Влез

View Full Version : Защо се банват избирателно?

gir
09-01-2010, 11:31
Искам да питам защо някои хора, които нарушават правила не се банват, а друг се банва, само защото дал линк към www.kry4ma.com ?

В www.kry4ma.com редовно се прави безплатна реклама на тийнпроблема, а обратното се санкционира с банове? Може ли някой да ми разясни човешки?

SuNsEt
09-01-2010, 11:40
Модераторите,защо все още не са ти сложили бан? :-o

Claymore
09-01-2010, 11:49
Мисля, че Тийнпроблем не са ти искали рекламата...Разбира се те можеха да постигнат някакво споразумение с теб в случай, че и ти имаше 300+ потребители онлайн, но нямаш и ще е най-добре да спреш с и без това неуспешните си опити за реклама.

gir
09-01-2010, 11:51

В смисъл, ти подкрепяш избирателното отношение към потребителите или ...? Не разбирам точно...

gir
09-01-2010, 11:54
Мисля, че Тийнпроблем не са ти искали рекламата...Разбира се те можеха да постигнат някакво споразумение с теб в случай, че и ти имаше 300+ потребители онлайн, но нямаш и ще е най-добре да спреш с и без това неуспешните си опити за реклама.

Разбира се, че не са. Тийнпроблем е собственост на ИНВЕСТОР.БГ, а аз с тях нямам, засега, никакви отношения.
Благодаря за обяснението относно 300+ потребители.
Колкото до рекламата (поканите, инвайтърството*) тя е сравнително-успешна, защото само за по-малко от месец съществуване www.kry4ma.com е в ТОП 4 000 000 по трафик на света и в TOP 500 000 за САЩ. Но, все пак, блгодаря, че се интересуваш от нашето развитие!

___

* която се прави на различни нива, а не само тук.

LadyDi
09-01-2010, 11:57
Правила на www.teenproblem.net:
II. Права и задължения на потребителите
8. Да НЕ правят СПАМ - нежелано рекламно съобщение, което съдържа линк към друг сайт. Такива ще бъдат изтривани. При грубо нарушаване на тази точка потребителя ще бъде предупреден, в последствие изтрит и/или ще му бъде ограничен достъпа до сайта.

Не знам да има споразумение между ТийнПроблем и гореспоменатия сайт да се прави съответната реклама между тях. Рекламирането на ТийнПроблем в krychma е избор на управителите на сайта. Докато не съществува такова споразумение, всички реклами към този сайт в нашия форум се считат за СПАМ, за което се прилага горецитираното правило.

SuNsEt
09-01-2010, 12:10

В смисъл, ти подкрепяш избирателното отношение към потребителите или ...? Не разбирам точно... В никакъв случай не подкрепям такова отношение,но ти не играеш по правилата.Плюс това не видях никъде в твоя форум да се рекламира Тийнпроблем.Ако искаш повече посетители рекламирай на други места,където пишат хора,които се интересуват от пиене повече от пишещите тук.

gir
09-01-2010, 12:24

В смисъл, ти подкрепяш избирателното отношение към потребителите или ...? Не разбирам точно... В никакъв случай не подкрепям такова отношение,но ти не играеш по правилата.Плюс това не видях никъде в твоя форум да се рекламира Тийнпроблем.Ако искаш повече посетители рекламирай на други места,където пишат хора,които се интересуват от пиене повече от пишещите тук.

1) не си гледала внимателно. В много теми има препратки, линкове или споменаване на тийнпроблем-а.

2) Генералната ми модераторка е юзър от тийнпроблем, както и един от модераторите.
3) Не играя, просто правя взаимоизгодни действия. От взаимен интерес е да има повече информация за нещата.
4) Кръчма.ком не е само за пиене, а и за безплатни уроци по китайски, италиански , наука и пр.

gir
09-01-2010, 12:29
Правила на www.teenproblem.net:
II. Права и задължения на потребителите
8. Да НЕ правят СПАМ - нежелано рекламно съобщение, което съдържа линк към друг сайт. Такива ще бъдат изтривани. При грубо нарушаване на тази точка потребителя ще бъде предупреден, в последствие изтрит и/или ще му бъде ограничен достъпа до сайта.

Не знам да има споразумение между ТийнПроблем и гореспоменатия сайт да се прави съответната реклама между тях. Рекламирането на ТийнПроблем в krychma е избор на управителите на сайта. Докато не съществува такова споразумение, всички реклами към този сайт в нашия форум се считат за СПАМ, за което се прилага горецитираното правило.

Да, но защо не се прилагат тези неща еднакво спрямо всеки?

Ето РЕКЛАМА НА ДРУГ САЙТ И ТО С ПСУВНЯ, но не реагирате (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=359582&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=)...В същото време, ако има линк към Кръчма.ком по някаква тема, коят вълнува хората - заклювате, триете и банвате.
Сега ясно ли е какво имам предвид под ДВОЕН СТАНДАРТ и/или ИЗБИРАТЕЛНО ОТНОШЕНИЕ?

LadyDi
09-01-2010, 12:31
Младежо, ТийнПроблем няма нужда да му се прави реклама по други сайтове, така че в случая изгодата е едностранна.

LadyDi
09-01-2010, 12:32
Edit: Разбирам, не сме видели темата, ще бъдат взети мерки.

Считам въпроса и темата за приключена. Ако видиш други подобни реклами на сайтове, ще сме благодарни, ако ни сигнализираш в съответната тема за Модераторска помощ.

Лек ден ;)

gir
09-01-2010, 15:29
Младежо, ТийнПроблем няма нужда да му се прави реклама по други сайтове, така че в случая изгодата е едностранна.

Уважаема, другарко, младежът е на 34 години, но не може да не се радва, че въпреки зрялата си възраст, във вашите очи е още в младежка!
Изгодата винаги е двустранна, защото уверявам ви, тийнпроблем е известен в България, но не и в други държави. При мен идват хора от Китай и др. държави, така че, малко повече известност в чужбина не би ви навредила, но не искам да се впускам в подробности, защото вие си знаете по-добре, вероятно, потребностите и средно-срочната идея за развитие.
Радвам се, че се разбрахме.
Обещавам ви повече да не пускам линкове към www.kry4ma.com, както и вече спрях да пускам реклами.
Успех!

gir
09-01-2010, 15:48
И даже официално обещах в www.kry4ma.com , така че можете да разчитате на мъжката му дума:

http://kry4ma.com/index.php?topic=137.15
(Последният пост, най-долу на Баш Винар)
Всичко най-хубаво!
Поздрави : www.kry4ma.com