PDA

View Full Version : Отново тази разлика в годините ! ;x

ilovesummer
09-10-2010, 12:29
:) ee тази тема сигурно вече ви е до болка позната и банална ,но не открих отговор на моя въпрос .. значи има едно момче дето ми предложи и още не съм му дала отговор поради едни проблеми дето все още си изясняваме но тва не е важно .Той е с една година по малък от мен и си мисля че тва и напълно нормално ,но съм такъв човек че много се интерувам от хорското мнение и дори и да не искам пак ще ми пука какво ми говорят зад гърба .. и според вас има ли защо да ми пука от такава малка разлика ,защото много познати ми казаха : как ще тръгнеш с една година по малко момче ? .. и сега се чуствам че ако го направя ще вземат да ми се подиграват и ще изляза аз най голямата глупачка в цялата тая работа .. е какво според вас да правя :neutral:

dimitar_ak
09-10-2010, 12:31
С него ли искаш да ходиш или с хорското мнение? Първо на този въпрос си отговори

mArMaLaDkA
09-10-2010, 12:32
Толкова си зле, че чак не е истина.

ilovesummer
09-10-2010, 12:36
добре вместо да ме обиждате колко съм тъпа може да ми отговорите по темаата ...

BaffaLsc
09-10-2010, 12:39
Еми то малко акъл трябва ,за да се сетиш ,че ако наистина ти пука за тоя човек и искаш да си с него няма да те интересува мнението на другите ;)

dimitar_ak
09-10-2010, 12:39
Помисли ли си по въпроса ми?

DarkTemplar
09-10-2010, 12:42
Щом го харесваш, тръгни с него, няма кво да се интересуваш от хорското мнение. А и 1 година не е никаква разлика.

NeverTheSame
09-10-2010, 12:42
След като ти пука повече за хорското мнение,от колкото за момчето значи не трябва да ходиш с него.

ilovesummer
09-10-2010, 12:43

ами не е нужно да го мисля .. с него !

NeverTheSame
09-10-2010, 12:44

ами не е нужно да го мисля .. с него !

Ми тогава защо пускаш безсмислени теми?

XheroineX
09-10-2010, 12:46
Ти изцяло зависиш от хорското мнение...Много жалко
:?

ilovesummer
09-10-2010, 12:51
еми ако знаех че всички ще ме нападнат нямааше да пускам такива теми. изтрийте я щом толкова ви пречи.

NeverTheSame
09-10-2010, 12:56
То проблема,ако беше темата,щеше да е къде къде по-добре положението.Направо ще му съчувствам на момчето,ако тръгнете...честно.Само се замисли какви въпроси поставяш...дали да ходиш с него,защото ти пукало за хорското мнение.Имаш извратена ценностна система.

puXchoo
09-10-2010, 12:56
Абе хора кво ви става ?
Момичето иска помощ!
1.Ако наистина приятелите ти държат на теб няма да ти се подиграват...
2.Какво те интересува мнението на хората около теб ?
3.Ми мисля че това стига...

soul1199
09-10-2010, 13:05
ако найстина го харесваше,нямаше да ти пука за мнението на хората

ilovesummer
09-10-2010, 13:07
То проблема,ако беше темата,щеше да е къде къде по-добре положението.Направо ще му съчувствам на момчето,ако тръгнете...честно.Само се замисли какви въпроси поставяш...дали да ходиш с него,защото ти пукало за хорското мнение.Имаш извратена ценностна система.

о извратена значии мерси много че ми помагаш !
щом ме изкара толкова голяма глупачка вместо да ми даваш акъл и да ме обиждаш защо примерно не отговориш по темата ..
или не чакай забравих че е толкова тъпа че човек няма какво да каже.
Не искам да се заяждам с никой но просто поисках един съвет колкото и да ми е бил малоумен въпроса можеше да спестите обидите или да не отговаряте щом не ви харесва!

valdesbg
09-10-2010, 13:08
Аааа изяжте яяяяяя :grin:

Девойче, я поработи малко над самочувствието си, че в момента е с отрицателна величина.

Пък после питай за момчета.

Greennight
09-10-2010, 13:22
С него ли искаш да ходиш или с хорското мнение? Първо на този въпрос си отговори

unbreakabl3
09-10-2010, 13:28
Щом го харесваш, тръгваш с него. Какво ти пука тоя и оня какво мислели.. Честно казано, не мога да ги разбера хората като теб, които толкова зависят от хорското мнение.. Лично аз знам за една такава двойка и си бяха заедно доста дълго време, без това да има някакво значение..
Отговори си - личното ти щастие ли е по-важно или това как изглеждаш в очите на хората?! :?

rose14
09-10-2010, 13:38
ако го харесваш бъди с него кво ти пука за другите

SmilezZz
09-10-2010, 14:36
И защо толкова те интересува
хорското мнение ? Винаги ще има хора,
които ще говорят зад гърба ти всякакви неща,
но само заради това не си струва да се промениш..
По дяволите,ти наистина обичаш ли го ?
Защото ако е така,не трябва да те бърка хорското
мнение..

DarkTemplar
09-10-2010, 14:44
Щом го харесваш, тръгни с него, няма кво да се интересуваш от хорското мнение. А и 1 година не е никаква разлика.
Как мразя да се повтарям..

AsHbRoWnIE
09-10-2010, 15:09
Момиче я се съвземи :x :x

RoSKo0o0
09-10-2010, 16:41
...

YouDontKnowMe
09-10-2010, 16:45
:) ee тази тема сигурно вече ви е до болка позната и банална ,но не открих отговор на моя въпрос .. значи има едно момче дето ми предложи и още не съм му дала отговор поради едни проблеми дето все още си изясняваме но тва не е важно .Той е с една година по малък от мен и си мисля че тва и напълно нормално ,но съм такъв човек че много се интерувам от хорското мнение и дори и да не искам пак ще ми пука какво ми говорят зад гърба .. и според вас има ли защо да ми пука от такава малка разлика ,защото много познати ми казаха : как ще тръгнеш с една година по малко момче ? .. и сега се чуствам че ако го направя ще вземат да ми се подиграват и ще изляза аз най голямата глупачка в цялата тая работа .. е какво според вас да правя :neutral:
Ти сама си си отговорила - действай, да не ти пука, наистина. Хората простеят. Недей и ти като тях.

DevilWish
09-10-2010, 17:02
Щом ти пука какво другите ще кажат, не държиш толкова много на него ;)

sladkish_14
09-10-2010, 17:14
След като ти пука повече за хорското мнение,от колкото за момчето значи не трябва да ходиш с него.

Абсолютно. :)

Lucky991
09-10-2010, 17:22
Хах, Въобще не трябва да ти пука за хорското мнение. То те нали тея, където много говорят са с идеалните гаджета, перфектните, съвършените ... Ако ти наистина си го харесваш, тръгвай с него. Но ако го харесваш и му откажеш само заради мнението на другите, губиш само ти, пък и една година не е кой знае колко мн ...

sasha_90
09-10-2010, 17:31
Абе хора кво ви става ?
Каквото им става всеки път,когато прочетат безсмислена тема.

1.Ако наистина приятелите ти държат на теб няма да ти се подиграват...
2.Какво те интересува мнението на хората около теб ?

Съгласна съм.Истинските приятели не се подиграват на близките си,а ги подкрепят.Освен това хорското мнение рядко може да съвпадне с желанията ти.

plaYanDwin
09-10-2010, 18:12
Аз отдавна съм плюла на хорското мнение, опитай да последваш примера ми 8)

djipsito
09-10-2010, 18:19
Ще се научиш....
На колко си ?

obichamgo
09-10-2010, 18:35
хаха.. и кво като е по-малък? и моя е по малък с една година от мен и кво ? тва не значи че ще го зарежа обичам го прекалено много за да го направя... а и не с е държи като някав паляк..достатачно зрял е за възрастта си .даже повече... послушай сърцето си .. и сама ще си отговориш! :-P

RoSKo0o0
09-10-2010, 19:27
Аз отдавна съм плюла на хорското мнение, опитай да последваш примера ми 8)

Да... гледай да я съсириш храчката по-добре и плюй... :))) Всички плюем върху него, но в момента на нужда ни трябва :) Странно нещо са хората.

PyCoKoCkA93
09-10-2010, 21:03
Ти данък обществено мнение ли ще плащаш?Ще имаш връзка с момчето или с хорското мнение?Живееш за СЕБЕ СИ,не за хората...В БГ обществото ни е такова,че злобари,клюкари и сноби винаги ще има и,ако за всяко нещо се интересуваш какво ще кажат хората,по-добре си прекарай целия живот сама и не прави нищо,за да не говорят за теб..Много жалко за теб,ако би отказала на момчето,по което си падаш,заради хората... :booooomb: :x

djstyle
09-11-2010, 07:36

Изгубена кауза пич... :-D

awerw
09-11-2010, 08:17

Американски форум: питаш и ти отговарят
Руски форум: питаш и теб те питат
Български форум: питаш и всички ти обясняват колко си тъп :lol:

s0b1esk1
09-11-2010, 08:37
НЕ!! в никъв случай ти луда ли си? хората какво ли ще си помислят за тебе.. представи си подигравателните коментари от тяхна страна. вместо да търсиш батковци да се издигнеш сред приятелките си ти се заби в земята. зарязвай го бързо че респекта спадна... :lol:

mArMaLaDkA
09-11-2010, 09:20

Американски форум: питаш и ти отговарят
Руски форум: питаш и теб те питат
Български форум: питаш и всички ти обясняват колко си тъп :lol:

Мдаа, понякога не е лошо да знаеш какво, къде и как да кажеш, а не да цапваш заучени фрази, където ти се струва, че ще прозвучи благозвучно.

jimei
09-11-2010, 10:41

о извратена значии мерси много че ми помагаш !
щом ме изкара толкова голяма глупачка вместо да ми даваш акъл и да ме обиждаш защо примерно не отговориш по темата ..
или не чакай забравих че е толкова тъпа че човек няма какво да каже.
Не искам да се заяждам с никой но просто поисках един съвет колкото и да ми е бил малоумен въпроса можеше да спестите обидите или да не отговаряте щом не ви харесва!

Те ти отговарят на въпроса, заради който си направила тази тема, а ти им викаш "Пиши по темата!"

Е как да не ти викат че си тъпа бе?

gotic2oo9girl
09-11-2010, 18:06

съгласна на 100%

XTREMEFREERIDE
09-11-2010, 20:27
На мен пък ми е смешно. Ходила съм с по-малКИ от мен и не си е работа. На (почти) всеки е известно,че момчетата се развиват по-бавно от момичетата и е логично,за да бъдете горе-долу на един акъл,да се занимаваш с по-голям от теб. Ще имате повече теми за разговор,той ще може да те учи на разни неща..тъпо е ако е обратното. Но това си е моето лично мнение. А,и между другото,доказано е,че по-голямата разлика в годините води до по-успешна връзка. Разлика от 4-5 години е просто перфектно. Разбира се,говоря момчето да бъде по-голямо. Има едно момиче,което е на моята възраст (16) и ходи с момче,по-малко от нея с 2 години (14). Представете си ситуацията - десетокласничка с осмокласник..абсурдно е. Чудя се за какво ли си приказват?

bilqnavod
09-12-2010, 10:18
И моя котак е с месец и половина по-малък, но сме си заедно :D :D :D
въобще не ми дреме кой кво ше каже, аз съм кака и съм горда с това :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: I'm very happy girlllllll

veronikakostova
09-12-2010, 10:21
Ако действително искаш да си с него .. бъди :) аз също много се интересувам от хорското мнение и напълно те разбирам :) Пробвай нищо не губиш :) естествено ако момчето ти харесва

BeezyJey
09-12-2010, 10:24
Еми то малко акъл трябва ,за да се сетиш ,че ако наистина ти пука за тоя човек и искаш да си с него няма да те интересува мнението на другите ;)