View Full Version : Какво бихте отвърнали на момиче,което ви направи комплимент?
MagickBlade
09-09-2010, 11:17
Еми днес са шматкахме с 1 фр,и срешнахме неговата.Тя беше с още двенки.И нали запознахме се,после те си побъбриха малко,а аз стоях по-назад.Едното момиче каза на приятеля ми:Този е много сладък!
Каза го на висок глас за да чуя и ми хвърли една усмивка,а аз глупака незнаех к'во да правя.Усмихнах се казахме си "чао" и т'ва беше.Искам да знам как да реагирам в такава ситуация,знам че звучи глупаво,ама не ме бива много с момичетата хД
BlindedAngel
09-09-2010, 11:29
Виж сега...Има много начини по които да отвърнеш, зависи от характера на човека.Аз като по - нагъл и с голямо самочувствие бих отвърнал "Мерси,Знам" и веднага една усмивка последвана с намигане 8) Но това съм аз според мен зависи от характера на човека 8-)
MagickBlade
09-09-2010, 11:35
Аз по скоро се определям като скромен и срамежлив.Сигурно това е проблема.
ScarletBite
09-09-2010, 11:38
Виж сега...Има много начини по които да отвърнеш, зависи от характера на човека.Аз като по - нагъл и с голямо самочувствие бих отвърнал "Мерси,Знам" и веднага една усмивка последвана с намигане 8) Но това съм аз според мен зависи от характера на човека 8-)
:lol:
dimitar_ak
09-09-2010, 11:40
Най-нормалното е да благодариш. Не е нормално да кажеш нещо от типа "наистина ли", "малко съм дебел" и подобни
BlindedAngel
09-09-2010, 11:42
:lol:
Хубаво се смееш ама съм си така 8-)
valdesbg
09-09-2010, 11:44
Е усмихваш се, казваш закачливо "благодаря" и се включваш в разговора на момента. Може да върнеш че и тя е сладка/хубава/чаровна/супер-усмихната/жизнерадостна/квото друго ти дойде на акъла и просто продължавате да си говорите.
Не си мисли че е нещо много специално и целенасочено казано. Това е вид заигравка, нещо като повод да започнете да си приказвате. Ако можеш да водиш разговора, разбери защо те смята за сладък примерно и от там ... ехей колко теми още ти се отварят :)
И така :)
mishanavolley
09-09-2010, 12:09
вземи и скайпа :)
Amorrous
09-09-2010, 12:14
вземи и скайпа :) :lol: :lol: :lol:
Съмнявам се,че така ще се научи да общува :P
Eclipsercho
09-09-2010, 12:39
Ще й кажа на Пернишки, че я обичам - Скайчай у ГолфО :grin: :lol: :lol: :lol:
Най-нормалното е да благодариш. Не е нормално да кажеш нещо от типа "наистина ли", "малко съм дебел" и подобни
+1 \:D/
ще отвърна с комплимент и аз! ;)
SmilezZz
09-09-2010, 17:00
Или й отвръщаш на комплимента,или просто казваш
едно "благодаря" и започваш някакъв разговор..
И няма смисъл да се срамуваш,от срама файда няма..
soul1199
09-09-2010, 18:18
харесала те е :) взимайте се :)
unbreakabl3
09-09-2010, 18:22
Най-простото е да й благодариш.
Ако си малко по-нахакан, може да й смигнеш закачливо.
Може да подхвърлиш някоя зарибявка.
Абе ще се научиш с времето, контактувай повече с момичета и няма да имаш проблеми.
MagickBlade
09-09-2010, 18:31
Добре,ама едно да ми го каже лице в лице,тогава сме сами и мога да се отпусна,а в тази ситуация тя го каза на приятеля ми и нарочно го каза така,че да го чуя.Искала е да изглежда като неволна грешка предполагам,и аз стоях кат ударен,и не мисля,че беше уместно да кажа "благодаря".Повече ми хареса това с погледа.Ще го пробвам с някоя друга кандидатка хД Мерси за помоща :)
харесала те е :) взимайте се :)
;-)
:grin: =D> ГОРЧИВО =D> :grin:
sladur4etyYy
09-10-2010, 02:06
представям си :razz:
момичето: ''приятелят ти е сладък''
приятеля: ''наистина ли го мислиш?! дай си скайпа! :shock: ''
като невиждал момиче, хаха. 8-)
авторе, що не й каза ''мерси, и ти ставаш/ не си за изхвърляне/ не си зле'' + намигване/ закачлива усмивка или нещо подобно? 8-) веднага щеше да й привлечеш интереса.
Whoopdedoo
09-10-2010, 02:08
"Да, знам" е fatality... 8-)
honeybabe
09-10-2010, 09:32
с практика всичко се заучава ...
DarkTemplar
09-10-2010, 10:13
Казала го е на висок глас съвсем умишлено, за да привлече вниманието ти. Ако ти допада, постарай се другия път да завържете някакъв банален разговор, направи й някой друг комплимент и нещата малко по малко ще си дойдат на мястото. Ясно е, че си млад и срамежлив, но с момичетата трябва да си поне малко по-нахакан. 8)
mArMaLaDkA
09-10-2010, 10:19
ахахаха, това първия път, когато ми го казаха, се счупих от смях. 8-)
DarkTemplar
09-10-2010, 10:25
изпусна "Ма" накрая, с него лафа е максимално автентичен. 8)
annayordanova
09-10-2010, 10:28
изпусна "Ма" накрая, с него лафа е максимално автентичен. 8)
Ужассс :booooomb: кви са тия лафове
DarkTemplar
09-10-2010, 10:28
Пернишки. :D
annayordanova
09-10-2010, 10:31
мм да вярно личи си че перник е еднооооо голямо село :-D
kombarka
09-10-2010, 10:50
представям си :razz:
момичето: ''приятелят ти е сладък''
приятеля: ''наистина ли го мислиш?! дай си скайпа! :shock: ''
като невиждал момиче, хаха. 8-)
авторе, що не й каза ''мерси, и ти ставаш/ не си за изхвърляне/ не си зле'' + намигване/ закачлива усмивка или нещо подобно? 8-) веднага щеше да й привлечеш интереса.
Подкрепям, подкрепям. 8-)