PDA

View Full Version : Спешно ми трябва помощ

RalittyYy
09-06-2010, 12:53
Спешно ми трябва помощ 8-[ 8-[ 8-[

Искам да ви питам, как да кажа на наще, че съм си поръчала едни работи ( сувенири - почти не тоцно ) от интернет. И незнам как да им го кажа защото ако тате разбере, ще има да мрънка... А ако кажа на мама тя по- ще ме разбере ама в случая не съм много сигурна. И най - кофтито е че поръчката ми ще дойде другия понеделник, а в понеделник баба ми си е вкъщи и тя е малко гадничка ии..

П.П Корема ме боли в момента от притеснение :( :cry: :-k 8-[

Ще съм ви много благодарна ако ме посъветвате, но това ако може да се случи днеска, защото утре ще изглежда глупаво. :cry:

Claymore
09-06-2010, 15:56
Какъв е проблема да им кажеш, какво толкова си поръчала?

SmilezZz
09-06-2010, 16:57
Наистина какво си поръчала или
защо се притесняваш да им кажеш ? Да не би
да е излязло скъпичко ?
Но в случая - кажи на майка си,щом мислиш,
че тя ще те разбере..А е по-добре знаят от тебе,
отколкото от някой друг - в случая от баба ти...

slicky
09-06-2010, 17:35
ако не са някакви дето ти трябват задължително,просто не дигай телефона ,когато ти звъннат от куриерската фирма и така нищо няма да стане,те ще го оставят в някой офис и ако звъннеш чак тогава ще ти кажат къде е.Лошото е,ако не си дала собственият си номер...

ameli
09-06-2010, 17:59
Другия път помисли за последствията ;)
Все някак ще разберат.

Di
09-06-2010, 18:13
Покажи им ги и кажи дали може да си ги поръчаш
Ако каже 'да' си готова :)

RalittyYy
09-07-2010, 14:22
Аз вчера казах на мама ( дойде ми удобен случай ), че съм си поръчала някои неща и пита ме за цената и казах и и тя вика еми добре хубаво, щом си си ги харесала, ама ти ще си ги плащаш ( щото имам събрани пари малко ) и затова така вика. И най - хубавото е, че не е казала на тате и баба, Обаче другия понеделник баба ми си има работа и още от рано ще ходи и можи би няма и да разбере :D или пък ще кажа на мама да и каже и да и обясни за какво става дума :) :D

Та все пак мерси :)

Може да заключат темата :-D :)