View Full Version : Една случайна гей любов...
Starstruck7
09-06-2010, 15:51
Здравейте аз съм момче на 17 ..
По принцип си падам по момичета (не съм си помислял че може да стане нещо с момче) .. Всичко започна преди 4 месеца от един сайт за запознанства..Преди това имах няколко провалени връзки .. винаги съм страдал .. И със въпросното момче станахме много близки.. споделяхме си .. По нататъка започнахме да си пращаме прегръдки целувки и сърца в скайп.. Уж всичко беше на базик , но започнаха да ни стават навик.. Незнам и аз самия неможех да се позная.. Просто това момче беше всичко което съм искал макар пола му.. Не ме интересуваше нищо.. След това не бях сигурен дали той изпитва нещо към мен.. И една вечер бях супер депресиран и му казах че го обичам наистина ( като нещо повече от фр ) .. и той ми отвърна със същото.. И така започна всичко . Имам чувството че това е грешно , но не ми пука .. Обичам го с цялото си сърце... Виждали сме се случайно .. Но не сме излизали на среща .. тази седмица ще излизаме.. Иначе си говорим по тела постоянно ... ии незнам какво да правя .. Плсс.. някой да ми даде съвет..
П.С
Без тъпи коментари.. И аз неискам да е така .. но така се получи :)
Целуни го , пък после к'вото сабя покаже ..
:lol: :lol:
radeberger
09-06-2010, 16:06
Сигурен ли си, че си хомо, или това е само някакво увлечени. По-точно не можеш да уточниш сексуалността си заради възрастта ???
Starstruck7
09-06-2010, 16:08
Сигурен ли си, че си хомо, или това е само някакво увлечени. По-точно не можеш да уточниш сексуалността си заради възрастта ???
Ми както казах .. за първи път ми се случва с момче .. и аз незнам вече.. :shock: Много съм объркан.. Но наистина го искам..
MaLkaTa_LaDy
09-06-2010, 16:11
Ти си бисексуален и момчето, към което имаш чувства, ти отвръща. Приятно ви е заедно, ще излизате на среща... Къде е проблема?
SuperBadSuperFresh
09-06-2010, 16:11
Ама сигурен ли си че той мисли по същия начин?Да не си се объркал нещо,че ще ядеш бой.
А и между другото не мисля че си гей.Просто си разочарован от момичетата и мислиш,че с момче ще е по-различно.Е,няма да е.
MissChocolate
09-06-2010, 16:13
Ами.. пробвай.
Всеки има право на избор и вече гей връзките се възприемат нормално. Ако това те притеснява естествено ..
Иначе .. вижте се и нататък .. сами ще прецените дали може да се получи нещо.
Eclipsercho
09-06-2010, 16:17
Намирисвам гладен трол.. не го хранете много.. :-o
По темата, това:
Целуни го , пък после к'вото сабя покаже ..
:lol: :lol:
:lol:
Starstruck7
09-06-2010, 16:20
Ама сигурен ли си че той мисли по същия начин?Да не си се объркал нещо,че ще ядеш бой.
А и между другото не мисля че си гей.Просто си разочарован от момичетата и мислиш,че с момче ще е по-различно.Е,няма да е.
Сигурен съм.. 100 % споко.. Плака когато се скарахме ... ( по телефона ) .. Също познавам едно негово бившо гадже.. Освен това го харесват много момичета , но не им обръща внимание..
Щом се харесвате , какво ви пречи да тръгнете :o
Starstruck7
09-06-2010, 16:37
Щом се харесвате , какво ви пречи да тръгнете :o
Емии за мен лично е странно.. Преди съм бил против хомо връзките.. ;xx
PyCoKoCkA93
09-06-2010, 16:40
За любовта НЯМА граници..Не трябва да се чувстваш едва ли не виновен, затова.че си по-различен..Щом не можеш да откриеш любовта с жена,защо не с мъж?Важното е,че се чувстваш добре с него :) Може и да е само увлечение,но времето ще покаже :) Успех и запомни,че не трябва да плащаш данък обществено мнение,защото хора с предразсъдъци винаги ще има :)
легнете си после решавайте какво ще правите
sasha_90
09-06-2010, 16:44
Какво по-хубаво,че любовта ви е взаимна?Живей за момента,не мисли за друго.Каквото е писано,ще се случи.
partychild
09-06-2010, 16:45
За любовта НЯМА граници..Не трябва да се чувстваш едва ли не виновен, затова.че си по-различен..Щом не можеш да откриеш любовта с жена,защо не с мъж?Важното е,че се чувстваш добре с него :) Може и да е само увлечение,но времето ще покаже :) Успех и запомни,че не трябва да плащаш данък обществено мнение,защото хора с предразсъдъци винаги ще има :) Много правилно казано.... не се срамувай от това , което си :)
Ми вижте се няма проблем това че си малко по-различен от другите не трябва да те притеснява. :)
cherinka
09-06-2010, 16:47
Щом не можеш да откриеш любовта с жена,защо не с мъж?
Защото е в разрез с природните закони. :)
Ама как му се връзвате всички на акъла не е истина. :lol:
djipsito
09-06-2010, 16:47
Ti ne obi4a6 4oveka zaradi pola mu...
Izvinqvam se za latinicata
Starstruck7
09-06-2010, 16:49
Благодаря много ! Наистина не смятах че ще има толкова положителни мнения.. :)
BarneyStinson
09-06-2010, 16:50
Виж ся трябва да се забиташ дали той те възбужда,шото и аз имам много добри приятели с който сме си много близки и си се харесваме ама не се целуваме или женим,така че може да сте просто страшно добри приятели
SemperArdens
09-06-2010, 16:51
И аз неискам да е така .. но така се получи :)
като не искаш да е така кво правиш по въпроса?
cherinka
09-06-2010, 16:52
Нали се сещаш на тях колко им пука за тебе, щом ти дават съвети да 'опиташ с твоето момче (бахти как звучи :shock: ).
Ама защо го подстрегавате да си опита късмета с това момче.
После ми правите анти протести на гей парада в София... вие сте уникални...
Starstruck7
09-06-2010, 16:52
И аз неискам да е така .. но така се получи :)
като не искаш да е така кво правиш по въпроса?
Еми неискам да е така... ама го искам бе.. Немо0а да го опиша :D
ScarletBite
09-06-2010, 17:06
Еми на, онлайн "любов"! На това аз му казвам самонавиване. Двама отчаяни индивиди, които откриват в другия някой, който да ги харесва и "разбира". И поради липса или недостатъчност на такива хора в реалния живот, започват все повече да се отдават на виртуалните си тръпки. Накрая даже решават, че са влюбени. Или пък наистина се влюбват, но в чувството, протичащо през паралелния интернет-свят.
Промити мозъци...
CrAzYanDlaZy
09-06-2010, 17:51
Нормално е да си объркан и да ти е странно, защото досега не си подозирал, че може да изпитваш някакви чувства към момче, но това е нормално, тъй като ти си в пубертет и сексуалната ти ориентация още не се е установила напълно. Щом си харесал това момче, пробвай с него. Важно е да експериментираш, за да разбереш кое ти харесва най- много.
ScarletBite обаче също има право донякъде. Не може да твърдиш, че го обичаш при условие, че не сте се виждали. Факт е обаче, че си допадате. Затова излезте на среща и сам ще разбереш дали нещата са такива, каквито изглеждат по скайп.
PyCoKoCkA93
09-06-2010, 18:10
Нали се сещаш на тях колко им пука за тебе, щом ти дават съвети да 'опиташ с твоето момче (бахти как звучи :shock: ).
1.Аз съм от Пловдив и ей сега дотичах в София заради гей-парада :D:D:D
2.Аз съм широко скроен човек и приемам хората такива каквито са...Не смятам,че е нужно тук да се правя на "приятелка",а всъщност да съм хомофобка...Това е за лицемерните индивиди...
3.Не,момчето не ми е приятел,но в някаква степен ме е грижа за него и се опитвам да му помогна като му кажа мнението си по въпроса...А дали това за него ще е помощ или не аз не мога да кажа...Още нещо интересува ли те?
"Една случайна гей любов...", толкова ли не разбрахте, че тоя си прай ташак, че чак тръгнахте съвети да му давате да тръгвал с момче? Явно не му обръщат достатъчно внимание и решил да постне глупава тема във форум..
2.Аз съм широко скроен човек и приемам хората такива каквито са...Не смятам,че е нужно тук да се правя на "приятелка",а всъщност да съм хомофобка...Това е за лицемерните индивиди...
3.Не,момчето не ми е приятел,но в някаква степен ме е грижа за него и се опитвам да му помогна като му кажа мнението си по въпроса...А дали това за него ще е помощ или не аз не мога да кажа...Още нещо интересува ли те?
1. То и тя е от Пловдив :-|
2. Няма шанс да обедиш някой че не те погнусява като 2-ма педали се държът за ръце пред тебе!
3. Грижа те е за него? :lol: :lol: :lol:
MaLkaTa_LaDy
09-06-2010, 18:24
"Една случайна гей любов...", толкова ли не разбрахте, че тоя си прай ташак, че чак тръгнахте съвети да му давате да тръгвал с момче? Явно не му обръщат достатъчно внимание и решил да постне глупава тема във форум..
А ти как точно го разбра? [това, че "си прай ташак"]
YoUcANNOtiMaGiNe
09-06-2010, 18:29
Не може да твърдиш, че го обичаш при условие, че не сте се виждали. Факт е обаче, че си допадате.
Къде го пише това, аз такова нещо не съм чувала и виждала?! В голяма грешка си и всички, които си мислите, че не може. Това, че вие сте неспособни и не ви се е случвало, не означава, че не може да обичаш, въпреки че не си виждал човека лице в лице. Та все едно като го видиш, тогава го обикваш заради външния му вид на живо. Ако го познаваш достатъчно добре и без да си го виждал пряко, това е достатъчно. Обликът не е всичко :?
LoVeLiFe
09-06-2010, 18:32
Сигурен ли си, че това не е просто временно увлечение, което е плод на депресия или разочарование. Ако отговорът е не, то тогава действай.
PyCoKoCkA93
09-06-2010, 18:41
1. То и тя е от Пловдив :-|
2. Няма шанс да обедиш някой че не те погнусява като 2-ма педали се държът за ръце пред тебе!
3. Грижа те е за него? :lol: :lol: :lol:
1.Еми ОК съгражданки сме :)
2.Дали ще го убедя или не няма особено значение-аз казвам мнение,който не е съгласен с мен може да си каже :) И да-НЕ ме погнусяват,защото любовта е всестранно понятие.Едни обичат противоположният пол,други своя,а трети предимно себе си :D Аз също съм имала приятели гейове и мога да ти кажа,че по нищо не се различават от "нормалните" хора :)
3.Именно затова казах "в някаква степен".
ПС:Пише се Убедиш,не Обедиш :)
anonimchetou
09-06-2010, 19:21
Ти си бисексуален и момчето, към което имаш чувства, ти отвръща. Приятно ви е заедно, ще излизате на среща... Къде е проблема?
И аз не разбирам къде е проблемът?! И между другото щом ви е яко на вас двамата изобщо не обръщай внимание на хорското мнение. Успех.
cherinka
09-06-2010, 19:25
Имаше доста интересен филм, за съжаление му забравих името, та в него се разказваше за такива "ШИРОКО СКРОЕНИ" хора като тебе, които подкрепяха гей обществото, но когато синът им стана гей нещата се преобърнаха на 160
Това се опитвам да ти кажа.
А и не само.
Жалко, че не ме разбираш, а и си позволяваш да намесваш името на любовта в такива ситуации.
Не ме ебе дали темата е ебавка или не. Гледам ви "широко скроените" мнения...
Това "Една случайна гей любов..." неслучайно съм го написал в кавички :) Само като прочетох заглавието и после коментарите му ми стана ясно за какво става дума - или се ебава яко с вас, или е някой лигльо, който не знае сърби ли го боли ли го, обаче вече е готов да става хомосексуален. Това явно е нов етап след гейските прически и начин на обличане.
PyCoKoCkA93
09-06-2010, 19:33
Дори детето ми,независимо дали ще е момиче или момче стане гей ще го приема такъв/а,какъвто/каквато е...Наистина няма да ми е приятно,но щом той/тя е избрал/а така,не съм аз тази,която ще заповядва на сърцето му :) Насила хубост не става-предпочитам добри отношения с децата си,отколкото да разруша връзката си с тях,защото съм снобка и искам да си наложа мнението :)
Това "Една случайна гей любов..." неслучайно съм го написал в кавички :) Само като прочетох заглавието и после коментарите му ми стана ясно за какво става дума - или се ебава яко с вас, или е някой лигльо, който не знае сърби ли го боли ли го, обаче вече е готов да става хомосексуален. Това явно е нов етап след гейските прически и начин на обличане.
като те гледам кви дрънкаш оставам с впечатлението че си сред тези среди и ги знаеш нещата много добре :-o
cherinka
09-06-2010, 19:37
ще го приема такъв/а,какъвто/каквато е...
Наистина няма да ми е приятно
но щом той/тя е избрал/а така,не съм аз тази,която ще заповядва на сърцето му :)
Противоречиш си.
А и мислиш ли, че както и ти го нарече "детето" ми на такава възраст би могло да вземе такова решение САМ, касаещ наистина целия му бъдещ живот? Риториен въпрос е.
Говорим си сега само. Да не помислиш, че се заяждам нещо. :)
като те гледам кви дрънкаш оставам с впечатлението че си сред тези среди и ги знаеш нещата много добре :-o
Ами ако продължаваш със смешните си коментари може и да те направя гей :) Сбъркал си човекa, с когото да се заяждаш, въшка.
Ами ако продължаваш със смешните си коментари може и да те направя гей :) Сбъркал си човекът, с когото да се заяждаш, въшка.
И трябваше да се смея къде? :-o
cherinka
09-06-2010, 19:47
Интересно как би могла да те направи гей. :D
Интересно ти сляпа ли си или не можеш да четеш, виж какво ми пише в подписа, относно пола ми.
Nakadah, ти си сбъркан мой човек, това което написах беше с друга цел.
ти си за газова камера!
:razz: :razz: :razz:
cherinka
09-06-2010, 20:17
Смятай щом те помислих за момиче. :lol:
Ти какво знаеш :x
VooDoo :lol: :lol:
8-)
Ти какво знаеш :x
VooDoo :lol: :lol:
8-)
нещо не ти се получи :(
Смятай щом те помислих за момиче. :lol:
смяятъй, награда искаш ли за тая работа?
А .. тва е гадно и извратено .. просто не си намерил правилното момиче..
TheSunshine01
09-06-2010, 22:16
Предлагам да не обръщаш голямо внимание на негативните мнения. :)
Прави това което ти решиш..
Излезте опознайте се още по-добре и виж дали ще стане нещо, чак тогава прецени дали наистина го обичаш или не..
BoBa4eWeR
09-07-2010, 11:27
само по аватара ти се разбира че биеш на ляво ;д
Само педали липсваха в тоя форум... :?
Какъв съвет искаш?Чудиш се дали си гей? :-o Абе според мен няма нищо лошо да обичаш човек от същия пол.Колкото и да се опитва човек да застане срещу себе си,толкова повече не се получава.Това е нещо ново за теб...бъди готов да преживееш много неща-както обиди и лоши неща,така и разбиране и хубави моменти.
както казва едно моя приятелка: няма обратни хора, има просто хора които не са намерили половинката до себе си ! като теб ;pp :)
bogzfaggot
09-07-2010, 14:52
Смятай щом те помислих за момиче. :lol:Ати тъпичка моя,ако беше по-образована и ако беше чела и се беше интересувала,щеше да знаеш,че и в природата има хомосексуализъм,ама понеже всички в този форум сте много умни,и си знаете всичко по природа,не ви трябва да четете.
vIKToriYa
09-07-2010, 14:54
За любовта НЯМА граници..Не трябва да се чувстваш едва ли не виновен, затова.че си по-различен..Щом не можеш да откриеш любовта с жена,защо не с мъж?Важното е,че се чувстваш добре с него :) Може и да е само увлечение,но времето ще покаже :) Успех и запомни,че не трябва да плащаш данък обществено мнение,защото хора с предразсъдъци винаги ще има :)
++ :)
Не може да твърдиш, че го обичаш при условие, че не сте се виждали. Факт е обаче, че си допадате.
Къде го пише това, аз такова нещо не съм чувала и виждала?! В голяма грешка си и всички, които си мислите, че не може. Това, че вие сте неспособни и не ви се е случвало, не означава, че не може да обичаш, въпреки че не си виждал човека лице в лице. Та все едно като го видиш, тогава го обикваш заради външния му вид на живо. Ако го познаваш достатъчно добре и без да си го виждал пряко, това е достатъчно. Обликът не е всичко :?
Това па как става? :razz: :razz: :razz:
pentxayc
09-07-2010, 15:11
ти си педераст
ти си гей
ти си хомосексуалист
Ti ne obi4a6 4oveka zaradi pola mu...
Izvinqvam se za latinicata
Айде бе, обзалагаме ли се?
malkataa
09-07-2010, 15:33
Наистина може да ти се струва малко странно, но пък какво толкова лошо има в това? Сигурно си се разочаровал от момичетата.Пробвай с момчето щом сте толкова близки и след известно време ни разкажи развръзката ;)
Щом харесваш човек от твоя пол не трябва да се притесняваш!!!
Това е нещо нормално!!!
Много ти пука какво мислят другите!
Това е твоят живот и може да правиш каквото си искаш!!!
ScarletBite
02-20-2011, 19:14
Тоя Скайп не само, че ви вкарва в яки филми, ами взе и да ви изпедерастява... :shock:
againstyou
02-20-2011, 19:31
Няма се правя на мила и на лицемерна.Не харесвам педалите.Духай супата,пич ! Не ни занимавай с глупостите си.
Dimchobg
02-20-2011, 20:38
не не вече света отива на бунището разбирам че си различен ама сигурен ли си имал съм случай който съм харесвал тялото на момче ама само защото и аз искам такова :D
Тва е от септември е шматки.
DuMbErRr
02-20-2011, 21:06
Bisexual. :lol:
D3NG3rZ0N3
02-20-2011, 22:31
Вземи сребърен куршум и скалидка чесън и действай!!!
В днешно време над 80% от хората стремят към същия пол :) Най-добрия ми приятел също е на 17 и е би .. от 1 години не сме спряли да споделяме интивните си връски ии тнт .. Моя съвет е такъв: Вижте се, бъди себе си - най вече ! Не се притеснявай, защото тогава ще се представиш много глупаво .. Докажи му, че наистина го 0бичаш и дай всичко от себе си той да се чувства добре с теб, след това нещата ще потръгнат от себе си .. :) Успех надявам се да съм помогнала с нещо макар и малко ако искаш още помощ или имаш въпроси пиши ми на лично ще се радвам да помогна :)
Удари един коментар и ни разкажи кой е мъжа във връзката ви :D
В днешно време над 80% от хората стремят към същия пол :) Най-добрия ми приятел също е на 17 и е би .. от 1 години не сме спряли да споделяме интивните си връски ии тнт .. Моя съвет е такъв: Вижте се, бъди себе си - най вече ! Не се притеснявай, защото тогава ще се представиш много глупаво .. Докажи му, че наистина го 0бичаш и дай всичко от себе си той да се чувства добре с теб, след това нещата ще потръгнат от себе си .. :) Успех надявам се да съм помогнала с нещо макар и малко ако искаш още помощ или имаш въпроси пиши ми на лично ще се радвам да помогна :)
Не знам какви наркотици взимаш, но определено са добри :-&
Dimchobg
02-21-2011, 17:58
Моя съвет към тебе е да вземеш един хубав магнум след това един хубав куршум и да се гръмнеш :lol:
everythingisrelative
02-22-2011, 12:15
ЗЕЕЕЕЕЕЕЕМИИИИИИИИИИИИИ ше лапаш пишки ми се струва :D
кажи на кво имат вкус? :D :D