View Full Version : ПОМОЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
petq3dimitrova
09-12-2010, 14:22
НА 16 години съм правих секс с приятеля си преди месец.По-принцип не ползваме презерватив и направихме грешка.
От месец не ми е идвало правих си два теста за бременност и излязоха положителни.Незнам какво да правя как да кажа на нашите ще ме убият и ще ме изхвърлят от къщи.
Помогнете ви моля ви дайте съвет да отида ли до болницата да се уверя и мога да ли да направя тайно аборт??!?!?? :(:(
DarkTemplar
09-12-2010, 14:25
Може да направиш, но трябва да отидеш на частно (и вероятно доктора ще ти вземе 2 пъти по-скъпо, защото си слага главата в торбата). Първо иди на гинеколог да потвърди бременността и да установи в коя седмица си, после мисли за аборт.
И в бъдеще ползвай капути, щото виждаш докъде се стига.
BaRcEloNa4
09-12-2010, 14:28
:lol: :lol: :lol: ся яж ако бях на местото на пича щях да си набия камшиците ако не напрайш аборт :)
rali4ka1
09-12-2010, 14:33
Като не знаете какво да правите що изобщо го правите?А сега помощ.Вече никой не може да ти помогне от тук.За аборт без ваще ЗАБРАВИ.Никой няма да си сложи главата в торбата.А ако някой се навие то ти няма да можеш да си го позволиш.Следващия път пак прави секс без предпазни мерки.
Ако си с майка ти, мисля 4е аборта е безплатен
Princessani
09-12-2010, 14:42
НА 16 години съм правих секс с приятеля си преди месец.По-принцип не ползваме презерватив и направихме грешка.
От месец не ми е идвало правих си два теста за бременност и излязоха положителни.Незнам какво да правя как да кажа на нашите ще ме убият и ще ме изхвърлят от къщи.
Помогнете ви моля ви дайте съвет да отида ли до болницата да се уверя и мога да ли да направя тайно аборт??!?!?? :(:( Сигурна ли си ,че трябва да направиш аборт ,помисли сериозно има и други опции. Да го задържиш и да го отгледате със семейството си ,да го дадеш на двойка,която не могат да имат деца ,след като ги опознаеш дали могат да бъдат подходящи осиновители.А за аборт никой лекар няма да си върже главата да го направи без знанието на родителите ти ,освен ако е нелегален аборт при които може да се има много усложнение после и дори да нямаш деца повече :? И на всяка цена трябва да кажеш на родители си .В началото ще са шокирани ,но те са тези ,които ще те подкрепят :?
Абе родителите обикновено са доста шокирани от такава новина, особено от 16 годишна, но обикновено реагират доста по-спокойно отколкото си представят повечето шашнати дечурлига. Аборт като непълнолетна никой нормален лекар няма да иска да направи, защото направо може да си иде в затвора за тая работа. Щом и двата теста са положителни значи няма грешка и си бременна, така че отивай при вашите и им съобщавай новината. Както и да реагират в крайна сметка ще ти помогнат.
FenaNaGei4eto
09-12-2010, 14:47
Помогнете ви моля ви дайте съвет да отида ли до болницата да се уверя и мога да ли да направя тайно аборт??!?!?? :(:(
Не разбрахте ли , ЧЕ ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛЗВА ПРЕЗЕРВАТИВ ! Да бремнна си честито ! Пък да си му мислила сега ще правиш аборт ще отнемеш един детски живот , ще покъртиш бюджета си , срамиш себе си , майка си и баща си , да не говорим за достойнството ти и угризенията който ще претърпиш ... :booooomb:
Princessani
09-12-2010, 14:48
Помогнете ви моля ви дайте съвет да отида ли до болницата да се уверя и мога да ли да направя тайно аборт??!?!?? :(:( А бащата как реагира и той ли е за аборт и той ли е непълнолетен ?
petq3dimitrova
09-12-2010, 14:50
Не разбрахте ли , ЧЕ ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛЗВА ПРЕЗЕРВАТИВ ! Да бремнна си честито ! Пък да си му мислила сега ще правиш аборт ще отнемеш един детски живот , ще покъртиш бюджета си , срамиш себе си , майка си и баща си , да не говорим за достойнството ти и угризенията който ще претърпиш ... :booooomb:
майка ще е много щастлива да бъде баба недей говори без да знаеш какви са родителите ми хаха
BaRcEloNa4
09-12-2010, 14:50
ами мисля ако някой те удари силно в корема ще напрайш аборт 1 вид но нз сигурно е само по филмите :lol:
petq3dimitrova
09-12-2010, 14:51
Помогнете ви моля ви дайте съвет да отида ли до болницата да се уверя и мога да ли да направя тайно аборт??!?!?? :(:( А бащата как реагира и той ли е за аборт и той ли е непълнолетен ?
не той е на 50 иска да се женим като умре ще ми остави наследство ;п
petq3dimitrova
09-12-2010, 14:53
ами мисля ако някой те удари силно в корема ще напрайш аборт 1 вид но нз сигурно е само по филмите :lol:
а ти искаш един шут в голямаата си безмозъчна тиква катил такъв
BaRcEloNa4
09-12-2010, 14:54
а ти искаш един шут в голямаата си безмозъчна тиква катил такъв
ама овцо ако те набарам наешли колко бърз аборт щи напрая без пари ! само да те ударя 1 път в корема
Princessani
09-12-2010, 14:54
а ти искаш един шут в голямаата си безмозъчна тиква катил такъв Ако някой тук е безмозъчен ,то това си ти .Ти си тази ,която иска да прави аборт ,заради 20 ст .капута :-x
Cellmate
09-12-2010, 14:55
не той е на 50 иска да се женим като умре ще ми остави наследство ;п
Не разбирам какво се звериш? Въпроса беше основателен (поне за пълнолетието). Иначе се съмнявам да не иска аборт. А ти съобщи ли му?
radeberger
09-12-2010, 14:55
Да си мислила по-рано.
Не може да направиш законен аборт без знанието на родителите, при положение, че си на 16.
Бащата на колко е ?
DarkTemplar
09-12-2010, 14:56
Нещо ми се струва, че темата е ебавка. Тая кифла нещо много взе да се звери.
FenaNaGei4eto
09-12-2010, 14:56
Незнам какво да правя как да кажа на нашите ще ме убият и ще ме изхвърлят от къщи. , а после казваш -
майка ще е много щастлива да бъде баба недей говори без да знаеш какви са родителите ми хаха до това ме води мисълта , че темата е ебавка.
Princessani
09-12-2010, 14:58
Нещо ми се струва, че темата е ебавка. Тая кифла нещо много взе да се звери. да и аз си мисля ,че е ебавка, :? и изобщо не е стресирана :? :?
rali4ka1
09-12-2010, 14:58
майка ще е много щастлива да бъде баба недей говори без да знаеш какви са родителите ми хаха
Незнам какво да правя как да кажа на нашите ще ме убият и ще ме изхвърлят от къщи.
Ти май много си противоречиш,или от скука реши да напишеш нещо?Като не помниш какво си лъгала то поне си чети предишните постове.
Темата е лъжлива.
BaRcEloNa4
09-12-2010, 15:00
тайно аборт вика еми да може да те ударя в корема с всичка сила :) и тфа е варянт :razz:
Cellmate
А може би го е казала с ирония? Замислихте ли се?
Wasilewaa
Тогава щом че е щастлива кфо се оплакваш ?
FenaNaGei4eto
Незнам какво да правя как да кажа на нашите ще ме убият и ще ме изхвърлят от къщи.
Ти май много си противоречиш,или от скука реши да напишеш нещо?Като не помниш какво си лъгала то поне си чети предишните постове.
Темата е лъжлива.
Аз го видях първи , виж ми предишния пост :-P :-P
Princessani
09-12-2010, 15:01
тайно аборт вика еми да може да те ударя в корема с всичка сила :) и тфа е варянт :razz: на 100 процента ,само ще изкърви и ще трябва да иде да я прочистят :lol:
petq3dimitrova
09-12-2010, 15:22
Темата е лъжлива.
майка ти е лъжлива и въшлива нещастнице
SEXTRAVAGANTE
09-12-2010, 15:34
Като за на4ало сподели с вашите и вземете решение дали да запазите детето
а бе не и вярваите на тая кифла бе темата е Феик! Авторке ше ми е кеф наистина да ти се случи нещо такова и да се чудиш кво да правиш :razz: :razz: :grin: :grin: :-D :-D :D :D :-P :-P :P :P
Темата е лъжлива.
xaxa :lol:
ScarletBite
09-12-2010, 17:20
Помисли си кого ще убиеш с аборта - бебето или себе си. :)
DePutaMadre
09-12-2010, 17:36
Темата е ебавка бе хора .. :lol:
или пък ако не е .. Пони , да си родиш тогава :)
Ако не е ебавка, може ли да съм му кръстник Марио се казвам - италянско хубаво име е :D :D :D :D
petq3dimitrova
На този линк ще намериш всичката информация от която се нуждаеш.
ЦЪК <===== (http://send2hell.net/idi/namainatasi.php)
FunkyBoy
09-12-2010, 18:51
ше си сърбаш попарата, мамче... оправяй са :)
rali4ka1
09-12-2010, 20:30
Темата е лъжлива.
Ей путко миризлива,да ядеш на майка ми путката когато е в мензис яснолитие?Като лъжеш поне се научи какво и как да лъжеш спермоядке вмирисана.Давиш ли се,че викаш за помощ?Няма кой да те спсява.Абе не и вярвайте на таз пача бе тая тема е пълна лъжа.
Хич не го разбирам това поведение....ами като не ползвате презервативи,пий противозачатъчни.... сега ревеш,че си бременна :x Сексът освен удоволствие е и отговорност. Марш при майка ти да й изпееш всичко, колкото и да ти се карат, те са ти родители, ше помогнат нещата да приключат легално. Не се знае на какъв касапин може да попаднеш, може да развиеш инфекция или пък дори да останеш бездетна. Вместо да мрънкаш по форуми си понеси последствията!! Достатъчно зряла си била за секс, тогава бъди достатъчно зряла и за последствията!
rali4ka1
09-12-2010, 20:42
PepSsSi:Тая тема е лъжа не си хаби думите.Прочети всичките мнения на авторката в тази тема и сам/а ще разбереш.Един път казва,че ще я изгонят,втори път казва,че майка и щяла да се радва да стане баба.Тая лъжата я няма за нищо.
Раличке, определенно не изчетох всичко, явно се прави на интересна :D хаха, неин проблем
feshanch3
09-12-2010, 20:55
то ако се замислите и момче може да е автора на темата.. най-вероятно е някой 13 годишен загорял пубер, дето се опитва да привлече внимание и да метне половината форум...
DePutaMadre
09-12-2010, 20:57
то ако се замислите и момче може да е автора на темата.. най-вероятно е някой 13 годишен загорял пубер, дето се опитва да привлече внимание и да метне половината форум...
има логика .. \:D/
Темата е ебавка,сама се издаде авторката,до едно време беше убедителна.Колко зор беше,фокато разбера,че има няколко човека с еднакви аватари(понеже не гледах мн имената)викам си тези сами се псуват :Dбанн заслужава авторката,ама не на рега,а да не може с тва ИП да се регва изобщо в сайта
rali4ka1
09-12-2010, 21:06
Ще трябва да си сменявам аватара заради тая.
FuckedUp
09-12-2010, 21:08
Ха. Другия пут с капут :)
GerradPique
09-12-2010, 21:32
Durex - 3.00 лв Sportex - 2.00 лв . Да си бремена - безценно !
Каквото си надробиш,такова ще сърбаш са казали хората и с право!
iloves3x
09-13-2010, 07:32
Стига сте й се връзвали на тая курветина!
shokoladd
09-13-2010, 08:42
Както каза Princessani наистина може да се получат усложнения и повече да нямаш деца :( Абе как се не научихте да използвате презервативи :?
xCut0utMyTearsx
09-13-2010, 08:44
Да си мислила по - рано ..
Кръстете го на мен!! 8-) 8-)
roshkors
09-13-2010, 10:40
Стига и писахте глупусти от рода на "да си мислила" или "аз ако бях" вече се е случило, факт е :) В момента не се нуждае от нищо друго освен от подкрепа от страна на родителите. Моят съвет е да им кажеш по някакъв начин и да обмислите заедно изходно положение. Родителите ти са единствените които ще ти помогнат в такива моменти. Надяай се да те разберат ;)
petq3dimitrova
09-14-2010, 11:30
Темата е лъжлива.
Ей путко миризлива,да ядеш на майка ми п****та когато е в мензис яснолитие?Като лъжеш поне се научи какво и как да лъжеш спермоядке вмирисана.Давиш ли се,че викаш за помощ?Няма кой да те спсява.Абе не и вярвайте на таз пача бе тая тема е пълна лъжа.
мълчи боклук грозен вмирисан чорап такъв
да забраменееш дано да видиш как е и да родиш кон дано :):):):):):)
няма да ям на майка ти миризливата путка от която та е изкарала глупачка _|_
petq3dimitrova
09-14-2010, 11:32
Защо ли писах тук след като нямаше смисъл и сама мога да си реша проблемите ,но все пак благодаря на тези,които ми помогнаха и за обидите,които ми нанесохте :):):);)
DarkTemplar
09-14-2010, 11:36
Хайде сега ни отърви от присъствието си. ;)
kremen4eto
09-14-2010, 11:53
Durex - 3.00 лв Sportex - 2.00 лв . Да си бремена - безценно !
Каквото си надробиш,такова ще сърбаш са казали хората и с право!
Абе и от 20 ст. ще свърши работа :?
Легален, нелегален, със знаението на вашите или без, абортът си е едно адски опасно и непрепоръчително зло. Още по-кофти е когато си на такава възраст и нямаш друг избор, освен да махнеш бебето. Сексът не е за деца. Мисли повече за бъдещето си ... един ден ще се молиш да има 2 чертички ... :(
petq3dimitrova
09-14-2010, 12:21
хаха няма да стане;)
Dragonflyelf
09-14-2010, 16:57
Ще повърна... а какво ще кажете за... детето? Говорите за аборта като за някаква болест........ А то е живо същество... А какво ще кажете за това, че след аборт има вариант да нямаш повече деца?
Не мога да опиша колко съм погнусена...
Ползвайте презервативи бе, хораа! Нямам думи ..
xRoSHaVx
09-14-2010, 18:35
кажи на ваще те ще те подкрепят при всички случаи задулжително трябва да кажеш а заа аборт без знанието на родител забрави никаде не правят :(
Авторке .. и аз те съветвам да кажеш на родителите си и другия път да мислиш повече. Дано всичко се оправи и дано си си научила урока и да знаеш, че другият път трябва да ползваш презерватив най- малкото.
JakesInsanity
09-14-2010, 18:58
хаха няма да стане;)
Викаш даже по-зле ще стане, скоро няма да си само ти ами ти и бебето ти :oops:
:lol: :lol: :lol: ся яж ако бях на местото на пича щях да си набия камшиците ако не напрайш аборт :)
Ти ако не си кажеш некомпетентното мнение няма да си ти! Земи млъкни,че целия сайт те намрази .. и скоро сиг ще имаш бан.
Колкото до девойката-кръвен тест,ако е положителен... според мене трябва да кажеш на майка ти поне,тя ще ти помогне със сигурност :) И след това аборт,законен !
абе какво всички сте се развикали тука ползвай презерватив.може и без него но който може да го прави така...се пак като е без него трябва да си доста предпазлив....иначе си е опасно :evil:
sexypetia91
09-15-2010, 09:40
Не знам дали само аз съм на това мнение, но мисля, че темата и профила са фейк. Първо да забременее от мъж на 50 години е много малка, поради възрастовата граница на мъжа. Не казвам, че не е възможно, а че е много малка. След това един себе уважажащ се мъж на 50 години, не би тръгнал да се занимава с едно дете на 16 години, което е 3 пъти по-малко от него, което е непълнолетно и ако наистина цялата тая история е вярна, могат да го осъдят, а и за мене това си е чиста педофилия. И накрая ще допълня, че държанието и е по-скоро да се заяжда с потребителите, отколкото да получи някаква информация.
Като не знаете какво да правите що изобщо го правите?А сега помощ.Вече никой не може да ти помогне от тук.За аборт без ваще ЗАБРАВИ.Никой няма да си сложи главата в торбата.А ако някой се навие то ти няма да можеш да си го позволиш.Следващия път пак прави секс без предпазни мерки.
+1 Абе деца вие за презервативи чували ли сте за предпазни мерки.Искате правите без да мислите после пишете тъпи теми я пораснете малко и се поинтересувайте!!!!!!