View Full Version : Припадали ли сте ? О.о
StolenBliss
09-05-2010, 20:14
Ако да, кога, за колко време и защо ако знаете причината ?
Аз само един път, за много кратко понеже беше много голяма жега а на мен ми беше паднало мн кръвното. После бързо ми мина 8-)
Никога и дано да не ми се случва... 8)
tanch3t093
09-05-2010, 20:19
Не съм и дано никога не ми се случи ..
MissNothing
09-05-2010, 20:20
Веднъж припаднах щото беше супер голяма жега и трябваше да стоя много време на едно място.
Също така някога ми е причернявало пред очите и не си спомням точно припадала ли съм, но някак почвам да треперя и да се свличам... абе не мога да го опиша.
HateEternal
09-05-2010, 20:25
Не съм.
ShtrudeL
09-05-2010, 20:50
Не знам дали се счита за припадане,но не съм могла да си стоя на краката 3-4 пъти и съм падала...било ми е супер черно,замаяно и гадно...два пъти заради жегата май...един път пък като се качих в тролея и като лъхна един студен въздух и ми стана супер зле,а на вън не беше топло и слязох и едва се прибрах до нас,едва дишах.
Biskfitka
09-05-2010, 21:04
Припадала съм като малка..не знам защо,но ми мина бързо...
Като малък (някъде 4,5 години) съм припадал по 1 път поне на 1 седмица ! Било ми е много ниско кръвното ,, спомням си как на село припаднах и по стълбите падаха свободно :( Е поне сега не е така вече имам нормално кръвно ( за щастие ) :)
Мда, ако се брои де .. преди 2 години, баш преди рождения ми ден. Сутринта станах за даскало, почнах да се обличам и по едно време като почна да ми се гади, да ми се вие свят .. и ми пречерня. Усетих как падам на колене, след което тръгнах към стаята на нашите да им кажа че ми е МНОГО зле. После ми пречерня всичко, непомня нищо, но усетих само как се удрям във входната врата която е за етажа. После се се освестих на земята, татко ми се опитваше да ме вдигне и после заспах май .. :?
Причина - кръвната ми захар била много висока.
danibebi
09-05-2010, 22:45
Веднъж припаднах щото беше супер голяма жега и трябваше да стоя много време на едно място.
Също така някога ми е причернявало пред очите и не си спомням точно припадала ли съм, но някак почвам да треперя и да се свличам... абе не мога да го опиша.
И на мен ми се случи нещо такова, преди 3 години. Незнам дали се води за припадък,но чувството е много гадно. :(
cappuccin0
09-05-2010, 22:51
Не съм припадала , но доста често ми причернява.
mArMaLaDkA
09-05-2010, 22:57
Не, което е учудващо предвид болния ми начин на хранене в последно време.
FunkyBoy
09-05-2010, 23:09
:?
припадал съм много пъти.Най-често на срещи и турнири след отнесени последователни ъперкъти и кросове. Припадал съм и един път като паднах от една ограда към 1.50 и аз 1.80 абе над 3 метра си стоварих тиквата на земята 8-)
Не съм припадал, и дано не се случва.
WaterLilly
09-06-2010, 09:56
Не съм сигурна брои ли се за припадане, но ми е причернявало така, че след като се свлека на земята и ми е черно пред очите, не помня какво колко време съм била така. Обикновено е само причерняване от ниско кръвно, от жегата, от наблъскването на хората в тролея, от това, че не съм яла се е случвало...
Да миналото лято.. събудих се и почнах да чета Анна Каренина и ттака цял ден към 16часа реших да ида да си взема да ям нещо и точно пред вратата ми пречарня и паднах не знам след колко време се събудих, но най-интересното е, че паднах все едно съм седнала (имаше стена зад мен), а фибата , която беше на главата ми отгоре беше счупена.. не знам какво стана :(
ignoretheagony
09-06-2010, 11:20
Миналото лято припадах доста често. Причината беше на нервна основа. Иначе не знам за колко верме.
YourBlackDahlia
09-06-2010, 11:34
И при мен така
припадала съм от...недояждане ;д пхах...от тогава не е имало ден, в който да не съм яла нищо..
да припадала съм.. веднъж на спирката сутринта.Бях тръгнала за училище и чаках рейса.Нещо ми стана нз.. и припаднах .. хората от спирката ме бяха вдигнали и вкарали в един близък магазин.Там ми даваха вода;шоколад и глупости .. ;д;д Ии веднъж припаднах в училищ .. но тогава си мисля че беше от жегата .. а бягахме и 300 метра.. :D :D
AraBella
09-06-2010, 13:42
Като малка една кола беше бутнала количката ми *от тези, дето си слагаш кукла вътре xD * и явно от шока съм припаднала, една съседка ме взела и ме дала на мама, която си седяла неподозираща вкъщи... :д
cutexstar
09-06-2010, 15:57
Ми един пътприпаднах,щото цялата седмица не бях яла почти нищо ;х
Punisherrr
09-06-2010, 16:13
Припадала съм май 2 пъти. Преди една-две години може би, когато бях болна и имах температура. И двата пъти се случваше, когато ставах нощем.
Единия път бях в банята да пия вода и като паднах лицето ми беше минало през мифката по пътя надолу... После докато осъзная какво става просто излазих от банята. Доста гадно усещане. Добре, че се разминах само с малко синя уста. :smt085 В
Втория път беше след като излизах от банята и в коридора просто паднах назад. И това мина без щети, освен леко ударена глава и задник.
SK0RP10N
09-06-2010, 18:40
Да, 2 пъти - и 2та от прекаляване с алкохола.
Помня само първия - бях седнал на пода и си говорех с приятелите, с които бях на РД и изведнъж, без да подозирам каквоти да било, ми причерня и усетих само, как падам назад.Казват, че малко съм полежал така, но после съм се изправил и съм се оправил, без да повръщам.
А дойдох на себе си чак на следващата сутрин - събудих се у нас, в леглото ми, чудейки се, какво е станало.
не съм припадала,за щастие (:
Веднъж съм припадала. Бях неразположена и явно ми беше паднало кръвното. Просто си стоях на вратата пред нас и си говорих с приятелка и изведнъж ми причерня и паднах. Майка ми беше в другата стая и каза че съм се строполила на земята, и странното беше, че като се свестих не ме болеше никъде. Бях малко неадекватна и объркана 1-2 мин. :D
Moderatorius
09-06-2010, 19:19
Да. Веднъж. Не бях яла 3 дена, по заповед на докторите. Не стига, че съм слаба, ми тогава съвсем ме довършиха... Ходех и аз не знам с какви сили и просто паднах. Имаше много хора, добре че майка ми ме хвана, иначе главата ми щеше да е разбита.
StolenBliss
09-06-2010, 19:31
Да. Веднъж. Не бях яла 3 дена, по заповед на докторите. Не стига, че съм слаба, ми тогава съвсем ме довършиха... Ходех и аз не знам с какви сили и просто паднах. Имаше много хора, добре че майка ми ме хвана, иначе главата ми щеше да е разбита.
:shock: Ебаси "компетентните" доктори .. :Х
bloodysunrise
09-06-2010, 19:42
Не. :neutral:
mim4ety_sara
09-06-2010, 20:20
Ами само един път в банята,понеже се къпя с много гореща вода.Както си се къпя аз и изведнъж ми става адски горещо,лошо и ми причерня.Надигнах се на пръсти да отворя малкото прозорче,което се намира точно над мивката.И само се протегнах и след тва нищо не помня.Просто съм припаднала и съм си ударила главата в мивката и съм паднала на пода.Имах рани по коленете,ръцете абе ужас.Като се събудих бях на земята,много малко можех да видя,защото ми беше,черно пред очите и започнах да викам,добре че мама беше у нас,иначе не знам какво щях да правя.. :lol:
Harmonyy
09-06-2010, 20:31
Да ,веднъж.Бях на място с много хора,беше мнго топло и задушно,усещах най различни парфюми във въздуха и по едно време се събуждам и ме мокрят с вода..Не мога да обясня чувството ..се едно си спал .. мнго е странно :?
Paramour
09-06-2010, 21:04
Мне
OtkrovennoBezrazlichna
09-07-2010, 06:32
3 пъти
веднъж на морето
веднъж в час в даскало май по физическо беше
и веднъж в банята докато се къпя :lol:
нз що пада ми кръвното сиг .
се от жегата като се замисля.. :booooomb: :booooomb:
веднъж имах чувството че ще умра-бяхме на църква(Св.Ал.Невски)и слушаме с майка ми проповедта на дядо поп и по едно време ми става МНОГО зле...викам на майка ми ще изляза малко на въздух и тръгвам към врата и тръгавам да падам на колене,но успях да иляза и се хванах за едно като ограда отстрани,не виждах нищо,виепе ми се свят и хората ме взеха за някои от тия дето просят...голям срам беше :o :(
SummerParty
09-07-2010, 10:35
Не и дано не ми се случи.
BaffaLsc
09-07-2010, 12:03
Като малка съм припадала от много силна болка :( Например веднъж си бях прещипала пръста на вратата и се строполих след секунди на плочките в нас :(
mtg1992bg
09-07-2010, 14:45
Мда, при това с епилептичен припадък. Паднала съм от стола в детската върху дръжката на шкафа (която се беше счупила :shock: метална е, вярно, тънка, ама от една глава?!). После бях доста порзкрасена :-D
Причина? Хмм, проблеми (гадна година), учене, недоспиване, мн компютър... да, имаше защо поне...
Да. Бях на почивка и реших да си взема сална. Поседях малко ( хич не държа на жега ) и от там към душовете, но още щом излезнах от сауната усетих, че нещо не ми е добре. От там на душа - нещо не нацелих врътките като хората и ме поля лед студена вода - и от там на земята. За кратко е било, после някак си се добрах до стаята, полежах малко и ми мина :)
honeybabe
09-07-2010, 16:11
когато си слагах пиърсинг припаднах ... много кофти тръпка за някъде окло 2-3 минути беше всичко ... после си бях ок :)
Не за щастие, само ми е причернявало :(
litexforever
09-07-2010, 18:32
веднъж по спорт/ритахме и аз тръгнах на другата посока и видях нещо оранжево,след това черно(оранжевото беше стълб за закачане на мрежа за волейбол.)като отворих очи видях,че съм на сва метра от него и сички ме бяха заобиколили.
Не,но много често ми причернява,всеки път,когато се изправя или се движа твърде бързо.И много често съм на път,губя равновесие и залитам,но не припадам.Гадно е. :(
Wasilewaa
09-07-2010, 22:35
Бех на диета... и беше много жегааа и тупнах на земята 8-)
smiLexaga1n
09-07-2010, 23:40
Не , никога не съм припадала. Но аз се цепя от колектива, с думите, че искам да припадна , за да видя какво е усещането 8-) , разказвали са ми , прочетох и вашите коментари , но просто докато не го усетя сама .. няма да е същото. :oops: :D
Скоро не съм,но в училище доста често припадах
Къде с причина или само за да изляза да говоря по телефона..
Foreverbg
09-08-2010, 01:05
САмо 1 път.
Не и дай боже да не се случва.
Не съм припадала , но доста често ми причернява.
DqVoLsKoJeLaNiE
09-08-2010, 17:58
Ми.., да 8-) От жегата и от притеснение основно..
vIKToriYa
09-09-2010, 09:20
да припадала съм защото бях на инжекции в продължение на 2 месеца всеки ден по 3 ..... и накрая неиздържах много пъти съм припадала :)
shokoladd
09-09-2010, 09:38
Да..беше голяма жега, а трябваше да стоя на слънце..стана много бързо
Vetrogon
09-09-2010, 10:51
бях с един приятел и взех мн да хълцам. та той ми каза да си взема дълбоко дъх и да създам налягане в главата си все едно. не мога мн да го обясня. изгубих съзнание и се намерих на земята. това ми е първият и последният път. :)
само веднъж препаднах защото пазих една диета и кръвното ми беше много ниско и така препаднах а после не можех да ходя два дена с предрожител ходих до лекара заради една диета
babyy123
09-10-2010, 19:12
не съм, но често ми причернява....
ImSoInLove
09-10-2010, 19:27
не съм :)
Да. 1 път ме удариха с шишарка в слепоочието и после ме свесвяваха с шамари някви непознати... и 1 път на тренировките ме удариха доста силно по главата и като падах назад си ударих тила в 1 ръб. в началото виждах само сянки а след 1/2 мин виждах всичко с главата надолу
plamsityy
09-11-2010, 18:26
припадала съм 2 пъти май. за около 1-2 мин. бях в поликлиниката. причината е защото ме е страх от абсолютно всичко там. 8-) (и мисля, че ще припадна идната седмица ощe веднъж, защото ми предстои ваксина... :( )
Даам наскоро беше не зн какво ми стана ;хх
__SuNshInE__
09-11-2010, 21:45
Ами да, мисля че веднъж, май беше от притеснение.
Malch0tyyy
09-11-2010, 21:53
Да два пъти. Първия път от притеснение.Втория бяха вкарали майка ми в болницата и аз отидох да я видя защото уча другаде и трябваше да тръгвам бях застанала права до прозореца бях се облегнала викаха ми седни но аз не ги послушах и слагаха система на майка ми стана ми едно особенно по принцип не понасям мириса на болница в момента в който викам си ще отида да седна усетих нещо почна да ми се вие свят и повече нищо не помня.В момента в който се събудих чух майка ми да вика а лекари ми мокриха лицето с вода и ме болеше адски главата а то в болниците има железни шкафове с лекарства при падането си бях одарила главата в прозореца и после в този шкаф.И после направо не можех да вървя. Еми това е ! :)
веднъж получих слънчев удар докато бях на басейн. просто се обърнах рязко и паднах. седях известно време на земята и се чудех дали наистина е станало, нещо не се осъзнавах. приятелките ми в началото си помислиха, че съм се спънала и се разсмяха,така де, то нормално. после обаче разбраха, че не съм добре, защото според тях съм седяла няква бледа и не съм мърдала ии такам и аз ги питах "аз паднах ли" и после седнах, оказа се, че си бях сцепила лееко тва, дето ми държи горната устна и имаше кръв, после дойдоха и ме взеха... аз всъщност след това не бях толкова зле, но просто мн се бях уплашила от какво е. а точно на предния ден бях на басейн също и там на тоя другия басейн имаше мн цигани и аз като припаднах се изплаших да не е няква болест :lol:
Не съм и дано никога не ми се случи ..
ImmortalSportFreak
09-12-2010, 22:01
Да-като малка.Не знам за колко време.Проблемът беше висока температура и гърч.След тва седмица в болница.. дано никога повече не се случва. :)
Да
Първия път беше в лекарския кабинет- гледах как ми бият инжекция 8-) А другите 2 пъти в къщи- много ниско кръвно
Бързо става и бързо ти минава, но не е приятно
twoqtotalno1936
10-15-2010, 20:33
Не точно припадане,само ми причерня пред очите и ме болеше адски мн главата.. То от жегатаа ;хх :(
за първи път ми се случи миналата седмица в залата докато тренирах. Не бях закусвала и кафе не бях пила. Контузих си крака и от болката и ниското кръвно ми се замая главата и докато се усетя съм припаднала, после като си отворих очите все още ми беше замъглено, виждах някакви фигури надвесени над мен, но не чувах какво говорят. След час някъде се пооправих, но после цял ден на легло, бях много отпаднала.
Sisito941
10-16-2010, 09:02
Да..преди около 3 години.Бяхме излезли на центъра с майка и влизаме ние в един магазин..навън беше голяма жега,в магазина хладно..и аз не бях закусвала и понеже бяхме минали през една закусвалня и викам на майка:"Дай ми закуската ще си я изям отвън",и тя ми я даде..излизам пред магазина,стоях няколко секунди там отворих си закуската и усетих,че не ми е добре и затворих закуската отново,влизам в магазина и докато успея да обясня на майка,че ми е станало лошо и припаднах..събудих се след не знам колко време,но майка ми и магазинерката ме бяха наобиколили и ме пръскаха със студена вода от едно шише..и след това се оправих..и си тръгнахме.. :( :(
След тази случка не съм припадала..
JustGirl1000
10-16-2010, 21:13
да тва е нещо за което не обичам да говоря паднах от стола в даскало одарих си главата в стената,парното,нещо като перваз,чина зат мен и пода ейтака паднах и като се фраснах помня че нещо момичето зад мен замалко не изкрещя или нещо такова не припаднах веднага погледнах само че цялата съм в кръв тогава не помня мн кръв бях изгубила и черапа ми имаше нещо като покнатина ужас аз си се сабуждам в болницата и първата ми мисал като видях белия таван (цвета на стаята ми е синя) беше КвО??? леле после се осъзнах като видях че съм на сисеми бях в бърза помощ леле тва беше ужасно :-# слет тва 2-3 дена бях в болницата и ме раскарваха с инвалидна количка па ми се падна една лелка дето все ме блъскаше в хората и те като ме погледнеха аз се изчервявах
GossipGirl89
10-17-2010, 09:01
Прилошавало ми е доста пъти, но сериозно съм припадала само веднъж.
Бях ученичка още - втора смяна, зимата. Прибирах се от даскало с маршрутката, а тя беше фуул догоре с хора. Бях се навлякла с блузи, якета и шалове. Стоях права, в близост до прозореца и изведнъж както си стоях и усетих няква топла вълна да ме облива- стана ми много задушно и се опитах да се приближа още малко до прозореца, за да усета студен полъх отвън, но докато се опомня за секунди си затворих очите и следващото, което помня е как усетих, че падам... Разбира се, при пълна маршрутка нямаше как да тупна - веднага ме закрепиха и ми отстъпиха място да седна. Почувствах се леко засрамена, защото всички се бяха обърнали да видят какво става :D Чувството е някво... и аз не знам какво - се 1 си унасяш и заспиваш. Не знам от какво ми стана така тогава, дали от много хора на едно място или от това, че бях и в цикъл, но определено не е никак приятно... За момент просто ставаш неконтролируем и нищо не можеш да направиш, за да не се сгромолясаш... :? Дано повече да не ми се случва.
Иначе, както казах, често ми се случва да ми пада кръвното през горещините и да ми се вие свят. Попринцип винаги, когато съм в цикъл 1-ви ден ако постоя малко повечко права има опасност да ми се завие свят.
Не,ама съм била на път като ми причернее.Просто имам ниско кръвно и тъй.
CookieMonster
10-17-2010, 18:11
Ами случвало ми се е да ми причернее и да не виждам абсолютно нищо, освен много ярките светлини. (Като слънцето например) А за през нощта да не говорим - пълен мрак. :?
Lexynnka
10-17-2010, 19:06
да.
като малка супер често припадах ... всеки път като ми взимат кръв имах чувството че ше ми изтече кръвта и припадах ... като ми беше жега припадах ... като се обезводнявах припадах ... като се ударя много гадно или като ме боли нещо много също, но най-много гледката на кръв някак си ... ме караше да припадам ... сега даже се кефя като видя кръв :razz:
TeenageDream
10-17-2010, 20:56
Никога не съм припадала.
мм..Да съм припадала..спомням си един път като ми беше лошо..пък 2рия път бях на спирката чаках рейса през Юли в 14:00ч. :D и залитнах причерня ми пред очите..иначе редовно ми се случва да залитам, да ми прилошава, да ми причернява..
HotHeaded
10-19-2010, 14:27
Не съм :)
danibebi
10-19-2010, 17:38
Прилошавало ми е доста пъти, но сериозно съм припадала само веднъж.
Бях ученичка още - втора смяна, зимата. Прибирах се от даскало с маршрутката, а тя беше фуул догоре с хора. Бях се навлякла с блузи, якета и шалове. Стоях права, в близост до прозореца и изведнъж както си стоях и усетих няква топла вълна да ме облива- стана ми много задушно и се опитах да се приближа още малко до прозореца, за да усета студен полъх отвън, но докато се опомня за секунди си затворих очите и следващото, което помня е как усетих, че падам... Разбира се, при пълна маршрутка нямаше как да тупна - веднага ме закрепиха и ми отстъпиха място да седна. Почувствах се леко засрамена, защото всички се бяха обърнали да видят какво става :D Чувството е някво... и аз не знам какво - се 1 си унасяш и заспиваш. Не знам от какво ми стана така тогава, дали от много хора на едно място или от това, че бях и в цикъл, но определено не е никак приятно... За момент просто ставаш неконтролируем и нищо не можеш да направиш, за да не се сгромолясаш... :? Дано повече да не ми се случва.
Иначе, както казах, често ми се случва да ми пада кръвното през горещините и да ми се вие свят. Попринцип винаги, когато съм в цикъл 1-ви ден ако постоя малко повечко права има опасност да ми се завие свят.
Явно при всеки е различно. На мен когато ми се случи, направо имах чувството,че ще умра..стана ми много зле, причерня ми и започнах да се свличам. :? Чувството беше ужасно.
SummerHit
10-19-2010, 18:22
Ами един път си бях набил ръката с пирон и докато лежах на леглото(или там каквото е :-D ) при медицинската сестра ми причерня и след 1-2 минути някъде класната ми каза че съм "загубил съзнание" :-o
Lexynnka
10-19-2010, 18:41
днес в трамвая :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Vikito0o
10-20-2010, 16:29
Не съм припадал, и дано не се случва.
n3zabrawiimaa
10-20-2010, 17:46
Припадала съм, и то не 1-2 пъти.. Ами доста.. 6-7.. Имунната ми система е много ниска, а залитанията са много..
днеска нарочно с едни приятелки припадахме :D начи клякаш и гледаш към земята...вдишваш съвсем леко и издишваш много силно. така около 20 пъти и накрая си поемаш въздух, запушваш си носа и ставаш... и след няколко секунди падаааш! и губиш съзнание за няколко секунди, ама е яко като се събудиш. и ние нали се държим една друга и беше адски смешно :lol: ама предполагам е вредно за здравенто.. смисъл щото то нали си обезкислородяваш мозъка и затва... повече няма... добре де, супер яко е , може и да има :lol:
Sisito941
10-20-2010, 18:32
днеска нарочно с едни приятелки припадахме :D начи клякаш и гледаш към земята...вдишваш съвсем леко и издишваш много силно. така около 20 пъти и накрая си поемаш въздух, запушваш си носа и ставаш... и след няколко секунди падаааш! и губиш съзнание за няколко секунди, ама е яко като се събудиш. и ние нали се държим една друга и беше адски смешно :lol: ама предполагам е вредно за здравенто.. смисъл щото то нали си обезкислородяваш мозъка и затва... повече няма... добре де, супер яко е , може и да има :lol:
:shock:
^ :shock: :lol: :lol:
един път съм припадала
беше много горещо и не бях яла
malkataa
10-20-2010, 19:53
Колкото и смешно да прозвучи, припаднах след като ми взеха кръв от пръста.. просто кръвното ми е ниско и тъпия пръст не искаше да пуска кръв и докторката като взе да натиска там и ми стана някакво, все едно летят мушици около мене и след това за няколко секунди всичко ми стана бяло, ама после нищо ми нямаше :) :D
Xriiskaa
10-21-2010, 07:55
Ми при мен,нещо не се получава :-D
Да, два пъти.
Веднъж като отидох с колелото
до парка и нищо не бях яла и
ми причерня и беше много
топло и така ...
:D :D
А втоия път пак нищо не бях яла
и отиваме в една болница
да слагат абокат на една приятелка
и като видях кръвта припаднах
ТА такаа .... :) :)
hotxxmess
10-21-2010, 12:44
Никога не съм припадала.
Веднъж в автобуса.Не бях ял и беше много задушно и ми падна кръвното.За няколко секунди беше и добре,че имах приятел до мене да ме хване да не падна.
Да точно на 15ти юни...в голямата жега...
JackSparrow
10-21-2010, 16:19
падало ми е кръвното доста пъти, но съм припадал само веднъж, да чукна на дърво. казаха, че както си говорим съм се свлякал на колене и сам станал, пък аз нищо не помня. вие сте първите, на които споделям. даже и нашите не знаят.. :D
danibebi
10-21-2010, 19:32
На мен ми се иска да припадна в даскало или пред фр . :D Знам, че звучи тъпо, но.. :D
Xriiskaa
10-21-2010, 20:15
На мен ми се иска да припадна в даскало или пред фр . :D Знам, че звучи тъпо, но.. :D
И аз т'ва искам,странно е,но някой ако може да даде идеи как да се инсценира :lol:
BoBa4eWeR
10-21-2010, 20:23
да от алкохол!
И аз т'ва искам,странно е,но някой ако може да даде идеи как да се инсценира :lol:Инсценирала съм го хиляди пъти... :lol:
midi4kaa
10-22-2010, 13:09
не
Xriiskaa
10-22-2010, 14:05
И аз т'ва искам,странно е,но някой ако може да даде идеи как да се инсценира :lol:Инсценирала съм го хиляди пъти... :lol:
:shock: KAK ??? :oops:
danibebi
10-22-2010, 18:10
:shock: KAK ??? :oops:
даа, моля те.. кажи нииииии :lol: :oops:
Аз не съм, но гаджето ми доста често колабира и много се притеснявам :(
missapple
10-23-2010, 16:28
Не съм и се надявам да не се случва !!! :?
vagarious
10-23-2010, 18:31
Аз съм припадала.
Беше месец Май през 2006год. на изпращането на абитуриентите в тогаващното ми училище.
Бяхме в двора и беше претъпкано.
Не бях яла и от жегата ми е паднало кръвното.
Помня, че си държах ключовете в ръка и как малко по малко започваше да ми се вие свят и си мислех:"Мале, ами ако изпусна ключовете, къде ще ги търся после."
Оттогава нищо не помня, събуждам се и гледам една тълпа народ гледат към мен, а госпожата ми се опитваше да ми хване езика, за да не го глътна и казват, че съм била на косъм.
От този момент насам се пазя, особено лятото.
Гледам да не излизам гладна или поне да имам малко шоколад в чантата си или пък си купувам кола.
BeezyJey
10-23-2010, 18:50
Аз съм припадала.
Беше месец Май през 2006год. на изпращането на абитуриентите в тогаващното ми училище.
Бяхме в двора и беше претъпкано.
Не бях яла и от жегата ми е паднало кръвното.
Помня, че си държах ключовете в ръка и как малко по малко започваше да ми се вие свят и си мислех:"Мале, ами ако изпусна ключовете, къде ще ги търся после."
Оттогава нищо не помня, събуждам се и гледам една тълпа народ гледат към мен, а госпожата ми се опитваше да ми хване езика, за да не го глътна и казват, че съм била на косъм.
От този момент насам се пазя, особено лятото.
Гледам да не излизам гладна или поне да имам малко шоколад в чантата си или пък си купувам кола.
Господи, ужас :shock:
130995 , разкажи ни де !! 8-)
transformable
10-23-2010, 18:54
Да веднъж . Когато бях на 8 - 9 години бях ходил на баскетболен мач с майка ми . Между половремето излязахме там тя да изпуши 1 цигара .На мен ми беше скучно и имаше някакви железа там .. и аз почнах да се набирам ( така да го кажем ) и по едно време желязото падна върху глава ми и препаднах за около 15 мин. И лекай 15 дни в болница след тва ..