View Full Version : Каква марка...?
Хаха, идеята дойде от един коментар в темата "по колко тоалетна хартия използвате" .. таа каква марка ви е тоалетната хартиияя... :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: нашата е най - често Milde, но понякогаа купуваме и Emeka :grin: :razz: :razz: :razz: :razz:
Не знам, но е розова с аромат на праскова :razz: :razz: да ти иде да я изядеш... преди да бъде използвана ,, :D Еваала за темата :smt023
BaRcEloNa4
09-12-2010, 16:24
Не знам, но е розова с аромат на праскова :razz: :razz: да ти иде да я изядеш... преди да бъде използвана ,, :D Еваала за темата :smt023
ЛИСТА :lol: :razz:
^ Мда и после що се чудиш, че дърветата посред пролет нямат листа около моя блок. :D
важното да е бяла.. мека.. миришеща хубаво 8-)
Едната е бяла на зайчета без мириЗЗ, а другата розова на цвета с мириЗ на нещо хубавоо.. :grin:
BaRcEloNa4
09-12-2010, 18:14
^ Мда и после що се чудиш, че дърветата посред пролет нямат листа около моя блок. :D
не живея в блок и около мене няма блокове :razz:
йейй! тва е на - яката хартияя ! :grin:
Сетих се за вица: Защо тоалетната хартия има мириз, като гъза ми няма нос ? :D
хаха, за да може ако някой ти го помирише, да мирише на хубаво :lol: :lol:
Greennight
09-12-2010, 20:28
Вестник.
RalittyYy
09-13-2010, 08:18
Милде, разбира се :-D :razz:
така ли? Аз пък си мислех, че важното е да си върши функциите... :-o
hotxxmess
09-18-2010, 23:02
еМека ;д
Сетих се за вица: Защо тоалетната хартия има мириз, като гъза ми няма нос ? :D :razz: :razz:
roshkors
09-19-2010, 09:06
По заглавието на темата помислих, че става въпрос за любима марка дрехи или нещо от рода :D
ееее Milde, Zewa, Emeka :D
Reaper93
09-19-2010, 09:35
http://retardedminds.com/wp-content/uploads/2009/08/american-dollar-toilet-paper.jpg 8) ;d
PinkMojo
09-20-2010, 19:41
Каквато наще купят, попринцип нямам претенции :D
Force_bladeR
09-20-2010, 21:51
Хаха, идеята дойде от един коментар в темата "по колко тоалетна хартия използвате" .. таа каква марка ви е тоалетната хартиияя... :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: нашата е най - често Milde, но понякогаа купуваме и Emeka :grin: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ехееее мадафака тва е мойта тема :lol: :razz:
А песнички да пее?
Бяла - трябва да е възможно най-бялата, щото после ще си го разглеждаш и искаш кафявото да се отразява добре?
Мека - ще се насилваш да сереш, само и само после да се погалиш с нея?
Миришеща хубаво - предполагам, че след като я използваш ще си я миришеш.
Който взема тая тема на сериозно трябва да се прегледа.