Влез

View Full Version : Края

RoCkSpOt
09-01-2010, 11:25
Просто немогаааааа немогааааа толкова ми е гадно в момента че нз какво да права само рева блъскам опитвам се да се успокоя НЕМОГАААА :@:@ толкова я обичам .... ходихме супер дълго време но само се караме немоем сме заедно и сега нещо си писахме тя си хванала гадже които и направил смучка ! А НА МЕН НЕ МИ ДАВАШЕ БЕ :@:@:@ не са детски истории просто се хващам за най малкото ... сега тя ми разпраа няма как само се караме ако искаш може само се виждаме се понатискаме и тва е ... а тя принципно не е такава бе лЕЛЛЕЛЕ не съм на себе си просто тва е човека на които разчитах най-много разбирате ли където ми беше като нз навигатор .. В началото бях и подарил една наша снимка в рамка и от тогава като скъсаме нещо всеки път и казвах хвърли снимката и тя НЕ НЕ сега и казах земи снимката да я хвърли ме и тя знаете ли кво написа ... ;( ;( НЕЗНАМ КЪДЕ Е :Д и се смее бЕ толкова мн се обичахме и всичко се промени ... и са и викам прати ми снимка да го вида тоя тя ми праща праща ми и още 1 на която съм аз и ми вика е го бе не го ли виждаш и се смее :cry: :cry: сега треа да отида да се вида с нея и да се права че не ми пука ли кво :cry: немога само като си представа че тоя я е целувал :cry: смучил я е и кво ли още не .. На нея май не и пука изобщо :cry: !!! Сужелявам ако нещо пълна форума с глупости ама просто в този момент няма към кого на се обърна а исках да го напиша некуде или да го кажа :cry: [/i]

fungus
09-01-2010, 11:30
даже и я е чукал зад гърба ти.
гадно е, а? 8-) да бе и аз съм бил така, ма че се оправиш. никой не е умрял още

BoBa4eWeR
09-01-2010, 11:32
човек тя си играе с тебе ;(

mkio
09-01-2010, 11:33
Много гадно те е прецакала, но от това можеш да си извадиш една-единствена поука, че момичето не си заслужава. С други думи-к***a e :? Ако наистина те е обичала нямаше да постъпи така-да те изиграе и после да ти се подиграва в очите. Дори и много да я обичаш, не трябва да се опитваш да си я върнеш и да се унижаваш, просто няма да си заслужава.

RoCkSpOt
09-01-2010, 11:35
Тя ми се смее по най жадния начин в лицето а какво съм правил за нея просто си немате на представа ... ;( кво да права сега като отида при нея ... какво ;(

BloomF
09-01-2010, 11:39
Тая се гаври с тебе! Почни и ти да се гавриш с нея - хем мое ти стане по леко 8-)

mkio
09-01-2010, 11:40
Накажи я с безразличие, от това ще я заболи много повече, отколкото ако и се разкрещиш в лицето и й кажеш колко дълбоко те е наранила. Дори я блокирай ако се наложи, кажи и че не искаш да се карате и да се мразите, за това не искаш вече да общуваш с нея. Момичетата идват и си отиват, а тази очевидно не си заслужава. ; )

RoCkSpOt
09-01-2010, 11:42
Добре ли ще е ако отида целуваме се и я питам що на мен не ми даваше ... обичаш ли ме още некви е такива въпроси и като я питам неискаш с мен при него оставаш ? и тя като каже да да и кажа неискам нищо общо с човек като теб !
:-o

BloomF
09-01-2010, 11:44
Добре ли ще е ако отида целуваме се и я питам що на мен не ми даваше ... обичаш ли ме още некви е такива въпроси и като я питам неискаш с мен при него оставаш ? и тя като каже да да и кажа неискам нищо общо с човек като теб !

Бих те гръмнала.. Не се унижавай бе човек!!!

RoCkSpOt
09-01-2010, 11:46

Бих те гръмнала.. Не се унижавай бе човек!!!

А каквоооо какво да направаааа ;( ;( нз дали ше мога да отида без да рева при нея толкова ми е гадно тя ми беше майката бащата приятелите и гаджето в 1 и изведнъж какво стана гаври се с мен :cry: :cry: :cry:

mkio
09-01-2010, 11:47
Тя те прави на 5 стотинки, ти ще я целуваш, такъв човек дори не заслужава да му говориш според мен! Извинявай, но е постъпила много долно, не се унижавай.. :?

RoCkSpOt
09-01-2010, 11:59
Ако и обърна гръб тя ше ме забрави аз неискам искам да ме иска да мисли за мен за вижда че оня не е по добър от мен ...

Elenichkaa
09-01-2010, 12:00
Бул шит.
Я се стегни! :-x .... Ако бях момче нямаше да се оставя на няква развратна уличница да ме разиграва.
Както се казва :"Обичам курвите,но мразя курвенските номера!!!"

Wasilewaa
09-01-2010, 12:02
според мен тя си играе с теб ..

RoCkSpOt
09-01-2010, 12:13
Немога да си представа че тя точно тя може да се държи по такъв начин с мен ... просто немога :X:X:X

mArMaLaDkA
09-01-2010, 12:40
Пълен ревльо. Смачкала ти е достойнството, накарала те е да се чувстваш гадно и вместо да се нахъсаш и да си кажеш, че няма повече да й позволиш да се отнася с теб като с парцал, ти продължаваш да й се тикаш. В такъв случай, как да не продължава? Въпреки че на мен би ми било жал така да те гавря, дори не е забавно.
Трагедията не е в това, че тя е олигофрен, ами че ти си го позволил и продължаваш да го правиш. ВзЕми поне веднъж в живота си да се държиш като мъж, а не като разциврена пикла, имай малко гордост и с повече късмет и добър вкус, следващия път историята няма да свърши толкова зле за теб.

sasha_90
09-01-2010, 12:59
На по-лоша не можа да попаднеш.Тя е...как може и грам уважение да няма към теб?Хубаво хванала си гадже(ако наистина е вярно) как може да ти дава подробности какво и защо правят?Не стига,че те зарязала,но сега гледа да те дразни.Не се хващай.Номерата са й толкова прозрачни.Един съвет-колкото и да те боли,не го показвай пред нея.Тя това цели-да те дразни.

Legenda
09-01-2010, 13:27
Пълен ревльо. Смачкала ти е достойнството, накарала те е да се чувстваш гадно и вместо да се нахъсаш и да си кажеш, че няма повече да й позволиш да се отнася с теб като с парцал, ти продължаваш да й се тикаш. В такъв случай, как да не продължава? Въпреки че на мен би ми било жал така да те гавря, дори не е забавно.
Трагедията не е в това, че тя е олигофрен, ами че ти си го позволил и продължаваш да го правиш. ВзЕми поне веднъж в живота си да се държиш като мъж, а не като разциврена пикла, имай малко гордост и с повече късмет и добър вкус, следващия път историята няма да свърши толкова зле за теб.

Абсолютно съм съгласна.
Ако позволяваш да се държи така с теб, тя ще продължава. Преживей я и продължавай напред, няма смисъл да се занимаваш.

7227
09-01-2010, 13:32
Играе си с теб!Я горе главата,да не ти пука!Дръж се гадно с нея,точно както заслужава!

Smrazqvashta
09-01-2010, 13:40
Ти мъж ли си или к'во ?Сам си го правиш всичкото, направо и се вреш, викайки и "ела и ме смачкай,унижи ме до основи". Я се стегни, много грозна гледка си отстрани.

anonimchetou
09-01-2010, 14:32
а колко време е била тази дълга връзка ако не е тайна.. ? И по темата момче стегни се ! Вдигай горе главата ! Всичко си идва на мястото рано или късно.. !

Bonita1991
09-01-2010, 15:20
според мен трябва да се правиш, че не ти пука :? знам за какво говориш и че е трудно, но трябва. Така като и се молиш и надигаш носа и нищо няма да постигнеш освен да страдаш и да се унижаваш, а тя да ти се присмива :( ако не се осъзнае значи не е била момичето за теб :( не може така с лекота да се подиграваш с човека когото уж си обичал :? помисли .

SorrowEyes
09-01-2010, 15:29
Явно се е разгонила. Зарежи я тая овца.

FuckedUp
09-01-2010, 15:54
Боже..Аз, за момиче толкова никога няма да падна..камоли да "плача" за поредната патка..Горе главата :) Не е единствената и няма да е :)...Стегни се малко, бе, мамка му..

PyCoKoCkA93
09-01-2010, 15:59
Според мен това,което прави тя си е чиста гавра с теб...Ако наистина смяташ,че още изпитва нещо към теб трябва да и отвориш очите.А това става като и ти си хванеш една мацка и ако тя има чувства нещо ще я жегне...Ако не го направи значи всичко между вас е приключило и колкото и да ти е трудно трябва да я оставиш и да продъжиш напред...

GossipGirl89
09-01-2010, 17:02
Ами човек какво да ти кажа... за пореден път съм съгласна с мнението на Мармаладка.

И друг път съм чела твои теми и там всеки ти казваше да я зарежеш и да не се занимаваш, но явно не си го направил... Тя те е заразяла, а сега продължаваш да я доставяш удоволствие. Сам си си виновен. Сори, че го казвам ама си е така. Тичал си й по гъза кой знае колко време, прощавал си й кви ли не неща, позволил си й да те мачка както си иска и сега се очудваш на държанието й? :? Логично е да постъпи така. Когато си прекалено мек с някой и му позволяваш абсолютно всичко той рано или късно ти се качва на главата. Още повече, че в случая ти си момчето, а тя момичето. Жените не обичаме лигльовци и мекотела. Не обичаме и грубияни, но понякога имаме нужда да видим и да чуем мъжката дума и реакция... Явно през всичките тия моменти ти не си се държал на ниво, като истински мъж, а като някой льольо дето е съгласен с всичко...

И за какъв чеп изобщо ще се виждаш с нея след всичко, което ти е причинила? Обичаш я, искаш я - ок, ама сам си правиш гадното и сам я предизвикваш да се отнася по такъв начин с теб... Просто момичето не те е оценило, подиграло ти се е - от това следва да си вземеш поука и да продължиш напред, а не да се връщаш назад и да продължаваш да й падаш в краката и да се унижаваш... Вземи се стегни вече, и друг път са ти го казвали, и продължи напред БЕЗ НЕЯ !!! Боли, не боли, гадно, не гадно, ДЛЪЖЕН си да я забравиш и премахнеш от живота си! Най-добре й скръцни със зъби, отрежи я едно хубаво и й кажи, че повече не искаш да имаш нищо общо с помия като нея, след което я блокирай отвсякъде, изтрий всички ваши снимки и неща, които ти напомнят за нея и тва е! Рано или късно ще ти мине и чувствата ти ще изчезнат, но стига ти самият да го искаш... А докато продължаваш да се самосъжаляваш и да й ходиш по гъза нищо няма да ти помогне...

MaLkaTa_LaDy
09-01-2010, 18:09
Тя наистина постъпва гадно с теб, ама и ти си един дрисльо... Айде поне малко покажи достойнство, без да цивриш. Някой трябва да ти бие шамари, докато не се осъзнаеш. Просто... какви са тези лигавщини?!?! Издухай си носа, излез навън и кажи на някой приятел да отидете на дискотека или ако щеш на стрийптиз клуб.

bebe7o
09-01-2010, 19:01
И това ми било момче ... Дръж се малко на положение, бе. К'во си ревнал?! :? Паднал си, ставаш, изтупваш се и продължаваш. Животът не свършва с тая овца ... :?

NeverTheSame
09-01-2010, 19:25
И ко..момчетата не могат да показват чувства ли...хах ;]

Иначе смятай колко те е обичала пък тя.Не си заслужава да се ядосваш за тоя дето духа.

bebe7o
09-01-2010, 19:29
И ко..момчетата не могат да показват чувства ли...хах ;]

Иначе смятай колко те е обичала пък тя.Не си заслужава да се ядосваш за тоя дето духа.

Никой не е казал, че не трябва или не могат да показват чувства. Въпросът е , че точно това момче се държи като пълно мекотело. Нищо чудно, че оная го прай на 2 ст.

NeverTheSame
09-01-2010, 19:47
Възможно е :d

gunswitch
09-01-2010, 20:17
Я се стягай бе лигльо! Питаш кво да правиш като я видиш? Навикай й се, напсувай я, ако щеш шибни й един шамар! Бъди мъж поне малко и не се оставяй на някаква тъпа курвичка да те мачка!

RoCkSpOt
09-04-2010, 15:34
Видяхме се вече както и да е гушкаме тва онова ... вика ми да сме приятели с привилегии ... гадно ми е да НО вчера знаете ли какво ми каза тя ? Че от мен нищо нямало да стане не съм се бил замислял за живота ... вика ми ти нз кво ше правиш като завършиш ... също така ми казва цитирам: \\\"това ли е живота за теб да излизаш у 12 на обяд и да се прибираш у 4 часа\\\" (да добавя само това никога не се е случвало) ама сега ако не излизам кога !? на 17 години съм кво да права да вися в нас ли и ше илизам после като почна работа ли !? Тя така ми говореше вчера че нямало нищо да стане от мен не съм бил отговорен и некви такива ! А не е така разбирате ли ... Незнам защо го прави изведнъж е така почна да ми говори некви неща вика ми гледаш само как да се напиеш :О пил съм запоследно на 1 бал тая година и не пия воубще почти само по некви рождени дни е такива ТЯ ЗНАЕ ЧЕ НЕ Е ТАКА ЗАЩО ГО ПРАВИ :X:X ... ако не я обичах толкова много щех да я направа на незнам какво !!!

BlackMeow
09-04-2010, 15:50
Ако и обърна гръб тя ше ме забрави аз неискам искам да ме иска да мисли за мен за вижда че оня не е по добър от мен ...

Това явно няма да се случи, та по тоя повод събери останалото си достойнство и тегли една на тая! :-x
Знам, че е по-лесно да се каже отколкото да се направи, но и аз като теб съм в преебано положение и не го казвам просто така!
Нищо хубаво няма да видиш от тая шаврантия :(

HandOFDooM
09-04-2010, 16:46
докато беше с мен не ми даваше смучка а на оня от вчера даде ...
човек ти ме разби честно с тази СМУЧКА :razz:
а ти от нея ли разбра за тази смучка ? ако е така иска да се гаври с теб ..
незнам за теб, но и аз бях в такава ситуация и се изнервих супер много и отидох и счупих носа на тва гадно копеле ... като се замисля не беше виновен но ми премина

sometimesss
09-05-2010, 09:42
Леле .. ама моля ти се стегни се .. много добре знам колко боли от раздялата с любимия човек,човек на който си държал и си правил всичко за него ! Но това е просто върха .. ако те е обичала истински никога нямаше да се държи по този гаден унижителен начин :? ии със сигурност за смучки и за незнам си кво .. лъже те пич .. няма начин просто :? иска да те дразни и го постига .. бъди просто Б Е З Р А З Л И Ч Е Н !! Да,трудно е,това го знам ! Ама не може така да се държи с теб .. ти кво си ? Момче или лукова глава ?! Обясни и просто,че повече няма да позволиш да прави с теб квото си иска .. ти не си и куклата,която може да разиграва .. и тая , с извинение к***а .. как може да си има гадже и въпреки всичко да се натиска с тебе .. ама я моля ти се излез на положение,дръж се малко .. кажи и че искаш да поговорите и .. айде успех ! :)

xKiFlA
09-28-2010, 23:44
момчетата сте гадни.. и ние може да сме такива и то повече :razz: :grin: :P

xinfamous
09-29-2010, 02:28
хаха

righteous
09-29-2010, 08:43
Видяхме се вече както и да е гушкаме тва онова ... вика ми да сме приятели с привилегии ... гадно ми е да НО вчера знаете ли какво ми каза тя ? Че от мен нищо нямало да стане не съм се бил замислял за живота ... вика ми ти нз кво ше правиш като завършиш ... също така ми казва цитирам: \\\"това ли е живота за теб да излизаш у 12 на обяд и да се прибираш у 4 часа\\\" (да добавя само това никога не се е случвало) ама сега ако не излизам кога !? на 17 години съм кво да права да вися в нас ли и ше илизам после като почна работа ли !? Тя така ми говореше вчера че нямало нищо да стане от мен не съм бил отговорен и некви такива ! А не е така разбирате ли ... Незнам защо го прави изведнъж е така почна да ми говори некви неща вика ми гледаш само как да се напиеш :О пил съм запоследно на 1 бал тая година и не пия воубще почти само по некви рождени дни е такива ТЯ ЗНАЕ ЧЕ НЕ Е ТАКА ЗАЩО ГО ПРАВИ :X:X ... ако не я обичах толкова много щех да я направа на незнам какво !!!

вижда , че не можеш без нея и продължава да се гаври с тебе.. :)

NeZaPoznat
09-29-2010, 11:43
Тя ми се смее по най жадния начин в лицето а какво съм правил за нея просто си немате на представа ... ;( кво да права сега като отида при нея ... какво ;(

тва ще ти е за урок омбре !! нищо повече не прави за жена :?

Destroyer89
09-29-2010, 12:14
Ще ти дам съвет,ако случайно откриеш нещо мъжко в тебе:дрогирай я,след това я изчукай здраво и пусни клипа в нета,като си заличиш лицето.Доста долно е,но пък отмъщението ще е доста сладко.