View Full Version : В кухнята!
titinkaa
09-07-2010, 12:55
Готвите ли вкъщи,какво умеете да приготвяте най-добре,помагате ли на майка ви да сготви,прави ли ли сте изненади ваще да се преберът и да е сготвено нещо вкусно,и какво обичате най-много да ядете?!
Айде аз съм първа.
В нас готвя рядко,но мога да готвя мусака,пилешка и топчета супа,картофи на фурна,ориз с пиле,леща,таратор,картофен крем супа,омлети,палачинки,пици, яйца всякакви разновидности,кюфтета,и една торта.Спагети,макарони,кус кус,пържени картофи,макар че тва всеки го може,но пак да ог кажа.Еми май е тва,друго не се сещам,а и салати.Помагам на мама само коагто м епомоли,за да не й се пречкам в кухнята,че се изнервя.3-4 пъти съм правила вечеря,преди да се преберат.И обичам да ям всичко. :)
Вие сте.Дано ви се хареса темата,и ако има друга такава,нека тази се заключи. :-)
Момче съм и мога само да пържа картофи и да правя пици/сандвичи 8-)
Знам, че всеки го може, ама за мен е много :lol: :grin:
ElinoOor
09-07-2010, 13:18
Кажи-речи само аз готвя вкъщи. Само агнешко,дреболии и пача не готвя.. :lol:
sasha_90
09-07-2010, 13:37
Мога и ми харесва да готвя.Естествено има какво още да науча.Обичам да готвя различни неща,обичам да правя и експерименти.
Biskfitka
09-07-2010, 13:44
Аз преди да се приберат нашите ако трябва пържа картофки или правя салата ;д
Не мога да готвя много,но нещата,които правя стават добре-бутер баничкии ;д,спагети,пица,салати всякакви мога...кекс,картофките ;д сандвичи..и такива неща 8-)
SmilezZz
09-07-2010, 13:50
Аз мога да готвя всичко,стига да си
имам рецепта 8-) ...Иначе в нас готвя рядко,
но редовно помагам на мама..
@ Да,изненадвала съм нашите,но то става
само в по-"официални" дни..
На празници,рожденни дни и т.н.
Бе мога да готвя, колкото да не умра от глад.
xWandereRx
09-07-2010, 15:17
м да, доста често, но все лесни работи :D
Ако готварската книга е при мен, мога всичко. Иначе понякога обичам да си правя експерименти.
Много съм претенциозна, не ям всичко и повечето пъти аз сама си приготвям храната. На нашите им готвя само когато имам настроение за това. Те знаят, че не обичам да се суетя в кухнята и не разчитат много на мен в това отношение 8-)
налага се и готвя от 2-3 години :P
kittyKat
09-07-2010, 21:24
Аз у нас готвя само на 2-3 месеца. Мога да готвя йовка,пърж.картофи и сандвичи само това,а и скара и картофено пюре :-D не изненадвам наще щото,ако реша да сготвя кухнята ще е на гъс,но правя супер салати и коктейли :-D в менюто ми е бедно и е по-лесно до изброя това,което обичам,а не обратното.Ям пилешка и зел. супа,само пилешко само с печ. ориз или картофи,леща и фасул,салати само шопска ,руска и Снежанка,от плодовете-диня,ябълки,праскови,пъпеш. Аз не ям други неща :x :D :D
NoShTnO_iZkUsHeNiE
09-08-2010, 00:41
Ами аз мога да готвя,но като цяло с ножовете сме скарани,с кухненските уреди сме на Вие... абе не се справям много много в кухнята,ОСВЕН КОГАТО:
С цялото си желание направих пържени филийки на гаджето ми!
Направих вечеря за мен и мама пиле с ориз!
Просто мисля,че всичко си идва от желанието!
Що се отнася до това дали помагам на майка ми в кухнята-не,тя не готви,в общи линии в нас никой не готви...
преди помагах на майка рядко рядко готвих но сега вече завърших имам повече свободно време и в къщи цялата домакинска работа аз я върша майка ми само работи а аз работя в къщи шетам готвя пускам пералнята и да хубаво е да готвиш да помагаш на майка си но после ти омръзва да готвиш но какво да се прави трябва всичко да можеш
Ми мога да правя филийки, омлет, яйца на очи, спагети, да слагам на скарата кювтета, кебабчета и етц, и салата мога да правя и това е което.Но съм изключителен мързел, готва само по приндуда.
YouDontKnowMe
09-09-2010, 16:34
Не живея у нас през голяма част от годината.
През останалото време помагам.
От по-сложните уж неща мога да правя пълнени чушки , крем карамел . Пържени работи, банички, супички , салатки - нищо работа.
Аз в кухнята ходя само да консумирам. Не мога да готвя :D
досега винаги съм отбягвала печката и кухнята като цяло, но от месец насам не знам какво ме прихвана и реших, че е крайно време да се науча кво е това животно готвенето. Брех, не знаех, че съм толкова талантлива. Нямам любимо ядене - просто избирам нещо от книгата с рецпети и го правя
bootyboy
10-28-2010, 17:56
специалист по Пита Бергерчетата