PDA

View Full Version : Да отида ли ?

chambao
09-04-2010, 10:07
Доволен че съм си уредил среща с момичето което харесвам,преди малко ми се обажда и ми казва,че ще е с още 4 момичета.Не че се притеснявам да изляза с тях,но исках да сме само двамата,защото постоянно като си говорим тия ще се подхилкват,ще си шушукат там и става доста тъпа ситуация..Казах и,че няма да ми е приятно да са там,но се оправда,че нямало каде да отидат.Вие какво бихте направили в такъв момент ?

FromAutumToAshes
09-04-2010, 10:11
Постави я на мястото й :) Ще поясня - кажи й к'во каза тук ;)

jimei
09-04-2010, 10:21
Доволен че съм си уредил среща с момичето което харесвам,преди малко ми се обажда и ми казва,че ще е с още 4 момичета.Не че се притеснявам да изляза с тях,но исках да сме само двамата,защото постоянно като си говорим тия ще се подхилкват,ще си шушукат там и става доста тъпа ситуация..Казах и,че няма да ми е приятно да са там,но се оправда,че нямало каде да отидат.Вие какво бихте направили в такъв момент ?

Ми кажи й, че искаш да сте насаме.

Казвам ти човек, като има некви лигли дето просто се разтичат по пода от лигня, няма нищо да направиш.

Само ше се изложиш.

:|

mArMaLaDkA
09-04-2010, 10:27
Бих й ударила два шамара. 8-) Колкото повече - толкова по-весело, ама все пак не излиза сама и най-малкото, би трябвало поне от учтивост да попита дали нямаш нищо против, а не да казва "ама те няма къде да отидат". А те домове нямат ли си? :? Ще кажеш, че с 13-годишна излизаш. 8-)

FromAutumToAshes
09-04-2010, 10:28
Ще кажеш, че с 13-годишна излизаш. 8-)

Изобщо няма да съм изненадан, да ти кажа право :D

vagarious
09-04-2010, 10:38
Егаааси...да беше поне 1 момиче, тогава бих се съгласила, че МОЖЕ БИ НАИСТИНА няма къде да отиде..аааама 4 момичета !?!? :shock: Не е малка бройка, да отидат на кафе или ддз и аз .. :-o :-o Каааааакто и да е.Иначе..отиди, нищо не губиш, а в последствие може да намекваш да си останете насаме някак си..Знам ли. :?

IrRePlAcEaBlE
09-04-2010, 10:43
Е, кажи си и направо, че искаш да сте си сами! Така най-мразя, когато някой се пречка.. Иначе и аз бих и ударила няколко шамара! :D

mArMaLaDkA
09-04-2010, 10:46
^ Аз се шегувах, вие кво направихте... Сега наистина да вземе да я ступа...

MaLkaTa_LaDy
09-04-2010, 11:06
Вземи и ти някои приятели бе :D

aciko
09-04-2010, 11:10
Вземи и ти някои приятели бе :D
Ми да,тамън и те могат да заградят нещо 8-)

PyCoKoCkA93
09-04-2010, 11:12
Отиди,няма да умреш 2 часа в женско присъствие !!! :D И след това и кажи,че искаш другият път да сте САМИ...

eXxXciTeD
09-04-2010, 11:56
Хвърляй се смело в боя :D дори ако спечелиш приятелките и ще ти е един огромен плюс. Отивай и не се шашкай, може да вземеш някой приятел, също не лоша идея. Само да не се смутиш, щото ще се опитват да те закачат и трябва да си личи че не ти пука и си уверен.. успех

Elenichkaa
09-04-2010, 11:57
Да отида ли?
Да.

XheroineX
09-04-2010, 12:02
Отиди...само че вземи някои твой приятели.И на нея няма да и е приятно ...

P
09-04-2010, 12:27
Е братле това ти е златния шанс на тебе!Силни се надявам тези мацки да не са под 16 години и да имат поне един грам мозък в лейките си.Тогава просто си пълен късметлия!Тя 100% им е казала,как стоят нещата при вас и че и се натягаш.А ти в случея имаш ебъхти късмета.Отиваш с 5-те путки и се представяш като най-готиния пич,ще бъдеш джентълмен и през цялото време ще обръщаш внимание на всички и ще се опитваш да си център на внимание,без да говориш глупости разбира се :)
просто трябва те date харесат,а ако те те харесат смятай ,че и тя ти е в краката.
ама за това се иска доста опит и да си доста на ТИ в разговорите с непознати момичета... не е лесно.А млъкнеш ли и сдухаш ли се .. направо си замини ;) успех

cyclops
09-04-2010, 15:04
По принцип оправданието й не върви. Щом са 4 момичета, значи има къде да отидат ! Разбирам да е едно, ама 4...
Вариантите са 2. Или тя се притеснява и има нужда от женска подкрепа или просто приятелките й са прекалено любопитни и да се натресли.
Според мен отиди, но най-добре вземи и ти един приятел или повече

balu4ka
09-04-2010, 15:37
Има два вариянта да отидеш и да спечелиш приятелите и .
А можеш и да и кажеш,че ще ти е по приятно да сте само двамата . (:
Ти си решаваш

Biskfitka
09-04-2010, 15:40
Вземи и ти приятели :)
И как няма къде да отидат...да си отидат на кафе без момичето ,с което излизаш или да си стоят вкъщи...

justwondering
09-04-2010, 15:50
Ако си много против и тях да ги има (защото си срамежлив или по каквато и да била причина) й кажи, че искаш да сте двамата и дръж на своето. Защото момичетата там ще те инспектират и ако не се представиш добре, губиш точки. Ако обаче умееш да печелиш женските симпатии ( :D ) отиди. Може наистина да вземеш и твои приятели. Успех!

umri
09-04-2010, 15:55
Недей слуша повечето какви глупости ти пишат...

Обаждаш й се и й казваш, че няма да можеш да отидеш. Ако те пита защо, измисли кратко оправдание, но да не изглежда, че се опрадваваш. Например "излезе нещо, няма да мога да дойда". Така ти се вдигат акциите, ставаш по-интересен и си спасяваш задника. Като ше излизаш с момиче, ше излизаш с нея, а не с половината й клас. Явно е дете още, едно отракано момиче никога няма да направи такова нещо.

Следващият път... обаждаш й се и ТИ и казваш кога и къде ще се срещнете, а не я питаш кога тя ще може, също и казваш да бъде сама. Не казвам, че е лошо да излизаш с нея и приятелките и, просто първите 2-3 срещи НЕ е на добре. Като са 2 или повече се чувстват много силни, обединени и сигурни, а това в повечето случаи означава, че не можеш да предприемеш нищо. Целта е да я изолираш... тогава можеш да правиш всичките крачки.

А за тия, които казват, че си големия пич да си само момче с 4-5 момичета.... обикновено такива типове са им "приятелите" на момичетата и стоят на сухо до абитюрентската, докато някоя пияна свиня не реши да им пусне.

donitooo
09-04-2010, 19:35
Няма нужда да си груб към нея, ако наистина я харесваи както казваш... Просто отиди с тях един max два пъти, но не си шушукай мн. с нея, че и те няма дефакто за кфо да приказват мн. мн. :-D !!! А след това и обясни, как стоят нещата отново и вярвам, че тя ще те разбере...

xNiKx
09-04-2010, 21:24
Покани 4 момчета...

chester849
09-04-2010, 21:25
Отиди...само че вземи някои твой приятели...

+ 1

king95
09-04-2010, 21:28
Вземи и ти 4 момчета