Влез

View Full Version : online дневник?

chanelbarbie
09-04-2010, 16:36
спомням си,че имаше такава тема,но не мога да я намеря нещо. :/
таа..някой ще ми каже ли някой добър онлайн дневник,който може да се заключва,да не го виждат другите потребители и има много възможности за дизайн и тнт. (:

LifeFitness0
09-04-2010, 16:47
Че ти е online като никой няма да ти го гледа. :-D
Има програмки в интернет които имитират тези дневници,но не са online. :)

SunnySmile1313
09-04-2010, 17:08
Efficient Diary. Трябва да си го дръпнеш на компа. Аз преди го използвах. Ааа, и можеш зда си сложиш парола. Даже има и емотиконки :P :oops:

IfeTyy
09-04-2010, 17:29
стана ми интересно може ли повече инфо и от къде може да се дръпне?

SunnySmile1313
09-04-2010, 17:38
Пишеш Efficient Diary Download в Гугъл и отваряш първото което ти излиза :) Няма да давам линк, да не правя реклама :) Иначе много лесно се работи с дневничето :grin:

DesireToFire
09-04-2010, 18:19
Пишеш Efficient Diary Download в Гугъл и отваряш първото което ти излиза :) Няма да давам линк, да не правя реклама :) Иначе много лесно се работи с дневничето :grin:
Изтеглих го и много ми хареса, само че първия линк има за теглене, но безплатната версия е само пробна и е за 30 дни. Ти от там ли го тегли?

SunnySmile1313
09-04-2010, 19:41
Изтеглих го и много ми хареса, само че първия линк има за теглене, но безплатната версия е само пробна и е за 30 дни. Ти от там ли го тегли?
От там го изтеглих и си беше без срок :( Ако искаш мога да ти го пратя по скайп примерно, мисля че няма да е робна версия, но не съм сигурна :)

SunnySmile1313
09-04-2010, 20:00
Хей хораа :grin: :grin: Дневничето ми се бъгна и се оразрових в нета за друго. Намерих 2, които мисля, че не са пробни версии. Едното е онлайн и мисля, че нямаше нужда да се тегли (не съм си ги сваляла, нито съм се регнала, нета ми нещо е много зле :x )
http://www.my-diary.org/
^онлайн, с възможност за лично и публично дневниче
http://www.brothersoft.com/diary-book-18982.html
^ с теглене, надявам се да не е пробна версия :)
Надявам се да съм помогнала :) :)

ROFLWTF
01-17-2012, 20:18
Съжалявам, че пиша в стара тема, но сега си изтеглих Efficient Diary... но възникна проблем с езика, като натисна български ми се появяват навсякъде въпроси.... Лол, помощ... само тоя дневник ми харесва..

MartinWesker
01-18-2012, 09:44
Съжалявам, че пиша в стара тема, но сега си изтеглих Efficient Diary... но възникна проблем с езика, като натисна български ми се появяват навсякъде въпроси.... Лол, помощ... само тоя дневник ми харесва..

Пробвай следния начин: Control Panel >> Region and Language >> Administrative >> Change system locale... >> Bulgaria. След това рестартирай компютъра. Би трябвало да оправи проблема с въпросителните знаци, въпреки че не съм 100% сигурен.

ROFLWTF
01-19-2012, 07:35
Пробвай следния начин: Control Panel >> Region and Language >> Administrative >> Change system locale... >> Bulgaria. След това рестартирай компютъра. Би трябвало да оправи проблема с въпросителните знаци, въпреки че не съм 100% сигурен.

Мерси, стана! :))