Влез

View Full Version : В кухнята!

titinkaa
09-07-2010, 12:55
Готвите ли вкъщи,какво умеете да приготвяте най-добре,помагате ли на майка ви да сготви,прави ли ли сте изненади ваще да се преберът и да е сготвено нещо вкусно,и какво обичате най-много да ядете?!

Айде аз съм първа.
В нас готвя рядко,но мога да готвя мусака,пилешка и топчета супа,картофи на фурна,ориз с пиле,леща,таратор,картофен крем супа,омлети,палачинки,пици, яйца всякакви разновидности,кюфтета,и една торта.Спагети,макарони,кус кус,пържени картофи,макар че тва всеки го може,но пак да ог кажа.Еми май е тва,друго не се сещам,а и салати.Помагам на мама само коагто м епомоли,за да не й се пречкам в кухнята,че се изнервя.3-4 пъти съм правила вечеря,преди да се преберат.И обичам да ям всичко. :)

Вие сте.Дано ви се хареса темата,и ако има друга такава,нека тази се заключи. :-)

Nqkuf
09-07-2010, 13:12
Момче съм и мога само да пържа картофи и да правя пици/сандвичи 8-)
Знам, че всеки го може, ама за мен е много :lol: :grin:

ElinoOor
09-07-2010, 13:18
Кажи-речи само аз готвя вкъщи. Само агнешко,дреболии и пача не готвя.. :lol:

sasha_90
09-07-2010, 13:37
Мога и ми харесва да готвя.Естествено има какво още да науча.Обичам да готвя различни неща,обичам да правя и експерименти.

Biskfitka
09-07-2010, 13:44
Аз преди да се приберат нашите ако трябва пържа картофки или правя салата ;д
Не мога да готвя много,но нещата,които правя стават добре-бутер баничкии ;д,спагети,пица,салати всякакви мога...кекс,картофките ;д сандвичи..и такива неща 8-)

SmilezZz
09-07-2010, 13:50
Аз мога да готвя всичко,стига да си
имам рецепта 8-) ...Иначе в нас готвя рядко,
но редовно помагам на мама..
@ Да,изненадвала съм нашите,но то става
само в по-"официални" дни..
На празници,рожденни дни и т.н.

mrtn
09-07-2010, 15:00
Бе мога да готвя, колкото да не умра от глад.

xWandereRx
09-07-2010, 15:17
м да, доста често, но все лесни работи :D

xoxi
09-07-2010, 15:43
Ако готварската книга е при мен, мога всичко. Иначе понякога обичам да си правя експерименти.
Много съм претенциозна, не ям всичко и повечето пъти аз сама си приготвям храната. На нашите им готвя само когато имам настроение за това. Те знаят, че не обичам да се суетя в кухнята и не разчитат много на мен в това отношение 8-)

xKiFlA
09-07-2010, 18:16
налага се и готвя от 2-3 години :P

kittyKat
09-07-2010, 21:24
Аз у нас готвя само на 2-3 месеца. Мога да готвя йовка,пърж.картофи и сандвичи само това,а и скара и картофено пюре :-D не изненадвам наще щото,ако реша да сготвя кухнята ще е на гъс,но правя супер салати и коктейли :-D в менюто ми е бедно и е по-лесно до изброя това,което обичам,а не обратното.Ям пилешка и зел. супа,само пилешко само с печ. ориз или картофи,леща и фасул,салати само шопска ,руска и Снежанка,от плодовете-диня,ябълки,праскови,пъпеш. Аз не ям други неща :x :D :D

NoShTnO_iZkUsHeNiE
09-08-2010, 00:41
Ами аз мога да готвя,но като цяло с ножовете сме скарани,с кухненските уреди сме на Вие... абе не се справям много много в кухнята,ОСВЕН КОГАТО:

С цялото си желание направих пържени филийки на гаджето ми!

Направих вечеря за мен и мама пиле с ориз!

Просто мисля,че всичко си идва от желанието!

Що се отнася до това дали помагам на майка ми в кухнята-не,тя не готви,в общи линии в нас никой не готви...

ditkaa
09-09-2010, 15:13
преди помагах на майка рядко рядко готвих но сега вече завърших имам повече свободно време и в къщи цялата домакинска работа аз я върша майка ми само работи а аз работя в къщи шетам готвя пускам пералнята и да хубаво е да готвиш да помагаш на майка си но после ти омръзва да готвиш но какво да се прави трябва всичко да можеш

Djuff
09-09-2010, 15:29
Ми мога да правя филийки, омлет, яйца на очи, спагети, да слагам на скарата кювтета, кебабчета и етц, и салата мога да правя и това е което.Но съм изключителен мързел, готва само по приндуда.

YouDontKnowMe
09-09-2010, 16:34
Не живея у нас през голяма част от годината.
През останалото време помагам.
От по-сложните уж неща мога да правя пълнени чушки , крем карамел . Пържени работи, банички, супички , салатки - нищо работа.

ecstazy
09-09-2010, 17:01
Аз в кухнята ходя само да консумирам. Не мога да готвя :D

N0_feAR
09-09-2010, 20:25
досега винаги съм отбягвала печката и кухнята като цяло, но от месец насам не знам какво ме прихвана и реших, че е крайно време да се науча кво е това животно готвенето. Брех, не знаех, че съм толкова талантлива. Нямам любимо ядене - просто избирам нещо от книгата с рецпети и го правя

bootyboy
10-28-2010, 17:56
специалист по Пита Бергерчетата