View Full Version : Проблем с брадата...
Здравейте.. Знам че сигурно има хиляди такива теми, но се разрових и така и не намерих точен отговор на това, което търся.. Момче съм на 18 години и съм професионален спортист.. Това ще рече, че би трябвало да има доста тестостерон.. Развит съм си нормално.. Имам си косми навсякъде (само без гърдите), но нямам брада.. А ужасно много искам.. Знам че повечето ще кажат това е само допълнителен проблем и т.н. Не искам да съм като поп, но все пак.. Имам на мустаците и на брадичката черни и по-твърди, но са нарядко и пак не става и само това.. По бузите и бакендбардите няма нищо.. Тестостерон ли да взема да пия, да се мажа с нещо ли незнам..
Благодаря предварително..
някои момчета се развиват по-бавно
не се притеснявай
YouAteMyHeart
09-01-2010, 18:41
Ще ти дойде времето.Всеки се развива различно.Аз лично се бръсна от както станах на 15.В началото не беше много,но сега си се заформи брада.По-добре изчакай по естествен начин да се развие всичко. :)
давам ти моята
писнало ми е от нея 8-)
vIKToriYa
09-02-2010, 12:41
всеки се развива различно ще ти порастне не се притеснявяй :) познавам момче което е на 20 и сега тепърва започна да му избива... :)
Ми кво да ти кажа .. пр ивсеки различно.Аз започнах да се бръсна на 12-13 години (не че имаше нещо ама аз си търках нищожния мъх 8-) ).Сега съм на 15 и брадата ми е доста по-напреднала от останалите ми съученици.Ако толкова много искаш брада - удряй по една контра с бигчето всеки ден в продължение на 1-2 седмици, после почни пак нормално да си я бръснеш само като порасне и ще стане работата :)