече свобода и няма да мрънкат, екипа на на форума ще има по-малко работа и ще бъде по-лесна за вършене, а форума ще върви по леко и меко.

Благодаря за вниманието.

LadyDi
08-31-2010, 20:08
Ако си обърнал внимание на темата, която пусна алекс преди няколко дни, ще видиш, че нещата се променят :)

Да, досега наистина се действаше по този начин. Вече не се толерират теми на кирилица, трият се директно. Старите теми също ще бъдат изтривани, а съответният потребител - предупреждаван да не вади толкова стари теми. Ако темата е примерно на няколко месеца, тогава не е проблем да я вдигне, ако проблемът му съвпада с темата (извинявам се, малко е късно, а аз съм доста изморена, може нещо безсмислено да кажа :)).

Отделно правим тази чистка на стари теми в момента, така че ако на някой му намалеят мненията - нека знае, че е заради това, а не че някой админ го преследва с цел да му смъкне ранга :)

amk933
08-31-2010, 20:12
Аз доколкото знам при преминаването към новата версия, автоматично всички стари теми 2006- ще бъдат изтрити... :)

Nakadah
08-31-2010, 20:32
Благодаря за отговорите. Аз съм от примерните потребители :oops: които четът всичко. Видях ги темите: "Повече дисциплина и повече контрол" както и "TeenProblem иска твоето мнение!". Но колко са наистина хората които четът тези теми? Може би 20-30% от форума? Ами остатъка? Аз просто давам идеи и казвам какъв би могъл да бъде резултата.

Благодаря за отделеното време.

tuzaro
08-31-2010, 22:11
и ти имаш някъв ранг под името майна...