Влез

View Full Version : Любов, нерви...важен е крайният резултат.

Cold_As_Ice
09-05-2010, 22:23
Не пиша с цел съвет или подобно, искам да споделя.Понякога е по-лесно да споделиш на непознат.
Май се влюбих...за пореден път.Системата е сложна - виждаме се веднъж в седмицата за по 1-2ч. най-много, уж няма нищо между нас, а като сме заедно се усеща спокойствие и...щастие.Не искаме да се влюбваме, казваме, че никой от нас не може да предложи на другия сериозно нещо, защото от една страна нямаме време, а от друга...сме се парили и не е дошъл моментът за чувства.Но при мен май се появиха такиа, не знам колко да им вярвам, ама...важното е, че ги има.Той пък продължава да се прави на господин големият пич и да крие.Бори се със себе си.Като му заговоря, започва да се лигави, прегръща ме, целува.Ок, примерно не иска нищо и с тва му поведение се опитва да не ме нарани, а начинът, по който ме целува? Тва е достаттчно ясно, за да разбера, че не е така, както иска да бъде.А снощи направо си се подигра с мен - получавам СМС:"май се влюбвам, а тва не е хубаво".Аз, естествено, на седмото небе, въпреки че знаех, че се шегува.Помислих си, че най-накрая е решил да сподели, пил е 1-2 уискита и се е отпуснал...да бе :D Чухме се и както си и знаех - бъзикал се е.Приятелите ми ме хокат, че му позволявам да се държи така, че му тичам след задника, че се унижавам едва ли не.Ама аз си знам моето - ще се правя на магаре и ще се опитвам до последно да го накарам да си отвори сърцето, да се вземе в ръце и да разбере, че няма да сгреши.Но ще бъде ДОСТА трудно :) Важното е, че за мен тва е важно и ще положа усилия.Ако се окажат напразни - поредният житейски урок :) Руска ролетка.

GossipGirl89
09-05-2010, 22:41
От това, което си написала ми се струва, че момчето също изпитва нещо към теб, но най-вероятно се стряхува и все още не се чувства готов да го сподели. Недейта да бързате. Дай му време да се отпусне. Недей да се опитваш да го притискаш по някакъв начин или да го караш да признае, защото така няма да постигнеш нищо друго освен да го изнервиш и да развалиш отношенията ви. Предполагам, че малко по малко сам ще почне да демонстрира чувствата си :)

xinfamous
09-06-2010, 01:42
БРАВО!!! Евала на момиче като тебе серйозно! Много рядко се срещат такива,аман от тъпите кифли дето са на типа 'не си единствен' и затова всичките връзки на нашата възраст не са истински,щото хората са с мисълта че винаги могат да си намерят нещо по-добро и дори не са се борили за да са с човека до себе си! :)

elfinka
09-06-2010, 07:01
БРАВО!!! Евала на момиче като тебе серйозно! Много рядко се срещат такива,аман от тъпите кифли дето са на типа 'не си единствен' и затова всичките връзки на нашата възраст не са истински,щото хората са с мисълта че винаги могат да си намерят нещо по-добро и дори не са се борили за да са с човека до себе си! :)

И аз съм на това мнение!!

kremen4eto
09-06-2010, 07:08

И аз съм на това мнение!!

мда

Бори се момиче. Аз се борих със себе си, с околните, с него ... в продължение на 1-2 години и сега никак не съжалявам. По-щастлива не съм била! Ако сърцето ти говори, че е точният човек, не го изпускай!

Nevyzmutim
09-06-2010, 10:32
Ами какво да ти кажа ... изживяваш една приказка в момента, а в самото заглавие сама си си дала правилния отговор - важен е крайният резултат. :)

notlike
09-06-2010, 10:40
Защо пък ти не поемеш инициативата, щом него го е срам? Не губи момента си, по-добре да удариш на камък, отколкото след години да съжаляваш за пропилян шанс :)

anonimchetou
09-06-2010, 10:42
И той има чувства ама се прави на интересен според мен.

Cold_As_Ice
09-06-2010, 21:24
Защо пък ти не поемеш инициативата, щом него го е срам? Не губи момента си, по-добре да удариш на камък, отколкото след години да съжаляваш за пропилян шанс :)

Него не, че го е срам, просто иска да докаже думите си, че не иска сериозно нища.Тогава, ако обича, да спре да се държи така и да си противоречи..! :D

mahris
09-06-2010, 21:40
Моето мнение е следното : Помисли добре нещата, дали наистина си струва, дали накрая няма да си прецакана и наранена.
Винаги съм се опитвала да държа леко настрани момчето, което искам. Дори сега с приятеля си го правя. Просто съм такава. Може страшно да го обичам, но точно когато го оставя, виждам той колко държи на мен.
Няма как да задържиш любопитството на един мъж, когато се отвориш като книга. Винаги трябва да има тайнственост, да го държиш в напрежение, но да знаеш и границата и кога да спреш. На мъжете им омръзва когато има еднообразие, или прекаленото внимание. Много се дразня на такива мъже- от внимание страшно се възгордяват. И може би за това съм и такава. Не един път ми се е случвало и съм си изградила някакви правила, които спазвам.

Подкрепям донякъде мнението и на другите..че също е добре да се заемеш сама, не да чакаш. Това си е твоят момент, твоето щастие.
Но много внимавай. Тъй като ако и преди ти се е случвало това, много вероятно е и това момче да си играе, да се закача. Знам, че звучи зле, но ако внимаваш в тези неща още в самото начало, ще избегнеш оная шибана болка, която за съжаление понякога е неизбежна..
И ако все пак решиш да рискуваш. Желая ти успех и дано нещата да се наредят в положителна посока за теб :)

praskovka91
09-06-2010, 22:54
Аха..и аз съм в подобна ситуация..виждаме се от 7 месеца...супер ни е заедно..обаче като стане въпрос за в бъдеще кво правим..ходим ли..не ходим ли..тои почва да се лигави..да променя темата..също като при теб..:( а в същото време ме целува и ме гушка като никой до сега :)...Та както сама разбираш не мога да ти помогна ама поне мога да се надявам и двете накрая да останем щастливи от тази гадна ситуация :) Успех :*

cherrycole
09-06-2010, 23:11
Историята е малко подобна на моята и аз така се надявах, надявах... и минаха три години и си останахме на същото дередже, т.е. нищо, но с теб може и да не е така :) пожелавам ти успех! :)

Crash9LFC
09-06-2010, 23:15
Ам преди 4-5 години съм бил същия идиот като тва момче. Тръгнем нещо се зарибявам и почвам люто се лигавим, чак сега като се сетя ми идва си ударя тиквата. Просто е стеснителен като е с момичета явно, НО този смс значи че мисли за теб, наистина те харесва, но пробва да види как ти ще реагираш май. Честно казано е сложно. :D Главното нещо е, че се прави на интересен за да го харесаш. Покажи му с нещо че изпитваш нещо към него, а ако той се пребори с таа стеснителност ще е добре, ако не... :booooomb: :D

sasha_90
09-07-2010, 08:56
Направо ми се насълзиха очите,докато четох историята ти.Не,не заради това,което написа,а заради спомените,които ми припомни.Благодаря ти за написаните редове....
И аз съм на мнение,че те харесва,дори повече от харесване.Не ти признава насериозно,вероятно защото е страдал достатъчно и не иска повече сълзи и мъка.Имай търпение.Търпението ти ще бъде възнаградено,както беше и моето.Успех.

sasha_90
09-07-2010, 09:02
Направо ми се насълзиха очите,докато четох историята ти.Не,не заради това,което написа,а заради спомените,които ми припомни.Благодаря ти за написаните редове....
И аз съм на мнение,че те харесва,дори повече от харесване.Не ти признава насериозно,вероятно защото е страдал достатъчно и не иска повече сълзи и мъка.Имай търпение.Търпението ти ще бъде възнаградено,както беше и моето.Успех.

Cold_As_Ice
09-07-2010, 21:01

И аз ти благодаря.
За мен наистина е жано да успея с това момче.То какво момче...почти мъж, на 24г.Яд ме е на него.Яд ме е, че е такова гомно.Пък и рискувах важно за мен нещо.Може да е било глупаво според някои - предпочетох него, пред приятелка.Но реално погледнато - приятелството е до едно време.Имахме добро прияъелство с тва момиче, но...
Добре, тя беше намесена, аз се запознах с него покрай нея.Те се яха виждали 3 пъти, а аз от първия момент, вкойто го видях, направо...едвам си седях на гъза от притеснение.МНого го харесах.И на нея й говорех:"момчето е свястно, умно, забавно, не го изпускай".Тя не. не го хареса.На третата им среща ме покани с тях, но нещп не беше на кеф и после той спря до мен, сле дкато си тръгнахме, и ме попита какво й е имало, и аз, тъпата, му предложих да сенем в парка и да поговорим,Обясних му кво й е било, казах му, че съм го харесала, но не искам нищо от него.Обаче тя явно е имала някакви съмнения, разбра, вкара си филм, че й действам зад гърба, а аз исках просто да му разясня, че не е нищо свързано с него причината за лошото й настроение.И след тая случка той ми намерил телефона, звънна ми, видяхме се.Нищо особено.Само лаф.Разказах й и тя каза да избирам или той, или тя.
И аз...явно съм избрала него.Не съжалявам.Да, може да не е цветущо положението с него, но и с нея се наредиха нещата - не се виждаме, съответно няма напрежението, което изпитвах, когато се видя с нея,А тва напрежение го имаше още от преди да се поави той.Чувствам се добре, може да съм я предала едва ли не, но ... за мен в този ми период от живота, е по-важно аз да съм спокойна и да си гледам единствено моя кеф и моето спокойствие.
Та идеята ми беше, ако някой е изпуснал нишката, че избрах него и той това го знае.Надявам се и да го оценява.Дори да не ми го каже, вътрешно да си го знае.