Влез

View Full Version : искам да живея при баща ми..

ablaazee
09-02-2010, 13:31
Работата е следната.. Майка ми и баща ми се разведоха когато бях на 4.. Майка ми го понесе много тежко,защото беще бременна, а й баща ми се сгоди за най-добрата и приятелка.. Оттогавь живея с нея, и виждам баща ми само веднъж в седмицата.. Всъщност.. аз искам да живея при него, но незнам как да кажа на мама и как ще го понесе.. Искам да прекарвам време с него.. Имам нужда от неговата обич.. Той си има жена и дете.. Разбирам се добре със сестра ми която е на 8.. Просто исках да ви попитам как да й кажа.. Много ми е трудно.. Някакви идеи ?

xXxinsatiablexXx
09-02-2010, 13:43
знам че няма да ме послушаш но да ти кажа все пак ,.
не изоставяй жената която те е родила :) просто помоли за по чести срещи с баща ти може би 1 седмица при мама 1 при тати :P има много начини но не я изоставяй една майка може да ти даде съвет за всичко а 1 баща /от едното ухо му влиза от другото излиза/ все пак има и друго семейство :)

spopi
09-02-2010, 14:41
не изоставяй жената която те е родила :) просто помоли за по чести срещи с баща ти може би 1 седмица при мама 1 при тати :P има много начини но не я изоставяй една майка може да ти даде съвет за всичко а 1 баща /от едното ухо му влиза от другото излиза/ все пак има и друго семейство :)
Съгласна съм с майка ти може да говориш за всичко не е както с бащта ти. :)

Claymore
09-02-2010, 14:42
Съжалявам, че ще ти го кажа, но щом ви е напуснал и не иска да те вижда повече от веднъж в седмицата значи няма нужда да се срещате. Пък и мислил ли си как един ден просто ще се натресеш в новото семейство на баща ти и очакваш да получиш обич? :?
Жена му може да те намрази. Защото дойдеш ли ти, вниманието на баща ти ще бъде насочено само към теб в определен период...

xXxinsatiablexXx
09-02-2010, 14:45

spopi нали си от Бс ние тук сме в центъра на драмата естествено че ги разбираме нещата,. :)

PIMP88 / прав си значи първо говори с баща си а после обясни на майка си , а ко баща ти иска да прекарва повече време с теб а майка ти не иска просто и кажи че имаш нужда по често от по-често мъжко присъствие до себе си ! айде успех :)

spopi
09-02-2010, 14:54

spopi нали си от Бс ние тук сме в центъра на драмата естествено че ги разбираме нещата,. :)

PIMP88 / прав си значи първо говори с баща си а после обясни на майка си , а ко баща ти иска да прекарва повече време с теб а майка ти не иска просто и кажи че имаш нужда по често от по-често мъжко присъствие до себе си ! айде успех :)

Не съм от Бургас но няма проблем. :)

xXxinsatiablexXx
09-02-2010, 15:18
ее гледам пише "БУРГАС :smt007 "

gaska
09-02-2010, 15:32
А баща ти иска ли? И жена му?

spopi
09-02-2010, 16:52
ее гледам пише "БУРГАС :smt007 "
Просто го обичам. :)

ablaazee
09-02-2010, 21:05
щом пиша, значи ме искат :)

king95
09-02-2010, 21:06
Остани при майка си :)

kloely
09-11-2010, 19:18
Нещата може да не са толкова прости. Не съм запозната с договорите за разводи, но ми се струва, че може да има клауза, която да определя кой има попечителство над теб. Тогава желанието ти, от детски каприз може да се превърне в юридически въпрос. Съветът ми е: не причинявай на майка си повече болка. Загубила е съпругът си, не и отнемай и детето. Освен това както казаха по-горе той вече има семейство и не се знае с времето как ще се отнасят с теб там. А и ти си момиче. Има неща, за които само майка ти може да ти даде съвет. Само на 12 си. Не бързай, за да не съжаляваш занапред.[i]

zorrybaby
09-12-2010, 13:20
Това е сложна ситуациq ,но според мен остани с майка си , защото по-лесно се споделq с неq попринцип , а колкото до баща ти : кажи и просто , че искаш да се срещате малко по-често :)

fuckme
09-12-2010, 13:24
най - добре ще е да я помолиш да се виждате с баща ти по - често примерно да оставаш за 3-4 дена или за 1 седмица при него..