View Full Version : Как бихте постъпили на мое място?
Здравейте ,
понеже съм принуден да взема едно важно решение и реших да пусна една анкета да видя останалите как биха постъпили на мое място.
Така работата е такава ходя с едно момиче от 2 г. приемат ме да уча в хубава спец. във ВУЗ редовно. 1г. поради факта , че много се обичаме и сме като "един за друг" изполвах всеки момент в който мога да си пътувам за да се виждаме което е по 8 часа път при всяко идване което ми струваше много много усилия по ред причини. И сега вече незнам дали да не променя нещата . В единия случей , провялам нещо което си е голям шанс и успех , в другия губя момиче което мисля , че един път в живота се среща , все пак след 3 г . сме и все едно вчера сме тръгнали...
все пак след 3 г . сме и все едно вчера сме тръгнали...
Това не го разбрах,какво точно искаш да кажеш.И все пак,това че известно време няма да сте по цял ден заедно,не значи че трябва да сложите край на връзката Ви.Според мен темата е безсмислена,не е нужно да се откажеш от едно нещо (в случая),за да имаш другото.След време ще завършиш,ще се дипломираш,ще имаш преспектива в живота.А през това време нищо не пречи да си контактувате и да се виждате ваканциите за по-дълго ;)
все пак след 3 г . сме и все едно вчера сме тръгнали...
Това не го разбрах,какво точно искаш да кажеш.И все пак,това че известно време няма да сте по цял ден заедно,не значи че трябва да сложите край на връзката Ви.Според мен темата е безсмислена,не е нужно да се откажеш от едно нещо (в случая),за да имаш другото.След време ще завършиш,ще се дипломираш,ще имаш преспектива в живота.А през това време нищо не пречи да си контактувате и да се виждате ваканциите за по-дълго ;)
+1 А и какво пък ще се виждате когато може и ако държи на теб ще издържи връзката, ако не ще срещнеш друга.По - добре си гледай бъдещето, защото може да се окаже че провалиш ли си шанса и то заради момиче извинявай че ти го казвам ама не си заслужава.Бъдещето е най - важно а момичета хиляди.Дано издържите успех все пак. ;)
Защо просто не оставиш нещата да поемат по естествения си път? Защо трябва да ги насилваш и принуждаваш да се случват?
Това че сте разделени за по-дълъг период от време и не се виждате всеки ден, не значи, че всичко между вас е свършило или трябва непременно да свърши.
Или те е страх, че няма да издържиш дълго без момиче. Защото тези оправдания - ама далече съм, пътувам по 8 часа, не се виждаме - са си леймърски.
tanch3t093
09-09-2010, 07:18
Това че сте разделени за по-дълъг период от време и не се виждате всеки ден, не значи, че всичко между вас е свършило или трябва непременно да свърши.
Точно. ;) Можеш да продължеш да учиш и пак да сте заедно ..
rosencetooo
09-09-2010, 07:35
Продължи да учиш , бъдете си заедно, виждайте се няколко пъти седмично.. едва ли ще се променят нещата.. ако наистина се обичате така както казваш :) А колкото да пътуваш постоянно по 8 часа , това си е жив тормоз.. съмняваме да издържиш така дълго.А какъв е проблема и тя да идва при теб.. :)
Че защо, трябва да се разделяш с момичето?? Вярно, че ще ви е трудно, понеже няма да се виждате толкова често, но какво от това? :)
ImSoInLove
09-09-2010, 07:36
а дали тя ще е съгласна?
dimitar_ak
09-09-2010, 07:37
Аз искам да попитам каква дистанция минаваш за да пътуваш по 8 часа? Струва ми се много след като преди 2 години за 10 часа пропътувах София-Виена.
а дали тя ще е съгласна?
Дори и тя да не е съгласна, поне той ще знае, че е направил всичко и после няма да се пита: "Ами какво щеше да се получи ако бяхме останали заедно?"
Аз искам да попитам каква дистанция минаваш за да пътуваш по 8 часа? Струва ми се много след като преди 2 години за 10 часа пропътувах София-Виена.
Moже да пътува с влак. София-Варна с влака мисля, че е даже повечко от 8 часа...
ImSoInLove, той не е казал, че инициативата за раздяла е нейна. Според мен, той се чуди дали да се разделя с нея, т.е. той взема решението сам...
dimitar_ak
09-09-2010, 07:48
@LadyDi
При ранна резервация за WiZZ София-Варна-София е не повече от 60лв. (дори ми се върти нещо 50лв.), а полета е около 45мин. Има и сайтове за споделено пътуване с кола. Тогава пътя е около 4 1/2 часа и е с компания в колата.
@LadyDi
При ранна резервация за WiZZ София-Варна-София е не повече от 60лв. (дори ми се върти нещо 50лв.), а полета е около 45мин. Има и сайтове за споделено пътуване с кола. Тогава пътя е около 4 1/2 часа и е с компания в колата.
Знам :) С Уиз-а е 60 лв. отиване/връщане (при по-ранна резервация, разбира се), което си излиза по-евтино от автобус,влак и кола.
Но нали трябва да е сложно... Иначе няма място в България от което да пътуваш 8 часа до София, освен ако не ползваш доброто старо БДЖ...
djipsito
09-09-2010, 08:02
Да намериш щастието с един човек не се случва всеки ден, тва че не си струвало да си пропиляваш бъдещето заради жена/мъж е.. не знам. А дори да прекъснеш винаги имаш шанса пак да почнеш.. така че бъдещето няма да ти избяга. Поне аз предпочитам да съм щастлива за Х време, отколкото да мисля как да завърша, ква яка работа ще имам, колко пари ще изкарвам... ако не съм щастлива и съм самотна за кво са ми шибаните пари...
В случая обаче мисля, че ще е най-добре да се разберете между вас си, тя да дойде при теб да живее или ... не знам, тва с пътуването е кофти. Не сте ли говорили по темата ?
sasha_90
09-09-2010, 08:06
А има ли шанс да живеете заедно в другия град?
Мисля,че ако чувствата ви са силни и държите наистина един на друг,за тази 1 година нищо няма да се промени.
Благодаря за мненията. Наистина най-добрият вариант и за двамата е да уча и да сме си заедно , но първо не е да не съм го опитал. Значи става въпрос за 200 км 8 часа отиване и връщане с БДЖ, иначе с кола са големи разходи. Ужасно отвратително е това постоянно пътуване(БДЖ .... за 1г. какво ли не съм видял), но дето се казва ще се преживее. 5 дни офлайн - 1,5 ден на линия .. все пак студентски живот , купони постоянно , човек сменя средата и постепенно се променя. То не е и за ден два това са 2 години минимум преди да дойде и тя, за толкова време вече нито тя нито аз ще сме същите и всичко изчезва.
sladkish_14
09-09-2010, 19:32
Как бих постъпила на твое място? :
Ще си останем заедно и ще пътувам по 8 часа седмично.
Защо ли? : Защото аз разбрах последното ти изречение и то е достатъчно красноречиво, че наистина се обичате. Спокойно годината не е толкова дълга ще минете и през това препятствие.
Успех :)
soul1199
09-09-2010, 19:40
макар и рядко,но я виждай,но й не пропилявай бъде6ето си