View Full Version : БЛАГОДАРЕН/НА СЪМ , ЧЕ..
anonimchetou
09-10-2010, 10:30
Който е чел известната и нашумяла книга "Тайната" вероятно знае, че за да се чувстваме по-удовлетворени от живота трябва да сме благодарни за това което имаме и за това което ни предстои да имаме.
Нека тук изпишем благодарността си към всички онези малки и големи неща в нашия живот. Нека бъдем благодарни, а не нацупени и все недовлни.
Благодарна съм, че семейството , приятелите и момчето ми са живи и здрави.[b]
... Вие сте : )
nymphadora
09-10-2010, 10:35
Хм,хубава тема :)
Благодарна съм,че имам добри родители,които почти никога не са ме лишавали от нищо.
Благодарна съм,че имам приятели,на които мога да разчитам.
Благодарна съм,че имам такъв хубав живот. :)
kombarka
09-10-2010, 10:43
Страхотна темичка. Браво! :smt001
Благодарна съм, че имам такива страхотни приятели.
Благодарна съм, че у нас чувствам сигурност и комфорт.
Благодарна съм, че съм момиче.
И не на последно място:
Благодарна съм, че имам право но избор.
Приключих.
DarkTemplar
09-10-2010, 10:52
Благодарен съм, че съм жив и здрав.
Благодарен съм, че най-близките ми роднини и приятели също са живи и здрави.
Благодарен съм, че съм мъж.
Благодарен съм, че все още се срещат хора, които да ме заинтригуват и да ми върнат вярата в доброто и позитивното.
Благодарен съм на семейството ми, че винаги ми е помагало и подкрепяло и са се старали да се чувствам нормално. Благодарен съм им, че са ме възпитали и създали у мен определени човешки ценности.
Благодарен съм, че имам истински приятели.
Благодарен съм, че съм свободен и имам право на избор.
Благодарен съм, че мога да мечтая и се надявам някой ден да сбъдна поне част от мечтите ми.
Благодарен съм, че мога да обичам.
unbreakabl3
09-10-2010, 11:00
Благодарна съм, че съм се родила.
Благодарна съм, че съм се родила точно тук, в този град, в това семейство.
Благодарна съм за приятелите ми, които макар и малко, са поне истински.
Благодарна съм, че имам свободно време да се забавлявам.
Благодарна съм, че винаги мога да измисля какво да правя, за да не ми е скучно.
Благодарна съм, че го познавам.
Благодарна съм, че бяхме/сме заедно.
Благодарна съм, че винаги ме е карал да се чувствам прекрасно.
Благодарна съм, че дори и да се скараме или да объркаме нещата, накрая пак се търсим и сме заедно отново.
Благодарна съм, че мога да пиша. Помага доста, когато искаш да изразиш чувствата си.
Благодарна съм, че всички сме заедно и добре!
Благодарна съм и за още толкова много други неща! :)
WaitForMe
09-10-2010, 11:01
http://abvto.com/vote/madnesst-2391.html
Благодарна съм, че семейството ми е добре, щастливо и сплотено.
Благодарна съм, че имам такива роднини, които обичам безкрайно много. Благодарна съм, че мога да усетя и тяхната обич към мен.
Благодарна съм, че имам братовчед, който чувствам като брат и който обичам повече от всички останали. Благодарна съм (му), че цяло лято ме подкрепяше в трудните моменти и винаги беше до мен!
Благодарна съм, че винаги има към кого да се обърна при възникнал проблем.
Благодарна съм, че съм това, което съм!
DarkTemplar
09-10-2010, 11:11
Благодарна съм, че имам братовчед, който чувствам като брат и който обичам повече от всички останали.
Ето още нещо, за което съм благодарен. Мерси за подсказката. ;)
ShtrudeL
09-10-2010, 11:33
Благодарна съм:
~че мама и тати са ми дали живот.
~че съм жива и здрава
~че останалите ми близки също са живи и здрави
~на себе си,че се старая да гледам все напред и да не ми е тъжно за глупости.
~отново на близките си,че ми помагат
~на моето човече,че се търпим толкова много.
~на Хихи,защото ме промени без да иска.
~на една дружка,която нямам търпение да видя вече.
~че имам живот,че съм жива,че живея,че обичам да обичам и не се сърдя и обиждам на хората,че съм такава каквато съм и се обичам.
Благодарен съм, че см се родил и, че имам такъв мозък просто не бих си заменил мисленето с друго 8-)
MaLkaTa_LaDy
09-10-2010, 12:20
Благодарна съм, че родителите ми ме възпитават по начина, по който го правят; че са изградили в семейството перфектна йерархия; и че ми дават всичко, от което имам нужда.
Благодарна съм на приятелите ми, че са били винаги до мен, когато са ми трябвали. Благодарна съм им, че в дадени аспекти презъвпитаха мисленето ми. И че през всички тези години, без значение колко се променяхме, съумяхме да запазим това приятелство.
Благодарна съм и на тези, които ми доказаха, че хората могат да бъдат наистина ужастни. Благодарна съм им, че ме нараниха истински и ме направиха по-силна.
Благодарна съм за всеки изгрев, въпреки че слънцето ме буди в 6 часа и още не съм се наспала... Благодарна съм за всичко, което се е случило, добро или лошо, защото то е направило от мен това, което съм в момента.
П.п. Браво за темата.
Благодарен съм на Замунда защото качиха Дневниците на вампира със субтитри :lol:
XTREMEFREERIDE
09-10-2010, 12:33
Благодарна съм,че имам прекрасни отношения със всеки от семейството ми.
Благодарна съм,че намерих приятели,на които мога да разчитам.
Благодарна съм,че имам такова прекрасно момче до себе си.
Благодарна съм,че Той ме научи да бъда мен самата.
Благодарна съм,че имам всичко най-необходимо и отгоре.
Благодарна съм,за всяко малко нещо,което ме прави щастлива.
Благодарна съм,че нищо страшно не ми се е случило до сега.
И за още много дребни нещица,които правят дните ми по-хубави.
NeverTheSame
09-10-2010, 12:48
Благодарна съм на приятелите си,че са до мен,въпреки всичко.
Благодарна съм,че дори,когато не искам любовта му,той е до мен.
Благодарна съм,че живея животът,който искам.
soul1199
09-10-2010, 13:10
Благодарна съм на това,че имам две найстина верни приятелки,на това че всичко,което искам го постигам,на това,че имам прекрасно семейство,което ме обича въпреки всичко :)
Благодарен съм за всичко, което имам, защото някои хора си нямат и това което аз имам. =]
SHEsaREBELxxx
09-10-2010, 13:30
...
indigo0lady
09-10-2010, 14:36
Благодарна съм, че съществува музиката!
Благодарна съм, че мога да чувствам!
Благодарна съм, че на света я има Еми!
Благодарна съм на родителите си
Благодарна съм че съм на този свят
Благодарна съм че имам приятели
Благодарна съм че той е до мен
Благодарна съм че съм жива и здрава
Благодарна съм че доказах че мога и не ги предадох
:-) :---)
BarneyStinson
09-10-2010, 15:44
благодарен съм,че съм висок 182,така че ако попадна на някой дърт педофил ще го изкъртя :) а и защото съм гений
Най вече съм благодарна на родителите си, че се грижат на мен.
На приятелите ми, които са до мен винаги.
Благодарна съм,че родители ми са ме дарили с живот,и на тях дълга всичко,ковто съм днес,благодарна съм,че си имам брат,който ме подкрепя много,благодарна съм че имам такова хубаво семейство :-) :-)
sladkish_14
09-10-2010, 16:58
Ооо, благодарна съм на първо място, че батко излезна (най-накрая свърши тормоза)
Благодарна съм, че най-накрая открих човек, който да ме мотивира достатъчно силно, за да сбъдна желанията и целите в живота си.*
Благодарна съм, че този човек е жив и здрав.*
Благодарна съм на Станимира, че дори, когато смятам, че съм напълно сама в този Свят, тя се явява и разбирам, че не всичко е загубено.*
Благодаря на Господ, че ми е дал този талант, заради който си струва да живея.*
Иии всъщност няма за какво повече да Благодаря :)
Благодаря на майка, че ми взе мега якото яке за есента/зимата, нищо повече :)
Оо, Благодаря на The voice, че направиха разбиващи 20мин., с мега яки Hip Hop & RnB парчета :)
П.С - Книгата и филма са уникални, но смятам, че манипулацията им е по-голяма отколкото ефекта от тях :)
DevilWish
09-10-2010, 17:00
Темата ми е трудна.Ще кажа само най-важното, благодарна съм, че живея, че имам крака, ръце и всичко останало, че виждам, че чувам, че чувствам ;) има много други неща, но за тези трябва да се благодарим най-вече ;)
Paramour
09-10-2010, 17:02
Благодарна съм, че съм жива и здрава.
Благодарна съм, че и семейството и приятелите ми са добре.
Благодарна съм, че имам право на избор.
Благодарна съм, че обичам! <3
Много съм благодарен на DJ-a вчера... още ме болят ушите..
ScarletBite
09-10-2010, 17:56
Благодарна съм, че Господ ме изправя пред множество обрати и ми дава възможност да вкуся от всички страни на тортата, без да загубя себе си (въпреки, че често мисля, че е станало така).
Благодарна съм на хората, които ме търпят и обичат, въпреки ужасния ми, сложен и студен характер. Особено на семейството ми!
Благодарна съм на хората, които са ме наранявали, защото са ми предали някои невероятни уроци - "как да не постъпваме с другите".
Благодарна съм на хората, които са ме превъзнасяли или пък унижавали, защото са ме научили, че никоя крайнст не е правилна. Научили са ме на обективност и баланс.
Благодарна съм на малкото хора, които не са ме допуснали до себе си, защото са вкарали доза мистицизъм и романтика в живота ми.
Благодарна съм на хората, които са ме допуснали до себе си, защото са ми дали възможност да разбера повече за човешката същност и да открия, че не красотите, а недостатъците ни правят различни и истински.
Благодарна съм за всичко...
YouDontKnowMe
09-10-2010, 18:03
Благодарна съм за всичко. За всяка една част на живота съм благодарна, за всяко едно негово проявление. За всичко около мен, за всички около мен.
Темата не ми харесва.
Благодарна съм :
-за това , че аз и всички мои близки сме живи и здрави.
-на любимото момче , че ми показа какво значи истинска любов и всеотдайност.
-на семейството ми , че винаги се е грижило за мен и ми е помагало както може.
-на всеки човек , който ме е накарал да се замисля за нещо в живота си и по този начин ме е научил на нещо.
-на хората , които правят стойностна музика.
-на всички , които запазват доброто в себе си и ми вдъхват моята си надежда за едно по-добро.
-и на приятелите си , че все пак не забравят за мен.
Благодаря на моята любов,
- за всяка усмивка, която ми е подарил
- за всяко "Обичам те."
- за това, че ме накара отново да се чувствам жива
- да позная любовта
Благодаря на приятелите си,
- че са ми приятели
- че не ме оставиха и в най-трудния момент
- нито пък когато се държах злобно, егоистично и гадно
- че ме разбират
Благодаря на родителите си,
- че изтърпяват всеки мой изблик
- че са толкова толерантни
- че ми показаха колко много всъщност знача за тях
И благодаря на всички ви,
- че ви има
- че сте тук с мен
- за смеха, прегрътките и обичта
- за това, че сте зад мен дори като греша
- за това, че не се предадохте, когато аз се
- че сте живи и здрави
Моят стимул за живот - хората, които "задържаха главата ми над водата".
Благодаря на Господ, че ме дари със СЕМЕЙСТВО като вас!
mtg1992bg
09-10-2010, 19:30
Благодарна съм, че един човек най-накрая е добре и е щастлив :)
RoSKo0o0
09-10-2010, 19:34
...
PyCoKoCkA93
09-10-2010, 19:34
Благодаря,че:
1.Имам такива прекрасни родители,които са и родители,и приятели и винаги са до мен,обичат ме и ме подкрепят и помагат :)
2.Открих човекът,който ме кара да се усмихвам,дори,когато ми се плаче и превръща нощите ми в дни и ме дарява с цялата обич на света :)
3.Имам малко,НО стойностни приятели,които винаги са до мен :)
4.Мога да се усмихвам,да обичам,да помагам и да правя всичко,което ме прави щастлива :)
5.И не на последно място благодаря,че все още няма 3-та световна и,че са измислили чалгата :D :D :D (С последното загубих аудиторията,знам 8-) )
ПС:Благодарна съм за още толкова много неща,но няма да ми стигне нито мястото,нито времето да ги напиша...Просто трябва да сме благодарни за всичко,което имаме и да гледаме по-позитивно на света,без да се оплакваме за най-малкото :)
sapuna10
09-10-2010, 22:27
0хх.. за много неща съм благодарен.. Благодарен съм си затова, че съм перфектен и по-добър от другите във всяко едно отношение! :wink: Благодаря си, че ме има! :) :grin:
ShtrudeL
09-10-2010, 22:28
5.И не на последно място благодаря,че все още няма 3-та световна и,че са измислили чалгата :D :D :D (С последното загубих аудиторията,знам
Е аз не съм било част от нея,тъй че бъди спокойно. ^^
Foreverbg
09-10-2010, 23:04
Благодарен съм за много неща. Най-вече, че всички около мен са живи и здрави. Сега ако ме пуснат и на ЦСКА - Порто ще съм още по благодарен :D
theonlyone123
09-11-2010, 04:45
Благодарна съм,че имам добри родители,които са живи и здрави .
Благодарна съм,че аз самата съм жива и здрава .
Благодарна съм,че съм жена.
Благодарна съм,че имам добри приятели.
Благодарна съм на Бог, за живота,който ми е дал .
Благодарнa съм, че чувам!
Благодарнa съм, че виждам!
Благодарнa съм, че ходя!
Мисля,че може и още неща да има , но в момента не мога да се сетя .
ChalgaBoy
09-11-2010, 05:11
Благодарен съм ,че има интернет и мога да напиша за какво съм благодарен :grin: :grin: :grin: :grin: 8)
FromAutumToAshes
09-11-2010, 05:55
Инетересна тема Деси :)
Еми окей аз съм благодарен че : Имам родители които ме обичат и подкрепят независимо от всичко. Че макар и малцина има хора които мога да нарека приятели и, знам че мога да разчитам на тях. Благодарен съм, че съм здрав ;д (щото без здравето за къде сме оО) . Благодарен съм всеки път когато слънцето ме топли с лъчите си. И много много други неща, но ще спра до тук ;д
хмм .. със сигурност ще изпусна нещо, но това, за което в момента се сещам е:
Благодарна съм, че аз, приятелите и родителите ми сме живи и здрави!
Благодаря на приятелите си (макар и да се броят на пръсти) за:
- това, че ме обичат и държат на мен!
- това, че с тях съм преживяла незабравими моменти на щастие!
- това, че винаги, когато имам нужда са до мен!
- това, че са ИСТИНСКИ приятели!
Благодаря на родителите си:
- че ме обичат!
- че са ме възпитали добре и са ме научили на много неща!
- че са търпеливи към мен и се отнасят с разбиране!
- че са до мен!
Благодарна съм на един специален човек, че ме обича, държи на мен и ме прави безкрайно щастлива!
Благодарна съм, че въпреки всичката простотия, която съм видяла съм преживяла всичко и не съм се отказала от истинските хора!
благодарен съм,че
-ме има на този свят
-всички ме мразят и така ми дават стимул за всичко
-нашите ме пуснаха да живея сам на 14
-нямам пари,с които да задоволя всичко което искам
-всички хубави песни
-това,че не мога да пея
-това,че никой няма да е перфектен,освен аз
-двете ми най-големи грешки
-красотата, която притежавам всички така обичат
-не съм висок
settingSun
09-18-2010, 18:57
Благодарна съм, че
-съм жива
-неска не си строших главата
-и без грим мога да изляза на улицата и да не уплаша никого
-приятелите ми са точни
-сичко си ми е в ред
Оправи ми настроението тая тема...
Благодарен съм на първо място за родителите си и за това, което имам в главата. Според някои критерии може и да не е много, но е точно това, което искам.
GossipGirl89
09-18-2010, 21:26
Благодарна съм, че имам добри родители, които са ме възпитали подобаващо. Благодарна съм за това, че са живи и здрави и се надявам и занапред да е така :)
Благодарна съм, че имам човек до себе си който е искрен и нижене с мен и ме обича страшно много (както и аз него).
Благодарна съм на хорака, които винаги са били до мен и са ме подкрепяли за всичко, независимо колко пъти съм грешала - показвали са ми верния път.
Благодарна съм, че имам живота, който водя в момента - почти никога не съм била лишавана от нищо, имам си страхотни родители и изобщо съм отгледана в добра среда.
Благодарна съм и за кофтито неща, които са ми се случвали и ще ми се случат и занапред, защото е неизбежно и защото знам, че всяко зло е за добро. Случайни неща няма и всичко се случва, за да си извадя някаква поука от него и да поправя грешките си и да не ги допускам занапред :)
rebeccaa
09-19-2010, 00:43
Благодарна съм, че семейството ми е живо и здраво.
Благодарна съм, че все още са останали добри хора.
Благодарна съм на Господ.
Благодарна съм, че имам покрив над главата си.
Благодарна съм, че научих много неща от живота.
mrazqkindergarten
09-19-2010, 15:49
Благодарна съм, че съм жива и здрава и че имам прекрасни приятели, които ме обичат и подкрепят и не се отказват при мен въпреки грешките ми .. :)
princess0cvu
09-19-2010, 16:42
Благодарна съм че животът ми ме нау4и да мисля трезво, да бъда винаги себе си независимо от ситуацията.
Благодарна съм 4е съм такава каквато съм.
И накрая но не на последно място съм благодарна 4е до себе си имам 4ожек които би напражил жси4ко за мен
Не е тайна, истина си е.
Благодарен съм, че не съм дебел, нито прекалено грозен.
Благодарен съм, че имам страхотни баба и дядо.
Благодарен съм, че познавам толкова добри хора.
mArMaLaDkA
09-19-2010, 21:00
Благодарна съм, че съм жива и здрава, и имам нужната амбиция и възможности да постигна това, което искам. Благодарна съм и че имам това, от което имам нужда в момента; че винаги съм получавала обич, подкрепа и разбиране в трудни моменти, и че е имало кой да вярва в мен тогава, когато дори аз самата не съм вярвала в себе си и във възможностите си. Благодарна съм за страхотните си приятели, че имам такъв прекрасен баща и чудесни баба и дядо, които са ми живи и здрави, и ми помагат, с каквото могат.
благодарен съм на комунизма !
Благодарен съм че съм мъж!
Благодарен съм че не съм жена!
Благодарен съм че не съм хемофродит!
Благодарен съм че не съм геЙ!
Благодарен съм че съм това което съм!
Благодарен съм че родителите ми са добре!
Благодарен съм че не сме под турска власт!
Благодарен съм че Тодор Живков вече не е сред живите!
Благодарен съм че дори малко приятелите около мен са верни и може да се разчита на тях !
InloVeGirl27
09-20-2010, 13:06
1.Благодарна съм на родителите си,че са ме създали и са мен отгледали с любов. Благодаря им,че никога не съм била лишавана от нищо и че живея живота,който искам. Благодарна съм им,че са ме възпитали и са ме научили да обичам себе си и околните.
2.Благодаря на майка си,на този прекрасен човек,който е бил до мен 15 години и ме е подкрепяла. Благодаря й за всичко,за любовта,грижите и разбирането. Благодаря й за нейното приятелство. Не мога да живея без нея,не мога дори да си представя живота си без нея.Тя е човекът,когото обичам най-много на този свят.
3.Благодаря за всички успехи в живота си и за хубавите неща,които са ми се случвали.
4. Благодаря се,че имам най-добрите приятели. Хора,които осмислят живота ми,те са до мен и знаят всяка моя мисъл във всеки един момент.
5.Благодаря на Господ,че ми помага и,че ми дава сили да продължа напред!!!
Благодарна съм за родителите си, най-добрите ми приятели са именно те!
Благодарна съм,че независимо колко лошо е било, винаги изходът за мен е бил добър.
Благодарна съм,че съм здрава.
Благодарна съм,че имам покрив над главата, дрешки в гардероба и хубава храна (колко деца нямат това!)
Благодарна съм,че успях да постигна желаните резултати на изпитите, както след 7-ми, така и след 12-ти клас.,че ме приеха в тъй мечтаната специалност Право!
Благодарна съм за късмета си!
Благодарна съм за шантавия си котарак 8-) , без него нищо нямаше да е толкова интересно 8-)
DarkTemplar
09-20-2010, 13:58
Да добавя още малко:
Благодарен съм, че съм фен на футбола.
Благодарен съм, че съм фен на велик отбор, който ми носи много радост. Благодарен съм, че нападателят на този отбор е българин и редовно ме кара да се гордея с факта, че съм му сънародник.
LifeFitness0
09-20-2010, 14:46
Благодарен съм ,че съм се родил!
Благодарен съм, че съм жив и здрав.
Благодарен съм, че най-близките ми роднини и приятели също са живи и здрави.
Благодарен съм, че съм мъж.
Благодарен съм, че все още се срещат хора, които да ме заинтригуват и да ми върнат вярата в доброто и позитивното.
Благодарен съм на семейството ми, че винаги ми е помагало и подкрепяло и са се старали да се чувствам нормално. Благодарен съм им, че са ме възпитали и създали у мен определени човешки ценности.
Благодарен съм, че имам истински приятели.
Благодарен съм, че съм свободен и имам право на избор.
Благодарен съм, че мога да мечтая и се надявам някой ден да сбъдна поне част от мечтите ми.
Благодарен съм, че мога да обичам.
+1
Dragonflyelf
09-20-2010, 15:26
Не е тайна, истина си е.
идеята е да не казваш "че не съм", по-добре да кажеш "че съм слаб и що годе красив", защото така привличаш тези неща, а иначе привличаш "дебел" и "грозен"
Аз благодарностите си ги пиша в тетрадка. Иначе наистина хубава тема...
Едно само мога да кажа и то е:
Благодарен съм за всичко което имам или ще имам !!! 8) :)
Благодарен съм, че имам хора зад мен, които са готови да ми помагат, независимо от обстоятелствата
Благодарен съм, че имам дом
Благодарен съм, че съм това, което съм
Благодарна съм на всеки и всичко , които са ми помогнали да стана това, което съм , да имам това, което имам и да продължавам да вярвам ,че мога да постигна и още и още. Благодарна съм и на тези , които ненавиждам , защото те ми показаха лошата и грозна страна на човешките отношения и как не трябва да се държа никога, те ми помогнаха да стана по - добра поне малко.
anonimchetou
09-21-2010, 13:52
Благодарна съм, че всичко с моята приятелка се нареди и сега тя е много щастлива!
Благодарна съм, че имам прекрасна връзка.
Благодарна съм , че сега отивам за риба.
evi4ka93
09-21-2010, 16:12
страхотна тема :) книгата е невероятна! ! !
Моят списък с благодарности е дълъг така че няма да пиша всичко :D Благодарна съм за невероятното си семейство което винаги ме подкрепя, за всички приятели които са винаги настеща, и специално на най-добрите ми приятел и приятелка, които са хората готови да ме хванат винаги когато падна!
Благодарна съм за това че съм здрава, щастлива и много обичана и най-вече за страхотния си живот!
Пожелавам на всички да са вечно здрави, щастливи, усмихнати с високо вдигната глава и обградени от любими хора на които винаги да могат да разчитат! ! ! :) :) :) :-)
PyCoKoCkA93
09-22-2010, 09:00
За любовта,за любовта и пак за нея !!! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Paramour
09-22-2010, 09:06
Че има някой, който ме обича <3
Обичам те, копирвачо!! <3
moneycomeme
09-22-2010, 09:24
Благодарна съм,че ме има.Че го има семейството ми,че преодоляваме проблемите си,че имам сили да се боря,че съм жива и здрава,че са живи и здрави,хората,които са в сърцето ми.Благодарна съм че изживях толлкова прекрасни моменти в краткия ми живот,благодарна съм че срещнах едно голямо мое щастие,благодарна съм,че имам хора,на които мога да разчитам,благодарна съм,че имам в кого и какво да вярвам......благодарна съм за още хиляди неща...не би ми стигнал и целият форум да ги изпиша,затова спирам до тук.Прекрасна тема!
HandOFDooM
09-22-2010, 10:45
Който е чел известната и нашумяла книга "Тайната" вероятно знае, че за да се чувстваме по-удовлетворени от живота трябва да сме благодарни за това което имаме и за това което ни предстои да имаме.
Нека тук изпишем благодарността си към всички онези малки и големи неща в нашия живот. Нека бъдем благодарни, а не нацупени и все недовлни.
интересна тема, но съм повече от сигурен,че момчето ти не съществува :D
MissNothing
09-22-2010, 11:02
интересна тема, но съм повече от сигурен,че момчето ти не съществува :D
:lol: :lol:
Какво маш предвид под това бе?
Момичето даже си е пускало снимки с приятеля си.
HandOFDooM
09-22-2010, 11:09
и затва си пуска снимки под ъгъл в огледалото - не на мен тия
anonimchetou
09-22-2010, 12:14
Какво какво ? Как така момчето ми не съществува и как така снимки под ъгъл и незнам си какво ? Ще ми обясниш ли ? И браво развали хубавата ми тема !!!! :-x
YouDontKnowMe
09-22-2010, 12:20
Благодарна съм, че мога сама да реша кога да си тегля ножа :D
Благодарна съм, че имам напълно свободна воля .
SolemnityOfDeath
09-22-2010, 13:21
че живея бе, ахах
SunShinePearl
09-22-2010, 13:41
Благодарна съм че има добри хора все още и че семейството и приятелите ми са такива,благодарна съм на всички които ме нараняваха и ме направиха това което съм.Благодарна съм на приятеля ми.
FeelMyPain
09-22-2010, 18:21
Благодарен съм, че имам най-добрия приятел на света, който ми дава кураж, когато ме е страх.
Съвети, когато съм объркан.
Надежда, когато съм отчаян.
Помощ, когато ми е трудно.
Никога не съм вярвал, че може да има такъв човек.
FlowerPower
09-22-2010, 19:05
Благодарна съм, че съм жива и че се чувствам жива :smt045
AutomatiC
09-22-2010, 19:09
благодарна съм за това, че имам възможността да живея този пълен с приятни и лоши изненади живот..
YouDontKnowMe
09-22-2010, 20:16
Благодарна съм, че не пиша пиша такива простотии като останалите в темата. На себе си съм благодарна :D
На кого сте благодарни не казвате. Само благодарен/на съм.
Не е тайна, истина си е.
идеята е да не казваш "че не съм", по-добре да кажеш "че съм слаб и що годе красив", защото така привличаш тези неща, а иначе привличаш "дебел" и "грозен"
Аз благодарностите си ги пиша в тетрадка. Иначе наистина хубава тема...
:) темата наистина е една от малкото които си заслужават, но май е прекалено лична за теб.
Пък и мисля, че е крайно време да се отървеш от суеверието, то няма да ти донесе нищо добро. По-добре потърси някоя по - сигурна основа. :)
PinkBubleSsS
10-01-2010, 19:21
Благодарна съм за света,в който живея,за истинските хора,които познавам,за всеки миг,в който дъха ми спира,за всеки човек,който мисли за мен,за мечтите ми,за силния ми дух,за това,че повярвах в себе си,затова,че имам най-прекрасните родители до себе си.Благодарна съм,че все още съм жива,както и за надеждите и копнежите,за волята ми за живот..Благодарна съм за всичко,до което съм успяла да докосна и усетя с цялото си сърце :)
Благодарен съм,че съм такъв какъвто съм.
Благодарен съм,че не съм поредния идиот или тъпанар,кифлар или педалче с розови тениски.
Блогодарен съм,че винаги мога да разччитам на брат си.
Благодарен съм,че имам родители,които ме обичат.
Благодарен съм за всеки път,когато с приятели изляза в парка, облечен както ми падне(за другите асоциално) ,с фас в устата и бира в ръка и знам,че не ми пука за тва каквото мислят другите :)
И ще бъда наистина благодарен ако доживея 50години,повече не искам :)
Благодарен съм на родителите си, че ме има на тоя свят.
Благодарен съм отново на тях, че са ме възпитали.
Благодарен съм на сестра ми, че ми помага ужасно много и никога не ме предава.
Благодарен съм на приятелите си, на които мога да разчитам за всичко и дори понякога да се караме, ги имам като братя.
Благодарен съм, че не съм поредния разлигавен тийнейджър, не знаещ от кой пол е.
Благодарен съм на нещастниците, големите "пичове", гъзарите и всички утрепки на държавата, че ми дават пример да продължавам да се боря и да пазя високо ниво.
Благодарен съм и на живота, че показва реалността, такава, каквото е, без много лежене в облаците
TranceMusic
10-06-2010, 18:18
Благодарен съм,че започвам да откривам смисъла на моя живот.
Благодарна съм,че имам страхотни родители,голяма фамилия,страхотни приятели и страхотно момче :) :grin:
Благодарна съм , че имам семейство.
Благодарна съм , че срещнах момчето с което ще прекарам бъдещето си и с което се обичаме безумно .
Благодарна съм , че имам най-печените приятели на света .
Благодарна съм , че имам на кого да разчитам
Благодарна съм , че имам всичко от което се нуждая.
АМИН
RoSKo0o0
10-11-2010, 07:32
...
YouDontKnowMe
10-11-2010, 08:39
Благодарна съм на себе си , че си щадя нервите и не чета предните коментари по темата.