View Full Version : Въпрос
FenaNaGei4eto
09-11-2010, 08:01
Значии аз съм един голям извратеняк , обичам да си бия чикии докато гледам любимата си снимка на Арнолд Шварценегер. Но това е друг въпрос , та проблема ми е че докато един мой приятел гей , ми завираше бутилка в гъза тя се спука и ся гъза ми е пълен с разни стъкалца , аз ги извадих ама тапата от бутилката неможах да я извадя и ся ми е запушила гъза и немога да се изсера . Та от напъване ми излезна една пришка на езика и от нея два косъма и ся ходя кат сом из вкъщи , тръгнах към болницата , ама по пътя срещнах , риболовния , и той ма фана в мрежата и ме занесе у нас и вика на мурука , бе тоя сом много прилича на сина ти . После ходих у ковачницата да ми извадят тапата , напъва напъва ковача ама и клещите бутнаха тапата навътре и ся ме боли корема.Направо е ад та въпроса ми е що след като изсрах тапата пишката ми почна да расте на вътре ?
iloves3x
09-11-2010, 08:14
Щото си за лудницата. Там ако отидеш, може и да се оправиш!
RoSKo0o0
09-11-2010, 09:23
Слагай кукурузаааааааааааааааа и ще се опрайш :D
Добре, признавам си, разсмя ме :P
TheSunshine01
09-11-2010, 09:47
ххахахаха :razz: :razz: :razz:
Абе, Автореее!!! Ти тъп ли си или да?!? :? Разбирам, че си гей, ама чак пък с бутилка... :shock: Първо се научи да пишеш грамотно, а после посети лудницата... :x
firestone224
09-11-2010, 10:08
:D :D
Greennight
09-11-2010, 10:12
Не знам.Най-добре си натикай още 1 бутилка,може да почне да ти расте нормално...
FenaNaGei4eto
09-11-2010, 10:17
Не знам.Най-добре си натикай още 1 бутилка,може да почне да ти расте нормално... ай стига спамии де питам ви сериозно 8-) , пък за тъпата ти идея - моя г.ъ.з да не е голям като твоя че да си бутам по две бутилки , не карай другите да ти подръжават :)
Greennight
09-11-2010, 10:20
Не знам.Най-добре си натикай още 1 бутилка,може да почне да ти расте нормално... ай стига спамии де питам ви сериозно 8-) , пък за тъпата ти идея - моя г.ъ.з да не е голям като твоя че да си бутам по две бутилки , не карай другите да ти подръжават :) Напълно сериозен съм.Първо пробвай с бутилка 0,5 литра после дай с 2 литра,ако не стане пробвай с пожарогасител.
Не знам.Най-добре си натикай още 1 бутилка,може да почне да ти расте нормално... ай стига спамии де питам ви сериозно 8-) , пък за тъпата ти идея - моя г.ъ.з да не е голям като твоя че да си бутам по две бутилки , не карай другите да ти подръжават :)
Абе ти осъзнаваш ли се колко ниско ниво на итилигентност и въобще имаш!? :? Иди на лекар, толкова ли не се усещаш?!? :x
Абе ти осъзнаваш ли се колко ниско ниво на итилигентност и въобще имаш!? :? Иди на лекар, толкова ли не се усещаш?!? :x
Ей, Грамотната. Имам новини за теб.
YOU
HAVE
BEEN
TROLLED!
FenaNaGei4eto
09-11-2010, 11:02
YOU
HAVE
BEEN
TROLLED!
Има една народна приказка - Фани тоя демидж ! :P :P :P :-P :-P
ChalgaBoy
09-11-2010, 11:20
YOU
HAVE
BEEN
TROLLED!
Има една народна приказка - Фани тоя демидж ! :P :P :P :-P :-P
ПОЕМИ ТАЯ ЩЕТА !!!!!!!!! какав ти темидж :D
FenaNaGei4eto
09-11-2010, 17:27
Абе ти осъзнаваш ли се колко ниско ниво на итилигентност и въобще имаш!? :? Иди на лекар, толкова ли не се усещаш?!? :x Крещящо тъпа си Ани :razz: :razz: :razz: :grin: :grin:
признавам расмях се :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: ама като цяло глупости говориш авторе 4е си геи геи си ама за какво ни разказваш гадните си санища ?
FenaNaGei4eto
09-11-2010, 17:36
признавам расмях се :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: ама като цяло глупости говориш авторе 4е си геи геи си ама за какво ни разказваш гадните си санища ? кой ти каза че съм гей ? А относно ника ми имаше едно време един човек дето се пишеше gei4eto от неговите постове падах от стола от смях :)
FenaNaGei4eto
09-11-2010, 17:56
Поне да беше забавно :wink: на повечето им беше , всеки е с различни вкусове ;). Мен пък ми беше забавно , че AniBG прие темата толкова на сериозно 8-) 8-) :razz: :razz:
krem4et0
09-11-2010, 18:03
т.11