View Full Version : Смс от вашата половинка!
svetlqta
09-01-2010, 07:34
Кой смс най много ви е трогнал (харесал)? от любимия/любимата?
SemperFidelis
09-01-2010, 07:35
Ай виж другите хиляда теми и си избери.
Ай виж другите хиляда теми и си избери.
svetlqta
09-01-2010, 07:40
какво да си изберем ? Темата си ми е мн хубава
sasha_90
09-01-2010, 10:42
Предишният ми приятел ми пращаше много хубави смс-и.Няма как да избера един от всичките.Трудно ще бъде да кажа еди-кой си е най-хубав,защото всичките са ми еднакво ценни.Дори още ги пазя.
anonimchetou
09-01-2010, 11:09
оо имало е страшно много смс-и ,които са ме трогвали.. незнам за вас, но аз като получа смс от него и това си ме трогва.. така че ; )
HeavensMaiden
09-01-2010, 11:45
Мии предишния ми приятел беше голям романтик и ми пращаше страншно мн смси, писма, картички и какви ли не мили неща, но не ги пазя вече. От сегашния ми приятел също имам няколко мили като например :
'' Как са бръмбарите в главата ми? Така и така си там много поздрави от мен :D :-) (hug) Много те обичам бубулече-клече :-) '' :oops:
Wasilewaa
09-01-2010, 12:00
Няма значение стига ми само да знам че смс-а е от него ;)
brutaLxxbunny
09-01-2010, 12:40
"Когато двама човека в различни точки на Земята,гледат звездите по едно и също време и мислят един за друг,в този момент те са заедно! " :) Голям романтик беше ..
Предишният ми приятел ми пращаше много хубави смс-и.Няма как да избера един от всичките.Трудно ще бъде да кажа еди-кой си е най-хубав,защото всичките са ми еднакво ценни.Дори още ги пазя.
Все едно съм го писала аз......
Пазя си ги, имам около 180 запазени, даже искам да си ги 'препиша' , защото някой ден, ако ми се прецака телефона, искам да си ги имам.... :-D :( :(