PDA

View Full Version : Дали е сън или бъдеща реалност?!?

Girl-of-Sin
09-07-2010, 23:31
Не съм видяла малко от живота и въпреки това има още много да уча...
Не съм си мислела, че някога ще опра до това да търся съвет, изход или решение в някой форум, въпреки, че още от малка го попрочитам от време на време...
И така аз съм едно нормално ( все си мисля) момиче на 20 години, уравновесена, сериозна, работеща, учеща, знам какво искам и винаги съм се старала да го постигам, но тези момчета/мъже се оказват голям подводен камък...
В конкретният случай е един точно определен хубавец....познаваме се от 3 години може би и преди толкова сме имали флирт, лятна авантюра или както искате, така го наречете, но не и сериозна връзка...та тогава още осъзнах какъв е, а именно женкар :) И мисля, че използвам твърде мека дума за него...Преди години имахме нещо, както вече споменах, но не се бях "влюбила" , просто ми харесваше и с цел все пак се държах на разстояние, защото ако се бяха появили чувства щеше да ми е много трудно.След нашият флирт, той се обвърза сериозно, но кръшкането му...не е моя работа, не го коментирам, минаваха месеците, година, две, много рядко сме се виждали или чували, но дойде тази китна пролет и съдбата реши да изиграе една игра с мен...той се раздели с приятелката му и бавно и постепенно, започна да ми звъни, да се виждаме, после и по-често и по-често и глупавото ми сърчице започна да тупти така бързо, както не бе туптяло много отдавна...Понеже вярвам в доброто си казах...."може да се е променил"...., но уви...бързо започнах да разбирам за поредната му бройка...ние не бяхме заедно, не бяхме и разделени, все така се виждахме и чувахме и все така научавах за следващата и следващата и просто започнах да се държа като него, беше късно за безразличие, защото се привързах към човек, който можеше да ме кара да се усмихвам и да плача.В мен се бореха женското ми достойнство и гордост и привързаността към един човек, който отдавна знаех, че не е за мен. Не стоях мирна...танцувах с други момчета, излизах с тях ( които всъщност са просто мои близки приятели, но той не го осъзнава), да предизвиках ревността му, но не го спрях да вършее...Никога не му вдигнах скандал, не му се разсърдих, не се разплаках...винаги с усмивка му казвах, че знам какъв е...не се чувахме и виждахме месец и малко и сега пак...смс-и, обаждания, уж случайни виждания...след по-малко от месец всеки си заминава в града, който учи, но...на мен нещо ми трепти...от една страна е хубаво, че няма да се виждаме, но от друга, тръпката която той ми дава е неповторима...Вчера си говорехме по телефона и го питах защо аз, защо дори след години, след месеци, след раздели той винаги се връща, а другите оставя завинаги и получих студения отговор, че имало тръпка...все още :) Не мога да кажа, че го обичам, но пустото сърце не спира...Не знам защо пиша всичко това и дали някой ще си направи труда да го прочете.Имам достатъчно близки хора, който са твърдо, че не може да сме заедно, а аз вечер преди да заспя затварям очи и се моля да стане нещо...вълкът да смени козината си и да се завърне променен, сериозен и милеещ за нещо сериозно...Дали е сън или бъдеща реалност...

PurpleSmurf
09-07-2010, 23:36
Той козината и да я смени.. нрава няма да го промени.. Явно е от мъжете на които им е "скучно" само с една, но има една определена "Тя" към която има нещо по-специално.. Направи си списък с неща които те правят щастлива и неща които те правят нещастна когато си с него.. и от резултата си прецени какво да правиш .. :)

alwayssmilingplease
09-07-2010, 23:38
Може и да се случи някой ден.. ноо до тогава нещата ще са същите.. пък кой знае.. може да срещнеш ти някой по-добър и по сериозен в града където учиш ;)

cherrycole
09-07-2010, 23:47
Историята ти ми е до болка позната............. И аз преживях нещо подобно... :)

ScarletBite
09-07-2010, 23:51
Полигамен е.

Girl-of-Sin
09-08-2010, 02:00
Той козината и да я смени.. нрава няма да го промени.. Явно е от мъжете на които им е "скучно" само с една, но има една определена "Тя" към която има нещо по-специално.. Направи си списък с неща които те правят щастлива и неща които те правят нещастна когато си с него.. и от резултата си прецени какво да правиш .. :)

Той все казва, че с времето мъжете, като него ( към, които той не смята, че попада всъщност) се променят, стават сериозни, създават стабилни семейства и мисля, че наистина го вярва и го иска.Понякога мисля, че го е страх от самотата, той много добре осъзнава какво прави с момичетата в живота си и знае, че един ден това ще се стовари върху него...
Противоречив е - много...А в същото време в живота си е имал 2-3 сериозни вързки по 1-2 години...
Иначе, да....май аз съм оная "Тя"...разликата ми с другите момичета е , че го познавам и като мъж и като човек...знам кога лъже, кога преувеличава, кога е искрен, кога и какво иска, кога е с друга.Сякаш за него не съм само обект на желания, а и човек с когото споделя, дори за други жени, което не е до там приятно...И така хем съм по-напред от другите, понеже знам какъв е и не е способен да ме излъже, хем ме дразни и засяга, че знам истината, защото на моменти наболява...

Girl-of-Sin
09-08-2010, 02:04
Искаш го,защото не можеш да го имаш само ти,истински, не можеш да си сигурна. За тази причина никога не си прекалено зрял. :)

Да, има голяма логика и смисъл в тия думи :) Но не е само това...Аз хиляди пъти си налагам да не му вдигам , например...Сама се навивам, че не ни се получава, което е самата истина...и дали след седмица, месец, година или повече, нещата се завъртат и пътищата отново се пресичат...Може би това беше за последно, но кой може да каже... :)

anonimchetou
09-08-2010, 09:06
И аз имам мои приятелки, със същите истории като твоята. И с течение на времето нищо не се е променило при тях.. Надявам се при теб момчето да се промени, но дълбоко се съмнявам. Мисля че на такива мъже им трябва някоя отракана, че да се влюбят яко в нея и чак тогава ще се променят според мен. Няма да ти казвам да е се занимаваш и да продължаваш по простата причина, че вече съм го казвала много пъти и файда няма. Успех.

valko88
09-08-2010, 19:53
Прочетох историята, не си първата нито последната. Хубаво че я има химията, магията, искри и прочия. Наистина рядко се среща такива хора но........ това е човек, които търси нещо ново (флирт). Той не може да бъде с една жена, а много..... просто му е в кръвта. Според мен след време може да се уравновеси до някаква степен, но винаги ще бъде такъв. Не ти го казват да се отчаеш...... такъв е живота. Потърси друг... Не си създавай повече главоболия... :)

Girl-of-Sin
09-08-2010, 22:38
Всички вие сте прави :) Във всеки пост имаше голяма доза истина :)
Но нито аз, нито вие знаем какво ще стане занапред...
То, че му е в кръвта е факт, но не само...мисля, че преди години е бил наранен от момиче и това е повлияло...звучи сякъш го оправдавам, а не е така...
Аз съм на ясно, че ние не може да имаме сериозна връзка, дори никаква сега...след години...само Господ знае... :)
Просто имам силна тръпка към него, може би по-силна от самата мен, но знам, че мога без него, не е нещо фатално, просто ме кара да се чувствам жива...
Опитвах да потуша привличането си към него с други момчета, но не ми се получава...
Дадох си сметка, че аз нямам никакви желания към другите, знам как изглеждам от страни , когато говоря с него, усещам как се чувствам и в следващия момент се замислям и осъзнавам, че той е като мираж...появява се и изчезва...
Познавам го като 5-те си пръста и кагато направи поредната издънка съм зверски ядосана...мога да изговоря всичко и само след дни, седмица вече все едно съм забравила, т.е не съм забравила , но съм го простила негласно, щото той нито е усетил, че съм се обидила или разсърдила, нито , че съм го преглътнала и за пореден път съм простила.В крайна сметка, ако има виновен за това, то това съм аз...никой не ме е вързал и не ме кара да правя нещо насила... :)
Чиста проба мал шанс...

Girl-of-Sin
09-08-2010, 22:44
valko88, той търси нещо ново, непознато, но аз далеч не съм му нова...не ме познава добре, защото аз мога да се държа всеки път по различен начин..Никога не съм му показвала силната си слабост към него, в повечето случаи се държа дори студено и все пак...има толкова нови момичета, които може да "завладява"...има нещо, което пак го връща назад. Не се гордея с това, защото не ми е достатъчно, нито ми е приоритет. Всички тези теразния и въпроси, които ме мъчат вероятно ще приключат до края на месеца...няма да ги забравя, но ще ги подтисна...все пак казват, че невиждани очи се забравяли... :)

tuzaro
09-08-2010, 22:51
аз го прочетох цялото майна, рядко се случва тука да пише вече голямо момиче. Иначе нема как да ти помогнем майна, явно си му показала нещо дето не е виждал в другите.

Smrazqvashta
09-08-2010, 22:52
Просто сън.. Време е да се събудиш, не мислиш ли?

Girl-of-Sin
09-08-2010, 22:58
tuzaro, мерси, че си го прочел ;) за коментара - също :)

Smrazqvashta, не съм 15-годишно хлапе, живеещо в измислен свят и мечтаещо за принца на белия кон...просто споделям, не защото няма с кой, а защото за мен е нещо ново да общувам по този начин и ми е приятно :)
Иначе не е сън, щото и аз и той сме реални, живи хора и едва ли сънувам, както вече споменах, не съм зависима от него, а само от себе си и не изпитвам затруднения да съществувам така - просто малко уточнение :)

Smrazqvashta
09-08-2010, 23:00
Явно не се изказах както трябва. Исках да кажа, че да таиш надежда, че той някога ще се промени е сън. Никъде не съм споменавала, че си 15годишно хлапе или, че живееш в измислен свят.

Girl-of-Sin
09-08-2010, 23:05
Моя грешка тогава :) Вероятно знам, че няма да се промени....не и сега :)

tuzaro
09-08-2010, 23:06
може да се промени, ама няма да е за дълго. Утре ше напиша поради кви причини 8-) А каката дали е хубава 8-)

Girl-of-Sin
09-08-2010, 23:12
Хаха, ех, Майна....айде ще чакам причините, че ми е интересно ;) :Д

tuzaro
09-08-2010, 23:15
утре ше ти кажа, че не ми се мисли вече 8-) иначе кажи кво работиш да си те представя поне :lol:

Girl-of-Sin
09-08-2010, 23:18
Ще споделя аз, ще споделя, ама не на всеослушание ;)

tuzaro
09-08-2010, 23:20
направо една снимка мое да метнеш на ЛС, да не си тормозя мозъка да мисли 8-) Само кажи дали обичаш да ходиш на такива тънки токчета майна :lol: Иначе ако в момента си на 20 сме почти набори, няколко месеца разлика 8)

Girl-of-Sin
09-08-2010, 23:22
Айде щом ти утре ще ми обясняваш и аз утре ще ти разказвам, не за друго, да сме квит, майна ;)

tuzaro
09-08-2010, 23:24
а така майна, тва е хитрата жена 8)
лека нощ, утре ше попишем.

Girl-of-Sin
09-08-2010, 23:25
До утре, тогава 8)

valko88
09-09-2010, 06:38
Не съм запознат с вашата история. Щом го познаваш като петте си пръста това е добре. Може и да е имало преди момиче което го е наранил, и сега по някакъв начин да си отмъщава. Само едно нещо мога да кажа: " Времето ще покаже" :)

Girl-of-Sin
09-09-2010, 10:16
Да, абсолютно съглана съм, че само времето ще покаже :) Надеждата, че ще играе на моя страна си остава ;)

dimitar_ak
09-09-2010, 10:21
Самонавиваш се и се въртиш в порочен кръг. Така него няма да имаш, но и отлагаш възможността да си намериш друго по-добро момче. Предполагам, че и много нерви хабиш с това твое несигурно положение. Не пречи да го искаш и да се надяваш, но търси и нещо друго. Приеми, че той просто е вариант, но не единственият.

Girl-of-Sin
09-09-2010, 10:54
Аз по-горе бях написала, че не съм зависима от него, а само от себе си. Не храня илюзии, че ще създадем стабилна връзка , а още по-малко, че ще го "имам", просто защото той не е вещ, а човешко същество :)
Иначе на практика аз съм свободен човек и не отхвърлям момчетата, които имат желание да общуват с мен по някакъв начин, просто с тези до сега не се получава...няма тръпка :Д :)

dimitar_ak
09-09-2010, 12:19
Така ли? Какво ще правиш довечера?

Girl-of-Sin
09-09-2010, 13:47
Хе хе, ами все още нямам планове ;)

dimitar_ak
09-09-2010, 13:58

Аз за това питам. Ще ме набият за спам и офтопик

spopi
09-09-2010, 14:51
Вълкът козината си мени, нрава не!
Но надежда винаги остава. :)

Girl-of-Sin
09-09-2010, 15:05

Аз за това питам. Ще ме набият за спам и офтопик
Нима е толкова строго 8)

plaYanDwin
09-10-2010, 20:25
Сън определено не е ;]] Бъдеща реалност - не знам, може би :P Познавам индивиди,подобни на него, които си намират "майсторката" и се кротват [ надявам се във вашия случай той да осъзнае, че ти си неговия човек - от това, което казваш става ясно, че има по-специално отношение ;pp ] Другия вариант е да си промени козината, но не и нрава :D Времето ще покаже 8)

PyCoKoCkA93
09-10-2010, 20:35
Казваш,че в миналото е бил наранен от момиче-ето затова е станал такъв и не очаквай скоро да се промени...Такива мъже са полигамни и не се задоволяват само с една жена-в жената намират само сексуалното,но не и жената с главно Ж,не намират любовта,майката,домакинята ...Само задоволяват нагона си и после тръгват и така ден след ден запълват празнотата в сърцето си чрез секс...Но се е доказало във времето,че всеки един ден си намира майстора,но за съжаление неговият няма да си ти...

Girl-of-Sin
09-11-2010, 03:28
Казваш,че в миналото е бил наранен от момиче-ето затова е станал такъв и не очаквай скоро да се промени...Такива мъже са полигамни и не се задоволяват само с една жена-в жената намират само сексуалното,но не и жената с главно Ж,не намират любовта,майката,домакинята ...Само задоволяват нагона си и после тръгват и така ден след ден запълват празнотата в сърцето си чрез секс...Но се е доказало във времето,че всеки един ден си намира майстора,но за съжаление неговият няма да си ти...

Да, Мила....няма да съм аз :) Тази нощ осъзнах, че не мога и не искам повече да бъда неговата даденост, която винаги да вдига телефона , винаги да го чака, когато той иска, винаги да го изслушва и да му е опора...не го заслужавам, и колкото и високомерно да прозвучи той не заслужава мен, дори и частица от мен :) Силно момиче съм, но нямам сили да преглъщам задоволяването на нагона му....постоянно, всяка седмица, с всяко излизане на дискотека с поредната непозната или позната, на която после звъни само за секс или никога повече не звъни, на поредната, на която знае или не името или годините или номера....не мога, не искам, нямам сили... :)
Не съм депресирана, даже не съм и тъжна, просто съм глупава :) Последните 2 дни не спах от притеснение заради неговите притеснения, преживявах ги заедно с него и за какво...за да отдели 10 мин тази вечер за мен и накрая да се скараме :) Нека вършее, нека :) Негов избор, само се надявам да не съжалява :) Знаех, че не е стойностен човек, просто за пореден път се убедих в това...желая му всичко най-хубаво в живота, но далеч от мен :)

sasha_90
09-11-2010, 08:42
Направо не знам какво да те посъветвам.Знам какво е да имаш тръпка към някого,която не изчезва,а само се засилва.Може би,само времето,ще ти помогне да го забравиш.Но дори и да не го забравиш,не му позволявай да те прави на нищо и да те има когато си поискай.Имай си достойнство,адашке. :)

Girl-of-Sin
09-11-2010, 10:14
Направо не знам какво да те посъветвам.Знам какво е да имаш тръпка към някого,която не изчезва,а само се засилва.Може би,само времето,ще ти помогне да го забравиш.Но дори и да не го забравиш,не му позволявай да те прави на нищо и да те има когато си поискай.Имай си достойнство,адашке. :)

Разбира се :) Благодаря ти много за подкрепата и да - достойнството преди всичко! От тук нататък не съществувам за него....и нямам проблем с това да го "забравя", защото погледнато реално аз не го обичам...чиста и проста бивша тръпка ;)

s3nsual
09-11-2010, 10:59
http://www.cosmopolitan.bg/love_sex/p3_4027_0.html прочети тази статия и кажи честно - не мислиш ли че твоят случай е точно такъв ?

Моето мнение по темата е , че не си струва да бъдеш с човек , който те кара да страдаш !

Girl-of-Sin
09-12-2010, 04:52
http://www.cosmopolitan.bg/love_sex/p3_4027_0.html прочети тази статия и кажи честно - не мислиш ли че твоят случай е точно такъв ?

Моето мнение по темата е , че не си струва да бъдеш с човек , който те кара да страдаш !

Невероятна статия!Останах без думи направо! Парадокса е, че докато четях отделните типове ги свързах с определени хора, които ги описват на 100 % ! Но Той може би е Г-н Още ми се живее и част от Г-н не знам какво искам :)
Психолозите са много прави или аз съм мазохистка, защото винаги до сега съм отблъсвала хората, които са се държали с мен добре и съм толерилала и желала мъжете, които ме карат да страдам...лошото е, че може би така и ще си остане...

Благодаря ти много за хубавата статия и за това колко точно си определила, че е пряко свързана с моя случай :)

Girl-of-Sin
09-19-2010, 19:08
Сънищата са си сънища...понякога имат допирни точки с реалността, но само толкова, а Вълкът козината може и да си я смени, но нрава никога!

Благодаря на всички, които дадоха мнения по темата :)