View Full Version : продължава да ме боли
Преди около 2 месеца правих секс за 1ви път.Онзи ден с приятеля ми пак се пробвахме и ме болеше ужасно много,даже повече от 1вия път.Като пишкам ми пареше на следващия ден (една приятелка ми каза,че това е нормално след 1вите пъти когато правиш секс) . Незнам момичета,кажете на вас как е било след първите 2-3 пъти,имаше ли я тази болка както при 1вия път и кога ще отмине съвсем ... ?
GregoryHouse
09-11-2010, 19:03
Чукай се и търпи, ще спре след още няколко пъти. No pain - no gain.
не винаги се "отваряш" от първия път така че е съвсем нормално както каза тоз отгоре ще сре след няколко пъти :D
кажете на вас как е било след първите 2-3 пъти,имаше ли я тази болка както при 1вия път и кога ще отмине съвсем ... ?
FreakBitch
09-11-2010, 19:09
Момичетата не сме консерви, та да се отваряме!!
Иначе, да! Норамално е. Споко. Първия път при мен беше зверска болка.
И при втория път болката си я биваше, чак спряхме. 3тия път болката беше само в началото, стиснах зъби.. и след няколко минути болката бе заместена от удоволствие. А сега, няма спиране. Не се отказвай, болкта ще мине, после идва кефа! :grin:
ScarletBite
09-11-2010, 19:11
Напълно нормално, не се притеснявай. :))
Първите 20-ина пъти има известен дискомфорт (болка е силно казано... ) в началото. Това е, защото си "неразработена" - демек много тясна.
За случая от онзи ден мисля, че си била недостатъчно възбудена, суха и т.н. Възможно е и той да го е вкарал по-рязко.
Карайте го по-нежно и бавно (поне в началото), с повече любовна игра.
ми мене ме болеше и първия и втория път, но във вторият удоволствието беше повече пък и факта че бяхме пияни допринасяше :D :D
ScarletBite
09-11-2010, 19:15
ми мене ме болеше и първия и втория път, но във вторият удоволствието беше повече пък и факта че бяхме пияни допринасяше :D :D
Да, и при мен е така, когато пийна малко. :) Алкохолът е афродизиак, все пак.
едит: авторке, удряй по чашка преди секс!
Да, и при мен е така, когато пийна малко. :) Алкохолът е афродизиак, все пак.
едит: авторке, удряй по чашка преди секс!
при тва бая стабилен :D :D
Първите 20-ина пъти има известен дискомфорт (болка е силно казано... ) в началото. Това е, защото си "неразработена" - демек много тясна.
За случая от онзи ден мисля, че си била недостатъчно възбудена, суха и т.н. Възможно е и той да го е вкарал по-рязко.
20тина пъти викаш ... може 3-4 ... ама 20 .... :shock: :shock: :shock:
ScarletBite
09-11-2010, 19:28
20тина пъти викаш ... може 3-4 ... ама 20 .... :shock: :shock: :shock:
Индивидуално е.
Да ако е на 11 може и 20тина пъти да я боли :д не искам да споря ... ама това за пръв път го чух ...
dream1707
09-11-2010, 20:46
....
Авторке, отпусни се следващия път и го карайте мноооого бавно, ако не се увлажниш добре (заради стрес) ползвайте допълнително лубрикантче ;) Мен ме болеше първите хм....15-17 пъти г/д, То не е и толкова болка, колкото кофти усещане и липса на удоволствие ;/. Не се отчайвай, с времето всичко се оправя и става...хм....доста задоволително ;) Впрочем на мен сефтето ми беше на 17г и половина, тъй че болката не е свързана с годините, а с физиологията на момичето :)