View Full Version : Омръзнахме си
roadrunner
09-01-2010, 09:40
С приятеля ми сме заедно от доста дълго време.. И си омръзнахме, но не си омръзнахме самите ние, а ежедневието ни.. Всеки ден едно и също и вече ни е писнало :-o Живеем в малък град и възможностите за разнообразяване не са кой знае какви..
Някой ако е имал подобен проблем може да продложи няколко идеи да си обновим връзката и да я направим малко по-жива :(
NeverTheSame
09-01-2010, 09:54
След като толкова ви е омръзнало ежедневието в малкия град защо не предприемете някакво пътуване..или поне една разходка до близко място? или възрастта не ви го позволява или..?
xinfamous
09-01-2010, 10:01
пътуване..или поне една разходка
;-)
Пък ако си прекалено малка да ползваш БДЖ ми е все едно за връзката ти :) Пробвайте да ходите на кино а-у искачайте с приятели,защото приятелите правят купони,среднощни напивания,такива работи дето ще те разнообразят без да се налага да ходиш кой знае къде.
mimka1912
09-01-2010, 10:01
Ами, разчупете го това ежедневие. Какво правите по цял ден?
PartyAllTheTime
09-01-2010, 10:05
Пътуване, разходка а-у... и тва е за 1-2 дена и после ? същия ташак... може да разнообразите за малко, но после пак ще стане същото. Нз сиг зтва аз не съм изкарвал повече от 3 месеца : ) а и аз живея в малък град и знам как е.
Elenichkaa
09-01-2010, 10:16
То ако си с приятна компания нявсякъде е интересно.И на пейката пред блока.Просто двамата явно не си пасвате.
Направете си пикник, ходете на дискотека, лятото още не е свършило нищо, че сега е хладно ако има още някой топъл ден идете на басейн. Ходете на купони с приятели, пушете наргиле, разхождайте се в парка, може дате научи да играеш баскетбол ако е добър в това, или ти него на волейбол ( предполагам независимо, кой учи другия ще падне голям смях). Може да карате колелета. надпреварвайте се кой ще си изяде сладоледа пръв :D :D . Толкова ли нямате въображение??
slynchoo
09-01-2010, 10:32
То ако си с приятна компания нявсякъде е интересно.И на пейката пред блока.Просто двамата явно не си пасвате.
И аз съм на това мнение!
С приятеля ми сме заедно от доста дълго време.. И си омръзнахме, но не си омръзнахме самите ние, а ежедневието ни.. Всеки ден едно и също и вече ни е писнало :-o Живеем в малък град и възможностите за разнообразяване не са кой знае какви..
Някой ако е имал подобен проблем може да продложи няколко идеи да си обновим връзката и да я направим малко по-жива :(
Живея в голям град,имам дълга връзка и имах абсолютно същия проблем до преди месец.Сега заминаваме с приятелката ми за София и мисля ,че ще се променят нещата.
Решението на проблема е разнообразието.Решение НЕ Е да се разделите.Това е глупаво.Съберете се с приятели и докато е още топло идете за 2-3 дни на море.Просто опитайте да смените обстановката.Проблема ви е ,че ежедневието ви скапва.Дали си в голям или малък град ,еднообразието ще те смаже без проблем.