Влез

View Full Version : Техники при френска любов

ScarletBite
09-12-2010, 16:35
Нека тук споделяме техники при френска любов, които сме открили сами или са сравнително редки.
Мисля, че ще бъде полезно за всички. :)

А пък иначе, относно основните (и не само) неща при свирките, в Космо са доста изчерпателни: http://www.cosmopolitan.bg/love_sex/p2_2237_0.html

Такам... давам начален тласък на темата. :)

1) След известно смучене на главичката, бавно се насочих надолу към тестисите му, като нослето ми съвсем леко се допираше до пениса му. Едновременно с това издишвах. Много му хареса. :)
2) Всички сме яли "гърмящи бонбонки" като малки. Наскоро се снабдих с няколко пакетчета и ги включих в играта. Сипвах малко в устата си и после го налапвах. Откачи от кеф!

SEXTRAVAGANTE
09-12-2010, 16:44
Яко вакуум тряя да има. сму4ете колкото може по здраво и се съсредото4авайте пове4е върху глави4ката на пениса и тва е , нищо особенно. Не е зле и да го поемате целия на моменти ,а ако давате и да ви се празнят в устата ще е супер. :)

ScarletBite
09-12-2010, 16:46
Яко вакуум тряя да има. сму4ете колкото може по здраво и се съсредото4авайте пове4е върху глави4ката на пениса и тва е , нищо особенно. Не е зле и да го поемате целия на моменти ,а ако давате и да ви се празнят в устата ще е супер. :)
"техники при френска любов, които сме открили сами или са сравнително редки."

BaRcEloNa4
09-12-2010, 16:56
ами да ми го лапнеш целия с ташаците след тфа целите ташаци и да ми праскаш чекий през тфа време :) и да го лапнеш целия до ташаците да ти упре устата до самото ми тяло устните ти така да го лапнеш и да ти се изпразна в устата :) също така 1 път като ти се изпразна в устата а другия път да ти се изпразна на лицето и да викаж ''give to me'' :D определено ще ми хареса :)

SEXTRAVAGANTE
09-12-2010, 17:06
[quote=SEXTRAVAGANTE]Яко вакуум тряя да има. сму4ете колкото може по здраво и се съсредото4авайте пове4е върху глави4ката на пениса и тва е , нищо особенно. Не е зле и да го поемате целия на моменти ,а ако давате и да ви се празнят в устата ще е супер. :)
"техники при френска любов, които сме открили сами или са сравнително редки."[/quoте]

Хм....добре тогаз. Да ми правиш свирки докато акам 8-)

Sapunji
09-12-2010, 17:45
[quote=SEXTRAVAGANTE]Яко вакуум тряя да има. сму4ете колкото може по здраво и се съсредото4авайте пове4е върху глави4ката на пениса и тва е , нищо особенно. Не е зле и да го поемате целия на моменти ,а ако давате и да ви се празнят в устата ще е супер. :)
"техники при френска любов, които сме открили сами или са сравнително редки."[/quoте]

Хм....добре тогаз. Да ми правиш свирки докато акам 8-)

За това с акането си имаше определен израз е сега ще потърся и ще едитна :razz: :razz: :razz: :razz:

EDIT: Нарича се blumpkin