PDA

View Full Version : Споделям.

dirtyyy
09-08-2010, 11:31
Просто споделям,който иска може да коментира.
Значи преди 2 години ми се случи така,че се запознах с моята идентичност,но в мъжки вариант,предполагам на повечето от вас се е случвало да откривате вашия характер в момчи,или момиче.
Проблема е ,че за 1-2 месеца той се влюби в мен,мисля че и аз в него.
Нали всичко точно..доста време писахме,осъзнавайки че сме влюбени един в друг,но никой не смееше да направи първата крачка ии ето един ден той я направи..
всичко беше супер якото ,като по филмите ,целувки,залези,рози..краси и неща.
и изведнъж ..нещо стана и ..
правило ли ви е впечматление каак когато даден човек знае,че друг го харесва и е готов на всичко за него почва да се възползва от това и да злоупотребява..
е точно това се случи,аз почнах да го карам да прави глупости ,които даже не исках ..примерно карах го да си слага снимки на зойчето ми на скайп,а той не искаше и му казвах изречението,ако е обичаш...
въпроса ми е..защо ,1 година след раздялата ни аз все още не мога да го преодолея,а когато бя х с него си мислех ,че това ще е вечно,че това е моя мъж .. :С
живота е тъп.

ПП - не съм дърти,просто ползвам нейния ацц. :)

Scouser
09-08-2010, 11:37
живота е тъп.

познато... :-o

Sh@d0w
09-08-2010, 11:38
Щото ти липсва някой който можеш да контролираш...наистина ли си си мислела,че ще сте вечно заедно с това твое държание?Истинската любов не се подлага на съмнение "ако ме обичаш направи това или онова...".

Живота не е тъп,живота е такъв,какъвто сама си го направиш.

dirtyyy
09-08-2010, 11:39
не е било такъв тормоз
било е всичко в предела на нормалните неща,като на шега и винаги съм се хилила като казвам това..
просто го споменах като факт..
а и сме били малки,16 годишни дрисльовци..
той е правил същото с мен
просто исках да питам ,защо е тваа чувство за контрол,както ти казваш,и си прав..

nuks
09-08-2010, 14:04
Защо е чувството за контрол? Ами, защото си си въобразила, че след като сте били заедно с този човек, той вече е твоя собственост. "Ако ме обичаш..." ха, както, когато бяхме малки "ако си ми приятелка... еди какво си". Е да, ама не, това си е чисто изнудване и надали е било в рамките на нормалното, щом се е отдръпнало момчето.

PyCoKoCkA93
09-08-2010, 14:15
Липсва ти човек,който да ти се връзва по акъла ти на генерала с пагоните...САМА си направила така,че да се разделите...Никой не е длъжен да е марионетка или кукла на конци на другия и да му задоволява капризите,независимо дали му е приятно или не...И дали ще му кажеш директно "Сложи снимката на заека ми на скайп,ако ме обичаш" или "Айде моля теееееее и тем подобни лигавщини" е ЕДНО И СЪЩО...Едното е директно,другото е индиректо(естимарската)...
И е най-тъпото да караш някой да прави нещо,"ако те обича"...САМА си си виновна сега и недей да се жалваш...Първо се научи как да се отнасяш с хората и тогава искай съвети :)

ПС:Животът е тъп,защото и ти си такава,ако си си въобразявала,че някой ще седи цял живот с властна кучка като теб...Съжалявам за обидите,но адски много ме дразнят такива женски индивиди като теб,които само се възползват от хората...[/b]

balu4ka
09-08-2010, 15:40
Хм,честно казано доста ме подразни .Не можаш да очакваш някой все да ти целува разлигавения задник. Най-малкото това са пълните простотии,не можеш да го забравиш-защото ти липсва някой,който да ти се върже на глупостите ,човек който може да командваш.
Намери поредния глупак и ще спреш да мислиш за този (;. Гарантирано.

soul1199
09-08-2010, 18:11
много си го командвала,но поне го осъзнаваш за да може занапред да не е така с другите момчета,това е минало,по-добре живей за мига