View Full Version : Омъжих се тайно от родителите ми..проблем
teenproblem77
09-09-2010, 17:01
С него сме заедно от 7 месеца.От 2 месеца подписахме тайно от родителите ни като в последствие разбра майка му.Тя не беше съгласна и едва ли не му намекна за развод.
В последствие той почна да ме обижда,да се държи гадно с мене прочетох в скайп му,че едно момиче ще го чака да се разделим.Според него това било базик...
Той не ме защитава и ако приятелите му кажат нещо против мен той мълчи.Иска да излиза с даденото момиче от скайп думите му бяха "няма да ме спреш".Уж като приятели.Няма ми доверие.Слуша само майка си.
В последно време ми говори за развод,но и в същото време иска да се оправим...
NeverTheSame
09-09-2010, 17:03
И после като се събуди какво стана?
SmilezZz
09-09-2010, 17:05
Грешката е била твоя,че си се омъжила
за толкова кратко време ? И какво - мислеше си,че
го познаваш идеално..
Не знам,а това,че той слуша само майка си е зле /за тебе/..
Най-добре е да седнете и да поговорите СЕРИОЗНО..
Разбирате се какво да правите..
Друго решение не виждам..
ForzaFelipe
09-09-2010, 17:05
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
който не мисли така е
YouDontKnowMe
09-09-2010, 17:06
Ужас .. дай инфо, как така решихте да подпишете, на колко години сте , с какво се занимавате , заедно ли живеете ..
LP_girl_14
09-09-2010, 17:08
Едва ли родителите ти биха били против да си с него,ако момчето си струваше.Но защо се жените? ..Брака всякаш го тълкувате като някаква бунтарска проява,без да разбирате колко сериозно нещо е ... По думите ти не ми изглежда това момче да държи на теб,дори да те уважава.Опитай се да говориш с него,дай му някакъв пробен период и ако продължава да е същия,ще трябва да признаеш пред себе си,че си направила грешка и да я поправиш по възможно най-бързия начин.Успех и ..вслушвайте се малко в тези родители :)
krem4et0
09-09-2010, 17:15
Така става като някои хора бързат...Мъж, който не ме защитава, дори и пред майка си, няма място до мен. По-добре е да се разведете. Дай инфо все пак.
mlakniwe2
09-09-2010, 17:18
Това са последствията от сапунките :-o
teenproblem77
09-09-2010, 17:19
Ужас .. дай инфо, как така решихте да подпишете, на колко години сте , с какво се занимавате , заедно ли живеете ..
Аз съм на 18 той на 23...Той работи аз уча още!
unbreakabl3
09-09-2010, 17:20
Ами според мен сте направили грешка. За пет месеца колкото и да си мислите, че се обичате едва ли се познавате толкова добре с всичките си кусури, едва ли сте били готови за нещо толкова сериозно. Такива неща се обмислят, хората по десет години ходят, преди да се оженят. Особено в тази възраст, а не вярвам да си на повече от двайсет и една-две най много. Най-доброто, което можете да направите, е да седнете да си поговорите и да го обмислите. Принципно би трябвало да сте го направили, преди да подпишете, ама така е, като не сте мислили трезво преди това. Поговорете си и ако сметнете, че просто няма да се получат нещата, по-добре се разведете. И следващият път не прибързвайте с такива важни решения..
teenproblem77
09-09-2010, 17:21
Решихме го двамата.С това не сме правили нещо бунтарско!Просто искахме да узаконим любовта си с идеята,че не сме от тези които са забравили какво е любовта.
Направили сте грешка,прибързали сте и то много.Ако не можете да спасите връзката си,по-добре я прекратете.Защо не споделиш с родителите ти,все пак те биха те подкрепили.Хубаво или лошо родителите винаги ще ти помогнат.
krem4et0
09-09-2010, 17:34
Просто искахме да узаконим любовта си с идеята,че не сме от тези които са забравили какво е любовта.
Хубаво е преди да узаконите нещо, да помислите дали е истинско. Да, любовта може да е ужасно силна, но за да е истинска трябва да устои на времето. Било то година-2-3...времето е това, което може да даде отговор дали чувствата са истински и трайни или дали просто влюбване. И разбира се бракът е не само подпис на документ, договор. Той е отговорност, която поемате 1 пред друг. Да бяхте поживяли заедно известно време преди да се решите на това. Според теб бракът ти грешка ли е или не?
justhatethelove
09-09-2010, 17:45
:D :D :D :D :razz:
soul1199
09-09-2010, 18:12
това е много гадно,по-добре му постави ултиматyм-или ти или момичето от скайп
GossipGirl89
09-09-2010, 18:15
Ама вие сте подписали обаче нито живеете заедно, нито нищо, така ли? Ако темата не е базик значи мнооого кофти тръпка. Няма смисъл и аз да се повтарям и да ти казвам същото, което са ти казали и останалите, че брака е сериозна отговорност и сте прибързали ужасно много... Най-добре седнете и поговорете сериозно за отношенията си. И двамата сте все още млади и имате време да оправите нещата
teenproblem77
09-09-2010, 18:26
Ама вие сте подписали обаче нито живеете заедно, нито нищо, така ли? Ако темата не е базик значи мнооого кофти тръпка. Няма смисъл и аз да се повтарям и да ти казвам същото, което са ти казали и останалите, че брака е сериозна отговорност и сте прибързали ужасно много... Най-добре седнете и поговорете сериозно за отношенията си. И двамата сте все още млади и имате време да оправите нещата
Не е базик това е лошото..Няма на кой да споделя!Никой не знае освен майка му,а тя не ме подкрепя и точно за това се обръщам към вас.
Хем ще получа обективни съвети , хем ще остана анонимна.
Повече не се изказвай неподготвена ...
п.с.Прекалено много сте избързали според мен
soul1199
09-09-2010, 18:31
п.с.Прекалено много сте избързали според мен :lol: :lol: xaxaxa
teenproblem77
09-09-2010, 18:32
п.с.Прекалено много сте избързали според мен
Ако всичко от негова страна беше наред ...Нямаше да има проблем!
Аз всичко правя за него.Предложих му да отидем на квартира,за да сме отделени от майка му най вече,защото я слуша...но той отказа.
ще получа обективни съвети
:razz:
sladkish_14
09-09-2010, 19:18
О Боже..
Сега новата мода е на 18 вече да се жените ли?
Меко казано, постъпката ви е безрасъдна.
По-добре се разведи. Без уговорки, няма смисъл да говориш с човек, който се отнася с такова пренебрежение към 'връзката' и брака ви. Той открито й показва, че не му пука за нея и ще си излиза с която и да е, вие я съветвате да говорят?! За кое? За това, че ще съсипе живота й? Ако не направиш този развод така както си сключила брака - бързо и тайно ще съжаляваш за постъпката си. Изчисти това петно от себе си и го забрави.
Хора с връзки от по 5 години не се женят, вие за 5 месеца го решихте, та ти дори не си завършила какво си мислеше? Че ще е приказка?
Още имаш време да поправиш грешката си без много голями последствия и да не 'опетниш' името си на дванадесето класничка с таен брак провал.
По-добре развод на 18, когато все още живота е пред тебе отколкото на 30 когато си пропуснала.. всичко.
П.С - Не ми говорете, че трябва да разговарят, този човек няма чувства и това ясно се личи от коментарите й, аз не прочетох никъде за прекрасни взаймоотношения и безгранична любов, което е най-малкото за един брак.
ScarletBite
09-09-2010, 20:58
Като си тъпа, тъй ще е.
XTREMEFREERIDE
09-09-2010, 21:11
Зелени тикви.
Smrazqvashta
09-09-2010, 21:22
:shock: К'вото си посееш, такова ще пожънеш.
gabeto323
09-09-2010, 21:37
А на кого беше идеята
monttitty
09-09-2010, 21:48
О Боже..
Сега новата мода е на 18 вече да се жените ли?
Меко казано, постъпката ви е безрасъдна.
По-добре се разведи. Без уговорки, няма смисъл да говориш с човек, който се отнася с такова пренебрежение към 'връзката' и брака ви. Той открито й показва, че не му пука за нея и ще си излиза с която и да е, вие я съветвате да говорят?! За кое? За това, че ще съсипе живота й? Ако не направиш този развод така както си сключила брака - бързо и тайно ще съжаляваш за постъпката си. Изчисти това петно от себе си и го забрави.
Хора с връзки от по 5 години не се женят, вие за 5 месеца го решихте, та ти дори не си завършила какво си мислеше? Че ще е приказка?
Още имаш време да поправиш грешката си без много голями последствия и да не 'опетниш' името си на дванадесето класничка с таен брак провал.
По-добре развод на 18, когато все още живота е пред тебе отколкото на 30 когато си пропуснала.. всичко.
П.С - Не ми говорете, че трябва да разговарят, този човек няма чувства и това ясно се личи от коментарите й, аз не прочетох никъде за прекрасни взаймоотношения и безгранична любов, което е най-малкото за един брак.
Напълно съм съгласна с теб!
А аз не мога да разбера защо в всяка една тема не можа някой да не упрекне автора,колкото и голяма грешка да напрвил/а,едва ли човека точно за това пише или търси!!!!!! :x :x :x
radeberger
09-09-2010, 22:47
Много прибързано решение. Брак не се сключва с първия, с който тръгвате след навършване на пълнолетие. :?
Изчакай да станеш малко по-зряла, защото както виждам не разсъждаваш достатъчно добре все още.
Постъпката ви е бая тъпичка. ;)
honeybabe
09-10-2010, 09:29
Трябвало е да помислиш за кой се омъжваш и дали си струва,а не да избързваш.Все пак това не е игра,а сериозна стъпка :)
Violenza
09-10-2010, 09:51
Ми разведи се, какво толкова?
DarkTemplar
09-10-2010, 10:03
И според мен доста си избързала и май ще се наложи да се разведеш.
И според мен доста си избързала и май ще се наложи да се разведеш.
+ 1 :( :?
dimitar_ak
09-10-2010, 10:43
Къде ли са ми ските? Отвориха вече пързалките
ImSoInLove
09-10-2010, 11:06
Уоуу нямям думи :shock: още си с детски акъл нищо че си на 18 ...
dimitar_ak
09-10-2010, 11:21
А свидетели кои ви бяха? И те ли са тийн?
BaffaLsc
09-10-2010, 11:31
Трябвало е да мислиш тогава ,не сега :) Прекалено много си избързала според мен .
silvana95
09-10-2010, 12:10
защо толкова се плашиш от развода направи го преди да е станало късно , не го чакай той да те заплашва , че ще се разведе с теп няа да умреш от тва
Ми разведи се какво толкова. :) За щастие има по-лоши работи от скайп историте. :grin:
dimitar_ak
09-10-2010, 16:58
Аз пък викам сега да си направите и една църковна сватба и джамборе на което да ни поканиш. Пръв ще стана да играя
Това не е тема ебавка! :lol:
DevilWish
09-10-2010, 17:01
Никой нормален не се жени за човек, с който е от 7 месеца ;) Ще си запазя останалата част от коментара ;)
YouDontKnowMe
09-10-2010, 17:05
Всеки прави грешки. Важното е след това да ги поправи , за да не си навреди/ да не навреди на околните. Нямало е човек, който да посъветва авторката, явно с майка й/родителите й не са толкова близки, за което не е виновна тя .
Ако можеш да се върнеш у вас, ако има къде да живееш - беж да те няма, разведи се, защото на момчето много не му пука вече, както личи от коментарите ти . Аз , поне, не позволявам някой така да се държи с мен. Ако не искаш да живееш у вас - скоро ще си студентка, има общежития бол .
Пиши от време на време какво се случва ^
Все пак мисля, че темата не е фейк.
teenproblem77
09-10-2010, 18:57
А свидетели кои ви бяха? И те ли са тийн?
Свидетелите бяха негов приятел на 21 и неговата приятелка на 22-23.
teenproblem77
09-10-2010, 19:02
Всеки прави грешки. Важното е след това да ги поправи , за да не си навреди/ да не навреди на околните. Нямало е човек, който да посъветва авторката, явно с майка й/родителите й не са толкова близки, за което не е виновна тя .
Ако можеш да се върнеш у вас, ако има къде да живееш - беж да те няма, разведи се, защото на момчето много не му пука вече, както личи от коментарите ти . Аз , поне, не позволявам някой така да се държи с мен. Ако не искаш да живееш у вас - скоро ще си студентка, има общежития бол .
Пиши от време на време какво се случва ^
Все пак мисля, че темата не е фейк.
Аз така или иначе си живеех в нас.Вечер след работа се виждахме с него и спях при него (все пак нашите не знаят,че сме женени немога постоянно да съм в тях).
Не е фейк темата, с такива неща човек не бива да се базика...Както казах в един от предишните си коментари обръщам се към вас ,защото неговата майка не ме подкрепя!
PyCoKoCkA93
09-10-2010, 19:23
Мило момиче,познаваш човека от едва 7 месеца и се омъжваш за него?Ти какво си си мислела-че всичко ще е цветя и рози...Самият факт,че сте го направили тайно говори,че след това ще имате проблеми с родителите...Такова нещо се предприема,когато сте наясно с чувствата,възможностите и намеренията си,а не се прави импулсивно и прибързано.Бракът е много сериозна крачка и не е просто една хартийка с 2 подписа-с него се обвързвате и духовно и като личности.Не очаквай майка му да приеме с радост факта,че синът и се е омъжил,майките треперят над децата си и винаги искат най-доброто за тях...И ако не те и познава добре и не те харесва е съвсем нормално да реагира така..А това,че мъжът ти реагира по този начин показва 2 неща:първото е ,че е мамино синче и най-вероятно цял живот ще си остане такъв,особено,ако живее с майка си;второто е,че мъжът ти не е наясно дали това да се ожените е било най-правилното решение и сега е обвзет от дилеми-дали те обича наистина,дали няма да му липсва ергенският живот,дали няма да загуби свободата си(най-големият проблем на мъжете) и т.н и т.н...И като поддържа контакт с другата един вид си "връща" свободата...Ситуацията ти е доста сложна и трябва да седнете и добре да си поговорите за всичко и обезателно трябва да кажеш на майка си,това е нещо,което не можеш да криеш цял живот-по-добре да го научи от теб,отколкото от странични хора :) Пожелавам ти всичко най-хубаво и нещата да се подредят :)
SheSaFox
09-11-2010, 04:12
Предполагам как се чувстваш... на твоята възраст съм и имах до съвсем скоро връзка... малко по-дълга от твоята, но по същия начин разногласия,родителите му и тн. Просто не мисля,че това е добра възраст за брак, разбирам, че се обичате,но знаеш ли,че много хора са го казали и си е вярно,че след брака нещата се променят... а пък брак на тези години, как мислиш ще закрепите връзката си до след 10-20 години? На 30 години и с 12 годишен брак вече... трудна работа. Най-доброто решение е да се разведете за момента, продължете да сте заедно и ако след години все още сте заедно можете вече официално да сключите брак без да се криете! Самите вие ще се чувствате уверени и щастливи, каквото трябва да е чувството от това събитие... не разни криеници и тн.
ChalgaBoy
09-11-2010, 04:16
беше подмокрила леглото и я вееше вятара от отворения прозорец 8)
krem4et0
09-11-2010, 06:03
След като така и така не живееш с него постоянно, какво всъщност промени брака? Аз разбирам да сключиш брак, защото очакваш нещо ново да ти се случи, но в твоя случай бракът е просто формалност, която не е променила статуквото ви. Като за начало кажи на родителите си. По-нататък заживейте заедно, вижте как ще потръгнат нещата ви, по възможност живейте сами, а не с родители. След 6 месеца виж как ще са нещата и си преценете. Това е най-разумното, което може да направите.
MissDeadly
09-11-2010, 06:17
Аз не мога да повярвам все още :shock: за 7 месеца и сте подписали... ам... Според писанията ти рабирам даже, че момчето не е за теб. Поне според на мен това щастие не му се вика, а ти предполагам искаш да си щастлива и точно заради това си го направила. Мисли разумно, не как най-малко ще те боли.
Greennight
09-11-2010, 06:52
Мога да ти кажа само,че си много зле.
chester849
09-11-2010, 15:13
Ти на колко си бе чедо,та си тръгнала да се жениш. :shock: :shock: :shock:
FernandoTorresIkerCasilla
09-11-2010, 17:04
Темата е ебавка, нали? :shock:
PyCoKoCkA93
09-11-2010, 17:27
Като травестит си
Ти току-що се регна и вече започна да раздаваш правосъдие...Първо се заяждаше със @Shadow,а сега и на мен налетя...Айде вземи се в ръце,ПОРАСНИ и престани да си избиваш комплексите чрез безпочвени заяждания... :)
MissDeadly
09-11-2010, 19:11
Момичето искаше някакъв съвет вие го обърнахте на Искрено и лично... 8-)
Wasilewaa
09-11-2010, 20:14
И като стана сутринта краката ти беха отвити нали ? 8-)
teenproblem77
09-12-2010, 11:04
И като стана сутринта краката ти беха отвити нали ? 8-)
Малко по-назад в темата бях видяла подобен пост.Човек ако сънуваше такива кошмари щеше да е хубаво.За съжаление на мен наистина ми се случва.
Колкото до хората които ми се заяждат,че съм малка за това...има хиляди бракове,започнали от началото на пълнолетието на хората и са даже по-здрави от тези,които са сключили брак на по 25-30 години...
Божеее, колко мъка има на тоя свят, Боже! :?
Ама верно - с какъв акъл ще се жениш на 18!? :shock: И двамата сте тъпи и безрасъдни! Ти изобщо си апокалипсисът на 21 век :!: Днешната младеж на къде отива... :? Това ли е новата мода - да се жениш на възраст, на която си още пикла без акъл! :x
От критики файда няма :) Според мен би трябвало сама да усещаш в какво положение сте-нещо като женска интуиция,ся не мога да ти казвам какво да правиш то е въпрос за чувства,привързаност ,но взаимоотношенията са много важни.Опитай се да си го върнеш,ако не се получат нещата РаЗвОдА му е майката,но все пак успех към сдобряването,все пак щом си взела толкова твърдо и отговорно решение дааа се омъжиш за него значи го обичаш <3 :-)
vIKToriYa
09-12-2010, 21:00
не си струва да си с момче което те прави на 2 стотинки ... обижда те мълчи когато някой негов приятел каже нещо с/у теб и т.н. няма смисъл това си е мъчение и за двамата :)
Ако е богат.... ти трябват точно 2 неща. Частен детектив и адвокат. Жалко за теб, че не си в САЩ, Канада или Великобритания... щеше да го оставиш на улицата.
едит: Моето мнение е, че сте направили голяма глупост. Майка му е в правото си да иска да се разведете, макар че той трябва сам да взима решенията за себе си. Най-големият виновник е той, че е достатъчно прост да се ожени на тая възраст и със себе си да завлече младо момиче.