View Full Version : Проблем с презервативи
fr3aks7er
09-04-2010, 21:41
Здравейте,
Вчера го направихме за пръв път с приятелката ми, но в момента съм малко притеснен.Използвахме презервативи разбира се,но имаше малък проблем.Вечерта дойде в нас всичко точно и имах един презерватив Durex Sensation, но за всеки случай бях взел и една кутия Durex Jeans(не можах да намеря Sensation).Както и да е тръгнахме да го правим и си сложих презерватива(Sensation), малко трудно, но успях.Правихме каквото правихме, преди да свърша го извадих за всеки случай, проверих презерватива беше напълно здрав.Сутринта нещо се лигавехме и пак стигнахме до секс.Тръгнах да слагам презерватива, но ми стана до половината или малко по-надолу и повече не можехе и това си е!Извадих друг, същата работа, може би малко по-надолу стигна от предния и си казах карай нали по-голямата част е покрита.Отгоре остана малко джопче, защото не можех да го натръна надолу нали...Пак същата процедура извадих го преди да свърша, проверих презерватива не беше спукан,но ме е хванала параноята.Да не би да е изтекло малко от долу през пръстенчето, въпреки че толкова ме стягаше, че чак ме болеше.Имах белези на мястото, което е бил захванат.И все пак възможно ли е?Извинете ме за глупавият въпрос, но не ми се става 15-годишен баща.Благодаря предварително!
Princessani
09-04-2010, 21:45
Здравейте,
Вчера го направихме за пръв път с приятелката ми, но в момента съм малко притеснен.Използвахме презервативи разбира се,но имаше малък проблем.Вечерта дойде в нас всичко точно и имах един презерватив Durex Sensation, но за всеки случай бях взел и една кутия Durex Jeans(не можах да намеря Sensation).Както и да е тръгнахме да го правим и си сложих презерватива(Sensation), малко трудно, но успях.Правихме каквото правихме, преди да свърша го извадих за всеки случай, проверих презерватива беше напълно здрав.Сутринта нещо се лигавехме и пак стигнахме до секс.Тръгнах да слагам презерватива, но ми стана до половината или малко по-надолу и повече не можехе и това си е!Извадих друг, същата работа, може би малко по-надолу стигна от предния и си казах карай нали по-голямата част е покрита.Отгоре остана малко джопче, защото не можех да го натръна надолу нали...Пак същата процедура извадих го преди да свърша, проверих презерватива не беше спукан,но ме е хванала параноята.Да не би да е изтекло малко от долу през пръстенчето, въпреки че толкова ме стягаше, че чак ме болеше.Имах белези на мястото, което е бил захванат.И все пак възможно ли е?Извинете ме за глупавият въпрос, но не ми се става 15-годишен баща.Благодаря предварително! Не няма проблем
Пфф той не може презерватива да си сложи, секс ще ми прави.
drakon44
09-04-2010, 21:53
на колко год е приятелката ти :?
FuckedUp
09-04-2010, 21:55
14 100% :D:D
fr3aks7er
09-04-2010, 21:58
16.
Брат, моля те недей да коментираш, ако не казваш нещо полезно :)
FreakBitch
09-04-2010, 21:58
Комплексарчо, на теб патката може да ти се чувства като в езерце като сложиш презерватива, ама на други може да им стяга.
По темата: Според мен ''дънките'' просто са по-стегнати. Опитвай с различни марки/модели, докато нацелиш правилния за теб.
Относно белята, споко пич, всичко е точно. Няма фал, няма бебе, няма умрели. 8-) 8-) 8-)
Комплексарчо, на теб патката може да ти се чувства като в езерце като сложиш презерватива, ама на други може да им стяга.
По темата: Според мен ''дънките'' просто са по-стегнати. Опитвай с различни марки/модели, докато нацелиш правилния за теб.
Относно белята, споко пич, всичко е точно. Няма фал, няма бебе, няма умрели. 8-) 8-) 8-)
Пфф да си беше замълчал по-добре.
drakon44
09-04-2010, 22:02
16.
Ами човек попринцип необичам да спамя,но ми стана интересно щом ти си на 14 тя на колко е...Баси ма*ата от 14 годишни почват да се Е*АТ,аз ли нещо съм изостанал с матеряла или какво? :shock: :shock:
fr3aks7er
09-04-2010, 22:04
16.
Ами човек попринцип необичам да спамя,но ми стана интересно щом ти си на 14 тя на колко е...Баси ма*ата от 14 годишни почват да се Е*АТ,аз ли нещо съм изостанал с матеряла или какво? :shock: :shock:
Ами скоро навърших 15 брат, а тя е на 16, но аз лично изглеждам доста по-голям.
П.С. Защо да си изостанал, всеки когато може, на мен сега ми се отвори парашута просто :)
16.
Очевидно си изостанал, почват от 12 - 13 вече. Изродясала работа, кво да ти кажа.
FuckedUp
09-04-2010, 22:06
Аха. Не е станала белята, споко. Спи спокойно :)
lubomirky
09-04-2010, 23:12
16.
Очевидно си изостанал, почват от 12 - 13 вече. Изродясала работа, кво да ти кажа.
ти на колко си?
... верно са ти прекалено тъпи въпросите...
Както и да е... нямаш грижи, няма да се "разболее" от бебе...
FunkyBoy
09-05-2010, 02:02
няаш проблем, бро :? пий ена студена вода и дишай спокойно ;)