Влез

View Full Version : Списания,Книги

babyZ
09-02-2010, 19:11
Какви списания и книги се намират най често у вас, какви обичате да четете? След като ги прочетете, давате ли ги за рециклиране?

kuklichka_bg
09-02-2010, 19:32
за рециклиране?!?! 8-) 8-) давам ги на майка ми или на някоя фр да ги прочете
Инъче имам всякакви книжки и списания

Hidalg0
09-02-2010, 22:28
Преди време си бях паднал по уестърните ама ся не сам чел от ... :X

DesireToFire
09-03-2010, 07:33
Преди години събирах Браво и Хай Клуб. Не ги ползвам, но няма да ги дам за рециклиране или да ги изхвърля. Сестра ми понякога ги прелиства или си реже картинки от там. Иначе сега си взимам само ПРО-рок. Книги супер много обичам да си купувам. Просто дори да съм я чела от библиотеката или от някой друг искам да си я имам. Книга не бих изхвърлила, дала за рециклиране и подобни.

SmilezZz
09-03-2010, 07:46
Списания
У нас най-често се намират:
- Хай клуб
- Журнал за жената
- Браво..
Тъй като тези са ми най-интересни,
се намират винаги..
Иначе батко чете някакви за автомобилите,но не
помня името на списанието 8-)
- Не ги давам за рециклиране..

Книги
Много обичам да си купувам кнжки и
никога не бих ги изхвърлила..или дала
за рециклиране..

fuckme
09-03-2010, 08:17
НИЩО НИ СЪМ ДАВАЛА ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ! (wait)
иначе има всякакви списания...Хай клуб,браво,джой,космополит н,гламур,нешънал джеографик ии на баща ми списанията на М-тел,2бе,Глобул ии тем подобни за техника :D
Ааа иначе книжки има сякви - детски, на стивън кинг, на бг автори,фентъзи иии т.н. имамее УЛТРА брутално много книги :lol: :lol:

Missyyy
09-03-2010, 08:49
В стаята на наще секцията е пълна до горе с книги на БГ автори,, романите на майка ми ,,и разни други глупости,, иначе аз имам най-често хай-клуб и браво които ги изхвърлям ,за какво са ми ;дд а книгии ,, вампирските и готик романи са на 3 рафта ;д и най-отдолу на стивън кинг и др. автори,, книгите са ми най-ценното нещо в стаята!!

anonimchetou
09-03-2010, 09:02
В къщи има страшно много книги. Аз чета в момента The Secret : ) Иначе книгите у нас са много стари и нещо не ме привличат особено..

gabi7u
09-03-2010, 10:02
списания имам адски много Cosmopolitan.
ако ги взема да ги тегля към 10-15 кг сиг. има, но не бих ги рециклирала.
също от време на време Glamour ili Joy.
Книги - тези, които съм към Космо например..
На Агата Кристи романи ..
всичко друго за четене е на майка ми и все някакви Любовни.

Chanceux
09-03-2010, 10:38
Списанията са на майка ми и на сестрите ми.. cosmopolitan и joy четат. :)

Иначе книги,като изключим гиганската библиотека с класическа литература,на моите рафтове се намира фантастика,трилъри и разни автобиографии,исторически книги.. Нищо интересно като цяло :д
И няколко учебника по психология имам.. това е. :)

SummerDream
09-03-2010, 10:46
^ И ние сме така, имаме страшно много книги у нас..Аз самата супер много обичам да си купувам, не, нищо не изхвърлям, нито пък давам за рециклиране..

Списания..обичайните-Гламър, Космополитан, Джой..вече имам толкова много, че и аз се чудя къде ги побирам 8-)

Teenprblem
09-03-2010, 12:11
Купувам си най често ''h2o'' понякога ''Хай Клуб'' или ''BRAVO'' вече има и ''Wizards of Waverly Place'' и мисля да си го купувам :P но като ги проета ги оставям някъде вкъщи и .. си стоят там