Влез

View Full Version : Защо момичетата не харесват по пълните момчета?

BeerBrother
09-03-2010, 20:09
Здравейте, прави ми впечатление, че "днешните" момичета не си падат /или поне не го показват/ по по пълните момчета...?!?
Не става дума за супер дебели момчета, ами просто за някое малко по закръглено /набито/ момче...
Защо е така, не е ли редно момчето да е по пълно а жената слаба, има момчета на който може да им преброиш ребрата и момичетата си падат по такива, не знам нормално ли е това...

Smrazqvashta
09-03-2010, 20:15
Лично аз не харесвам нито закръглени, нито набити, но това не означава, че си падам по тапицирани скелети. Всяка жена си има различен вкус и идеал, грешно е всички да се слагат под общ знаменател.

FuckedUp
09-03-2010, 20:25
Има 3 такива теми..ТЪРСАЧКА!

umri
09-03-2010, 20:25
По същата причина, по която ти не си падаш по "закръглени" момичета.

Между набит и закръглен разликата е много голяма.

Case closed.

BreakTheWind
09-03-2010, 20:32
Слабо момче - Слабо момиче
Набито момче - Набито момиче
Култористко момче - Култористко момиче
Дебело момче - Дебело момиче.
Един пълен фр стана гадже с едно тънко момиче.. момичето надебеля. Това е :)

awerw
09-03-2010, 20:34
а ти закръглен и набит ли си :-o

ScarletBite
09-03-2010, 20:35
Общата причина обаче е, че в момента е супер фешън да имаш релефно тяло. Почти както преди 2-3 годинки - да имаш емо бретон.

FuckedUp
09-03-2010, 20:37
Пълни глупости :)

z1p0
09-03-2010, 21:10
Не ги харесват, щото са дебели, гадни и сланините им висят отвсякъде, други въпроси?!

radeberger
09-03-2010, 21:29
Както ти не си падаш по дебели момичета (предполагам), така и повечето момичета не харесват дебели момчета.

deadshadow13
09-03-2010, 21:35
що не видях нито един коментар в защита на мъжете кво ми пишете за жени.Важното е както човек притежава от вътре вътрешната красота е важна само простаците и простачките гледат и съдят по външния вид важното е какво притежаваш от вътре и ако си късметлия или късметлийка да намариш човек който точно това гледа в теб то няма да ти пука да ли си дебел/ла и ще знаещ че този човек наистина те обича а не некви пикли дет ходат с фешанчета просто щото имат впити дънки е яки прически това не е истинска любов ....

king95
09-03-2010, 21:38
По същата причина, поради която ти не си падаш по дебели момичета. :)

dimi93
09-03-2010, 21:39
Здравейте, прави ми впечатление, че "днешните" момичета не си падат /или поне не го показват/ по по пълните момчета...?!?
Не става дума за супер дебели момчета, ами просто за някое малко по закръглено /набито/ момче...
Защо е така, не е ли редно момчето да е по пълно а жената слаба, има момчета на който може да им преброиш ребрата и момичетата си падат по такива, не знам нормално ли е това...

хаха ами аз съм от тези момчета ( в категорията дето уж им се броят ребрата). Много момичета са ми споделяли, че харесват повече тяло като моето, от колкото някое супер мусколесто (да не говорим за пълно или закръгледно)

MaLkaTa_LaDy
09-03-2010, 21:42
Защото няма толкова много пълни момчета. Много повече са момчетата, които са прекалено слаби, от тези, които са прекалено пълни. Един недостатък, когато не е толкова често срещан се набива на очи и дразни.

не е ли редно момчето да е по пълно а жената слаба
Редно е момчето да е по-едро и силно, а момичето да е по-невинно и нежно. Схвана ли?

Scepticism
09-03-2010, 21:43
що не видях нито един коментар в защита на мъжете кво ми пишете за жени.Важното е както човек притежава от вътре вътрешната красота е важна само простаците и простачките гледат и съдят по външния вид важното е какво притежаваш от вътре и ако си късметлия или късметлийка да намариш човек който точно това гледа в теб то няма да ти пука да ли си дебел/ла и ще знаещ че този човек наистина те обича а не некви пикли дет ходат с фешанчета просто щото имат впити дънки е яки прически това не е истинска любов ....

ии за кво ти е такова гадже, което не те привлича а?! тези, които те разбират и те обичат, но не те привличат се наричат приятели!! правете разлика, моля..

по темата: всеки с вкуса си. и набит не е същото като пълен. нямам против набитите момчета, но мен лично пълните не ме привличат, тъй като самата гледка не ми харесва.

dimi93
09-03-2010, 21:44

Виж сега, като влезеш в някой бар и видиш някое момиче на си казваш "леле каква прекрасна душа има!", душата и не е това което те възбужда. Другото нещо е че външния вид е 1вото което се набива на очи в 1 човек и създава 1во впечатление.
Може би това което пишеш е вярно, но нали знаеш че няма как това да се получи при 1 тийнейджър, защото на тази възраст почти всичко е хормони и хората избират гаджетата си предимно по външният вид и се влюбват (увличат) по него!

mArMaLaDkA
09-03-2010, 21:45
Все някоя и теб ще те хареса.

MaLkaTa_LaDy
09-03-2010, 21:49
Гениалните ви мозъци просто ме изумяват... Момчето попита: Защо момичетата не харесват пълни момчета, но нямат нищо против да са с клечовци? При положение, че и в двата случая това не е красиво.

djstyle
09-03-2010, 21:51
Пълни глупости :)

+

ScarletBite
09-03-2010, 21:57

Виж сега, като влезеш в някой бар и видиш някое момиче на си казваш "леле каква прекрасна душа има!", душата и не е това което те възбужда. Другото нещо е че външния вид е 1вото което се набива на очи в 1 човек и създава 1во впечатление.
Може би това което пишеш е вярно, но нали знаеш че няма как това да се получи при 1 тийнейджър, защото на тази възраст почти всичко е хормони и хората избират гаджетата си предимно по външният вид и се влюбват (увличат) по него!
Ще добавя, че подсъзнателно женският екземпляр си търси силен мъжки, който да направи силни деца и да носи богат улов. Първичен инстинкт. 8)

darkPaladin
09-03-2010, 22:05
да харесват не

но могат ли да обичат?

Никой няма да е с добра фигура вечно ;)

xNiKx
09-03-2010, 22:08
Кви днешни момичета, момичетата НИКОГА не са харесвали дебели (пълни) момчета.

HandOFDooM
09-03-2010, 22:58
момче което е на 14-18 високо 180-90 и тежи 60-70 е бахти гаврата ...
мен ме дразнят такива дето им се броят ребрата ...
а от слабо момиче по-добро няма :)

dimi93
09-03-2010, 23:21
момче което е на 14-18 високо 180-90 и тежи 60-70 е бахти гаврата ...
мен ме дразнят такива дето им се броят ребрата ...
а от слабо момиче по-добро няма :)

хаха ами аз съм 180 на 17 и съм тежък 55 кг, но не ми се броят ребрата!

partychild
09-04-2010, 05:38
Не харесвам слаби момчета...бих тръгнала с момче, което има коремче (както сега 8-) ) и да има к'во да си пипам...отколкото кокали :)

britzy
09-04-2010, 09:14
OМГ ти си официално най-тъпият човек ,писал в темата.Кви са тия измишльотини??
По темата-не е редно момчето да е дебело,а момичето да пази егати диетите убийствени в една връзка.И не не харесвам некви тлъсти момчета с високо самочувствие,търсещи фиданки.Малко пуФкави може...

awerw
09-04-2010, 09:17
авее секи човек е различен и харесва различно някои дебели,слаби,мускулести що за безсмислена тема :?

soul1199
09-04-2010, 09:29
Лично аз не харесвам нито закръглени, нито набити, но това не означава, че си падам по тапицирани скелети. Всяка жена си има различен вкус и идеал, грешно е всички да се слагат под общ знаменател.+ и аз мисля така

Torn
09-04-2010, 09:48
абе пич много ли си се саднал :D много ясно че няма да харесват закръглени момчета все 1 ти да си харесаш някоя дебелана замисли се малко :?

ralica55
09-04-2010, 11:22
Не харесвам слаби момчета...бих тръгнала с момче, което има коремче (както сега 8-) ) и да има к'во да си пипам...отколкото кокали :) +1 :twisted:

XheroineX
09-04-2010, 11:29
Всичко си е до характера...Преди бях пълна-харесваха ме....сега не съм пълна-пак си ме харесват...Така е-винаги ми е вървяло с момчетата...

Просто-за всеки влак си има пътници :P Така че не мога да кажа...

PyCoKoCkA93
09-04-2010, 11:36
Не харесвам торби с кокали !!!Предпочитам коремче,да си има мръвчица,да има к'во да се барне :D :D [/i]

loliii
09-04-2010, 11:40
По същия начин мога да ти задам въпрос "защо момчетата не си падат по по-пълни момичета?" . Кой те излъга, че е "редно" момчето да е пълно, а жената слаба!? Жените са тези, които имат големи гърди, големи дупета и пълнеят по-лесно. Щом момичето може да се поддържа слабо, без паласки и корем, трябва и момчето да го прави.

eXxXciTeD
09-04-2010, 11:48
Бе я стига си търси оправдания и се самосъжалява, ако била истинската ти любов щяла да се харесва всякак... Вземи тренирай и ще бъдеш по-харесван и уверен в себе си, стига дилеми външния вид има значение :D

tanch3t093
09-04-2010, 13:10
Всеки си има вкус .. Някои харесват по-пухкави момчета, други по-слабички ...

bloodyred
09-04-2010, 13:11
Ми то аз не харесвам клечовци, с тънка снага хах .. обаче и дебели не харесвам. Нормални .. :-o

Hayashi
09-04-2010, 13:44
Аз пък винаги съм се чудела защо пълните хора се обиждат на дебел. Аз пък никога не съм се засягала някой като ме нарече клечка или солета.

Аз съм от онея кльощавите плоски като дъски. Ем не ми пречи, някой ако тва му е проблема, че съм с килограми и височина под нормата да ме заобикаля от 10 метра. Кльощавите хора не ми пречат. Виж някоя прилично дебела или дебел, който се мислят за фотомодели.
Не си падам по дебели. И не се извинявам за това. Сигурно има и много хора, което не си падат по такива "торби с кокали" като като мен.

bigshitpoppin
09-04-2010, 13:52
Ми то това да си леко пълен (не дебел!!!) е до известна степен...преимущество...

Сега има перфектната възможност пълничкото момче да започне редовно посещение във фитнес залата...така повечето мазнини ще ги превърне в мускул...а от друга страна погледнато, ще бъде здрав и силен...

А ако е пич, мацките ще започнат да му се кефат много...

Успех.

darsi1819
09-04-2010, 16:57
Обожавам закръглени момчета! Приятелят ми е с 23кг по пълен от мен и изглеждаме много добре като двоика. Нямаше да изглеждаме толкова добре ако той тежеше 52кг, а аз 75кг.

Nakadah
09-04-2010, 17:19
Момичетата ХАРЕСВАТ такива момчета!

7227
09-04-2010, 17:24
Не ги харесват, щото са дебели, гадни и сланините им висят отвсякъде, други въпроси?!
В крайна сметка дебелите хора са ХОРА,дебели слаби и те искат да живеят.Аз не харесвам дебелите и за това и аз не съм дебела,ама в крайна сметка дебел слаб-всеки е човек.

z1p0
09-04-2010, 17:26
В крайна сметка дебелите хора са ХОРА,дебели слаби и те искат да живеят.Аз не харесвам дебелите и за това и аз не съм дебела,ама в крайна сметка дебел слаб-всеки е човек.
Да съм казал някъде, че не са хора? Аз не ви говоря за пълничките с коремче, а за наистина дебелите хора. И като видя по центъра някоя свиня с късо потниче до пъпа и шкембето й навън, ми иде да се обеся, сериозно!

elfinka
09-04-2010, 17:28
Добре де, нали имаше тема "Харесвате ли по-пълничките момчета?" и имаше доста отговори Да. ?!

7227
09-04-2010, 17:30
Да съм казал някъде, че не са хора? Аз не ви говоря за пълничките с коремче, а за наистина дебелите хора. И като видя по центъра някоя свиня с късо потниче до пъпа и шкембето й навън, ми иде да се обеся, сериозно!
Абе и аз съм така,като видя някое прасе с шкембето навън чак ми се гади.
П.С Такива теми поне три имаше :-x

donitooo
09-04-2010, 20:42
По същата причина, по която ти не си падаш по "закръглени" момичета.

Между набит и закръглен разликата е много голяма.

Case closed.

Aбсолютно съгласна :) !!!~

ve4nosamotna
09-05-2010, 11:41
Прочетох доста глупави коментари по темата, за лично харесвам нормални момчета, нито много пълни нито клечави. Но най точно мога да кажа че всичко е индивидуално - например познавам момчета, които са пълни, но имат чар и са готини и не се забелязват килограмите, а и винаги ако някой се чуства пълен може да се стегне с малко спорт и тренировки, а не да прави супер мускули, същото важи и за слабите - могат да заякнат малко със спорт. Отклонявам се от темата - но искам да споделя едно мое наблюдение - не твърдя че е 100 % вярно - поне около мен пълните момичета са много повече от пълните момчета и все гаджетата им са или слаби или мускулести момчета и се чудя и стигам до извода, че момчетата май са взели да харесват повечето пълни момичета. Така че искам да кажа на автора, че някакви надути дебелани щом се имат за голямата работа и не се срамуват, защо ти като си закръглен трябва да го правиш на проблем - според мен всеки си има излъчване. Успех!

VeNiTo0
09-05-2010, 12:14
Не е така .. Не е важна външността а характера на човека .... Дайте ся кат са пълни хората сами да си стоят .. Абе вии акъл имате ли ????

JaRule113
09-05-2010, 14:28
да ви кажа аз съм с 9 % мазнини,а брат ми е 30%,ама него повече го харесват изобщо хората от мене защото знае как да се държи.

darkPaladin
09-05-2010, 16:07

като те гледам и да се обесиш на никой няма да му пука

silvana95
09-05-2010, 16:37
Общата причина обаче е, че в момента е супер фешън да имаш релефно тяло. Почти както преди 2-3 годинки - да имаш емо бретон.

напулно съм съгласна :)

TheSunshine01
09-05-2010, 16:46
Не всички не ги харесват, има момичета които харесват по-пълнички. Но не ги харесват най вече защото вместо да поспуртуват малко те се тъпчат с какви ли не храни. :-o

magita
09-05-2010, 21:53
Всеки си има вкус ... Аз например не харесвам закръглени момчета, но си помисли за момчетата които, като видят по - дебеличко момиче и изтърсят нещо то сорта " Ебаси туртата" или нещо подобно... Пък и какво е това момчето да е дебело, а момичето слабо ...Не всеки може да го постигне :]]

BeerBrother
09-06-2010, 09:19
Ясно... Но за съжаление нещата май се променят ако караш Mercedes GL Brabus например, тогава незнам момичетата какво гледат, но е видимо, че супер хубави момичета се возят с не толкова хубави момчета/чичковци...

anonimchetou
09-06-2010, 10:39
Аз не си падам по закръглени и набити и мускулести и всякакви подобни.

AraBella
09-06-2010, 13:35
Айде сега пак всичко се слага под общ знаменател... и все пак откъдето и да го погледнем никой не се кефи на твърде дебели хора, без значение пола. Затлъстяването си е заболяване и трябва да се вземат мерки, но пък има и сладки леко пълнички момчета ;д

viqnkababyy
09-06-2010, 15:03
Лично аз не харесвам нито закръглени, нито набити, но това не означава, че си падам по тапицирани скелети. Всяка жена си има различен вкус и идеал, грешно е всички да се слагат под общ знаменател.

Ей т`ва ти е отговора .. :)

honeybabe
09-06-2010, 15:05

оо моля ти се!Това съвсем не е вярно.Виждала съм познати и не само познати,които ходят с точно такива момчета.Чак някой път ми е правило впечатление...

Swetlio
09-06-2010, 19:46
По-голяма глупост не бях чел... :D

cherrycole
09-06-2010, 23:33
Значи, аз не си падам по кльощи... а сега приятно закръглени мускули... мммммммммммммммм.......... но да не прекаляваме, мразя огромни гърбове, а пък за културисти да не говорим.... Ъъъъъъъ... :shock:

remix1912
09-07-2010, 00:53
Мраза дебели хора.Причината е в това,че почти всички дебели хора ако имат достатъчно акъл и са достатъчно интусиазирани могат да постигнат всичко,могат да направят ако не мускулесто,то поне нормално тяло,но ги мързи.Има дебели хора които се харесват такива каквито са и успяват в живота,за което евала им правя.Но има такива дето се искат гаджета,секс,момичета,иска� � да станат еди кво си,а ги мързи да си вдигнат дебелия гъз и да направят нещо. :-x

cinderella_gugutka
09-07-2010, 04:06

nevermind1313
09-07-2010, 07:18
Една моя приятелка се влюби в един нейн съсед. Когато ми го показа, аз й викам "Виж, този не е ли малко дебел, закръглен...". Тя ми каза, че нямало значение, той имал неповторими качества и дрън-дрън-дрън чушки. Така че не се притеснявай, за някои момичета перфекното гадже не съвпада винаги с перфектните пропорции. Обаче ако бях дебела, щях да започна да спортувам, упражнения, фитнес (без диети). Защото хубавия характер не е първото нещо, което хората забелязват за жалост. :(

mynichka
09-07-2010, 07:41
Аз също съм си харесвала по- пълнички момчета и това не е чак от такова значение :)

Cveti097
09-07-2010, 11:54
+1 А ти к'ъв си делаб, слаб?!?

Cveti097
09-07-2010, 11:54
+1 А ти к'ъв си делаб, слаб?!?

vIKToriYa
09-07-2010, 15:12
зависи колко е закръглено момчето ..... момичетата не харесват закръглени момчетата по причината по която и момчетата не харесват закръглени момичета но пак ти казвам ЗАВИСИ КОЛКО Е ЗАКРЪГЛЕНО ЧОВЕШКОТО СЪЩЕСТВО

pentxayc
09-07-2010, 15:18
колко жалко.

malkataa
09-07-2010, 15:28
Ами на мен лично не ми харесва да е скелет, но и не обичам отпуснати мазни сланинести .. :lol:

Paramour
09-07-2010, 15:51
Не си падам по пълни мъже... може би защото аз самата не съм пълна/дебела. :?

mishanavolley
09-08-2010, 12:39
Защо момичетата не харесват по закръглени момчета? А защо момчетата не харесват по закръглени момичета? Взаимно е..
пък и всеки с вкуса си

OneGuy
09-08-2010, 12:42
Защо момичетата не харесват по закръглени момчета? А защо момчетата не харесват по закръглени момичета? Взаимно е..
пък и всеки с вкуса си
Взе ми думите от устата

ChalgaBoy
09-08-2010, 12:47
Щот не съм турчин ,затва не харесвам дебели момичета (а дебелите момчета , я да се стягате )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amorrous
09-08-2010, 13:04
http://prikachi.com/images/350/2488350Y.jpg 8-)

GD
09-08-2010, 13:19

+1 И аз така мисля ама това е днешната младеж, не казвам че не трябва да се гледа външния вид, но все пак и те са хора.Днеска всеки втори младеж се блъска с химия и тренира само и само да се прави на гъзар и да се хареса на тия наконтени пикли които са кухи от вътре и съм сигурен че ако ги попиташ къде се намира България те няма и да ти отговорят. 8)