View Full Version : защо жените са толкова прости майна
значи снощи с една си говорим майна неска да забъркаме едно кафе и сичко 6 точки, вика аз ше излизам с една приятелка и аз и казах че към 7 и нещо ше и звънна да идем и оная вика няма проблеми. Звъня аз неска в 7;20 викам къде си да ходим и тя вика ми аз се прибрах ти не ми се обади... ми викам нали ти казах 7 и нещо че съм готов снощи нали се разбрахме и тя вика ми аз чакаш ама не звънна... и аз и казах да е жива и здрава майна...
мое ли да има толкова прости момичета...
направи и ти така :x иначе не разбира тва животно :-x иее мойта пачавра днес пред очите ми един почна да я сваля и я гледах как почна да флиртува с него и изобщо никво внимание към мен и сега съм се захванал и аз с една друга да и направя гадно :booooomb:
BlackCross
09-07-2010, 20:59
Жените не са хора. :D
Бог е създал Ева само ,за да задоволява Адам! :D
(Не се обиждайте само се шегувам)
По темата сигурен ли си че си и казал 7 и нещо? Може да си и казал 7 и да си се объркал ;) случват се грешки ама тя прекалява...
ChalgaBoy
09-07-2010, 21:01
значи снощи с една си говорим майна неска да забъркаме едно кафе и сичко 6 точки, вика аз ше излизам с една приятелка и аз и казах че към 7 и нещо ше и звънна да идем и оная вика няма проблеми. Звъня аз неска в 7;20 викам къде си да ходим и тя вика ми аз се прибрах ти не ми се обади... ми викам нали ти казах 7 и нещо че съм готов снощи нали се разбрахме и тя вика ми аз чакаш ама не звънна... и аз и казах да е жива и здрава майна...
Те МАЙНА са прости МАЙНА щото МАЙНА ти си много умен МАЙНА
ScarletBite
09-07-2010, 21:05
Поздрав, майна!
http://vbox7.com/play:cee61232
BlackCross
09-07-2010, 21:07
Всеки си има стил за говорене...
Те МАЙНА са прости МАЙНА щото МАЙНА ти си много умен МАЙНАдепресирания плейбой, тих те искам майна!
kombarka
09-07-2010, 21:09
Щом прочетох заглавието (респективно "майна").. Венага разбрах, че си ти, майна.
пп Какво да се прави.. И вие не оставате по-назад, майна.
48700200
09-07-2010, 21:09
хаха майна .. тая година в пловдив ще съм майна,тррябва да се уча на майна ;
InfiNity09
09-07-2010, 21:12
Ми май момичетата които не са прости ще помислят вас за прости :?
ChalgaBoy
09-07-2010, 21:16
Всеки си има стил за говорене...
Точно МАЙНА... за ГОВОРЕНЕ Майна , а не за писане на майна.. Разбираш ли ,майна , на каде бия майна..
48700200
09-07-2010, 21:18
ахаха :D
ама никой не може да отговори на въпроса майна...
withdrawsmoke
09-07-2010, 21:39
Теглиш и майната и това е... Аз в момента май съм случил с пикла и ако ми се излигави, айде прав й път,ще я видим колко стува.(за сега само в скайп ще дъра отношения с нея.)
suantito
09-07-2010, 22:00
mene tatka ma i uchil na maina usta nikoga da ne otvarqmc :D
Chalgaboy
Ти си пълен идиот бе момче.
Wasilewaa
09-07-2010, 22:17
MАЙНААА 8-)
valdesbg
09-07-2010, 22:17
Мо'е Васко, мо'е :)
Туй ж'ната не е кат' чУ'ека :)
Тегли и майната на таз.. и тъй :)
FuckedUp
09-07-2010, 22:18
Тоя tuzaro чист ЦРАНГАЛ!
Foreverbg
09-07-2010, 23:31
Майничка, шанса да улучиш свясна мацка е много малък, майна :D Ех тази майна :lol:
sasha_90
09-08-2010, 09:13
Има и такива,но има и изключения.
И какво като се е пребрала?Аз ако имах желание,дори и да имах важна работа,бих я отложила и бих се видяла с теб,дори и за 10-15 минути.Наистина момичето е постъпило глупаво.Но сама е сгрешила.Ти спри да я търсиш.Тя ако почне,ти пък я отрежи.Няма да се оставиш да те разиграва,я.
Има и такива,но има и изключения.
И какво като се е пребрала?Аз ако имах желание,дори и да имах важна работа,бих я отложила и бих се видяла с теб,дори и за 10-15 минути.Наистина момичето е постъпило глупаво.Но сама е сгрешила.Ти спри да я търсиш.Тя ако почне,ти пък я отрежи.Няма да се оставиш да те разиграва,я.голям комплимент ми метна майна 8-)
eatshitsfuckinbitchezhah
09-08-2010, 09:21
вие сте доста по-зле
XTREMEFREERIDE
09-08-2010, 09:31
Тая се е случила такава,майна. Не се отчайвай.
потвърждавам мейна
Кво й е злето?
Ти си й казал към 7 ,
7 20 вече е почти 8.
Можеше да я помолиш най-спокойно да се облече,майна,а не майна,да я псуваш на майна ,майна,и да правиш тема за майната й ?!
mimka1912
09-08-2010, 11:43
Еее тая майна. Аз съм тук от по-малко от месец и приех, че tuzaro говори на майна. Вие не можете лии? Какво толкова?? От Филибето е момчето и си говори на майна-лошо няма.
По темата:
tuzaro, според мен мацката нещо куца. Казал си ѝ, че към 7 и нещо ще ѝ се обадиш, което значи, че до 7 и половина трябва да те чака, ако е сериозна. Според мен нещо те лъже. Заражи я. И моля те не всички сме такива. :) :)
Явно мадамата не е от тези, които обичат да чакат .. и вместо да и затваряш телефона и да се чудиш, как може жените да са толкова тъпи , можеше (както казаха и по- горе в темата) да я попиташ дали още има желание да се видите и да излезете ..
rebeccaa
09-08-2010, 12:04
Прави ти се МАЙНА, ако искаше да се видите нямаше да си измисля оправдания.
Не си ми интересен с тва 'майна'.
По темата : Можеше да се извиниш, че те е чакала 20 мин и да кажеш "ай оправяй се". Момичетата не обичат да чакат, тузарски, би трябвало да го знаеш. ;)
ChalgaBoy
09-08-2010, 12:43
По темата : Можеше да се извиниш, че те е чакала 20 мин и да кажеш "ай оправяй се". Момичетата не обичат да чакат, тузарски, би трябвало да го знаеш. ;)
Вие не обичате да чакате ,ама па си закъснявате за срещите с по 5-10-15 минути и въобще не ви пука 8) Аз съм човекът часовник , никога не съм закъснявал за среща с които и да е ,но пък вие имате мнооу хубав навик да заскнявате и то без да предопреждавате 8) имало е само два случая в които момичето е дошло на време или пък е подранило (в мой случай)
Вие не обичате да чакате ,ама па си закъснявате за срещите с по 5-10-15 минути и въобще не ви пука 8) Аз съм човекът часовник , никога не съм закъснявал за среща с които и да е ,но пък вие имате мнооу хубав навик да заскнявате и то без да предопреждавате 8) имало е само два случая в които момичето е дошло на време или пък е подранило (в мой случай)
Аз не обичам да чакам и не обичам да ме чакат. Закъснявам макс 5 минути и дори тогава се обаждам. Страх ме е че някой нетърпелив като мен няма да ме дочака. :D
PyCoKoCkA93
09-08-2010, 13:12
К'во става Пловдив майна филибето? :D :D :D Съграждани сме майна,ама аре майна по-полека с т'ва майна :D :D :D
По темата:НЕЕЕЕЕ слагай ВСИЧКИ жени под един знаменател МАЙНА!Т'ва,че тая е проста неориентирана кифла и сама не знае к'во иска,не значи,че и останалите са такива МАЙНА!Още нещо интересува ли те,МАЙНА? :D
pepilota96
09-08-2010, 13:26
тя е постъпила глупаво.. ако е искала да излезе с теб щеше да каже идвам или нещо такова.. като се е прибрала-ще излезе пак
но и ти.. не е трябвало да избухваш, а кротко и спокойно да я питаш дали все още иска да се видите и това е .. и аз преди имах такъв приятел дето за най-малкото нещо избухваше.. не е много приятно .. тя може би е осъзнала че е постъпила глупаво, но да ти се е обидила като си и теглил една хубава майна....
тя е постъпила глупаво.. ако е искала да излезе с теб щеше да каже идвам или нещо такова.. като се е прибрала-ще излезе пак
но и ти.. не е трябвало да избухваш, а кротко и спокойно да я питаш дали все още иска да се видите и това е .. и аз преди имах такъв приятел дето за най-малкото нещо избухваше.. не е много приятно .. тя може би е осъзнала че е постъпила глупаво, но да ти се е обидила като си и теглил една хубава майна....
и аз преди имах такъв приятел дето за най-малкото нещо избухваше.. не е много приятно ..
дето за най-малкото нещо избухваше.. не е много приятно ..
не е много приятно ..
много приятно ..
приятно ..
Ок.
Пепилота кво значи?
soul1199
09-08-2010, 18:04
еми малко е бавно момичето ся,просто ако имаш желание да се занимаваш с нея и купи тефтерче да си записвате точния час,когато 6е се виидте,за да не стават такива гафове :)
и аз преди имах такъв приятел дето за най-малкото нещо избухваше.. не е много приятно ..
дето за най-малкото нещо избухваше.. не е много приятно ..
не е много приятно ..
hxauhxuhauxauhxha
много приятно ..
приятно ..
Ок.
Пепилота кво значи? :lol: :lol: :lol: :razz:
нещо не сте ме разбрали правилно майна.
Значи първо тя не ме е чакала пред някое кафе примерно или под часовника на пощата. Тя каза, че ше излиза с някви нейни приятелки и понеже незнам аз точно кога ше свърша с мойта работа дали в 7 или 7;15 и казах че ше и звънна към 7 и нещо, ама до 7;30 съм 100% готов. Тя явно си е помислила че трябва да и се обадя през деня за да потвърдя че ше излизаме...
и второ, не съм я псувал по телефона или да съм някъв груб майна, тва ми е под достойнството. Аз и звъннах и викам къде си аз съм готов и тя вика ми аз се прибрах (от едно село до Пловдив е) и аз и викам ако искаш да дойда да те зема и тя вика ми не с едни приятелки съм, и аз просто и казах да е жива и здрава, тва не е няква обида майна.
soul1199
09-08-2010, 20:36
нещо не сте ме разбрали правилно майна.
Значи първо тя не ме е чакала пред някое кафе примерно или под часовника на пощата. Тя каза, че ше излиза с някви нейни приятелки и понеже незнам аз точно кога ше свърша с мойта работа дали в 7 или 7;15 и казах че ше и звънна към 7 и нещо, ама до 7;30 съм 100% готов. Тя явно си е помислила че трябва да и се обадя през деня за да потвърдя че ше излизаме...
и второ, не съм я псувал по телефона или да съм някъв груб майна, тва ми е под достойнството. Аз и звъннах и викам къде си аз съм готов и тя вика ми аз се прибрах (от едно село до Пловдив е) и аз и викам ако искаш да дойда да те зема и тя вика ми не с едни приятелки съм, и аз просто и казах да е жива и здрава, тва не е няква обида майна.е ти си постъпил добре,останалото зависи от нея,звънни и утре и се разберете пак да излезете
няма да и звъня майна, аз от 1 седмица и викам да забъркаме кафе и се оправдания някви, миналата вечер тя ми писа вика кафе нещо и аз се навих и глей кво стана...
48700200
09-08-2010, 20:59
заеби я майна, ти да не си момче за едно момиче.. :Д
SummerDream
09-08-2010, 22:02
Жените не са прости, майна, ти попадаш на такива, тва е положението 8-)
SolemnityOfDeath
09-08-2010, 23:14
майна като се занимаваш с кифли така става ;)
майна като се занимаваш с кифли така става ;)е то преди да почнеш да се занимаваш, как да познаеш дали е кифла или баница майна
SolemnityOfDeath
09-08-2010, 23:18
Епа пусни проучване некво 8-)
познава се, как.
Маниери, глупости..то не че няма свестни кифли де, ама масово са некви тотално непростимо тъпи човек. Няма смисъл дори да си уговаряш среща с тях :д
GetHigh1
09-09-2010, 04:04
МОЖЕ ЛИ ДА ИМА ТОЛКО ПРОСТИ МОМЧЕТА!?!?!?
майна като се занимаваш с кифли така става ;)е то преди да почнеш да се занимаваш, как да познаеш дали е кифла или баница майна
Еми, принципно, кифлите са по-секси, ама те отвращават с манталитета и характера си. Елементарно, затова се вика кифла - привидно изглежда супер, ама няма пълнеж. :D
тъпи .. тъпи .. колко да са тъпи? :lol: :lol:
ама и вие не сте по назад .. така, че тихо! :o
reoffender
09-09-2010, 10:52
Майна, нормално е.
Мацката си е казала 'ае кво ше го чакам толкос време, я да се прибера, да не си мисли,че той контролира нещата' or something like that,
очаквала е да й се извиняваш и да ти привлече вниманието
Не са ядосвай, майна
DreamWTF
09-09-2010, 10:56
А бе ти на колко си?
Майна, вчера видях майка ти майна и тя майна отиде на майната си :D
Ти като си толкова умен що се занимаваш с прости тогава?а майна?
Хилари и пупичка как скачат като чели става дума за тях ... оставете майната на мира ....
valdesbg
09-09-2010, 11:59
А тя Хилари скача на всичко което не изразява нейното мнение :)
Ама това само за да покаже на всички колко уникално-прекрасна е и как нейната индивидуалност задължително трябва да се подчертае :)
тузи - ти ко направи е? Тия дни май ще минавам към Пловдив :)
OneGuy ти ли си бил простия бе майна...аре стига самопризнания,че ще свикна и аз на ''майна'' да приказвам :Д
beautiful1whisper
09-09-2010, 12:04
хей пич , тва че неква там е бавна , не означава ,че всички момичета са , да се уточним нали :-x
OneGuy ти ли си бил простия бе майна...аре стига самопризнания,че ще свикна и аз на ''майна'' да приказвам :Д
Нали на мен не ми мирише шундата на пишки и не се оплаквам по форумите ....
Нали на мен не ми мирише шундата на пишки и не се оплаквам по форумите ....
хаха... добър опит да ме засегнеш ,но не успяваш пич :wink:
Ако имаш ядове си ги изкарвай другаде и не казвай ,че аз съм виновна,защото ти пръв се заяде с мен.Странно как още има хора,които не познават предназначението на форума,а пълнят страниците със спам.Goodbye 8-)
Какво съм започнал аз?И те с хилари така го написахте сякаш обидата беше конкретно към вас и майната иска да визира вас ... Е да ама не ... ама щом се засягате от нещо такова ... то тогава може би има капка истина в думите му ... човек се засяга от дадени думи когато вижда себе си в тях ...
valdesbg
09-09-2010, 12:13
Бе вие двамата що не се сваляте на лично?
Валдес ще си навлечеш гнева на момичето ... а знаеш на какво са способни ...
Какво съм започнал аз?И те с хилари така го написахте сякаш обидата беше конкретно към вас и майната иска да визира вас ... Е да ама не ... ама щом се засягате от нещо такова ... то тогава може би има капка истина в думите му ... човек се засяга от дадени думи когато вижда себе си в тях ...
Че кой е казал,че се засягам?Аз не слагам всички под общ знаменател ,онази че му се е паднала проста-проста била,ама и той не остава по-назад щом се е занимавал с нея,както и да е .Аз не оправдавам никого.Просто изразих мнение по темата.
valdesbg
09-09-2010, 12:23
УанГай, давай девойката има интерес към теб :) Виж вече отговаря на провокациите ти :)
Няма какво да допълня ...
valdesbg
09-09-2010, 12:29
Няма какво да допълня ...
Уф... аз ли да те уча как се сваля жена? Както е така във вихъра си девойката да ти доказва как това и онова са/не са така.. хващаш темата и я завърташ на съвсем друго място. И простичко казано - насочваш нейната и твоята енергия в правилната посока. Нарочно нети давам конкретни примери.
Пупичка - нямаш против, нали?
Определено това е начина ... но не и в този случай ...
Eclipsercho
09-09-2010, 12:37
Тузарчето ще научи целия форум да дрънка на майна бе..
баси кефа :grin:
nymphadora
09-09-2010, 15:58
И ти реши да пуснеш цяла тема за това,като стигна до извода,че щом неква кифла не е искала да отидете на кафе,значи жените са тъпи? :lol:
не е майна, реших да раздвижа форона малко. Аз ако почна да пускам доказателства, че жените са бомбок нема ти се верва кво ше стане.
Не всички са такива, ама повечето. Даже и тея дето твърдят, че не са такива са точно такива.
honeybabe
09-10-2010, 18:08
стани гей тогава...докато има прости мъже,ще има и такива жени...ти какво очакваш :)
nymphadora
09-10-2010, 19:11
Абе тъпо е да казваме,че жените или мъжете са тъпи..то е ясно,че си има изключения и от двата пола :)
Просто си попаднал на такава :-|
RoSKo0o0
09-10-2010, 20:00
Ам, фанта, имаме по 1,350г мозък, те 1,050... кво им се чудиш бе, фанта :)
plaYanDwin
09-10-2010, 20:55
А де :shock: , майна, питай тоя горе, майна :D
AnIcHkAtA
09-10-2010, 20:59
:D
Не сме прости.Това че оная е била патка си е неин проблем.
Това, че има някой такиви момиченца не значи, че всички сме такива :)
Daveyjones
09-12-2010, 12:29
Тузаро ти на 13 ли си?
Обикновено изразът: "всички жени сте еднакви" най-често се употребява, когато ти е писнало да получаваш едно и също отношение от различни жени.Не сме еднакви, но има два вида-умни и тъпи, както и при вас мъжете, но при жените първият екземпляр е на изчезване или просто са много малко.
gia_sena_mono
09-12-2010, 16:42
Ами майна стани гей майна! ;) ... майна!
Тузаро ти на 13 ли си?
на 19 е.
Тузаро ти на 13 ли си?
на 19 е.майна кога ше забъркаме нещо??
Тузаро ти на 13 ли си?
на 19 е.майна кога ше забъркаме нещо??
Аз ли да те уча майна .... да и го беше писал в скайп или на лично ... така ще вземе да я вземем за лека ... нещо като наповикване .. сега ако ти и каже ми когато кажеш и .......
аз без никви лоши чувства майна, може да направим едно кафе един Версай, пък и тя си има гаже 8-)
майна с Версай много ме изкушаваш,като има някой по интересен певец съм навита 8) че не сме се виждали от много време 8-)
майна с Версай много ме изкушаваш,като има някой по интересен певец съм навита 8) че не сме се виждали от много време 8-)майна хич не ти трябва интересен певец като си с мене, на ушенце ше ти пея 8) аз през седмицата не мога, ама петък събота може да се забъркаме
ще видим как ще почне даскалото и може петък,събота да направим една чалготека
PainInTheAss
09-12-2010, 22:03
Вие сте Майни. . . :lol: :lol: :lol:
48700200
09-12-2010, 22:09
да не ме забравитеее майна...