View Full Version : съобщения :(
mecheeeee
09-01-2010, 20:00
Искам да попитам защо има съобщения , които не ми се пращат ?? Стоят в "Изпратени" от дни .... :|
Те са изпратени. Съхраняват се там, ако не получиш отговор на тях.
Поне при мен е така. Но не мога да ти обясня на какво се дължи това :)
Мисля,че в "изпратени" стоят съобщенията,които не са видяни от потребителите на които си ги пратила.Примерно пращам ти ЛС и след 2-3 мин. отивам в "изпратени" и виждам,че до съобщението ми има червеното човече-тоест ти още не си отворила ЛС-то.После,когато го отвориш на мене вече няма да ми пише в "изпратени" че съм ти пращала съобщение,ще ми е празно. Във "входящи" са съобщенията,които си получила,а "получени" са ЛС-тата,които си изпратила.Разбираш ли?
Не, не разбираме... Толкова ли не можете да тълкувате думите?
"Изпратени" -> свършено действие. Съобщенията които ВИЕ сте написали и ВИЕ сте пратили!
"Входящи" -> Съобщенията които на ВАС са били испратени!
Както вече обясниха, в ИЗПРАТЕНИ седят тези съобщения, които НЕ са прочетени от хората на които си ги изпратила. Когато ги прочетат, автоматично ти се преместват в 'ПОЛУЧЕНИ'.
Заб. - ако някой си зареди форума и види, че има примерно 3 лични съобщения, но НЕ си отвори страницата с лични съобщения, на теб пак ще ти се прехвърлят в 'ПОЛУЧЕНИ', а човека няма да го е прочел, даже няма да е видял че е от теб. Т.е. достатъчно е само да се логне във форума, за да се маркират съобщенията като прочетени, а той дори да не си е отворил страницата с лични съобщения.
mecheeeee
09-02-2010, 11:49
ахааа
Много благодаря за инфото :) Аз мислих ,че е нещо от рода ,че им е пълна пощата например :D