PDA

View Full Version : А.. приятелката ми се държи като лезбийка.

dream1707
09-08-2010, 14:01
Аз съм момиче (само да оточня) .. имам много приятелки, но една с която обикновено се водя. Тя се държи много странно спрямо мен, винаги ме защитава и тнт (това не е кой знае колко чудно, почти всяка приятелка го прави)... ноо напоследък почна да ме опипва, да се държи по-странно. Бяхме се напили на един купон и се целувахме... аз това не го смятам за кой знае какво, аз я имам само за приетелка, пък и със си с нормални наклонности. Но от тогава тя започна да се държи странно (както вече казах). Незнам кво и става, едва ли е лезбийка, но незнам как да се оправям с нея и това и държание ;xx

mkio
09-08-2010, 14:07
Може просто да се шегува с това, което е станало и да се закача с теб. Ако продължи да го прави и нещата вече станат по-сериозни, позволява си прекалено много, говори с нея.

FunkyBoy
09-08-2010, 14:14
Доста момичета познавам, които са си хетеро и все пак са се целували помежду си... т'ва не е гаранция, че приятелката ти е лесбийка... пък и да е, постарай се да й докажеш, че ти не си. Другото си е нейна работа.

Dark_Angel_F
09-08-2010, 14:17
А какво имаш предвит под "държи се странно" ?

Princessani
09-08-2010, 15:00
Аз съм момиче (само да оточня) .. имам много приятелки, но една с която обикновено се водя. Тя се държи много странно спрямо мен, винаги ме защитава и тнт (това не е кой знае колко чудно, почти всяка приятелка го прави)... ноо напоследък почна да ме опипва, да се държи по-странно. Бяхме се напили на един купон и се целувахме... аз това не го смятам за кой знае какво, аз я имам само за приетелка, пък и със си с нормални наклонности. Но от тогава тя започна да се държи странно (както вече казах). Незнам кво и става, едва ли е лезбийка, но незнам как да се оправям с нея и това и държание ;xx На приятелка ти и се чука (с някой) ,а може просто да и се забавлява с женско :-D

vIKToriYa
09-08-2010, 15:01
отвратително ми е момиче да се целувя с момиче ако ще и сестри да са ако ще и да са до козирката пияни .... ти казваш ОТ ТОГАВА тя се държи странно....

ChalgaBoy
09-08-2010, 15:11
отвратително ми е момиче да се целувя с момиче ако ще и сестри да са ако ще и да са до козирката пияни .... ти казваш ОТ ТОГАВА тя се държи странно....

:shock: :shock: Няма по-красива от женската любов :devil:

Данеби да предпочиташ да виждаш как момчета се мляскат ?
:shock: ТОВА Е ГРЕШНО :x :x :? :-x :shock:

Така де , секи с предпочитанията и мненията си 8) а и някак си е по-леко прието момиче с момиче да се целува и на 90% от мъжете това им харесва (другите 10 просто са обратни 8-) )

Sh@d0w
09-08-2010, 15:16
Тактично ще се намеся в разговора,да подкрепя позицията на ChalgaBoy.Няма по-хубава гледка от две целуващи се момичета и наистина трябва да си гей,ако не ти харесва :)

А по темата,може би трябва да поговориш с приятелката си,явно погрешно е разбрала някои твои действия.И все пак всичко зависи от теб,ако не и даваш поводи може би ще се откаже,но един разговор не би бил излишен ;)

JakesInsanity
09-08-2010, 15:50
Повечето от вас са бисексуални и имат за "супер готино" и лезбийство да пробват, така, че надали се бъзика ;]

Passi0n
09-08-2010, 16:28
и двете сте загоряли
щом си се целувала с нея, явно ти е харесало :O

ChalgaBoy
09-08-2010, 16:46
и двете сте загоряли

:shock: Kak го определи тоя номер :shock: ТИ СИ МЕДИУМ .. само,че авторката беше споделила ,че не е правила секс от снощи в темата "от кога не сте правили секс"

dream1707
09-08-2010, 18:48
и двете сте загоряли
щом си се целувала с нея, явно ти е харесало

:shock: Вай бе.. как го разбра това 8-) .. само за информация, не съм загоряла 8-) :lol: А както вече казах, бях пияна.. щом не помня цялата целувка, а само факта, че се е случило.. значи вероятно не съм изпитала абсолютно нищо :D

WaKo
09-08-2010, 21:28
Ми има един вариант да я откажеш, ама може и обратния ефект да се получи :D Като те подпипне следващия път, я натискаш и почваш да я пипаш и ти и да й налиташ да я целуваш. Ако се е ебавала ще се дръпне, ама ако не е... 8-)

nefchi_bs
09-08-2010, 21:50
Ми има един вариант да я откажеш, ама може и обратния ефект да се получи :D Като те подпипне следващия път, я натискаш и почваш да я пипаш и ти и да й налиташ да я целуваш. Ако се е ебавала ще се дръпне, ама ако не е... 8-)

Тогава ще има gay sex 8-)

Vetrogon
09-09-2010, 09:50
темата наистина е мн сериозна. наскоро гледах един страхотен филм който мн ми отвори сметогледа и започнах да разбирам някои неща. казва се Show Me Love (1998) от швеция е. историята е за две момичета и сюжета напълно се припокрива с това което dream 1707 си написала. изгледай го и се надявам да ти помогне с нещо. :) успех 8) ето ти и линк http://zamunda.net/details.php?id=106318&hit=1

EritYy
09-09-2010, 12:44
какво пък... аз познавам и общувам с много момичета лисби- даже имам такива приятелки, кво- тва да не ме прави и мен такава :?
Нито съм спала нито съм се целувала с тях, те знаят, че си падам по тъпите мъже... Говори с приятелката ти и ако наистина е такава й кажи, че си падаш по момчета, но тва в никакъв случей не трябва да ви развали приятелските отношения... Все пак тя не е тръгнала да те изнасилва :? кво се палите толко..................

softvision
09-09-2010, 14:47
I very love lesbians

Нищо не възбуйда толкова колкото да гледам лесбийки как се мляскат и опипват интимно

Di
09-09-2010, 23:07
да не сме Ванга ма?!
може да се ебава

dream1707
09-09-2010, 23:25
какво пък... аз познавам и общувам с много момичета лисби- даже имам такива приятелки, кво- тва да не ме прави и мен такава :?
Нито съм спала нито съм се целувала с тях, те знаят, че си падам по тъпите мъже... Говори с приятелката ти и ако наистина е такава й кажи, че си падаш по момчета, но тва в никакъв случей не трябва да ви развали приятелските отношения... Все пак тя не е тръгнала да те изнасилва :? кво се палите толко..................

Не се паля.. просто ми е странно, да се държи така :D Не съм свикнала. А иначе ще поговоря с нея, да я питам защо се държи напоследък така.. Не ми е проблем каквато и да и е ориентацията, стига да не ме опипва :D

да не сме Ванга ма?!
може да се ебава

Уау колко беше мило това :shock: Нали форума е за тва бе.. като не си Ванга и не ти се занимава да пишеш в темата.. не го прави бе