View Full Version : Дами искам мнение....
Значи имам 1 въпросче...Когато момиче каже на момче в скайп "симпатичен си" и нищо повече след първа среща кое е по възможно:
1.Момчето наистина е симпатично.
2."не ме кефиш" по мил начин.
Аз мисля че е 2 ама изкажете се.......
Punisherrr
09-09-2010, 18:56
Ми ако съм била на срещата да видя, щях да ти кажа, ама така...
е разкажи малко по-подробно. може да значи всичко, но не можем да ти отговорим без да знаем как е минала срещата
То е много относително целия разговор ......... така може да значи и 2те
Ми какво да ви разкажа , срещата от зле та по зле... xD
Добре разкажи ни ... така и така тук никой не те познава ... анонимен си
soul1199
09-09-2010, 19:06
може да те е харесала,ама може и да не е...зависи,какво си правил на` сре6ата`
То за разкарване няма много , аз принципно питам... а и ендо момиче ми каза, че е второто повечето случай и за това искам повече мнения.
Момичета да кажем ,че дадено момче не ви е харесало какво казвате ?
soul1199
09-09-2010, 19:17
Момичета да кажем ,че дадено момче не ви е харесало какво казвате ?казвам:
не си мой тип
Ситуацията е по-сложна немога разказвам просто кажете 1 или 2 и това е...без да мислите много много
sladkish_14
09-09-2010, 19:24
Охх какви са тези относителни въпроси?
Я се стегни иговори с момичето сериозно, детски работи..
Ако не ти е харесала в прав текст и го кажи, говори с нея. Разяснете всички и сами решете дали да си дадете още един шанс с втора среща или кой от къде е .. какво само се моткате и лъжете взаймно.
Толкова ли е трудно само едно "1" или "2" без обяснения ? Неискам друго.И онче бонче играйте ако исакте.... :Д
Охх какви са тези относителни въпроси?
Я се стегни иговори с момичето сериозно, детски работи..
Ако не ти е харесала в прав текст и го кажи, говори с нея. Разяснете всички и сами решете дали да си дадете още един шанс с втора среща или кой от къде е .. какво само се моткате и лъжете взаймно.
Както казах ситуацията е по-сложна няма място за говореници.искам 1 керливо мнение, предполагам няма момичетата да си счупят ноктите ако натиснат 1 или 2.
BarneyStinson
09-09-2010, 19:41
1вариант:много съм притеснителна
2вариант:преценявам още дали ще се получи
едвали тотално те реже,щото в такъв случай трябва да си бил направил нещо гадно и тя дирекно ще ти каже абе ей копеле тъпо импотентно......................... :smt006
П.П момче съм
dimitar_ak
09-09-2010, 19:43
Най-вероятно е да не си и харесал.
дай снимка, аз ше ти кажа.
аз бих го казала на момче, което не е мой тип и го приемам само за приятел 8)
аз бих го казала на момче, което не е мой тип и го приемам само за приятел 8)
Най-точния отговор мерси :)
п.п. подкрепям димитър
imagination888
09-09-2010, 19:58
По - скоро второто, аз също винаги използвам, "симпатичен", когато имам предвид, че не го харесвам, или няма тръпка.
ScarletBite
09-09-2010, 20:07
Виж сега - това може да значи и двете неща. Защо, според теб, даваме такива витиевати отговори? Няма как да бъдем наясно с чувствата си от раз. За мъжа има "става", "не става" и "става за чукане само". При жените не е точно така. :) Сваляй я, но не се натискай много-много. Изчакай да мине малко време и я покани на среща.
Просто и ясно.
Толкова ли е трудно само едно "1" или "2" без обяснения ? Неискам друго.И онче бонче играйте ако исакте.... :Д
играй си сам бе, що караш нас ? :D
ми за повече от 1 попадения :Д
DePutaMadre
09-09-2010, 20:22
ми най добре си я питай нея .. ^^
Определено несъм се изразил както трябва(сега го осъзнавам :Д)...въпросът ми е не дали тя ме е харесала , а вие момичета бихте ли казали "симпатичен" на някой колкото да не му се изхилите в лицето :Д
djipsito
09-09-2010, 20:32
И аз го казвам заради второто.. ако беше заради първото щях да кажа и още нещо, а не само симпатичен си..
Newsgirl
09-09-2010, 20:32
Да, бих-2. :smt095
Струва ми се, че има някакви съмнения или просто не си и допаднал! :)
sladur4etyYy
09-10-2010, 01:43
казвала съм и го и на момчета, които са ми харесвали и на такива, които не са!
ако са ми харесали, казвам така, защото ми звучи много по- добре от ''ох, побърках се, само щом те видях ми се подкосиха краченцата, ще те изпапкам, бебчо, само ми ела'' 8-) хаха, малко преекспонирам, ама ме разбра, надявам се.
ако пък не ми е харесал човекът, бих казала ''симпатичен си'', само за да не го обидя. след това тактично (или пък не толкова, зависи от настроението ми и дали момчето ми се е сторило свястно) ще отклонявам следващите му покани/ намеци и т.н.
така че недей кара хората да играят тука на онче- бонче, а наблюдавай реакциите й оттук нататък.
honeybabe
09-10-2010, 09:33
зависи как е минала срещата ви ...замисли се - там е отговорът ти :)
awesomesheepy
09-10-2010, 11:11
хах,зависи от самата среща..
направи си изводите,как си се държал,кво и е било отношението и така нататък,или просто я питай,дали е доволна от 1вата ви среща,или дали иска да продължите да излизате,така ще разбереш.
При всички случаи може да са и 2те.
8-)
Определено несъм се изразил както трябва(сега го осъзнавам :Д)...въпросът ми е не дали тя ме е харесала , а вие момичета бихте ли казали "симпатичен" на някой колкото да не му се изхилите в лицето :Д
НЕ небих го казала .... Ако не ми харесва ще кажа че просто не е мой тип :) :-)
Greennight
09-10-2010, 12:42
зависи как е минала срещата ви ...замисли се - там е отговорът ти :)
зависи от ситуацията - ако е казала "симпатичен си НО..." значи не те харесва но ако каже просто "симнатичен си" може и да де харесва
аз като кажа,че е симпатичен значи ми харесва :)
DevilWish
09-10-2010, 17:05
Не се знае ;)
sasha_90
09-10-2010, 17:11
Ако ти кажа,че си симпатичен и е вярно,ще те търся по-често.
Ако ти кажа,че си симпатичен и съм излъгала,не бих те потърсила отново.По-скоро бих се отдалечила от теб.Няма да ти отговарям на обажданията,на смс-ите,....
Разбери дали е 1 или 2 като я потърсиш.Ако ти вдигне телефона и покаже интерес,значи наистина си й симпатичен.