View Full Version : [За пичове и пички]Любовта и хората, които знаят к`во искат!
RoSKo0o0
09-10-2010, 18:26
Искам да поздравя всички влюбени, които знаят какво искат и какво чувстват към другия! Използвайте пълноценно своето време заедно!
И да не остана и аз на сухо...когато си казвате, че се обичате винаги се сещайте, че и батко ви Росен ви обича също :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Вече не си на сухо,а :lol: :razz:
RoSKo0o0
09-10-2010, 19:29
Ей, фантааа, не се смеййй :D И когато правите секс се сещайте за батко ви Роско и той ви .... :D:D:D
PyCoKoCkA93
09-10-2010, 19:47
Хахаха батко Роско сигурно е по-малък от мен,ама айде :D Мерси за поздрава,чувствам се поздравена :D :D
RoSKo0o0
09-10-2010, 19:49
Хаха ... ти си 93 е къде се месиш е, фанта! :D
sh3_1s_7h3_0n3
09-10-2010, 21:37
Батко ми Роско има ли 18 и търси ли си гадже? :oops:
аз пък познавам друг батии Росен, който повече ме кефи .. :lol:
ChalgaBoy
09-11-2010, 07:45
:shock:
RoSKo0o0
09-11-2010, 07:56
Има 18 и не си търси гадже. Просто си мислете за него :D Той ви обича :P :P :P
RoSKo0o0
09-11-2010, 08:00
Не за друго, просто аз си нямам вече никого, за когото да мисля или ако го правя боли... :) Затова, фанта... правете си любовта и знайте, че и аз ви обичам :D :-) :-) :-)
sasha_90
09-11-2010, 08:09
Ако си мисля за теб,ти ще си мислиш ли за мен? :D
RoSKo0o0
09-11-2010, 08:12
Да е, фанта... каквото правиш и аз ще го правя :D Няма проблеми 8-)
sasha_90
09-11-2010, 08:16
На колко си все пак?Не че нещо,но да не се чувствам педофилка.
Това е темата която ме зарадва днес. :D :P
RoSKo0o0
09-11-2010, 08:26
На колко си все пак?Не че нещо,но да не се чувствам педофилка.
На 19 съм, не се чувствай педофилка :P
spopi, радвам се, че съм донесъл на някого радост :P Ама така е като сме едни фанти :P
sasha_90
09-11-2010, 08:31
Малък си за мен.
spopi, радвам се, че съм донесъл на някого радост :P Ама така е като сме едни фанти :P[/quote]
Тогава почерпи по една. :D
RoSKo0o0
09-11-2010, 08:33
Е, добре. Ама за да го направя това, нали знаеш, че трябва ти да го направиш първо :D
хаххх :D :D
Мии малка съм за такива неща ама ще се чувствам поздравена :D :D
Ай мн поздрави и за тебиии :-)
RoSKo0o0
09-11-2010, 08:52
хаххх :D :D
Мии малка съм за такива неща ама ще се чувствам поздравена :D :D
Ай мн поздрави и за тебиии :-)
То няма значение на колко си, фанта... просто трябва да знаеш какво искаш всеки един момент :)
Мислете си за батко ви Росен и докато ядете... защото и той в същото време ще яде... :-) :-) :-) :-) :-)
Мислете си за батко ви Росен и докато ядете... защото и той в същото време ще яде... :-) :-) :-) :-) :-)
Е как иначе, ти съмнямаш ли се?? И аз лично не само докато похапвам ами и кат пийвам фанта . :) :-) :-)
RoSKo0o0
09-11-2010, 09:30
Аааа... за фантата не се и съмнявам, фанта :)
Искам да ви предупредя!!! Когато мислите да се самоубивате батко ви Росен определено не мисли за същото и хич няма да се зарадва, ако разбере :D
sh3_1s_7h3_0n3
09-11-2010, 09:34
:shock:
Е, к'во? :oops:
Егатиму вееее... :x :(
RoSKo0o0
09-11-2010, 09:39
Егатиму вееее... :x :([/quote]
Е, ко ве, фанта? Аз толкова ви обичам... не ти ли е достатъчна любовта ми към вас :D
Аааа... за фантата не се и съмнявам, фанта :)
Искам да ви предупредя!!! Когато мислите да се самоубивате батко ви Росен определено не мисли за същото и хич няма да се зарадва, ако разбере :D
:D :D :grin:
kombarka
09-11-2010, 10:09
Нека позная.. Толкова си щастлив, защото приятелката ти е пуснала? 8-)
RoSKo0o0
09-11-2010, 11:13
Нека позная.. Толкова си щастлив, защото приятелката ти е пуснала? 8-)
:S :| Не съм говорил за моите чувства тук... важното е вие, които имате човек до себе си да ги споделяте ;) Моето нещастие вие ще го премахнете. Защото нали ме обичате :P :P :P
И не забравяйте докато чатите в тази тема и Роско чати в същото време в нея :P :-) :-)
Голям си папагал, бе фанта :-D
sh3_1s_7h3_0n3
09-11-2010, 11:54
Е, ко ве, фанта? Аз толкова ви обичам... не ти ли е достатъчна любовта ми към вас :D[/quote]
Така ще те спрайтна за тези ти думи, че дълго ще се газираш на сухо! O:)
kradinero
09-11-2010, 11:56
Чуствам се поздравена.. ама длъжни ли сме и ние да те обичаме.. Или ще е по-добре ако е несподелена любов (от моя гледна точка второто повече ми харесва НА МЕН! ;дд ) :D Естествено в кръга на шегата :-D
SolemnityOfDeath
09-11-2010, 12:52
А като пикая Роско ще пикае ли с мен :<
RoSKo0o0
09-11-2010, 13:49
А като пикая Роско ще пикае ли с мен :<
Два пъти по-силно и по-точно!!! :razz: :razz: :razz:
RoSKo0o0
09-11-2010, 13:51
Е, ко ве, фанта? Аз толкова ви обичам... не ти ли е достатъчна любовта ми към вас :D
Така ще те спрайтна за тези ти думи, че дълго ще се газираш на сухо! O:)[/quote]
Стига е... да не започваме да си говорим по-спрайтски, че ще те забамбуча! Аз съм гадже на всеки е, фанта :D
Абе батко Роско а като ходиме на даскало, ще идваш ли с нас, бе фанта?
Нали знаеш, че много те обичаме? :-) :-)
П.С. Питам щото искам да те скрия в джоба и да ми подсказваш на контролни. 8-) 8-) 8-)
страшна тема хаха и ние го обичаме :grin: :grin:
Батко Роско пиши. В момента ние с една фр вървим и си мислим за теби. Ние знаем, че много ни обичаш ние теб също, липсваш ни!:-):-):-)
cinderella_gugutka
09-11-2010, 17:13
евала за темата :grin:
И ние те обичаме супер много, фанта :D :D
Хей тери :-)
П.С. Фантата нещо се загуби ама стискай палци да се сети за нас, защото Батко Роско ни обича :-) :-)
Хей тери :-)
П.С. Фантата нещо се загуби ама стискай палци да се сети за нас, защото Батко Роско ни обича :-) :-)
Как няма да се сети за нас бе .. Той ни обича няма да ни забрави :-) :-) :-) :-)
Бати спрелите потребители до момента
Бати спрелите потребители до момента
Ако не обичаш батко Роско, както той теб, по добре не спами в темата! :-x
Батко Роско обичаме те! :-) :-) :-) :-) :-) :-)
RoSKo0o0
09-11-2010, 19:45
Батко ви Роско ви обича, фанти! Няма да ви забрави... щом искаш в джоба, там ще съм!! Фантата го боли много, защото още го нараниха днес ама той винаги ще намери място в сърцето си за вас брее...
a1a2b3v, идвам ти на даскало, фанта! Гарантирам ти, че няма да имаш по-ниска оценка от 2 ;) Нали знаете, че ви обичам, фанта! :-) :-)
Батко ви Роско ви обича, фанти! Няма да ви забрави... щом искаш в джоба, там ще съм!! Фантата го боли много, защото още го нараниха днес ама той винаги ще намери място в сърцето си за вас брее...
a1a2b3v, идвам ти на даскало, фанта! Гарантирам ти, че няма да имаш по-ниска оценка от 2 ;) Нали знаете, че ви обичам, фанта! :-) :-)
Е щом ще си в джоба идеално фанта, обичам те! :-) :-)
Я похвали се с нещо кво прави днес, да знам и аз какво съм правила, защото, нали тва което аз правя, и батко Роско го прави?
Ух че объркано стана :D :D
RoSKo0o0
09-11-2010, 19:54
Я похвали се с нещо кво прави днес, да знам и аз какво съм правила, защото, нали тва което аз правя, и батко Роско го прави?
Добре, ще ти кажа, но първо ти ми кажи :D
Епп излизах с една фр, та се разходихме малко, клюкарствахме иии...си мислехме за теб! :smt007 :smt007 :-)
How about you fanta? :-) :-)
Love u fanta!
П.С. тази фр е Тери дето е писала преди няколко поста =))
XTREMEFREERIDE
09-11-2010, 20:16
Много фанти станахте нещо,бе! :lol: 8-)
RoSKo0o0
09-11-2010, 20:24
Епп излизах с една фр, та се разходихме малко, клюкарствахме иии...си мислехме за теб! :smt007 :smt007 :-)
How about you fanta? :-) :-)
Love u fanta!
П.С. тази фр е Тери дето е писала преди няколко поста =))
Ама че аз правех същото е, фанта... щом сте мислили за Роско и той е мислил за вас е, фанта. И аз си излизах и т.н. Ами, Тери, и теб те обичам, фанта! Ама много любов тука бе! :-) :-) :-) :-) :-)
Ама че аз правех същото е, фанта... щом сте мислили за Роско и той е мислил за вас е, фанта. И аз си излизах и т.н. Ами, Тери, и теб те обичам, фанта! Ама много любов тука бе! :-) :-) :-) :-) :-)
Е как бе фанта, на къде без любов?? :-) :-) Тва форумната любов е велико нещо!
Абе фанта ти хубаво прави същото ама ко прави без мене?? Аз се прибрах към 9 и нещо ма тебе те немаше :cry: :cry: . Липсваше ми бе фанта, аз ни моем да живеем без теби, какъв би бил животът без мойта фанта? :smt008 :smt007 :smt007
П.С. Аз съм Дени, nice to meet you!
Ей фанта, доспа ми се, та ще си лягам :smt010 :smt010 , та ще спинкам и ще те сънувам бе фанта, сънувай ме и ти! :smt007 :smt007 :-) И фанта, аз няма да те забравя и ти недей :oops: :-)
RoSKo0o0
09-11-2010, 20:49
Е как бе фанта, на къде без любов?? :-) :-) Тва форумната любов е велико нещо!
Абе фанта ти хубаво прави същото ама ко прави без мене?? Аз се прибрах към 9 и нещо ма тебе те немаше :cry: :cry: . Липсваше ми бе фанта, аз ни моем да живеем без теби, какъв би бил животът без мойта фанта? :smt008 :smt007 :smt007
П.С. Аз съм Дени, nice to meet you!
Тука без да лъжа и аз бях 9 и нещо у нас, фанта! Виждаш ли, че който ме обича, аз правя същото като него :D Щом ти липсвам и ти липсваш на мен :D Не искам да звучи надуто, но без фантата, не може се живее :D Истината боли, затова преглътни една глътка от мен и се наслади на сладкия вкус...
П.С. Nice to meet you too... i am fanta :D You know who I am ;)
RoSKo0o0
09-11-2010, 21:02
Ей фанта, доспа ми се, та ще си лягам :smt010 :smt010 , та ще спинкам и ще те сънувам бе фанта, сънувай ме и ти! :smt007 :smt007 :-) И фанта, аз няма да те забравя и ти недей :oops: :-)
Аааа, и на мен ми се доспа и ще лягам... а за сънуването няма проблеми, щом и ти и аз де... Фанта, как ще те забравя, аз не забравям лесно :)))
Лека за днес! И не забравяйте! Тези от вас, които знаят какво искат и изпитват към другия са дълбоко уважавани от мен! Това може да ви звучи тъпо и твърде нищожно за уважение, но в него се крие всичко в една връзка.
П.С. Мислете си за Роско докато не мислите, защото в него време и той не мисли! :-) :-) :-) :-) :-)
Абе фанта, днеска попаднах на един страшен въпрос бе братле :
ОСНОВЕН ВЪПРОС
Защо пилето пресича пътя?
------------------------------------------------
ОТГОВОР:
Учителката от детската градина:
- За да отиде от другата страна на пътя.
Платон:
- За свое добро.
Аристотел:
- Това е в природата на пилетата – да пресичат пътища.
Карл Маркс:
- Исторически неизбежно е.
Садам Хюсеин:
- Посоченото действие е непровокиран акт на бунт и ние съвсем справедливо ще изсипем пет тона нервно-паралитичен газ върху него.
- Роналд Рейгън:
Забравих.
Хипократ:
- Заради излишък на флегма в неговия панкреас.
Мойсей:
- И дойде господ от небето и каза на пилетата - "Пътят ще требва да се прекоси". И пилетата започнаха да прекосяват пътя и настъпи радост.
Ричард Никсън:
- Пилетата не са прекосявали пътя. Повтарям! Пилетата НЕ СА прекосявали пътя.
Симеон II
Пилето ще пресече пътя! Вервайте ми!
Фройд:
- Фактът, че вие изобщо сте загрижени за това, че пилетата прекосяват пътя, разкрива вашата сексуална несигурност.
Дарвин:
Още от векове пилетата съвсем естествено са се селектирани по такъв начин, че те в момента генетично са предразположени да пресичат пътя.
Исак Нютон:
- Всяко пиле във вселената винаги ще може да пресича пътя перпендикулярно на дължината на пътя в една безкрайно дълга права линия с постоянна скорост, освен ако пилето не спре в резултат на небалансирани противодействащи сили от противоположната на пилешкото движение посока.
Айнщайн:
Дали пилето пресича пътя или пътя се движи под краката на пилето зависи от гледната точка.
Хайсенберг:
- Никой никога не знае със сигурност дали в действителност то ще стигне до другата страна на пътя.
Буда:
- Задаването на този въпрос отрича природата на пилето.
Ърнест Хемингуей:
- За да умре в дъжда.
Снупи:
- Беше тъмна, бурна нощ. Някъде в дъжда едно пиле пресичаше пътя.
Вуте:
- Май пропуснах нещо.
Ти как мислиш, защо пилето пресича пътят? :?
:-) :-)
RoSKo0o0
09-12-2010, 06:20
Хаха... това беше забавно... според мен, защото пие фанта :D
Има едно подобно на това, само че как да вкараме лъв в клетка :D Мога да го копна тук, но по твое желание...
След малко ще ядеш сигурно. Не забравяй да мислиш за Роско, защото и той тогава това ще прави ;D
Хаха... това беше забавно... според мен, защото пие фанта :D
Има едно подобно на това, само че как да вкараме лъв в клетка :D Мога да го копна тук, но по твое желание...
След малко ще ядеш сигурно. Не забравяй да мислиш за Роско, защото и той тогава това ще прави ;D
Ми то аз в момента похапвам :D . Как ще те забравя бе фанта? Мисля си за теб! :-) :-)
И аз си мислех, че е от фантата, ама не бях сигурна за тва ти го копнах :D :D
Я постни това с клетката :)
Обичам те Фанта! :mrgreen: :smt007 :smt007
RoSKo0o0
09-12-2010, 06:46
AnzaRe, радвам се!
Фанта, скивай...
"ЛЪВ БРОДИ ИЗ ПУСТИНЯ"
Едно време имаше задача за физици да се приложи метод за хващане на лъва и поставянето му в клетка. Ето как се решава тази задача в епохата на информационните технологии:
Програмист на Паскал: Преглежда цялата пустиня в цикъл по X и Y. Когато открие лъва, строи около него клетка.
Напреднал програмист на Паскал: Сортира пустинята по възходящ ред, след което търси лъвът по двоичен метод и строи около него клетка. Ако в процеса на строежа лъвът си отиде зарязва работата с вик: "Range Check Error".
Програмист на Си: Търси в пустинята камък и го слага в клетка. Присвоява на камъкът стойност "лъв".
Напреднал програмист на Си: Присвоява на пустинята стойност "клетка".
Програмист на Си++: Създава клас клетка по такъв начин, че лъвът да е негова съставна част. При инициализиране на клетката, лъвът автоматически се генерира вътре.
Програмист на Ада: Заявява, че лъвът и клетката са обекти от различен тип, така че няма какво да го занимава те с некоректни задачи.
Програмист на Делфи: Пише по всички конференции: "Народе, от къде да взема компонент, който да търси в пустинята лъв и да го пъха в клетка?"
Хардуерист: Купува от зоопарка лъвица, прави и операция за смяна на пола и дълго се опитва да я напъха в клетка за канарчета.
Екшън-геймър: Въръжава се със супершотгън, плазмагън, рейлгън, нейлгън, шест-стволна картечница и бензинова резачка. Прокарва пустинята, разбивайка всичко по пътя. Търси сред убитите лъв и се опитва да намери в корема му жълт ключ. Ако го намери - отваря клетката и чака награда.
Куест- геймър: Търси из цялата пустиня лъв и го слага в джоба. След това търси из цялата пустиня клетка, като по пътя се опитва да напъха лъва в чайник, телевизор, кофа с боя и други попаднали му съдове.
Геймер-стратег: Вдига навсякъде в пустинята данъците, за да изкара пари за строителството на клетки и ловни юнити. Към края на строителството всички лъвове измират от глад.
Интернет потребител: Отива в любимата търсачка и пише в полето за търсене "пустиня". След това в намереното търси "лъв в клетка". Ако не намери, казва, че задачата е нерешима.
Уебмастер: Отива в любимата търсачка и пише в полето за търсене "пустиня + лъв". Създава клетка.html и вкарва в нея връзка към намереното.
Спамер: Разпраща по цялата пустиня множество клетки, и на всяка има бележка "Ако Вие сте ЛЪВ, моля, влезте в клетката и се заключете отвътре! Благадаря Ви!"
Троянец: Прави същото като спамера, но вместо бележка отвън слага вътре в клетката картинка на гола лъвица.
Администратор: Изкопава около клетката ров, запълва го с концентрирана киселина, Слага по брега мини и противотанкови заграждения, всичко това омотава с бодлива тел. Пуска по телта високо напрежение от трикратно резервиран генератор. Слага на клетката 10 кодови брави и 12 катинара. Влиза вътре, заключва всичко, пуска тока гълта ключовете, забравя кодовете и казва, че сега никакви лъвове не го плашат.
Хакер: Неутрализира киселината с основа, заземява и прегризва бодливата тел, минава под загражденията, прескача с кокили мините, разбива всички ключалки и влиза в клетката. Не намира вътре лъв, псува стрaшно, рита администратора по задника и си отива обратно в пустинята.
Абе фанта, то тия всичките са тъпи Сашчета :D
Отговора е много прост. Слагаш друлитрова фанта със сламка, лъвът ще я надуши и е вътре :grin: :grin: .
Стигнах ли до правилния отговор :D :D
днес си мислех,че отново ще ми е прост деня ама вие малко го разведрихте ХД
днес си мислех,че отново ще ми е прост деня ама вие малко го разведрихте ХД
Ми така е щот сме фанти :D :D. Още се чудя що темата не е заключена щото на доста спам го ударихме, ама ако я заключат ще направя фен тема за батко ни Роско, който ти обича в кофата 8-)
П.С. Обичам те бе фанта! :-)
Greennight
09-12-2010, 07:18
Темата да се направи важна :razz:
RoSKo0o0
09-12-2010, 07:29
Няма да я заключат, защото в същото време батко им Росен ще им заключи форума :D:D:D
Бъдете щастливи и изкарвайте щастливите си моменти заедно, защото хората са създадени, за да се обичат!!! Колкото и да не ви харесва - бозайници сме :D
Обичам ви, фанта :grin: :-) :-)
righteous
09-12-2010, 07:40
Няма да я заключат, защото в същото време батко им Росен ще им заключи форума :D:D:D
Бъдете щастливи и изкарвайте щастливите си моменти заедно, защото хората са създадени, за да се обичат!!! Колкото и да не ви харесва - бозайници сме :D
Обичам ви, фанта :grin: :-) :-)
пекани хора , майна
Ти си най-голямата Фанта, Фанта!
П.С. Сънува ли ме?? :-) 8-) :P
Аз съм твърдо ЗА фен тема на батко ни Роско който много ни обича.
Обичаме те, фантааа :-) :-) :-) :-)
RoSKo0o0
09-12-2010, 07:53
Уау... чак фен тема. Това ме трогва, но и натажава много. Сънувах ви, всичките тука бяхме на едно по-хубаво място, където освен щастие друго няма.
П.С. Ам, ти?
Уау... чак фен тема. Това ме трогва, но и натажава много. Сънувах ви, всичките тука бяхме на едно по-хубаво място, където освен щастие друго няма.
П.С. Ам, ти?
Що те натажава бе фанта, ти стана известна личност брат кефи се 8-) :-) :-)
Дамм и аз те сънувах логично нали :D
Сънувах ви, всичките тука бяхме на едно по-хубаво място, където освен щастие друго няма.
Забравяш любовта, фанта :-)
RoSKo0o0
09-12-2010, 09:38
Ами аз те сънувах, защото ти ме сънува... няма значение защо се натъжавам :(
teri, че чакай малко е... моето второ име е Любов, уе фанта!
Ами аз те сънувах, защото ти ме сънува... няма значение защо се натъжавам :(
Как да няма значение бе фанта? :( Така и мен ме натъжаваш... :cry: :cry:
RoSKo0o0
09-12-2010, 10:00
Не искам повече да товаря хората с моите проблеми, затова ще ви товаря с моята безгранична любов :P По-безгранична и от Вселената. К'во ше кайш` за т`фа, а фанта?
Когато ви е гадно и ви боли, мислете си за бат Роско, защото и на него му е гадно и го боли, ама ви обича :P :-) :-) :-)
Не искам повече да товаря хората с моите проблеми, затова ще ви товаря с моята безгранична любов :P По-безгранична и от Вселената. К'во ше кайш` за т`фа, а фанта?
Ми как какво, че си дъ бес бе фанта ! :grin: :-)
Ии ние те обичаме фанта, подкрепяме те и си мислим за теб!
RoSKo0o0
09-12-2010, 10:33
О, да благодаря. Отпивате от моята болка по-малко и отново заздравявате желязната ми ризница... Я кажи... днес ще излизаш ли, за да знам какво ще правя :D 8-)
О, да благодаря. Отпивате от моята болка по-малко и отново заздравявате желязната ми ризница... Я кажи... днес ще излизаш ли, за да знам какво ще правя :D 8-)
Ми фанта днеска ще ходим с едни приятелки в едно момиче да гледаме филм :) То в тоя видин нема кво да се прави всичко е скучно... :)
Ми фанта днеска ще ходим с едни приятелки в едно момиче да гледаме филм :) То в тоя видин нема кво да се прави всичко е скучно... :)
И пица ще си правим. Дени не забравяй да казваш най-малките подробности. Все пак наща обичана фанта трябва да знае какво ще правим ние за да прави и той.
RoSKo0o0
09-12-2010, 11:05
И без да ми кажете, щом си мислите за бат ви Роско, той ще го прави същото. А вода ще пиете ли, че...
П.С. И тук е бая скука...
И без да ми кажете, щом си мислите за бат ви Роско, той ще го прави същото. А вода ще пиете ли, че...
Без вода...ма сме взели само кола и оранжада ...без фанта :( :(
П.С. Откъде си? Не вярвам да е по -скучно място от видин ама айде :D :D
RoSKo0o0
09-12-2010, 11:13
Аааа, това е егати обидата... без фанта :| Взимаш кръвния ми враг кола, тцтцтцтц. Това хич не е добре, но нищо, аз все пак ви обичам, нали сме фанти :D
П.С. Шумен, но след 6 дни вече се местя за известно време в Русе... :>
Аааа, това е егати обидата... без фанта :| Взимаш кръвния ми враг кола, тцтцтцтц. Това хич не е добре, но нищо, аз все пак ви обичам, нали сме фанти :D
П.С. Шумен, но след 6 дни вече се местя за известно време в Русе... :>
Е фанта, не съм избирала аз, ама нали сме фанти ние се обичаме ! :D
П.С. Абе квото и да си говорим и Русе и Шумен доста са по-големи от Видин следователно има повече неща за правене :)
П.С. Абе квото и да си говорим и Русе и Шумен доста са по-големи от Видин следователно има повече неща за правене :)
Сигурно има и повече фанти : ((((( ..
RoSKo0o0
09-12-2010, 11:32
Ох, ами има... сигурно ама няма да ги опознавам в следващите 5-6 години :P Но така е, трябва да се подкрепяме фантите, защото ако ни изпие някой друг какво ще правим :S
П.С. За Русе съм съгласен, за Шумен - не!
Сигурно има и повече фанти : ((((( ..
тук си права фанта, за това не се замислих...
Искам фантии ама мноу фантииии :o :( :(
:-) :-) :-)
Ох, ами има... сигурно ама няма да ги опознавам в следващите 5-6 години :P Но така е, трябва да се подкрепяме фантите, защото ако ни изпие някой друг какво ще правим :S
П.С. За Русе съм съгласен, за Шумен - не!
Как бе фанта? Мисля че Шумен беше на 10 място по големина ако не се лъжа... :? Видин е доста по-назад :) :-) :-).
Как бе фанта? Мисля че Шумен беше на 10 място по големина ако не се лъжа... :? Видин е доста по-назад :) :-) :-).
Видин е скапан град .. Има мнооого фанти ама са супер газирани. Скоро време ще се спукат :?
RoSKo0o0
09-12-2010, 12:19
Ммм... десети, но не е много интересен. Един човек може да го направи де, ама ...
И тука много газирани фанти, абе то изобщо много газирани фанти в цяла БГ, изтрещяха повечето, изветреха, нали фанта? 8-) 8-) 8-)
Прав си, фанта. То газирано .. газирано.. е колко газирано бе фанта :D има си определена граница на газираното .. после нали знаеш, че идва и края :D
soul1199
09-12-2010, 12:30
:lol: :lol:
RoSKo0o0
09-12-2010, 13:02
Хахаха...дам, то май в тази природа всичко е по един същ начин, фанта. Приятно гледане на филма и аз е го гледам, нали знаете, фанта? :P 8-)
Хахаха...дам, то май в тази природа всичко е по един същ начин, фанта. Приятно гледане на филма и аз е го гледам, нали знаете, фанта? :P 8-)
Знаем фанта, къде без теб! :D Вярно, че ти си голям за анимации, ама никой нямаше диск да запишеме по-хубав. Надявам се че и този ти е харесал, аз лично много се смях фанта :D :D.
I like to move it, move it :-({|= :-({|= :D (сети ли се кой филм си гледал бе фанта? :D )
RoSKo0o0
09-12-2010, 21:11
Давай анимация, фанта... и аз го гледах. Много ми е позната песента, но не мога да се сетя точно кое беше. Радвам се, че си се забавлявала и се забавлявах :D Аз между другото обичам да гледам анимация, напомня ми за детството ми и ми става хубаво :P :-) :-) :-) :-)
Мадагаскар бе, фанта. И аз много обичам детскии филмчета .. колкото и смешно да е :D :D
Мадагаскар бе, фанта. И аз много обичам детскии филмчета .. колкото и смешно да е :D :D
Терии искаш да кажеш Madagascar 2 Escape to africa :wink:
Аз между другото обичам да гледам анимация, напомня ми за детството ми и ми става хубаво :P :-) :-) :-) :-)
Фанта, щом обичаш анимации изтегли си Хортън, много яко и смешно детско с 1 слон, който вярва, че на 1 глухарче има прашинка, на която прашинка живее цял свят .... няма да ти разказвам какво се случва във филма щото няма дати е интересно. :D :D
RoSKo0o0
09-13-2010, 08:42
Хаха... може, да. Аз съм гледам Arthur and the Minimoys, то също е много забавно и готино, чак искам да съм там :P
Абе фанта кво прави/ще правиш днес :) :)
RoSKo0o0
09-13-2010, 10:55
Ами, фанта, страдам си малко, но и гледам положително на този прекрасен живот и копнея... ти какво правиш... знам че го правиш същото без страдането :D
Ами, фанта, страдам си малко, но и гледам положително на този прекрасен живот и копнея... ти какво правиш... знам че го правиш същото без страдането :D
Дамм същото, как позна :D :D . Кво да ме прафиш фанта и покрай мене се случиха някакви караници ама не страдам няма смисъл, пък и не си заслужава. Човек и да страда, това нищо не променя само си съсипва настроението за вече станали неща фанта. :wink:
RoSKo0o0
09-13-2010, 11:24
Дамм същото, как позна :D :D . Кво да ме прафиш фанта и покрай мене се случиха някакви караници ама не страдам няма смисъл, пък и не си заслужава. Човек и да страда, това нищо не променя само си съсипва настроението за вече станали неща фанта. :wink:
Не говори така, да не си навлечеш дявола. Не е точно така както го казваш ти. Доста по-сложно е :) Затова трябва да се гледат анимации, нали така :P Аз съм миномой, фантааа....
:-) :-) :-) :-)
Не говори така, да не си навлечеш дявола. Не е точно така както го казваш ти. Доста по-сложно е :) Затова трябва да се гледат анимации, нали така :P Аз съм миномой, фантааа....
:-) :-) :-) :-)
Дамм тва с анимациите е задължително как ще се живее без тях бе миномойче :grin: :grin: :-) .
Обичам те фанта! :smt007 :smt007
П.С. Я дай картинка на тва нещо миномойчето :-P :-P
RoSKo0o0
09-13-2010, 14:01
Фантааа, излизах и пих кисела фантааа с ЛЕМОН :D
Минимойче ---> http://justkiddin.hit.bg/arthur_et_les_minimoys.jpg (този сайт е мой и нямам за цел да го популяризирам, затова не го трийте)
И аз ви обичам, фанта! Щом ме обичате, и аз споделям тази любов с вас :)
GunSnSteelflowers
09-13-2010, 14:19
Баси яката тема :D Поздрави, Фанта, мноо си точен :wink:
Фантааа, излизах и пих кисела фантааа с ЛЕМОН :D
Минимойче ---> http://justkiddin.hit.bg/arthur_et_les_minimoys.jpg (този сайт е мой и нямам за цел да го популяризирам, затова не го трийте)
И аз ви обичам, фанта! Щом ме обичате, и аз споделям тази любов с вас :)
Хахх готини гноми :D Кефат меее!
Тенкс фанта :-) :-)
RoSKo0o0
09-13-2010, 14:41
Благодаря, но нали знаеш, че щом ти смяташ, че съм точен и ти си точен/точна <сори, но не знам дали си мъжка или женска фанта> :))))))
Дени, ти си фантата от дясно:> "Принцеса Селена"
Надявам се повече хора да виждат положителното в тази тема, защото тя е заредена точно с такъв заряд, защото тук пишат само фанти :)
И не забравяйте докато пиете фанта за батко ви Роско :)))
mArMaLaDkA
09-13-2010, 14:44
А който мрази фанта и не пие вече газирано?
RoSKo0o0
09-13-2010, 14:49
А който мрази фанта и не пие вече газирано?
Важното е да знаят какво искат хората и какво изпитват :> Пий вино, знай, че и ние това ще правим :)
GunSnSteelflowers
09-13-2010, 14:51
Благодаря, но нали знаеш, че щом ти смяташ, че съм точен и ти си точен/точна <сори, но не знам дали си мъжка или женска фанта> :))))))
Надявам се повече хора да виждат положителното в тази тема, защото тя е заредена точно с такъв заряд, защото тук пишат само фанти :)
И не забравяйте докато пиете фанта за батко ви Роско :)))
Женска фанта xD И btw Русе е много як град, Фанта, някога там живеех, нЕма съжаляваш :D
RoSKo0o0
09-13-2010, 14:55
Руситуууу, първата работа ще е да им опитам фантата :D Бе, ядох русенска диня, то отрова направо, фанта.
Искам в училище да научат хората да казват вместо "ма", "бе", "ве" да казват фанта :-)
mArMaLaDkA
09-13-2010, 14:57
И вино мразя. Няма да стане изискана дама от мен и това си е. ;\
RoSKo0o0
09-13-2010, 14:59
Ееее, фанта... защо така се излагаш, дай водица и сокче. Така става ли?
Не забравяй, че докато ги пиеш и аз ги бия в същото време :-)
GunSnSteelflowers
09-13-2010, 15:00
хаха, с тва започни като начало :D пък, ако ги научиш и вместо майна, брат, бате и копеУе да викат фанта, шапка ти свалям 8) А фантата ни е много градусова, да знайш :D btw тука май много хора от северна бг има :D Суупер
RoSKo0o0
09-13-2010, 15:03
С общ газиран манталитет сме :D Ти явно си студентка в София, така ли е, фанта?
mArMaLaDkA
09-13-2010, 15:03
Ееее, фанта... защо така се излагаш, дай водица и сокче. Така става ли?
и чокофредо! 8-) Да живей!
GunSnSteelflowers
09-13-2010, 15:06
С общ газиран манталитет сме :D Ти явно си студентка в София, така ли е, фанта?
Не съм студентка още, фанта, ама да, в София живея от 4 години и мога ти кажа, че тва е мега гига хипер шибано гаден град и фантата им неее струва :D
RoSKo0o0
09-13-2010, 15:12
Чокофредо ли е, фанта... предаваш газираността ни :(
GunSnSteelflowers, дааа съгласен съм и на мен не ми харесва столицата. Родното най-хубаво... Фанти, аре да ударим по една шкембе чорба с чесън някой път :-) :-)
mArMaLaDkA
09-13-2010, 15:15
Не само газираността, не само. Когато се върнах тук след седмица и малко престой в София, се бях депресирала. Беше ми скучно, тясно, гадно, задушавах се... Сега съм се примирила. 8-)
RoSKo0o0
09-13-2010, 15:18
Не само газираността, не само. Когато се върнах тук след седмица и малко престой в София, се бях депресирала. Беше ми скучно, тясно, гадно, задушавах се... Сега съм се примирила. 8-)
Фанта и аз така нали знаеш! Споделям ти болката, която я превръщам в любов веднагааа.
П.С. Ми дано Русе ми хареса за тези 5-6 години, а след това искам в спокойното градче Шумен, фанта... с моята фанта, която и да е тя, ще ходим всяка седмица на паметника :D И на чупката ще си купуваме по една фанта. Любов трябва да се шири из света, фантии ... обичам ви :-) :-)
GunSnSteelflowers
09-13-2010, 15:19
Да, аз оня ден се прибрах от Русе в София и се душа в момента :Д .. Ми ок, Фанта, ако се считам за фанта същност след 15 минутен престой в темата :-D
RoSKo0o0
09-13-2010, 15:23
Да, аз оня ден се прибрах от Русе в София и се душа в момента :Д .. Ми ок, Фанта, ако се считам за фанта същност след 15 минутен престой в темата :-D
Щом ти пишеш и аз пиша, следователно всички сме фанти, които искаме да сме щастливи :P Аз петък ще ходя вече в Русе и почваме да фантим с русенци :)
П.С. Фанта си, фанта ама не сме по лев и петдесет, ние сме безценни :P
mArMaLaDkA
09-13-2010, 15:25
П.С. Ми дано Русе ми хареса за тези 5-6 години, а след това искам в спокойното градче Шумен, фанта... с моята фанта, която и да е тя, ще ходим всяка седмица на паметника :D И на чупката ще си купуваме по една фанта. Любов трябва да се шири из света, фантии ... обичам ви :-) :-)
5-6? :shock: Какво си записал? оО
В момента асоциацията ми със София са дънкин донътс. Просто... отвратително гадни ми бяха, когато бях там, сега когато съм си вкъщи, ги искам с кутиите. Да тъпча и да тъпча... 8-)
GunSnSteelflowers
09-13-2010, 15:28
Много ясно, че не сме по лев-два.. И не от ония гадните пикнясали фанти дето са стояли без капачка или пък от ония много гЪзираните 8-) Специален вид фанта, фанта :D:d
Хах, нищо чудно да се окаже, че имаме общи познати. Русенските фанти са много яки фанти (не е самореклама 8-) )!
RoSKo0o0
09-13-2010, 15:28
Право, фанта :D Ще правя пари, за да създам един свят - Фанталенд само за нас - фантите, които знаят какво искат и какво чувстват!!! :) :-) :-)
RoSKo0o0
09-13-2010, 15:29
Много ясно, че не сме по лев-два.. И не от ония гадните пикнясали фанти дето са стояли без капачка или пък от ония много гЪзираните 8-) Специален вид фанта, фанта :D:d
Хах, нищо чудно да се окаже, че имаме общи познати. Русенските фанти са много яки фанти (не е самореклама 8-) )!
Еееее, еми дано да са повече пекани. Не искам изкифлени фанти, фанта :) Иначе първите две изречения, които каза бяха смях :D
GunSnSteelflowers
09-13-2010, 15:38
Фанталандия-антиКола 8-) Яко 8-) Уважавам непикнясали фанти= фанти, които знаят какво искат 8-)
Да, Мармаладка, Дънкиндонътс, Кефси, Макдонълдс заливат София, за това повечето ми съученици са широчки, хахах :-D За това северна България рулз :D
mArMaLaDkA
09-13-2010, 15:54
Nope. Само Дънкин Донътс струват. С две понички можех да откарам деня преспокойно. 8-)
Иначе и тук не е лесно да се опазиш да не станеш от "широчките", особено ако имаш баба със златни ръце, която постоянно ти праща разни пълни бурканчета и кутийки. 8-)
GunSnSteelflowers
09-13-2010, 16:05
Дам, патила съм от такива баби.. доста :D Естествено и на мен ми се дояждат такива неща понякога, но гледам да се ограничавам, защото ефектът е страшен 8-) А то и в Русе ще си имате доста fastfood-и скоро, нали ще отварят моловете :D Само не мога да си обясня защо в момента няма и едно кино в града, за мен това е един от малкото му минуси. Иначе си е супер - спокойно, можеш да се разходиш по парка, покрай Дунава също вечер, без да има нужда да сменяш 4242412 трамвая, както в София, липсва ми много.
Фантата се загуби някъде :(:D Ок, чао и от мен за сега :)
mArMaLaDkA
09-13-2010, 16:10
Тия молове още не са ги достроили като хората, какво остава за откриване. 8-)
Прекалено спокойно ми е. Скучно такова. Ама така е - всеки иска, каквото няма.
Мен продължава да ме боли главицата, и май и аз ще ставам и ще ходя да подремна. 8-)
Хехе фанта много съм хубава :D :D
П.С. Фанта отсега се заплювам да съм първия посетител във Фанталенд! :P :-) :-) :-)
RoSKo0o0
09-13-2010, 20:29
П.С. Фанта отсега се заплювам да съм първия посетител във Фанталенд! :P :-) :-) :-)
А така. Ама който влезе във Фанталенд, няма да излиза :P Ще се газираме якооо :P По-точно, то газираните фанти не са много добри :P
А така. Ама който влезе във Фанталенд, няма да излиза :P Ще се газираме якооо :P По-точно, то газираните фанти не са много добри :P
Супер фанта! :-) :-)
Балбук балбук аз от сега почвам с приготовленията, тряя и малко тренинг нали :D :D Щото насила хубост не става, а бързата работа срам за майстора, така че всички които ходят да тренират всеки ден с балбукането малко по малко и ще бъдем страхотни фанти! :D :D
Супер фанта! :-) :-)
Балбук балбук аз от сега почвам с приготовленията, тряя и малко тренинг нали :D :D Щото насила хубост не става, а бързата работа срам за майстора, така че всички които ходят да тренират всеки ден с балбукането малко по малко и ще бъдем страхотни фанти! :D :D
RoSKo0o0
09-13-2010, 21:13
Така е то... във Фанталенд всички ще сме щастливи, защото знаем какво искаме и то завинаги. Чак няма да можем да умрем :S
П.С. Днес разбихме една пичка и един пич на белот с една моя фанта от мъжки род. Сигурно и ти си правила това нали? :-) :-)
Така е то... във Фанталенд всички ще сме щастливи, защото знаем какво искаме и то завинаги. Чак няма да можем да умрем :S
П.С. Днес разбихме една пичка и един пич на белот с една моя фанта от мъжки род. Сигурно и ти си правила това нали? :-) :-)
Ми нали ти правиш, това което аз правя, следователно вчера сме разбили една пичка и един пич на белот с една моя фанта от мъжки род. :D :D
:lol:
интересна тема да.
Мда ибаси яката тема къде ви ги раждат главите :razz: :razz: :razz:
RoSKo0o0
09-14-2010, 06:52
Ми нали ти правиш, това което аз правя, следователно вчера сме разбили една пичка и един пич на белот с една моя фанта от мъжки род. :D :D
Ауе, фанта... днес ко да пия на кафенце? Кола, фанта, спрайт :D Да не предавам нас, ще е фанта май :Д
mArMaLaDkA
09-14-2010, 06:56
От газираното се прави коремче, ПЪК! :(
RoSKo0o0
09-14-2010, 07:14
А с любов то се отнема :P Пък и който да има/направи коремче от тук нищо не пречи и ние да си направим :P Все пак фантите трябва да се поддържаме :P 8-)
RoSKo0o0
09-14-2010, 07:22
Също не съм много съгласен с теб тук...аз съм си слабичък и коремчето си ми е супер :P Така че всичко ни е от балончетата (днк-то) :D :-P :-P :P
Ауе, фанта... днес ко да пия на кафенце? Кола, фанта, спрайт :D Да не предавам нас, ще е фанта май :Д
Само не си взимай с горски плод не е толкова хубава или поне на мен не ми харесва. 8-) :-):-)
RoSKo0o0
09-14-2010, 07:56
Само не си взимай с горски плод не е толкова хубава или поне на мен не ми харесва. 8-) :-):-)
Охооо, така се почва... първо не харесваш едната, после другата :( Предаваш ли ни уе, фантичка :(
GunSnSteelflowers
09-14-2010, 09:55
Добро утро, фанти 8-)
RoSKo0o0
09-14-2010, 09:57
Добро утро, фанти 8-)
Хич не ставаш рано :D Или късно са те поръчали :P
mArMaLaDkA
09-14-2010, 10:03
Фантии, обожавам го тоя град! В момента е просто прекрасно! Сууупер много хора щъкат по улиците, едно такова... зареждащо е. Обожавам, обожавам, обожавам! :smt007
RoSKo0o0
09-14-2010, 10:13
Фантии, обожавам го тоя град! В момента е просто прекрасно! Сууупер много хора щъкат по улиците, едно такова... зареждащо е. Обожавам, обожавам, обожавам! :smt007
Ам ще ме разхождаш, фанта... все едно Шумен ама по-голям, пфууу :D Фантааа :P 8-) :-)
Охооо, така се почва... първо не харесваш едната, после другата :( Предаваш ли ни уе, фантичка :(
Как бе фанта? Та аз обужавам с лимон :grin: :grin: Също харесвам и с портокал, и меднес абе хубави са, само последната нещо не е яка ама тя май е и лимитирана така че Фанта дъ бест! :) :)
mArMaLaDkA
09-14-2010, 11:04
Ам ще ме разхождаш, фанта... все едно Шумен ама по-голям, пфууу :D Фантааа :P 8-) :-)
Еми ше те разхождам, кво да правя? 8-)
RoSKo0o0
09-14-2010, 15:05
Как бе фанта? Та аз обужавам с лимон :grin: :grin: Също харесвам и с портокал, и меднес абе хубави са, само последната нещо не е яка ама тя май е и лимитирана така че Фанта дъ бест! :) :)
А така... аз лимонче си взимам, не знам защо, фанта... ама сега нещо ми сдухаха настроението :S Много кофти се държат към мен, а не го заслужавам...
GunSnSteelflowers
09-14-2010, 16:16
Добро утро, фанти 8-)
Хич не ставаш рано :D Или късно са те поръчали :P
А не, просто предположих, че има и късноставащи фанти :D
За последното ти мнение: за жалост понякога точно хората, които обичаш най-много се държат най-гадно с тебе .. ти даааваш ли даваш, показваш, а на тях не им дреме, даже и не забелязват, че нещо не е наред... жалко, че понякога с най-яките фанри се дуржат незаслужено гадно, щото са прекалено добри хора
xCut0utMyTearsx
09-14-2010, 17:25
Честито връзка. :smt023
И нда, мерси, много се обичаме.... :smt007
А така... аз лимонче си взимам, не знам защо, фанта... ама сега нещо ми сдухаха настроението :S Много кофти се държат към мен, а не го заслужавам...
Ех фанта... наистина не го заслужаваш, голям печеняк си. :( :?
Сподели може би ще ти олекне. :)
RoSKo0o0
09-14-2010, 19:40
marmaladka, ама аз наистина ще чакам да ме разкарваш! Само казваш после к`ва фанта искаш...
GunSnSteelflowers, явно момичетата сте ме нарочили нещо... явно несъзнателно искате тъпи и прости фанти за приятели. Явно и аз трябва да стана газирана фанта и да ми е само до сексането с момичетата... но няма, защото вие фанти ще ми дадете сили :(
Ехх фанта, да се оплача и аз, днес беше 15 септември и това значи, че утре на сме даскало... уговорката ни за джоба важи нали?
GunSnSteelflowers
09-15-2010, 16:15
marmaladka, ама аз наистина ще чакам да ме разкарваш! Само казваш после к`ва фанта искаш...
GunSnSteelflowers, явно момичетата сте ме нарочили нещо... явно несъзнателно искате тъпи и прости фанти за приятели. Явно и аз трябва да стана газирана фанта и да ми е само до сексането с момичетата... но няма, защото вие фанти ще ми дадете сили :(
хах, недей да си пренебрегваш принципите, 'щото нали знаеш, фанта без принципи е тъпа лоша фанта 8-) Съвсем сериозно, остани си такъв, какъвто си, защото са малко момчетата като теб. Има и момичета, останали с поне малко мозък в главата, които ценят това. И не са малко, просто трябва да ги потърсиш :)
RoSKo0o0
09-15-2010, 19:32
Ехх фанта, да се оплача и аз, днес беше 15 септември и това значи, че утре на сме даскало... уговорката ни за джоба важи нали?
Ей, фантичке мила сладка... спокойно, днес ще гледам филма "Скъпа смалих децата" и намирам рецептата и се смалявам за джоба ти, само гледай да не са ти много стегнати дънките... че не искам да ми се спукат балончетата, защото съм се газирал нещо :D
RoSKo0o0
09-15-2010, 19:35
хах, недей да си пренебрегваш принципите, 'щото нали знаеш, фанта без принципи е тъпа лоша фанта 8-) Съвсем сериозно, остани си такъв, какъвто си, защото са малко момчетата като теб. Има и момичета, останали с поне малко мозък в главата, които ценят това. И не са малко, просто трябва да ги потърсиш :)
Ами ще се помъча, макар че усещам, че започвам да се променям... ама не искам да съм тъпа лоша фанта :( Няма пък :D Благодаря за комплиментите и вие изглеждате свестни... ами дано се намери пък... но не знам, ще видим. Важното е да се изгазирам тези дни и да почувствам въздуха на обгазения РусИ... Обичам ви, фанти :grin: :grin: :-) :-)
П.С. Искам да попитам.... девизът на града ви не е ли ... "Гледайтиии и завиждайтиии, дрислиии мръсниии..."??? :lol: :lol: :lol:
Ей, фантичке мила сладка... спокойно, днес ще гледам филма "Скъпа смалих децата" и намирам рецептата и се смалявам за джоба ти, само гледай да не са ти много стегнати дънките... че не искам да ми се спукат балончетата, защото съм се газирал нещо :D
Е нормални нося...ама без потури и такива неща :D Няма как ще се побереш... ти ако знаеш колко неща побирам по джобовете си, та ти няма да се побереш- нали си вип :-) :-) Специялно за тебе освобождавам единия джоб фанта и си там :D .
RoSKo0o0
09-15-2010, 20:43
Ем аз хубаво ще се смаля, фанта, но до колко милилитра :P 50мл стигат ли, ама ще съм много малка фанта... ама ще ти подсказвам, само математиката ще ми бяха малко, но и нея ще оправим :D
Ем аз хубаво ще се смаля, фанта, но до колко милилитра :P 50мл стигат ли, ама ще съм много малка фанта... ама ще ти подсказвам, само математиката ще ми бяха малко, но и нея ще оправим :D
Ми ми фанта мисля, че 50 милиритра са перфектни :-)
Е математиката ще се справим някак.Да те питам как си с немския.Тази година ще го уча за 1ва година та нищичко незнам.
Е математиката ще се справим някак.Да те питам как си с немския.Тази година ще го уча за 1ва година та нищичко незнам.
GunSnSteelflowers
09-16-2010, 07:21
Ами ще се помъча, макар че усещам, че започвам да се променям... ама не искам да съм тъпа лоша фанта :( Няма пък :D Благодаря за комплиментите и вие изглеждате свестни... ами дано се намери пък... но не знам, ще видим. Важното е да се изгазирам тези дни и да почувствам въздуха на обгазения РусИ... Обичам ви, фанти :grin: :grin: :-) :-)
П.С. Искам да попитам.... девизът на града ви не е ли ... "Гледайтиии и завиждайтиии, дрислиии мръсниии..."??? :lol: :lol: :lol:
Да бе да, заради тая шаврантия от биг брадър ли кво беше 8-) Добре, че не са всички като нея, че щеше да видиш разбиране у момичетата и изгазиране през крив макарон 8-) И разчитам на теб следващия път като се прибера да си направил всички фанти :lol: Имаш време някъде до декември :-D Видях ти в мненията, че слушаш Korn. За това поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=aYQQzw4-NSg Ако не ги слушаш нищо, пак поздрав :D
RoSKo0o0 слуша КоЯn ли бе...ооо...веднага се превръща в мой приятел...
поздрав с нещо по-КоЯn-ско...
http://www.youtube.com/watch?v=1KqCDFPM7YM
Както и да е...много позитивна тема браво...има някакъв такъв положителен заряд за разлика от многото други натоварени с хейтърски коментари и интернет войни 'n' stuff...
RoSKo0o0
09-16-2010, 22:06
Руски съм учил, фанта... ама за 5 години - 10 думи хаха... ще се справим по някакъв начин. Ще ги побъркаме даскалята. Но окей... щом 50мл стигат няма проблем, само дето ще ме боли много :S
RoSKo0o0
09-16-2010, 22:10
GunSnSteelflowers, ами ще се опитам да намеря колкото се може потенциални фанти. Ама и аз нещо много лесно се газирам напоследък :D Ще жулим белот с русенлии усещам :D Ами идваш си и ще виждаш моя лик по билбордовете "Господин Фанта" :D
П.С. Благодаря... слушам ги, много искам на техен концерт... песента, която прати е хубава :)
RoSKo0o0
09-16-2010, 22:13
RoSKo0o0 слуша КоЯn ли бе...ооо...веднага се превръща в мой приятел...
поздрав с нещо по-КоЯn-ско...
http://www.youtube.com/watch?v=1KqCDFPM7YM
Както и да е...много позитивна тема браво...има някакъв такъв положителен заряд за разлика от многото други натоварени с хейтърски коментари и интернет войни 'n' stuff...
Ееее...благодаря, фанта... май си намерихме още една фанта в този форум :) Точно така, това ми беше целта... да изпълним с обич една тема и да е положителна естествено. Радвам се, че все още има наши фанти, които да го забелязват :)
П.С. A.D.I.D.A.S. ... добрите стари времена, страхотни песни правеха тогава. Тези дни съм на вълна KoЯn, SlipKnoT и любимците ми SoaD :)
П.С.2 - Ае, фанти, утре се разфантвам към Русе ... мноо поздрави :-) :-)
RoSKo0o0
09-16-2010, 22:23
Сори за спама, но хайде щом сме тръгнали с поздравите... ето един и от мен ---> http://www.youtube.com/watch?v=B8j6bHnWRjs (уникално изпълнение на Blind в Уудсток`99 :)
Обичам ви, фанти :-) :-) 8-) 8-) :P :P :P :-P :-P 8) :grin: :grin:
Ми то се е видяло... айде и от мен поздравче :grin:
http://www.youtube.com/watch?v=kP5PqJpk5lQ&ob=av3e
За всички фанти! :-) :-)
RoSKo0o0 ти съживи надеждата ми че все още има хора слушащи пподобна музика...евала...
мислех че всички са минали или на чалга или на новопоявилите се през последните 5-6 години групи(не че сред тях няма свестни...може би...)...
a1a2b3v...текста в подписа ти е от една много л'бима песен...поздравления и за това...
Както и да е...темата не е музикална но все пак държах да ги отбележа тия неща...
Keep up the positivism and Jah bless...
RoSKo0o0
09-17-2010, 15:57
RoSKo0o0 ти съживи надеждата ми че все още има хора слушащи пподобна музика...евала...
мислех че всички са минали или на чалга или на новопоявилите се през последните 5-6 години групи(не че сред тях няма свестни...може би...)...
a1a2b3v...текста в подписа ти е от една много л'бима песен...поздравления и за това...
Както и да е...темата не е музикална но все пак държах да ги отбележа тия неща...
Keep up the positivism and Jah bless...
Еее... и аз се радвам, човече... напоследък, особено по-малките, само слушат чалгата на макс и кючекчийско поколение се заформя... не мога да се примиря с тази музика за жалост. Старите години като цяло в метъла са най-добри. Излюпиха се някои нови банди, които що годе стават, но не могат да се сравняват с класиките... :)
П.С. А от българските нещо да слушате, фанти? :)
Gorgeous7
09-17-2010, 19:48
Абе къде е Бати Роско бее ... ;[[ Фантаа.... ;[ :(
RoSKo0o0
09-18-2010, 07:58
А, нова фантичка май си открихме :> Какво става, фанта, ти си тъжна и аз съм тъжен, така и на двамата ще ни е по-леко :P Знай че бат Роско те подкрепя :P :D :-) :-)
Gorgeous7
09-18-2010, 08:39
А, нова фантичка май си открихме :> Какво става, фанта, ти си тъжна и аз съм тъжен, така и на двамата ще ни е по-леко :P Знай че бат Роско те подкрепя :P :D :-) :-)
Новичка :oops: Ама бате Роско .. аз днеска съм много щастлива без причина просто ми е супер весело ... Ти така ли се чустваш :-P :D :-) :-)
RoSKo0o0
09-18-2010, 08:51
Новичка :oops: Ама бате Роско .. аз днеска съм много щастлива без причина просто ми е супер весело ... Ти така ли се чустваш :-P :D :-) :-)
Да... определено. Чак ми се допи фанта, уе фанта :> Само дето няма с кого да изляза :< всеки работа има тцтцтц. Иначе докато си пееш хубави песни се сещай за батко ти Роско, защото и той ги слуша същите в същия момент :)
П.С. Обичам ви, фанти :grin: :grin: :grin: :-) :-)
П.С. Дени, къде се изгуби, фантичке :<
Gorgeous7
09-18-2010, 09:06
Oooo и на мен ми се допи фантичка обаче въпроса е фанта портокал или фанта лимон или с някой от новите вкусове, дай съвет фанта :grin:
RoSKo0o0
09-18-2010, 09:15
Oooo и на мен ми се допи фантичка обаче въпроса е фанта портокал или фанта лимон или с някой от новите вкусове, дай съвет фанта :grin:
Сякаш лимонче, макар че и портокал не бих отказал. Ама лимона сякаш по-добре, ко ше кажеш, фанта :))))
Gorgeous7
09-18-2010, 09:20
Съгласна съм ,Фанта
Абе Фанта аз като пея гоня комшийте ,ти имаш ли такъв проблем :oops: :D :-) :-)
RoSKo0o0
09-18-2010, 09:43
Съгласна съм ,Фанта
Абе Фанта аз като пея гоня комшийте ,ти имаш ли такъв проблем :oops: :D :-) :-)
Оооо, че и питаш!!! Направо тук са ме сложили под карантина.... няма живи същества край мен 8-) 8-) 8-) Ами каквото правиш ти и аз го правя, не забарвяй това :PPP
:-) :-) :-) :grin: :grin: :grin:
Тук съм фантичкееее :-) :-) :-) :-)
Нещо като че ли забравих да проверявам темата, и като я отворих ай чети сега :D
П.С. Фантата лимон е най-яка. :wink:
RoSKo0o0
09-18-2010, 09:50
Ей, фанта, обичам те ама ако искаш не пиши. Ние ще си поплачим за теб, но важното е да не е насила :P:P:P
Ей, фанта, обичам те ама ако искаш не пиши. Ние ще си поплачим за теб, но важното е да не е насила :P:P:P
Как да ви карам да плачете бе фанта?! Та аз ви обичам! :smt007 :smt007
RoSKo0o0
09-18-2010, 12:24
:) Хайде и не забравяйте за батко ви Роско докато играете белот, защото той със сигурност го прави, дори и сам xaxa :D
Ехх фанта... не ме бива на белот.. ма ти нали ще си ми в джоба ии ще подсказваш :D :D
RoSKo0o0
09-19-2010, 11:55
Ехх фанта... не ме бива на белот.. ма ти нали ще си ми в джоба ии ще подсказваш :D :D
Е, аз ще те науча :) Няма подсказване там, поне не открито :D
Е и да ме научиш става :oops: Аз знам малко от правилата ама не всичко :D :D А за посказването щом не може открито нека е тайно... :-D :-D
RoSKo0o0
09-19-2010, 18:37
Е и да ме научиш става :oops: Аз знам малко от правилата ама не всичко :D :D А за посказването щом не може открито нека е тайно... :-D :-D
Ееее, че няма
как иначе :) Туй ще се прави цели 11 семестъра все пак :D И ти ще станеш про :> Фантааа :grin:
Ееее, че няма
как иначе :) Туй ще се прави цели 11 семестъра все пак :D И ти ще станеш про :> Фантааа :grin:
Абе фанта като заговори за семестъри... какво учиш?? :)
mArMaLaDkA
09-19-2010, 18:53
Право учи, право. 8-)
RoSKo0o0
09-19-2010, 19:15
Виждаш ли, хората вече знаят всичко за мен, фанта.... :( :D Иначе как си днес ти, фантичка :>
Право учи, право. 8-)
Еее браво на батко ни Роско тогава, дано да стане вишист \:D/ ;-)
Така де, от това и аз извличам поуза. Знае ли батко ми Роско и аз знам, защото той просто обожава да ми подсказва за каквото и да е. 8-) 8-)
Нали бе, батко Роско?? :-) :-) :-) :-) :D :D
Виждаш ли, хората вече знаят всичко за мен, фанта.... :( :D Иначе как си днес ти, фантичка :>
Мии бива фанта днеска взех че излезнах към 18.00 то пък взе че заваля... придполагам и при теб тка :D :D
RoSKo0o0
09-19-2010, 19:28
Хахаха... почти така, да :D Ами беше ми сдухано доста време ама тука последните часове се оправих... :))))))))))))))))) Ама всичко е едно към едно :P Фантичка пих, с ЛЕМОН :P Нали, фанта?
Хахаха... почти така, да :D Ами беше ми сдухано доста време ама тука последните часове се оправих... :))))))))))))))))) Ама всичко е едно към едно :P Фантичка пих, с ЛЕМОН :P Нали, фанта?
Ми то така е, фантата винаги подобрява настроението. :) Охх фанта аз отивам да спя, че утре съм на даскало :( Айде и ти лягай та да дойдеш утре с мен да ми правиш компания . :D :D
RoSKo0o0
09-19-2010, 19:38
Ми то така е, фантата винаги подобрява настроението. :) Охх фанта аз отивам да спя, че утре съм на даскало :( Айде и ти лягай та да дойдеш утре с мен да ми правиш компания . :D :D
Ех, че как е... направо съм ти в джоба, не се притеснявай :) Хайде, до утре, фантичка :)
Ех, че как е... направо съм ти в джоба, не се притеснявай :) Хайде, до утре, фантичка :)
Ехх фанта, мерси за подкрепата :-) :-) :-) Ти си велика фанта, човек!! :-)
Dragonflyelf
09-20-2010, 15:47
Пълна дискриманиция виждам тука за чая... чаят се обижда на фантаджиите >.> Цитирам:
Чаят: По мое време...
Дека се загуби бе фанта?? Оти не пишеш :( :(
RoSKo0o0
01-01-2011, 11:35
Фантичкааааааааа, къде се изгубихме в този Фанталенд :D Явно е доста голямо място (по-голямо отколкото съм си мислел) :))) Как делаш девочка :>
Wednesday666
01-01-2011, 12:18
Фантичкааааааааа, къде се изгубихме в този Фанталенд :D Явно е доста голямо място (по-голямо отколкото съм си мислел) :))) Как делаш девочка :>
Ааааа батко ни Роско ни обича всичките а :D :D
Пууу изневеряваща мечонка такава :D :D :lol:
nikitka_
01-01-2011, 12:21
:lol: :lol: :lol: :lol: Забавна тема :-D