PDA

View Full Version : Малко помощ :(

Rza
09-12-2010, 19:32
Здравейте,искам да попитам нещо и да помоля за малко помощ.Съжалявам,ако не е за тук темата..така брат ми има дете,но не е женен,а приятелката му роди не съм сигурен,но може би в началото на 18тата и година или 1 месец преди това.Детето вече е на 2 год,почти 3 без 3 месеца,майка му е спряла даскало май 7 клас,нз дали има даже(не е циганка и ние не сме :D )не работи,брат ми има средно образование,25 годишен и има работа,добре платена.Така тя си има любовник,а брат ми няма и идея за това,аз разбрах случайно,седнах си на скайп и мислех,че е моя и опа писала си с някъв,целувки,прегръдки,за секс си писали и ала бала,нямал пари колата да си оправи,писал и да вземе от брат ми и такива,аз побяснях(нормално мисля).Майка ми не ми дава да му кажа,понеже се притеснява,че ще стане проблем и детето ще остане при майка му,ако заведем дело за попечителство има ли шанс,при тези обстоятелства брат ми да го спечели,мерси за вниманието.Някоий ще си каже ебати тъпите въпроси ама ако някой е запознат или има познати,или е следва в тази свера да изрази мнение.Без глупави коментари,моля ви се. :)

Biskfitka
09-12-2010, 19:36
Да,има шанс.Особено ако се докаже,че майката не може да се грижи добре за детето ;)

WaterLilly
09-12-2010, 19:40
Много ясно, че имате шанс. Стабилен млад човек с работа и образование срещу жена, спряла у-ще към 7 клас - ти как мислиш?

iiordanova
09-12-2010, 20:08
Брат ти има огромен шанс да спечели делото , ако се стигне до там.
Първо , защото майката на детето не може да се грижи за него - няма доходи , а това дете трябва да се облича , храни и т.н.
Второ - тя и да реши да работи , каква ще стане ? С това ''образование'' не знам даже за чистачка дали ще я вземат.

Greennight
09-12-2010, 20:13
Почти съм сигурен,че ако се заведе дело ще го спечели.К*рва дето не е завършила 7 клас и е родила на 17 години,срещу човек с прилична работа и средно образование.И кажи на майка ти,да не си мълчи,поне брат ти да знае що за стока е тая...

Rza
09-12-2010, 20:32
Значи в началото много добре я "приехме" в дома ни(приехме в кавички,защото само,аз не я харесвах от самото начало и им казвах,че не е стока ама..)майка ми казваше,тя и брат и от малки нямат баща,само майка им,как да ги е гледала,такива неща и искаше да я приеме,да и помага,да я учи,но остана разочарована,от наглостта и,мързела и..абе,аз нищо хубаво не виждам в нея,нз как брат ми,уж умен човек,кво е правил,какво е мислил та дете е направил.Живо и здраво да е,умно дете,момиченце ама ще го развалят,ако е само с майка му,тя не може да се грижи за него.Когато бяха двете само с детето,това става,когато то е на 1 година пада с проходилката по стълбите и си цепи веждата (дете на 1 година)къде е майка му?преди 4-5 месеца,оперираха детето от нещо не съм сиг какво,нямах нерви и сърце да слушам,как изобщо се е стигало до там,дете на 2 години и половина до операция да стига.Бие го,айде да не слуша може по дупето ама тя по главата го плеска и брат и също,не съм ги видял ама детето си казва,а и съм чувал как и вика.Нз чудя се,понеже брат и` работи и майка и` работи и дали няма да и дадът детето,ако се стигне до там.При нас всички работят също.

yoanka7
09-12-2010, 21:08
Мисля че брат ти ще спечели делото защото тои има работа,,и както казваш ти, добре платена,онази мърла(наричам я така ,защото не може да си гледа детето както трябва и го удря по главата,надявам се леко) ако си намери работа като чистачка тя няма да е доходна и ще е малко заплатата,защото по новините гледах че човек с основно образование,няма да му се плащат осигуровки и ще му се даде най-минималната заплата.И при такава заплата незнам как ще гледа момиченцето.Не си мълчете с майка ти,кажете на брат ти,така той ще знае в какви ръце е дъщеря му,даже ако можеше да копираш цялата хронология която си прочел, да я постнеш някаде кадето тя няма да я види и да я покажеш на брат си,но вече е късно за тая хронология така че,казваите на време,защото после може да се обърне и да ви каже "Вие сте знаели,защо нищо не ми казахте"и така и вие да излезете виновни.Да е живо,здраво и щастливо момиченцето :) Успех

Rza
09-12-2010, 21:19
Благодаря първо за пожеланията,много мило :) а за хронологията,копирах я и я сложих на ню текст документ,качен на флашка,а флашката в куфарчр с катинар (застраховах се,понеже тя мисля,че ме видя когато поставях на документа,във същото време влезна в стаята :D може и да не е видяла,че пействам хронология и все пак :)

yoanka7
09-12-2010, 21:23
моля,сега трябва по- скоро да му е покажеш,а за нея какво ти дреме че те е видяла :D :D :D ти нали имаш доказателства,когато кажеш на брат ти и тои не ти повярва,можеш да му покажеш хронологията де

Biskfitka
09-12-2010, 21:47
Казваш веднага на брат ти и съм 90% сигурна,че тая ако найстина е толкова зле,момиченцето ще остане при вас ;) Дори и в България не биха оставили някаква неизживяла пубертета си лигла да гледа дете :)

Rza
09-13-2010, 05:14
много зле е.повече от това,но ако тръгна да пиша :shock: ще изложа брат ми дето се е хванал с нея.Той беше в Гърция при баба ми работеше и тя го накара да се прибере в началото като научи,че е бременна,в което не видях смисъл,можеше поне към 7 месец,че да изкара повече пари ама айде минало

Wrathchild
09-13-2010, 07:04
Виж сега, от случая с проходилката - това и на добър родител може да се случи. Нали не вярвате, че тия деца живеят в инкубатори?
Второ, много, ама много е малък варианта детето да се даде на бащата, особено ако е толкова малко.
Трето, вие пълно попечителство ли искате?

fuckme
09-13-2010, 07:48
според мен на вас също ще ви дадат детето, все пак брат ти има работа, завършил е, а тя е необразована и безработна пикла! айде успех и да разкажеш какво е станало :)

Rza
09-13-2010, 21:17
Виж сега, от случая с проходилката - това и на добър родител може да се случи. Нали не вярвате, че тия деца живеят в инкубатори?
Второ, много, ама много е малък варианта детето да се даде на бащата, особено ако е толкова малко.
Трето, вие пълно попечителство ли искате?
Аз лично смятам,че не е нормално дете на 1 и половина да остава без надзор на терасата,но мое мнение :) иначе за попечителството,нещо от сорта майка му да го вижа събота и неделя :0