Влез

View Full Version : Презерватив

rafaelostz
09-05-2010, 16:17
Здравейте! Искам да ви запитам нещо.Ситуацията е следната.При полов акт в/у половият оргън на момичето се образувало подобна на сперматозоидната течност.Момчето каза,че се е подплашило и е спряло половия акт,като дори не е свършило в нея.Попитах го дали момичето е свършило,но той ми каза,че не знае и че било доста съмнително,защото акта продължил едва 10 минути.(а и момичето не изпитало моментно овеличаване на чувствителността).След,кат е преключил е извадил презерватива веднага и при проверката му ми споредели,че е правил балонче отдоло,т.е е бил здрав.Попитах го дали са използвали някакъв лубрикант,мислейки си,че може да е от него.Но той ми каза,че овлажняването е било с уста.Въпроса ми е следния.Прав ли съм бил,като съм му казал да бъде спокоен и може ли евентуално презерватива да истърве от обръча опасно количество,което да забремени момичето.Благодаря!

TheSunshine01
09-05-2010, 16:21
Аз мисля че няма за какво да се притеснява..

amazingwoman
09-05-2010, 16:22
Според мене пич момичето има така нареченото бяло течение. Аз съм имала такова това е венерическо заболяване и се пъхат едни хапчета глобули във вагината и при разтарянето им е възможно да има такива ефекти и да се полепва по презерватива. Явно това момиче крие нещо от гаджето си.

ChalgaBoy
09-05-2010, 16:23
И аз съм откривал такава течност в приятелката ми , но определено не беше спрема :D

Да няма притеснения сичко е точно \:D/

loliii
09-05-2010, 16:23
:-o :lol:

rafaelostz
09-05-2010, 16:30
:-o :lol: Как да го приемам ?!

7227
09-05-2010, 16:32
Течение някакво,няма повод да се притеснявате :D

rafaelostz
09-05-2010, 16:52
А,ако е течение,това опасно ли е за момичето? Съжалявам,ако вапроса ви се струва малоумен.Според мен не,но не съм достатъчно компетентен за да бъда сигурен в твърдението си !

ChalgaBoy
09-05-2010, 16:54
А,ако е течение,това опасно ли е за момичето? Съжалявам,ако вапроса ви се струва малоумен.Според мен не,но не съм достатъчно компетентен за да бъда сигурен в твърдението си !

Не е бяло течение , немога да ти го обясня с сигорност какво е.. но не е опасно така ,че Take it easy

Punisherrr
09-05-2010, 17:31
При възбуда и момичетата образуват такива течности. Вероятно това е цялата работа.

sexypetia91
09-05-2010, 17:32
Колкото и смешно да ви звучи наистина може да е бяло течение но то си е напълно нормално при жените. То се образува от замърсяване на влагалището и може да се получи по много начини затова не е препоръчително специално за нас жените да си преотстъпваме бельото една на друга. Като цвят може да е с различен цвят жълто или кафяво, но може и да е както ти го описваш слузесто точно като сперма. Не се притеснявай това донякъде е съвсем нормално, защото влагалището се самопочиства по този начин. Но по принцип от друга гледна точка това е индикация за геникологичен проблем и ако това се случва по-често е препоръчително момичето да се консултира със специалист, защото може да доведе до по-сериозни усложнения. Но е напълно възможно да е бяло течение по принцип е придружено със силен сърбеж. Надявам се да съм била полезна!

DemonchY
09-05-2010, 19:59
е добре де, попринцип не би ли трябвало това да е от овлажняването на момичето? пък и щом е било не с лубрикант а "с уста" начи има някоя друга слюнка :D :D сигурни ли са че не е това?

sexypetia91
09-05-2010, 20:20
е добре де, попринцип не би ли трябвало това да е от овлажняването на момичето? пък и щом е било не с лубрикант а "с уста" начи има някоя друга слюнка :D :D сигурни ли са че не е това?
Такива коментари показват две неща:
1. че си недорасъл, за да не се изразявам по друг начин.
2. че ако беше правил секс до сега щеше да знаеш че презервативите са с известно количество лубрикантово покритие и слюнката не е достатъчно гъста че да прилича на слуз.