PDA

View Full Version : Какъв е идеалът ви за момиче или момче?

rose14
09-11-2010, 14:38
Здравейте искам да ви попитам какъв е идеалът ви за момиче или момчеи как изглеждате вие.Така че ще може момичетата и момчетата в сайта да се доближат до идеала на някой от другият пол !!! :wink: :wink: :wink:

ScarletBite
09-11-2010, 14:39
Идеал нямам.
Това не е сайт за запознанства.

0409
09-11-2010, 14:39
тъмна коса и кафяви очи :oops:

руси мразя :razz:

dimitar_ak
09-11-2010, 14:47
Няма как да създадеш шаблон и да го налагаш за да преценяваш става или не. При мен не знам дали да го нарека идеал, но има жена която преобърна целия ми свят.

rose14
09-11-2010, 15:13
Идеал нямам.
Това не е сайт за запознанства. ако ще критикуваш не пиши

rose14
09-11-2010, 15:14
Няма как да създадеш шаблон и да го налагаш за да преценяваш става или не. При мен не знам дали да го нарека идеал, но има жена която преобърна целия ми свят. как изг?лежда :D

TheGirlNextDoor
09-11-2010, 15:16
всеки е идеал в очите на някого ;)

radeberger
09-11-2010, 15:28
всеки е идеал в очите на някого ;)

Не е задължително.

Нямам точно идеал. Когато видя човека си преценявам дали ми харесва или не.

ScarletBite
09-11-2010, 15:42
Идеал нямам.
Това не е сайт за запознанства. ако ще критикуваш не пиши
Ти ако на това му казваш критикуване...

rose14
09-11-2010, 15:46
няма значение посто спри :( :)

rose14
09-11-2010, 15:46
с това

scanadal
09-11-2010, 15:47
Никога не съм имала някакъв шаблон за мъж-идеални хора не съществуват.И по-добре.Но със сегашната си половинка се чувствам така,както с никой друг досега.

Sh@d0w
09-11-2010, 15:48
the perfect female => http://www.youtube.com/watch?v=lWYJ6cpZzFc

MsIrony
09-11-2010, 15:55
^ Вярваш ли си че някога ще си с такава жена? :lol:

rose14
09-11-2010, 16:03
e всеки има право да мечтае... :D

Sh@d0w
09-11-2010, 16:08

Е аз ти казвам идеала ми какъв е,а това дали ще бъда е друг въпрос.Всеки се стреми към идеалите си,ако ме разбираш ;)

reoffender
09-11-2010, 16:12
Приятеля ми (:

MsIrony
09-11-2010, 16:20

Е аз ти казвам идеала ми какъв е,а това дали ще бъда е друг въпрос.Всеки се стреми към идеалите си,ако ме разбираш ;)не ,не те разбирам ,говориш ми на глухото ухо

Sh@d0w
09-11-2010, 16:27
Куца ти чувството за ирония btw :?

MsIrony
09-11-2010, 16:29
На теб ти куца мозъчния капацитет,така че ме водиш по точки

Sh@d0w
09-11-2010, 16:32
Тц и по какво отсъди за мозъчния ми капацитет?Или просто няма какво да измислиш?Като казваш нещо докажи го,аз само като ти прочетах 10-те поста и ми стана ясно.

Come on,като прочетах ника ти си помислих,че владееш поне малко иронията,но уви скучен/на си :?

MsIrony
09-11-2010, 16:34
съдя по това че определяш хората по никове ,достатъчно ограничен си това ми е ясно ,не ме забърквай в сивия ти свят

Sh@d0w
09-11-2010, 16:36
Ти сам/а се забърка,обясни ми във форум по какво да те определям?По "якия " ти аватар ли?

Втори път фейлваш,по-добре недей да пишеш,ако нямаш какво да кажеш.

cinderella_gugutka
09-11-2010, 16:38
1.82 висок,75,5 kg,oчи като морските вълни и коса като на подстригана самодива :razz: :razz: :razz:

MsIrony
09-11-2010, 16:39
Ти ще ми кажеш къде да пиша или не ,палячо,клоун
Аз каквото имах ти го казах ,айде пътя и при овцете смешник

Sh@d0w
09-11-2010, 16:41
Ти ще ми кажеш къде да пиша или не ,палячо,клоун
Аз каквото имах ти го казах ,айде пътя и при овцете смешник

На село така ли се нагрубявате :lol: :lol: :lol:

Давай продължавай да се излагаш,доста жал ми е за теб и жалките ти опити да си интересен/а :lol:

Предупредих те да не пишеш,ако няма какво да кажеш.

PyCoKoCkA93
09-11-2010, 16:42
Едно така и НЕ мога и НЕ мога да разбера-ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ всички се затваряте в някакви рамки и измислени идеали?Чакате само да дойде най-перфектният и в това време изпускате трима други,които не са толкова съвършени,колкото ви се иска...Не осъзнавате ли,че перфектни хора няма и няма и да има и е адски ТЪПО да търсите момичето/момчето най-най...Примирете се с по-"земните" хора около вас и започнете да ги забелязвате...Лично аз никога не съм си поставяла такива шаблони,защото е някак измислено за мен...Опознавам човека и ако ми допадне,значи съвпада с моя "идеал"... :)

JustBrunette
09-11-2010, 16:52
На скоро осъзнах, че нямам идеал за момче. Имам някакви предпочитания, но пък в момента в който видя човека и поговоря с него, мога да преценя дали го харесвам или не. Не е като да видя, че е рус и да кажа:"Ами не... рус е, не става". Много зависи от самия човек...
Иначе ако се върна назад, момчетата които съм си харесвала са толкова различни, че един с един нямат никаква ама никаква прилика. Кой рус със сини очи, кой със зелени, кой с кестенява коса, кой с черна. Въобще от всичко по малко...

RoSKo0o0
09-12-2010, 07:36
...

sonsta
09-12-2010, 08:37

Е аз ти казвам идеала ми какъв е,а това дали ще бъда е друг въпрос.Всеки се стреми към идеалите си,ако ме разбираш ;)не ,не те разбирам ,говориш ми на глухото ухо

Аз пък не разбирам,кое точно не разбра от това,което каза Sh@d0w.Изрази се точно и ясно,с линка към видеото показва,какъв е неговият идеал,а не дали си вярва,че ще бъде някога с такава жена....все пак темата е "какъв е идеалат ви за момче и момиче?",а не "вярвате ли си,че ще бъдете с идеалът ви?"...та аз не разбрах какво общо има мозъчния капацитет и въобще дали тук е най-правилно да се намесва аватара и ника?... :D :D .... дори според мен тук няма място и за грубости.

hgfh
09-12-2010, 08:38
Нямам определен идеал по който преценявам човека дали става или не.Може би за да ми хареса едно момче трябва да ме впечатли с нещо ,но предполагам и при останалите е така,но какво е това нещо не знам ,но със сигурност не е нещо определено. 8-)

rose14
09-12-2010, 09:27
Нямам определен идеал по който преценявам човека дали става или не.Може би за да ми хареса едно момче трябва да ме впечатли с нещо ,но предполагам и при останалите е така,но какво е това нещо не знам ,но със сигурност не е нещо определено. 8-) хора!!! абсолютно всеки си има идеал - може да излиза всякакви хора с различни коси и очи и да ги харесва или дори обича но просто за всеки има идеал !!! :) :)

DePutaMadre
09-12-2010, 09:40
черна коса , поглед сладък , хубав глас ;)

MaLkaTa_LaDy
09-12-2010, 09:54
Тук не става дума за качества, нали?
Значи е черна коса, светла кожа и зелени или сиви очи. Да има широк гръб, но да не е много мускулест. Да има плътен и дебел... глас! :D
Не, наистина съм серизна за последното. Такъв глас само да го чуя и може да ме подлуди.

Elenichkaa
09-12-2010, 09:57
аз не знам к'во да следвам след 2 годинки...ти за идеал питаш 8-)
парадокс,а?!!!
Иначе ако това се брои - привличат ме момчета с черна коса :D
умни,забавни :razz: оф...аре стига...
ПП: :lol:

FeelMyPain
09-12-2010, 09:59
Ако наистина те привличат умни момчета, браво.

Gradev
09-12-2010, 22:09
Идеалът ми за момиче е ТЯ :(

YoUcANNOtiMaGiNe
09-12-2010, 23:13
Оф, айде стига с тия глупости, да не би да си избираш приятеля по теглото/височината/очите/косата/кожата :? Идеалите са за ограничените хора, защото по този начин един вид се ограничаваш до една представа, докато изпускаш толкова шансове. Обикновено и да имаш някакви тъпи образи, те не съвпадат с половинката ти, в повечето случаи :-D

OneGuy
09-12-2010, 23:19
Оф, айде стига с тия глупости, да не би да си избираш приятеля по теглото/височината/очите/косата/кожата :? Идеалите са за ограничените хора, защото по този начин един вид се ограничаваш до една представа, докато изпускаш толкова шансове. Обикновено и да имаш някакви тъпи образи, те не съвпадат с половинката ти, в повечето случаи :-D

Бреййй и колко годишна глава сътвори това ..

YoUcANNOtiMaGiNe
09-12-2010, 23:32

Какъв ти е проблема, това си е моето мнение, не те карам да се съгласяваш с мен ( бахти хората, вече ще ти отнемат и правото да се изказваш ) :lol:

OneGuy
09-12-2010, 23:39

Какъв ти е проблема, това си е моето мнение, не те карам да се съгласяваш с мен ( бахти хората, вече ще ти отнемат и правото да се изказваш ) :lol:

Нищо такова не исках да кажа ... просто попитах защото в мнението беше вложена мисъл ...

YoUcANNOtiMaGiNe
09-12-2010, 23:54

Нищо такова не исках да кажа ... просто попитах защото в мнението беше вложена мисъл ...
Извинявай тогава, помислих, че се заяждаш, вече съм свикнала или просто така ми прозвуча :) А колкото до въпроса, на 16 8)

sarityy
09-12-2010, 23:55
изобщо нямам идеалл за външния вид - или ми допада или неее ... това ее (sun) обачее си имам един списък заа идеалното момче .. :d

1.да ме обича
2.да ме уважава
3.да е мил
4.да е забавен
5.да има хубава усмивка
6.да не изневерява
7.да ме ревнува,ама в рамките на нормалното деее,не някакъв обсебващ..
8.даа имаме общи теми за разговорр ии да можем да си говорим с часове
9.да се занимава със някакъв спорт
10.да ми има доверие

ейй туй са ми изискваниятаа ..

ии по възможност да има сестра :d нззз,забелязала съм,че момчетата които има сестри независимо по-малки или по -големи от тях са няквиии по различниии поо си допадам с тях :D ии такамм

OneGuy
09-13-2010, 00:06

Как изобщо може да тръгнеш с някой с които нямаш общи теми ...

MaLkaTa_LaDy
09-13-2010, 07:11
Лол, естествено че не избираме приятеля си по теглото/височината/очите/косата/кожата. За това и някои хора не са толкова повърхностни. Не намирам нищо ограничено да имаш идеал за човек. По-скоро това подсказва, че познаваш себе си и своите желания. По никакъв начин не значи, че търсим само момче, които отговаря на написаното. Поради това, че характерът е много по-важен и ако намерим момче, което притежава стойностни [за нас] качества, то външния вид може ДО НЯКАКВА степен да се пренебрегне. Всичко това е доста близко до ума. И ако за теб са глупости, тези които са писали по темата не ги намират за глупости. Както ти сама каза...

mArMaLaDkA
09-13-2010, 11:35
Нямам си идеал. За пореден път го пиша: харесвала съм АБСОЛЮТНО всякакъв тип момчета. Да речем, че се впечатлявам и са ми супер милички високи момчета/мъже със зелени очи и огромни тръпчинки, когато се усмихнат. 8-)

OneGuy
09-13-2010, 11:47
Нямам си идеал. За пореден път го пиша: харесвала съм АБСОЛЮТНО всякакъв тип момчета. Да речем, че се впечатлявам и са ми супер милички високи момчета/мъже със зелени очи и огромни тръпчинки, когато се усмихнат. 8-)

О боже...

1234565
09-13-2010, 11:51

Как изобщо може да тръгнеш с някой с които нямаш общи теми ...

противоположностите се ривличат а темите бързо се създават :D

mArMaLaDkA
09-13-2010, 11:52
О боже...

точно на моя пост от цялата тема ли намери да се възмущаваш?

OneGuy
09-13-2010, 11:55
Не съм се възмутил миля моя мардмаладке :D

mArMaLaDkA
09-13-2010, 11:58
а за какво тогава беше това възклицание? 8-)

OneGuy
09-13-2010, 12:01
Ами по скоро учудване ... как може пример някой 2 метра да ти се струва миличък като е 2 МЕТРА и те гледа като от далеко :Д като от стълб

mArMaLaDkA
09-13-2010, 12:04
Е, под висок разбирам 1.80-1.86 примерно. Ако е по-висок ме заболява врата, докато го погледна в очите. 8-)

OneGuy
09-13-2010, 12:05
Е да де ама е добре да се уточнява за какви мерки става въпрос щото през моите очи звучеше странно ... че като малък много съм расъл и ... си викам брей ... сега пък и миличък ли ще изглеждам

mArMaLaDkA
09-13-2010, 12:10
Бе може и да изглеждаш, знае ли човек? 8-)

OneGuy
09-13-2010, 12:11
Не бе стига ... едвали ... не вярвам ...може и да съм със зелени очи ... ама като се усмихна нямам трапчинки :shock:

mArMaLaDkA
09-13-2010, 12:13
Значи не се усмихваш достатъчно широко. 8-)

OneGuy
09-13-2010, 12:15
Имам мускулна треска на устат от усмихване ... ама толкова широка че да имам тръпчинки не мога :shock: :oops: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

mArMaLaDkA
09-13-2010, 12:36
Хората използват едва 10% от потенциала си. 8-)

OneGuy
09-13-2010, 13:14
Ще се постарая значи 8-)

BoBa4eWeR
09-13-2010, 13:53
забавна с чувство за хумор да пие алкохол и да носи на бой! аа също така да е стандартна в кръста и всички зъби да са и на мястото !

rose14
09-13-2010, 17:51
Оф, айде стига с тия глупости, да не би да си избираш приятеля по теглото/височината/очите/косата/кожата :? Идеалите са за ограничените хора, защото по този начин един вид се ограничаваш до една представа, докато изпускаш толкова шансове. Обикновено и да имаш някакви тъпи образи, те не съвпадат с половинката ти, в повечето случаи :-D ти изобщо четеш ли какво съм написала - хора!!! абсолютно всеки си има идеал - може да излиза всякакви хора с различни коси и очи и да ги харесва или дори обича но просто за всеки има идеал !!!

spyro
09-13-2010, 18:01
Ебати тъпото е да имате някви идеали.. висок, рус, черен, с голям нос с малка пи*ка...

Аз мога да съм с всякво момиче, може да е къдрава, може да е рошава, може да е всяква... стига да ми харесва

ако жените са различни от чалга - не стават

Изобщо,различно = лошо,а общоприето = правилно

Всъщност така е по-добре за нас останалите като се замисля

Moderatorius
09-13-2010, 19:19
Като малка си имах идеал за момче, но с годините схващам, че харесвам това, което е далеч от бившия ми идеал. Изглежда не се придържам към някакъв тип момчета.

GaBsSiNkAaA
09-13-2010, 22:38
Според мен няма тип момчета/момичета ... много е тъпо , когато някой си поставя граници .. трябва да е рус/а , синеок/а .. и т.н ... и не мога да разбера хората , които си хващат така наречените " ВИПЧЕТА " .. пълна простотия .. ако няма акъл и не можеш да си кажеш 1 приказка с него/нея , не може да те утеши или поне да опита когато ти е тежко и трудно ... то тогава защ0 въобще си с него..? за да се изфукаш ?? ... за това аз винаги гледам характера .. малко чар и интелигентност са достатъчни :-P

umri
09-13-2010, 23:38
pair of tits, low voice, wide mouth

Seducti0n
09-14-2010, 01:37
хах, до сега си говорихме за това с един приятел...
аз нямам идеали за външност и характер примерно. смисъл момчета, които съм харесвала в различни етапи от живота ми са супер различни и по двата параграфа. не разбирам хората, които си имат някакви конкретни критерии за противоположния пол.
Просто срещаш някой, допадате си и нещата започват да се случват

но, ако трябва да бъда на 100% честна- привличат ме адски силно високи момчета.не знам на какво се дължи този факт, при условие, че съм дребничка. но просто е така :lol: