View Full Version : Вторият път ...
След като блика от теми за "Първият път" нека си направим и за Вторият :D
Кога ви беше ? По-добре ли се справихте от първия ? и тн.
Аз си ги драскам на каледнарче и си ги прибирам в папка с кратко описание, че да знам какво е ставало :razz: Иначе по темата : грам не си го спомням втория, бая вода изтече от тогава. Дано има по паметливи от мен да споделят.
Biskfitka
09-11-2010, 22:12
4 дни след 1вия път беше. Естествено,че беше мнооого по-яко 8-) (а предния ден му правих само свирка ..срам ме е било сигурно за друго ..след 1вия път ;д )
FenaNaGei4eto
09-12-2010, 06:42
Ебаси проблема :razz: :razz: . Не ви ли писна от идиотски теми :? ?
А относно темата :grin: :grin: - много ясно че беше по- яко, само дето не си го спомням :) :razz:
Ебаси проблема :razz: :razz: . Не ви ли писна от идиотски теми :? ?
А относно темата :grin: :grin: - много ясно че беше по- яко, само дето не си го спомням :) :razz:
същото...
Qnkishhh
09-12-2010, 08:50
Беше един ден след първия ми път и беше почти същото, като изключим, че хименът ми отсъстваше. :)
GreenFairy
09-12-2010, 09:16
Вторият път беше окло месец и половина - два след първият... Беше в една малка стаичка давана под наем от една възрастна жена. На едно тясно и твърдо легло. Светлина имаше малко, а пердетата които висяха на прозорците я променяха изцяло. Цялата стая беше обляна от бледо оранжева светлина. Сексът беше много по-страстен, много по-хубав, много по-истински... Тогавашният ми приятел беше доста по-нежен и внимателен от първият път. Отвън се чуваха гласовете на няколко момчета, които си говореха колко им се прави секс :lol: След като приключихме поспахме малко и след това си тръгнахме...
Пловдив, 8 ноември 2008г.
Абе я се осъзнайте :shock: :lol:
Абе я се осъзнайте :shock: :lol:
Тихо, грозен.
SEXTRAVAGANTE
09-12-2010, 16:31
Малииии не ме сещай за втория. ебах една де беше ебати животното , метър и деветдесет 100 кила. Голям дънер разбери ! Много глупав бях тогава.....то да беше един път с нея ам аз сигурно 20 пъти се излъгах да я праскам. Аз тогава бях на 15-16 , тя на 21. Бях нисък , към метар и петдесет 60 кила. По пътя ако ни видиш в тъмното прегърнати сигурно ще ни помислиш за дете и майка :D луда работа......
ммм моя 2-ри пат беше доста готин 1 седмица след парвия :oops: :oops: тогава за 1-ви пат докарах момиче до истински оргазъм :grin: :grin: :oops: :oops: :P :P :-P :-P беше у тях на неиното легло и точно по мръкване i през прозореца се процеждаше оранжева светлина на сичкото отгоре техните си бяха вкъщи и беше доста на страх да не би по някое време да влезне баща и и да ме счупи от бои :razz: :grin: но беше доста романтично и готино
juveteam
09-12-2010, 16:41
хахахаха даже и непомня как е бил и кога е бил 2рия ми път... :) Но е било хубаво,а пък дали съм се справил по-добре от 1вия си нямам и на идея... :)