View Full Version : Алкохол-тати
sToyAncHo
09-06-2010, 21:24
Хора давам директно...тати има проблем с алкохола.Не се напива да прави глупости или нещо, но се притеснявам, че пие доста много. Днес изпи 1 бира и малко самичък, 150 грама мента.Бирата беше PVC. Започвам да се притесняам. Купих 2 бири по 2,5 л на него и мама вечерта, обаче излезнах и не видях колко е изпил.Абе има няма е изпил 3 – 3-1/2л алкохол. Помогнете плс, защото забелязвам, че и с мама се карат от време на време :(
radeberger
09-06-2010, 21:27
Бирата и ментата са леки алкохоли ;) . Майка ми и баща ми обикновено вечер след работа пият по 1 ракия (баща ми може и малко повече :-D ) или през лятото джин. За момента мисля, че не трябва да се притесняваш. ;)
sunshine1
09-06-2010, 21:47
няма к'во да се притесняваш това не е сериозен алкохол аз всеки ден пия бира от 1 година ама не съм алкохолик...
sasha_90
09-07-2010, 14:04
Дори и това да е проблем,нищо не можеш да направиш.Той,след като иска да пие,как ще го спреш?Парите са негови,животът негов.Ако му намекнеш да спре да пие,най-много да ти каже:мълчи,не е твоя работа.
HanopkaH
09-07-2010, 14:21
Няма за кво да се притесняваш според мене :)
xWandereRx
09-07-2010, 14:31
е кво като пие много, щом държи на алкохол и не прави на никой проблеми..
пък и бира .... само си пикаеш на парите :D
Аз не бих се притеснявал, особено. Казаха ти го други, а тея скандали, за които говориш, не е казано, че са породени от алкохола. Знаеш, че всяко семейство си има проблеми, и на тоя етап, всеки е под някакво напрежение.
Няма за кво да се притесняваш според мене :)
+1 Бащата на най-добрата ми приятелка има проблеми с алкохола като те се изразяват в 100 гр. твърд алкохол още щом стане. При баща ти със сигурност не е така, но е вярно и че може да е началото на някаква проблематика. Ако си близка с майка си сподели с нея опасенията си.
Успех !
sToyAncHo
09-07-2010, 17:25
Ако си близка с майка си... [/quote]
Аз съм момче!
Той не се напива, просто пие много. Не е пиян или нещо да залита, просто пие много!Днес не е близвал алкохол,за което се радвам но еисега ще видим като седнем да вечеряме кфо`ш става. Мен ме е страх да не се скарат много сериозно с мама, защото на един от най-добрите ми приятели баща му имаше проблеми с алкохола и сега майка му почна да изневерява... Ще пробвам да му намекна ако нещо почне по сериозно.
chemist9009
09-07-2010, 17:31
Алкохола прави чудеса 8-) 8-) 8-)