View Full Version : Syoss Professional Performance и Advance Techniques ??
smallbab
09-03-2010, 15:42
Искам мнение за тези продукти :)
iloves3x
09-03-2010, 18:46
Боклуци. Има по-добри марки! :)
fastuka96
09-03-2010, 19:22
не са боклуци .. всичко ми е на syoos и съм наистина доволна : ) няма да съжеляваш :grin: струва си да опиташ
на Сайъс имам един heat protector и не мога да кажа дали съм доволна или не 8-) разлика не виждам,ама щом досега няма поражения от пресата,сигурно действа..
на Сайъс имам един heat protector и не мога да кажа дали съм доволна или не 8-) разлика не виждам,ама щом досега няма поражения от пресата,сигурно действа..
подкрепям
Scepticism
09-03-2010, 22:16
аз пък от тази марка получавам пърхот.. :?
на мен не ми допада
Поредните продукти с много реклама и ниско качество!! .. :x
SuMmEr_KiSS
09-04-2010, 08:27
Предпочитам Syoss .
Имах някакъв гел за коса на Syoss.. Беше отвратителен.. След известно време прическата се разваляше, а гела ставаше на едни белички неща, които след като си разрошиш косата, почват да падат сякаш сняг се сипе от главата ти..
francyzoi4ety
09-04-2010, 11:46
аз си взех на сайъс това heat protection и мога да кажа,че е много добро косата става много хубава от него,а на една приятелка просто нямам думи колко добре и подейства по принцип нейната коса не издържа дълго време след като я изправи,но с помощта на това стои много време абсолютно съм за!!
относно advance techniques също съм за.Поръчах си шампоан и балсам с отмиване от оранжевата серия с лотос и мога да кажа,че косата ми е стращно мека и подхранена.
В Крайна сметка и двата продукта си заслужават.Пробвай ги и от двата вида като в комплект ги използвай и няма да съжаляваш ;)
nymphadora
09-04-2010, 12:01
За Syoss съм чувала повече негативни отзиви,така че ме е страх да го пробвам 8-)
Syoss не го харесвам, но Advance са що годе добри. Смисъл, не е нищо особено, но не са и лоши. ;)
добре аз не мога да разбера . Syoss е търговска марка на Schwarckopf, както Шаума, Глис, Тафт и тнт. За чии им е да правят еднакви продукти под няколко имена и с различна визия и цена. Разбирам, че идеята е да се докарват печалби, обаче реално няма особена разлика в това, което е в шишето на шампоана Gliss, Syoss i Schauma. Само рекламата им е различна.
Аз ползвам на "SYOSS" и съм доволна. Забелязвам, че когато си го нанеса на косата, след това когато оформя косата крайщата не ми стоят сухи и все едно накъсани, някак си са "по-живи", меки. За сега ми харесва, смятам да пробвам и другите им продукти.
mynichka
09-04-2010, 14:04
мисля да пробвам Syoss :)
Sladurchoo
09-04-2010, 14:05
на Syoss си взех преди няколко дена Heat Protector, ноо още не съм го пробвала :-D
Advance Techniques повечето са пълни боклуци, само ваксата ми харесва
titinkaa
09-04-2010, 14:24
Ползвах един път шампоана на Syoss още като се появиха на пазара и бях доволна.
На мен Syoss (шампоана) не ми действаше добре, иначе лака за коса ми хареса, а за другите им неща незнам.
slynchoo
09-04-2010, 17:53
Преди известно време ползвах шампоан на Сайъс и останах много доволна,сега смятам да си взема и това за пресата. ;)
Пробвай!
Carmen_Kass
09-04-2010, 20:32
Syoss.
Днес ползвах боята им за коса(амонячна е),още няма реклама и не знам колко лесно се намира,но е мноого добра.Цената и е 7лв.
Хийт протектора -и от него съм доволна,както и от спрейовете-балсам.
Ми, май са малко боклучави...
smallbab
09-06-2010, 13:57
ами 1 приятелка използва това на саиъс и косата и е невероятна.Изправя се от 6 години всеки ден и преди косата и беше ужас!
Тя ми обясни че :
в самия косъм има вода,когато минаваш със преса/сашоар/маша тти изпаряваш тази вода и той се исушава,в това на саиъс има минерали и витамини които запълват косъма и ти с пресата исушаваш само половината от тях(след употреба на саиъс)и косата ти се запълва отново
Dark_Angel_F
09-07-2010, 07:20
Майка ми си взе шампоан и балсам за обем и й харесват , но според мен са ужасни , когао ги пробвах правеха косата ми твърда без блясък и трудна за разресване...
DanceGirl
09-07-2010, 18:05
Много съм доволна от шампоана :grin:
XTREMEFREERIDE
09-08-2010, 14:03
Шампоана на Syoss е пълна скръб.