Влез

View Full Version : Старата песен на нов глас

sashto22
09-06-2010, 12:26
Всичко започна отначало.Лятото е на път да свърши и да започна училище във един от най-важните класове-7.Боя се, че ще правя грешките, които правих в миналата учебна година.Позволих на момче да провали мен, бях непоклатима, душата на компанията, пи която всички идваха и молеха за съвет, спраеях се със всичко,рядко във очите ми се виждаха сълзи, но той ме превърна в ранимо момиче, научих какво са сълзите, а сега за жалост те са често срещани, очите ми са постоянно влажни.Как за толкова малко време се промених толкова....Мразя се, не мислете, че съм глезла, имаща всичко и сега съм решила, че просто трябва да имам него, не имам това което постигна сама, въпреки че до скоро растях в дом за деца, успях да се издигна здраво на земята.Той едно прекрасно момче, високо, с буйна къдрава коса, носещо името Й....о, ме отхвърляще , че просто исках да умра, не му стигаше , и че аз страдам , а подронваше достойнството ми..загубих това , че бях силна.Мислех си, че лятото ще ми помогне да се отърва от мислите за него, но съм грешала. Сега започна старата песен на нов глас....Боя се че пак ще направя онази грешка и ще се проваля и тази учебна година , а тя е много важна...но какво мога да кажа на сърцето си..?!

MissChocolate
09-06-2010, 12:39
Просто те тресе хормона.
Не му лази в краката и бъди сигурна,че скоро ще ти минат мераците към него. Просто няма как иначе.

Успех тази година!

MaLkaTa_LaDy
09-06-2010, 14:00
Сори, ама... От коя чалга песен го чу това?
Искаш => можеш. Нямам повече какво да кажа.

Nappii
09-06-2010, 15:00
Много ми е познато това твойто. Ама се измъкнах де.
Като за начало се опитай да го извадиш от мислите си. Сега ще е около теб, ама след 20 годинки - не. След тия 20 год, той може да е преуспял, а ти още да се съсипваш заради него. Я се стегни, мисля че годината ти е много по-важна от некаф си там, дето те сломил. :?

viqnkababyy
09-06-2010, 15:02
И аз бях в такава ситуация .. Казваш си, че можеш и се стягаш ..
Главата към небесата и ума в главатаа, и така. :)

vampire_girl_9
09-06-2010, 16:40
така е..Ако ти пука достатъчно за него,намери начин да го спечелиш,но тъй като годината наистина е важна,по-добре го остави да предприеме нещо,ако го е грижа за теб..ако ли не,не тъжи..нали казват,че времето лекува :] ..може би наистина е вярно,дори понякога да ни тябва много време..Просто ако осъзнаеш,че не те заслужава,не страдай напразно,ще има още много(не че го знам от опит,но така казват..) :]]
Успех

sasha_90
09-06-2010, 16:41
Казваш,че тази учебна година ти е важна.Това трябва да ти е достатъчен стимул да го оставиш в миналото,а учението да поставиш на първо място.