Влез

View Full Version : Айде и отново моят ред дойде..

AnzaRe
09-11-2010, 19:32
Здравейте колеги и всички други....ето ме пак след дълго време дойде и отново моят ред..
Така.....как да го кажа имам авера,нормално е... проблема е там,че тя иска да го прави с мен и аз с нея...ама проблема е следния,даже са 2........което ме кара да псувам да ругая тука сега в стаята ми да се нервя до безкрай.....ммм да минем към същинската част...Тя е девствена... и когато разбраха,че имат авер тоест аз....искат да я закарат на генеколог...там е проблема,че кога ще я заведат аз незнам и тя незнае....аз мисля,че нарочно сега правят така,че да не го направи с мен или просто ще я изпробват дали ще го направи с мен и след 1-2 месеца да проверят... незнам откачам псувам ругая... направо в момента дори и една водка не ме оправя....какво мислите?!?!?!??!?!Ае и без прости отговори искам хора който са,или са били в моят момент на отчаяние и ядосване заради това......КАК ДА СЕ ПЛЮЩИМ С АВЕРКАТА/АВЕРЪТ.... пхахахахахахах,чак до ся с нерви писах това....

GossipGirl89
09-11-2010, 19:46
На колко години е тя? Ако е малка е напълно нормално да реагират така родителите й :)

SuperBadSuperFresh
Порастни и използвай повече местоимения.И смени раздела.
Иначе...щом я следят,нема кво да направиш,ще седите с "аверката" (?!) на сухо.

PyCoKoCkA93
И проблемът ти е,че не можеш да "плющиш" аверката?Ти гледаш на нея само като на сексуален обект,така ли?Толкова ли е важен сексът за теб?Не знам от колко време ходите,но според мен,ако имаш по-сериозни намерения към нея просто изчакай малко връзката ви да стане по-сериозна и след това тя да говори с техните,че наистина е готова,че си заслужава и т.н...Нормално е родителите да не приемат с радост факта,че дъщеря им ще прави секс...За това трябва време да свикнат поне при мен беше така... :)

AnzaRe
09-11-2010, 19:50
Порастни и използвай повече местоимения.И смени раздела.
Иначе...щом я следят,нема кво да направиш,ще седите с "аверката" (?!) на сухо.

Съжалявам,че съм изпуснал повечето местоимения просто ми е зле сега.. и не се замислям какво пиша....

noproblembitch
09-11-2010, 19:51
И проблемът ти е,че не можеш да "плющиш" аверката?Ти гледаш на нея само като на сексуален обект,така ли?Толкова ли е важен сексът за теб?Не знам от колко време ходите,но според мен,ако имаш по-сериозни намерения към нея просто изчакай малко връзката ви да стане по-сериозна и след това тя да говори с техните,че наистина е готова,че си заслужава и т.н...Нормално е родителите да не приемат с радост факта,че дъщеря им ще прави секс...За това трябва време да свикнат поне при мен беше така... :)

OMG Ти в кой век живееш?
Иначе по темата... след като и двамата го искате, "плющете се". Като ти е само за секса, кво ти пука кво ще кажат техните.

AnzaRe
09-11-2010, 19:52

Не,не гледам на приятелката ми като сексуален обект,океу ще чакам,но 1-2 максимум 3 месеца и нагоре без секс сериозна връзка има ли?!?!?!?!?!?!?

SkyEatsAirplane
09-11-2010, 19:55
ем тогаз узади :D

vagarious
09-11-2010, 19:55

Не,не гледам на приятелката ми като сексуален обект,океу ще чакам,но 1-2 максимум 3 месеца и нагоре без секс сериозна връзка има ли?!?!?!?!?!?!?

Има, да.Познавам 2 такива двойки, който са си заедно, когато не са правили секс преди 5ия месец.Все още са си заедно 2год.+ така, че ..

AnzaRe
09-11-2010, 19:57

А задаваш ли си въпроса дали няма нещо странично от връзката им?
Има, да.Познавам 2 такива двойки, който са си заедно, когато не са правили секс преди 5ия месец.Все още са си заедно 2год.+ така, че ..

А ти задаваш ли си въпроса,че може да има нещо съмнително в това?!?

PyCoKoCkA93
09-11-2010, 20:02
Да,има!!!Аз правих секс със сегашния си приятел 10 месеца след като тръгнахме и сме още заедно вече почти 3 години...Щом има любов,сексът не е чак толкова важен-трябва да го направите не само,когато и двамата го искате,а и когато ще сте спокойни,че след това не трябва да треперите всеки ден дали техните ще разберат и ще я направят "дива и щастлива" заради това...(е по-скоро тя да трепери,вие момчетата сте по-лесни :) )

vagarious
09-11-2010, 20:05
А ти задаваш ли си въпроса,че може да има нещо съмнително в това?!?

Нищо не си задавам.И двете момичета са ми най-добри приятелки.Абсолютно всичко знам.А и щом още са заедно вече тооолкова време, нямат кой знае какви проблеми.Сигурно грешно си ме разбрал - те си правят секс, като всяка нормална двойка, просто не се случи преди 5-6 месец от връзките им.Това е. :wink:

eminemfenka
09-11-2010, 22:24
Познавам 2ки, които са заедно 1,2 + години и след това правят секс .. т.е. момчето чака момичето доста време :) Но ако на твоето момиче гледаш само,като сексуален обект.. По добре си намери някоя за една нощ :)

AnzaRe
09-12-2010, 06:17
Човек да не сподели нещо.. и вие му се нахвърляте...

MaLkaTa_LaDy
09-12-2010, 07:24
Накарай я да те запознае с техните и там се представи като мило момче с обноски. Това поне може да намали шанса за съмнение от тяхна страна. Друго нямаш какво да направиш. Плющете се, пък момента с генеколога може и да е дойде. o.0 А ако тя говори с техните по въпроса и успее да им обясни, че бла бла... всъщност много неща може да им обясни, зависи от техните разбирания. Та така ако не искаш да си на сухо, нямаш много възможности.

AnzaRe
09-12-2010, 07:37
Аз не съм разглезен,скромен съм имам обноски знам как да се държа с момичетата...за родителите й да .. това би трябвало да помогне те искали да се запознят с мен ммм тези дни ще е..

BeezyJey
09-12-2010, 10:30
Да ти кажа честно, не разбрах к`во казваш ,авторе. :)

justdie
09-12-2010, 11:08
Уффффф че тъпа ситуация :( що ми се струва че родителите сеправят на страшни,защото искат да я предпазят от това да я "оупнеш" ..И в 21ви век да сме доооста трудно родителите се примиряват с порастването на децата си,а особено бащитее как пазят дъщерите си -оо леле майко! :D
Пък при тебе сиг. е малко фрариращо да си на сухо до незнайно кога :shock: така че май е най-добре тя сама да говори с техните и да ги убеди да и имат доверие,а ти да я караш по-внимателно с нея и да си я пазиш :oops: :oops:

BAYO
09-12-2010, 16:06
Здравейте колеги и всички други....ето ме пак след дълго време дойде и отново моят ред..
Така.....как да го кажа имам авера,нормално е... проблема е там,че тя иска да го прави с мен и аз с нея...ама проблема е следния,даже са 2........което ме кара да псувам да ругая тука сега в стаята ми да се нервя до безкрай.....ммм да минем към същинската част...Тя е девствена... и когато разбраха,че имат авер тоест аз....искат да я закарат на генеколог...там е проблема,че кога ще я заведат аз незнам и тя незнае....аз мисля,че нарочно сега правят така,че да не го направи с мен или просто ще я изпробват дали ще го направи с мен и след 1-2 месеца да проверят... незнам откачам псувам ругая... направо в момента дори и една водка не ме оправя....какво мислите?!?!?!??!?!Ае и без прости отговори искам хора който са,или са били в моят момент на отчаяние и ядосване заради това......КАК ДА СЕ ПЛЮЩИМ С АВЕРКАТА/АВЕРЪТ.... пхахахахахахах,чак до ся с нерви писах това....

Тва от кой епизод на Brazzers e бе? И се научи да пишеш български! Аман от простотии :-x

sonsta
09-12-2010, 20:17

Пич,ти на колко години си?Първо се научи да пишеш грамотно,пък тогава мисли за секс.Мале,как може да има толкова неграмотни хора по този свят,които мислят само глупости...ти си пълен селянин!И сега може би ще кажеш,че моят отговор е прост-НЕ,отговорът ми е умен,ти си тъпия!На такива безмозъчни като теб не се дава помощ! :-x :-x

soul1199
09-12-2010, 20:33
еми тва е положението,няма да се ебете докато тя не отиде на генеколог