Влез

View Full Version : Кофата е заключена

KumchoValcho
09-04-2010, 21:07
Защо? :)
Ще се отключва ли?
Ще се трие ли?

LadyDi
09-04-2010, 21:12
Защото този път потребителите там пристъпиха всички граници.

Търсят помощ от модератор. След като такава е оказана - започват да обиждат и псуват въпросния мод. След неколкократни предупреждения от страна на другите модератори, последваха заплахи, че ще се спами и по други раздели...

Достатъчно изчерпателно ли е?
Можеш да се поогледаш и в самата кофа. Не сме трили нищо, освен гнусните обиди на CutOutMyTears.

KumchoValcho
09-04-2010, 21:15
2-3 идиота ги изби на идиотщина, нищо ново под слънцето. Случвало се е мн пъти, просто не сте го забелязали.

Както и да е. Вие взимате решенията, аз просто искам информация и нищо повече.

Има ли планове дали ще се остави така раздела, дали ще се трие и т.н.

darkPaladin
09-04-2010, 21:16
И за това правилно ли е да патят всички?
Ако започне същото в любов какво ще направите и този раздел ли ще закриете?

machoka
09-04-2010, 21:22
Като сте сгазили лука за пореден път, сега си носите последствията. Разделът ще се отключи когато преценим, а всеки който си позволи да поства арогантни картинки/постове и да се държи пренебрежително към който и да е модератор ще бъде изгонен от форума за неопределен период от време. Същото важи и за решилите нарочно да флудят с теми други раздели.

Canis_Dirus
09-04-2010, 21:24
Раздела да се изтрие!

Bianc0o
09-04-2010, 21:31
Аз да попитам каква беше причината за бана ми?

LadyDi
09-04-2010, 21:35
Аз да попитам каква беше причината за бана ми?
Обида към модератор.
От тези причини дето не изискват предупреждаване.

dirtyyy
09-04-2010, 21:45
Отново ще кажа:
Има ли смисъл ,да правите такова нещо..смисъл да заключите целия раздел ,заради псувните на 2ма,трима ..
Мисля че точно тези малкоманталитетни особи ,които сте баннали на пук на вас сега ще почнат да спамят..просто толкова им е акъла.
Нали знаете,когато на човек му се вземе нещо,той почва да прави гадно на този който го има вместо него и така ще се случи и тук.
взехте им (ни) кофата,ще почнат да спамЯТ.
По другите раздели.

Никакъв дисреспект към вас,просто ми стана ъчно,тлокова спомени имам в кофата,а е заключена заради едни които дори не могат да се нарекат кофаджий.

it is not fair.

DimovB
09-04-2010, 21:47
болното момоче ще я отключи като изтрезнее майна :smt023

dirtyyy
09-04-2010, 21:49
болното момоче ще я отключи като изтрезнее майна :smt023

:razz: :razz: :razz: :razz:

Bianc0o
Хе-хе.Не ми е до заяждане в момента или пък да се правя на остроумен,но леко ще покажа,че не съм обидил никой модератор/администратор...
Като за начало един линк: "bg. wiktionary. org/wiki/обида"

Съществително нарицателно име, женски род, тип 41

Обидата е дума, с която може да се накърни и обиди човек. За жалост се използва много често от тийнейджърите.

Би ли била така любезна да ми покажеш в темата за предупреждението с коя дума аз обиждам модератор?Но ако се брои емотикона пусната в тема без обръщение към определен човек за обида(което не го пише в правилата или някъде другаде) е големо смехчи... :)

LadyDi
dirtyyy, изтрий си сълзите. Както казаха - Кофата ще бъде отключена.
Стига драми и театри.

dirtyyy
09-04-2010, 21:51
Ок. :)

t0d1t0
09-04-2010, 21:51
и сега заради този обитак Васето дето дойде преди няколко дена след като яде бана ще заключвате раздела... Че и той пуска 1000 теми да не го банвате... Евала.

LadyDi
09-04-2010, 21:52
Защо не легнете да се наспите, пък утре ще си говорим пак ;)

Bianc0o
09-04-2010, 21:54
Кофти е когато някой ти покаже,че не си прав и няма с какво да се защитиш,нали? :)

dirtyyy
09-04-2010, 21:55
Ок.

Canis_Dirus
Заключвай!
Тураж му кътинара!
Изхвърляй ключа!
Закривай!

Пускайте водата и издавайте звуци като Ал Бънди BA-WHOOOOOOSH!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin:

LadyDi
Bianc0o, изобщо не мисля да се защитавам.
Казах за какво си баннат и смятам, че с това въпроса ти към мен се изчерпа.

Емотиконка, хуйчета и прочие... това финтиране по правилата няма да се получи :)

dirtyyy
09-04-2010, 21:56
Наистина не знам какъв коментар да изразя.

Bianc0o
09-04-2010, 21:57
Не мислиш да се защитиш,защото не можеш.Както и да е...лека вечер от мен. :)

t0d1t0
09-04-2010, 21:58
Защо не легнете да се наспите, пък утре ще си говорим пак ;)много филми,много нещо

LadyDi
Мога, не мога... все тая :)
Лека вечер.

darkPaladin
който спори с мод бан дори и в раздел за спам да е в който НЯМА ПРАВИЛА

мили модераторчета има ли друг начин да се оправите с някой без да му затриете акаунта?

dirtyyy
Лека нощ мила Лейди Ди.
Цунки :-)

LadyDi
09-04-2010, 22:00

мили модераторчета има ли друг начин да се оправите с някой без да му затриете акаунта?
Има, но твоята госпожица не разбира от тях.

LadyDi
09-04-2010, 22:00
Лека нощ мила Лейди Ди.
Цунки :-)
:-)

beb0oy
09-04-2010, 22:02
xaxa :razz:

darkPaladin
09-04-2010, 22:07

Има, но твоята госпожица не разбира от тях.

ами Маринче да ти кажа честно наистина нас от кофата ни смятате за по нисши

точно така казаха някои хора в едни общи чатове преди време жалко че нямам хронология да покажа и дърти си е права за отношението на някои хора в онази тема

и щом давате пример ако кажа за някой раздел''И без това отдавна исках да се махне тази кофа с лайна - пускаме ви водата и пътувайте по каналите.''на кой ще му стане приятно?Това някакъв пример за подръжание ли е?
пп
това бяха думи на модератор ако ги повторя някъде сърдете се на него

NaOH
09-04-2010, 22:08
от цункане на задници ви порасна работата и станахте модератори
възгордяхте се още повече, лизахте още задници и шефчето ви даде права да банвате и изтривате потребители
сега дойде време на всеки, който ви се противопостави или не ви харесва, да му изтриете акаунта или да го баннете
много справедливо нали?
някаква там модераторка почна да се прави на интересна, да създава правила там, където няма такива и никога не е имало, нормално за кофата всички ѝ теглиха една майна и тя почна да циври наред и да трие потребителите, които са ѝ се противопоставили.
мачок, много разглезени модератори си навъдил, няма що :)
айде сега кой от мамините дечица тиренце модераторчета ще се засегне пръв и ще ми изтрие акаунта или ще ме банне?
научете се да приемате критика, това, че имате едни звездички под ника не ви прави по-различни или по-велики от другите.
мачок, ти вземи си обуздай подчинените и ги научи на уважение, че изглежда са го загубили след като са получили титлата модератор.
айде с мир. :)

FeelMyPain
09-04-2010, 22:09
Мн ясно, че си по-нисш, една сложена запетайка нямаш.

LadyDi
09-04-2010, 22:09
:lol:

NaOH
09-04-2010, 22:12
Само това ли успя да измислиш?
Очаквам отговор от разумно същество, което заслужава ранга си на модератор.

beb0oy
09-04-2010, 22:12
от цункане на задници ви порасна работата и станахте модератори
възгордяхте се още повече, лизахте още задници и шефчето ви даде права да банвате и изтривате потребители
сега дойде време на всеки, който ви се противопостави или не ви харесва, да му изтриете акаунта или да го баннете
много справедливо нали?
някаква там модераторка почна да се прави на интересна, да създава правила там, където няма такива и никога не е имало, нормално за кофата всички ѝ теглиха една майна и тя почна да циври наред и да трие потребителите, които са ѝ се противопоставили.
мачок, много разглезени модератори си навъдил, няма що :)
айде сега кой от мамините дечица тиренце модераторчета ще се засегне пръв и ще ми изтрие акаунта или ще ме банне?
научете се да приемате критика, това, че имате едни звездички под ника не ви прави по-различни или по-велики от другите.
мачок, ти вземи си обуздай подчинените и ги научи на уважение, че изглежда са го загубили след като са получили титлата модератор.
айде с мир. :)съгласна съм :)

darkPaladin
09-04-2010, 22:13
Само това ли успя да измислиш?
Очаквам отговор от разумно същество, което заслужава ранга си на модератор.

аз чакам отговор и на моя пост

FeelMyPain
09-04-2010, 22:15
Данчо, майка ти да еба за тебе критика ли е?
Научете да търсите грешките в себе си, не само в тях.

darkPaladin
09-04-2010, 22:18
Данчо, майка ти да е** за тебе критика ли е?

аз какво съм сгрешил в случая?

NaOH
09-04-2010, 22:23
Сега ако ми кажеш, че в кофата с "майка ти да еба" не се поздравяваме, не те познавам. :) Там няма разлика между модератори и потребители, всички са еднакви. Мачока си го е научил това, и той не ни остава длъжен.

FeelMyPain
09-04-2010, 22:25
Сега ако ми кажеш, че в кофата с "майка ти да е**" не се поздравяваме, не те познавам. :) Там няма разлика между модератори и потребители, всички са еднакви. Мачока си го е научил това, и той не ни остава длъжен.
МОЕТО мнение е, че модераторите трябва да се уважават.Независимо дали пишем в раздел без или с модераторски контрол.Това, че ние се поздравяваме така какво ти говори?Погледни поста на десоле-то.После се чуди защо хората имат негативно мнение относно кофата.
:?

shadow4e
09-04-2010, 22:31
Аз създадох важна тема като администратор, което е достатчно, че да не се държите като, както си се държите помежду си. Не се имам за повече, но не искам да ми се говори по този начин, затова и не пиша в този раздел. Когато пиша служебно, се изисква необходимото отношение от ваша страна.

Само че и мачока смята, че сте за бан, така че не виждам обяснявате как той не бил на нашето мнение.

NaOH
09-04-2010, 22:31
Да, и? Видях го. Голяма работа, жалките модераторчета не могат да поемат обиди. Трагично, нали?
Модераторите нещо повече ли са от нас, че да се държим по-различно с тях? Не. Тогава? Като не могат да понасят обиди, да не се мяркат в кофата. Ние се обиждаме за добро утро и лека нощ. 8-)

NaOH
09-04-2010, 22:37
Аз създадох важна тема като администратор, което е достатчно, че да не се държите като, както си се държите помежду си. Не се имам за повече, но не искам да ми се говори по този начин, затова и не пиша в този раздел. Когато пиша служебно, се изисква необходимото отношение от ваша страна.

Само че и мачока смята, че сте за бан, така че не виждам обяснявате как той не бил на нашето мнение.
Вече и администратор ли си? Накъде отива света.... :?
Ти ми кажи с какво си по-различен/на от другите, че да се отнасяме така с теб? За нещо повече ли се имаш? Предполагам не. Щом не искаш да ти се говори по такъв начин - казваш си каквото имаш, локваш темата и се разкарваш. Трудно ли е? Ама не, ти като мамино детенце почна да ревтунеш що аджеба са те напсували, и почна да се правиш на важен/на.
Мачока го боли фара за нас и за потребителите като цяло. Отдавна е вдигнал ръце от тоя форум, живее си живота и оставя на вас избора. Вие го питате дали да направите нещо, той 99% съм сигурен, че отговаря положително. Просто не го интересува. Но това не означава, че заради всеки потребител, който ви се е изпречил, можете да раздавате банове. Пак повтарям - ВИЕ НЕ СТЕ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ НАС!

fear4o
09-04-2010, 22:44
Харли не че нещо ама как по дяволите да ги спираме?
Стига си тролил, че модовете ще заключат раздела??
Това звучи даже по-смешно отколкото е всъщност.
В крайна сметка, за да се държи форума чист не потребителите, а модовете и админите трябва да се намесят! Ние не можем да кажем на някой да не спами и да не троли, най-малкото нямаме никакво право. Всеки човек си отговаря за себе си, особено в интернет, това би трябвало да ви е ясно.

NaOH
09-04-2010, 22:44
Кой се е поосрал, я малко подскажи?
В кофата всички сме интересни. Това, че вие не можете да приемате обиди, защото сте голямата работа, не означава, че имате право да раздавате наказания за това.
Банвате заради тази емотиконка: http://ugly.skicu.net/ugly/Mg9LCwrR.gif :? Моля ти се, това е вече малоумно.
Някой се противопоставил на модератор. И какво? Оборете му думите. За какво трябва да използвате подарената ви власт? Пак питам, за нещо повече ли се имате?!
Гнилите ябълки ние се справяме с тях. Стадото ни е разделено, не се притеснявай. Вие какви се явявате, че да решавате нещо вместо нас?

beb0oy
09-04-2010, 22:45
Някои човечета малко се поосрахте, а?

Ще си изтърпите наказанията, а тези, които се мислят за много интересни ще си поемат и по-тежките...

Да се защитават решенията не е онеобходимо - бяхте предупредени официално, а продължихте с наглото отношение. А относно оплакването, че заради няколко гнили ябълки ще страдат всички - така е, време е да се научите, че и вие трябва да си държите стадото чисто, за да не трябва да се намесваме ние.
И ВИЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИТЕ ДА СЕ ДЪРЖИТЕ КАТО ХОРАТА :)

NaOH
09-04-2010, 22:47
О, сега заключи и другата тема за оплакване, без да е решен въпроса. Нещо много на сериозно се вземаш, не мислиш ли?

producenta
09-04-2010, 22:50
О, сега заключи и другата тема за оплакване, без да е решен въпроса. Нещо много на сериозно се вземаш, не мислиш ли?

да ни припомни последната тема на предишния му акаунт като много знае

там ругаеше наред и лейди ди го закопа като самоковец картоф

producenta
09-04-2010, 22:54
Май вие сте се взели много насериозно, а най-жалкото е, че живеете в интернет форум.

Правилата на форума не важат само за другите раздели и когато решите да се правите на интересни след подобно официално предупреждение е нормално да има последствия. А най-редно е да се научите, че не може всичко да се прави.

Най-лесно е да се правите на жертви, но вината си е ваша. Самият факт, че нямат А и грам common sense си е ваш проблем.

коефиицента ми на интелегентност ми е 148 от 156 двукратен международен шампион по шах и едно трето място 10 кратен шампион на областа

мога доста да поспоря колко съм умничък

FeelMyPain
09-04-2010, 22:57
Май вие сте се взели много насериозно, а най-жалкото е, че живеете в интернет форум.

Правилата на форума не важат само за другите раздели и когато решите да се правите на интересни след подобно официално предупреждение е нормално да има последствия. А най-редно е да се научите, че не може всичко да се прави.

Най-лесно е да се правите на жертви, но вината си е ваша. Самият факт, че нямат А и грам common sense си е ваш проблем.

коефиицента ми на интелегентност ми е 148 от 156 двукратен международен шампион по шах и едно трето място 10 кратен шампион на областа

мога доста да поспоря колко съм умничък
:lol:

NaOH
09-04-2010, 22:58
Тогава обясни като за умствено изостанали с ниско IQ защо вие сте нещо повече от нас?

fear4o
09-04-2010, 23:00
Основата е прав... вместо да направите една важна и заключена тема с предупреждение към троловете и 1-2 банна вие не издържахте на атаката на гореспоменатите и започнахте да показвате, че имате власт... със заключвания на раздели няма да стане, най-много да се разрастне проблема и по другите раздели и в крайна сметка форума да бъде затворен заради прекалено многото тролове и спамъри...

ХарлиФланаган повечето "кофаджий" (най-вече по-старите) знаят правилата и ги спазват, но дойдоха пикли и пикльовци от Секс, Любов, Фън и т.н. и направиха раздела не на Кофа, а на обществен кенеф. Съгласен съм, че трябваше да се направи някакво прочистване, но не това беше начина, защото (без да заплашвам) сега наистина всичките идиоти ще започнат да правят фейкове и да спамят колкото могат...

Надявам се да проявите малко съпричастност и към тези, които с нищо не са заслужили да бъдат "наказвани" и да върнете всичко обратно там откъдето то започна, а именно Кофата!

FeelMyPain
09-04-2010, 23:00
За разлика от другите раздели, кофата с нищо не е полезна на самия сайт като цяло.Има 20 индивида, които си пишат там и тва е.Ти не осъзнаваш ли, че дори и да изтрият кофата, никoй няма да се сети дори, че сме съществували?
Никoй не е повече от мене, тебе или който и да е било от кофата.Просто е по-полезен за форума.

shadow4e
09-04-2010, 23:01
NaOH, май си чел друга тема. Къде след пъривя си пост съм заплашвала? Пука ми, че ме смяташ за надувка. Ходи прочети пак темата поне. А щом онова е било в Кофата и там е позволено, защо тук пордължаваш с обидите? Аз май не съм отправяла, а?

Темата я оставих отключена, ако имате да се изкажете по въпроса дали наистина васето не е искал да му се пускат снимките. Нито съм ви заключвала теми, нито нищо. Писна ми да ми реват хора на ЛС защо този в кофата направил това, защо направил онова.

Повече няма какво да коментирам, но не съм съгласна да ми говори по този начин.

п.п. Дискусия нямаше за оборване, имаше обиди.

Със сигурност колегите ми, писали в темата, са повече от теб. :wink:

NaOH
09-04-2010, 23:25
За разлика от другите раздели, кофата с нищо не е полезна на самия сайт като цяло.Има 20 индивида, които си пишат там и тва е.Ти не осъзнаваш ли, че дори и да изтрият кофата, никoй няма да се сети дори, че сме съществували?
Никoй не е повече от мене, тебе или който и да е било от кофата.Просто е по-полезен за форума.
Кофата доколкото е знам за да се преместят всички тролове от всичките други раздели на едно място и да си правят кефа там. Доколкото знам успешно, прав ли съм?
О, ще се сетят, повярвай ми. Всичко ще се върне "back to squre one", както се казва. Троловете ще почват да тролят из секс, любов и т.н., модераторите ще имат повече работа, ще се оплакват повече и т.н. Това как ти звучи като идея?

NaOH, май си чел друга тема. Къде след пъривя си пост съм заплашвала? Пука ми, че ме смяташ за надувка. Ходи прочети пак темата поне. А щом онова е било в Кофата и там е позволено, защо тук пордължаваш с обидите? Аз май не съм отправяла, а?

Темата я оставих отключена, ако имате да се изкажете по въпроса дали наистина васето не е искал да му се пускат снимките. Нито съм ви заключвала теми, нито нищо. Писна ми да ми реват хора на ЛС защо този в кофата направил това, защо направил онова.

Повече няма какво да коментирам, но не съм съгласна да ми говори по този начин.

п.п. Дискусия нямаше за оборване, имаше обиди.
Не говорих лично за теб. Виж си колегите и колежките какво правят и тогава говори.
Ти, заедно с голяма част от онези със звездички, сте просто едни надувки, които се смятат за нещо повече, от каквото са.
Къде видя да обиждам? Да съм ви теглил една каруцарска? Не мисля. Тива, че вие приемате думите ми за нещо вярно и обида, си е лично ваш проблем, а не мой.
Да оставиш отключена важна тема в кофата е равносилно на лов за тролове. Ама няма как да го знаеш. Васето сам си пусна снимките -> сам си е виновен за това, което му се е случило. Лапетата реват, че не им харесвало в кофата. Ти им казваш "щом не ти харесва -> марш в другите раздели" и това е.
Защо да не ти се говори, засягаш ли се? Нали знаеш, че човек се засяга от нещата, които са верни за него, но не иска да си го признае.
Напротив, имаше дискусия за оборване. Мен лично къде ме видя да обиждам?

t0d1t0
09-04-2010, 23:51
Само като гледам с кой имаш да спориш и ми става жал за теб! Тая Лейди Ди помня че преди я правеха на сол навсякъде и мачока явно я е направил модераторче защото сигурно му е писнал да и ходи по гъза,тя как ще спори като не може да мисли? :(

Помня че преди много хора да пропишат в кофата всичката простотия се изливаше в другите раздели и повечето модератори дори се отказаха и зачезнаха... Ако всички се измахаме от раздела то и много други хора ще започнат да си спамят в техните редовни и после ще видим дали ще смагате да триете акаунди. Лапешки работи правите!

http://img828.imageshack.us/img828/7060/a92d182166c84f548f49034.png
е тоя педерунгел спамеше в другите раздели и след като го баннаха дойде в кофата и само там си изливаше простотията,но уви - вие му се вързахте на простия акъл и сега ми ревете само,така че вие сте си виновни за идиотизма и ние останалите трябва да страдаме заради вашето малоумие.

fear4o
09-05-2010, 01:03
Няколко пъти им го казах и останах без отговор, няма смисъл...

LadyDi
09-05-2010, 07:25
Тая Лейди Ди помня че преди я правеха на сол навсякъде и мачока явно я е направил модераторче защото сигурно му е писнал да и ходи по гъза,тя как ще спори като не може да мисли? :(
Очевидно имаш нужда да пиеш нещо за паметта.

Кофата е отворена.