View Full Version : какво стана?!?!
Преди 3години се запознах с едно момче от вбокс...незнам как стана всичко но си разменихме скайповете и започнахме да си пишем...сближихме се адски много...когато не си пишехме по скайп си пишехме смс-и или си говорихме по телефона...искахме да се видим...правихме какви ли не планове...но накрая всичко рухваше и отново оставахме с нашата онлайн връзка...и двамата имахме чувства един към друг...и неможехме да ги крием...е това лято чудото се случи...бяхме се скарали с това момче за около 2седмици...през това време аз се записах на лагер на ММЦ(Международен Младежки Център) който се намира м/у Приморско и Китен....след 2седмици мъчения се сдобрихме...и се оказа, че когато аз съм на лагер той ще бъде на море с техните на Китен...бяхме адски щастливи че ще се видим....дотук добре....отидох аз на лагер...той вече беше на Китен...оговорихме се...и аз с още 3ма фрс отидохме до Китен...бях толкова развълнувана....но когато го видях...просто...не беше това което очаквах...(не говоря за външен вид и т.н.) просто...тръпката я нямаше...разходи ни из Китен след което ние се върнахме в нашия хотел...на др ден...отново отидохме до Китен...помолих приятелите ми да ни оставят сами...и така останахме аз и момчето за което съм мислила 3год на плажа...сам сами...и просто...нямаше какво да си кажем...седяхме на пясъка и мълчахме...тогава ми стана ясно че всичко е било заблуда...неможах да му го кажа...след това се видяхме още веднъж в който той ми подари колие.....повече не го видях...2дни не ми се обади...не си вдигаше телефона когато аз му званях...и последната вечер от лагера се бяхме събрали една доста солидна компаниика...пийнахме доста особенно аз....ии съм налетяла на един сладур от лагера....сега си блъскам главата заради това...нараних най-добрият ми приятел...и може би момчето което ме обича...паднах в очите на сладко момче...и имах адско главоболие...но дори и след махмурлука...дори и сега когато съм в родния си град...немога да си обесня защо не почувствах нищо към човека когото 3години съм мислила че обичам?!?!
съжелявам ако има правописни грешки!
благодаря че прочете всичко това...!
NeverTheSame
09-10-2010, 13:01
Връзката ви е била единствено в интернет,както ти самата каза.Нищо повече.Всеки е различен,когато стане въпрос за чат.Думите се пишат по-лесно,от колкото се изговарят..самочувствието се възвръща,когато стоиш срещу бяла страница.
valdesbg
09-10-2010, 13:02
Онлайн връзка = самозаблуда
В твоя случай важи на 200%, щото "обичаш" някого, когото дори не си виждала. 3 години загубено време.
Кратко и ясно :)
soul1199
09-10-2010, 13:04
не си го обичала,а си копняла за него и когато най-после сте се видяли копнежa е изчезнал,по-добре не мисли за това ами продължи напред
благодаря ви за отговорите...
Интернет е една заблуда-скайпове,фейсбуци,импулси. сичко е една поза.Не мога да ви разбера как така се влюбвате в първия,който ви прати 2-3 мечока по скайп...Доста отчаян трябва да си,че да го направиш.Както и да е да не се отколонявам от темата-в интернет човек не винаги е такъв какъвто е в реалния живот-нищо чудно че си се разочаровала.Нека ти послужи за урок,както и на другите подрастващи,мислещи си че обичат някой с който са се запознали в нета.Не опознаеш ли човека в реалния живот,значи можеш да си 90% сигурна,че не го познаваш истински,независимо колко сте си писали.
ПП.Писна ми от такива теми не знам за другите :?
nefchi_bs
09-10-2010, 15:59
Интернет е една заблуда-скайпове,фейсбуци,импулси. сичко е една поза.Не мога да ви разбера как така се влюбвате в първия,който ви прати 2-3 мечока по скайп...Доста отчаян трябва да си,че да го направиш.Както и да е да не се отколонявам от темата-в интернет човек не винаги е такъв какъвто е в реалния живот-нищо чудно че си се разочаровала.Нека ти послужи за урок,както и на другите подрастващи,мислещи си че обичат някой с който са се запознали в нета.Не опознаеш ли човека в реалния живот,значи можеш да си 90% сигурна,че не го познаваш истински,независимо колко сте си писали.
Е не си прав.Аз имам един приятел от нета,с които си писахме около 2 години и накрая когато се видяхме цяла вечер не можахме да се наприказваме.При нас не става въпрос за любов,просто приятели сме и до сега на него мога да кажа всичко и си излизаме и си приказваме.Но това е само моят опит.
honeybabe
09-10-2010, 17:20
Сега ли разбрахте,че тия интернет връзки не струват.Понякога се получава,но процентът да се оправдаят очакванията ти,е малък.
Е не си прав.Аз имам един приятел от нета,с които си писахме около 2 години и накрая когато се видяхме цяла вечер не можахме да се наприказваме.При нас не става въпрос за любов,просто приятели сме и до сега на него мога да кажа всичко и си излизаме и си приказваме.Но това е само моят опит.
Извиянавай ама човека си е прав какъв е тоя интернет бе я се махнете от него.Какво да не би да ви дава пари и т.н.Осъзнайте се деца грешка правите като седите пред тия компютри и се запознавате по разни сайтове.Око да види ръка да пипне и в реално време е къде къде по -добре от колкото да седите и да затъпявате.!!!!!!
Biskfitka
09-13-2010, 22:11
Просто си си представяла човека според твойте идеали и затова се е получило така :) И не си го обичала..свикнала си с него ;)
С хора от нета е трудно да си допаднеш.Аз с моя приятел също се ''запознах'' в сайт (тва никога не съм го очаквала до преди година;д) ..но сме от един град.На първата среща и аз не знаех какво да му кажа (ОТ СРАМ ! ),но си говорихме достатъчно...та не винаги запознанствата от интернет се провалят ;)
RoSKo0o0
09-13-2010, 22:44
Просто си си представяла човека според твойте идеали и затова се е получило така :) И не си го обичала..свикнала си с него ;)
С хора от нета е трудно да си допаднеш.Аз с моя приятел също се ''запознах'' в сайт (тва никога не съм го очаквала до преди година;д) ..но сме от един град.На първата среща и аз не знаех какво да му кажа (ОТ СРАМ ! ),но си говорихме достатъчно...та не винаги запознанствата от интернет се провалят ;)
+1